ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Austrija predlaže četvrtu dozu cjepiva

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Austrija predlaže četvrtu dozu cjepiva - Page 3 Empty Re: Austrija predlaže četvrtu dozu cjepiva

Post by Eroo 27/12/2021, 18:46

cassanowa wrote:Prve 3 doze su za one koji vjeruju u znanost.

Četvrta je za budale.
Zašto? Za gripu imamo svake godine, za pneumokok svake pete, a za ovaj virus  trenutno može  i četvrta i peta...
Sve ovisi hoćemo li u jednom trenutku biti svi procijepljeni (dovoljno brzo), a onda možda spadnemo na jedno
cijepljenje godišnje kao kod gripe. Po mome mišljenju ovaj problem može riješiti samo obavezno cijepljenje.

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Austrija predlaže četvrtu dozu cjepiva - Page 3 Empty Re: Austrija predlaže četvrtu dozu cjepiva

Post by Guest 27/12/2021, 18:47

Austria is Hiring Hitmen to Track Down Covid-19 “Vaccine Refusers”

To ensure its citizens stay safe amidst the Covid-19 “pandemic,” the government of Austria is hiring hitmen to “hunt down vaccine refusers.”

Due to compulsory vaccination from February
Austria is looking for people to control those who refuse to be vaccinated

Wegen Impfpflicht ab Februar
Österreich sucht Leute, die Impf-Verweigerer kontrollieren

Wer sich in Österreich ab Februar 2022 nicht impfen lassen will, muss mit einer Busse rechnen. Dass die Strafen auch bezahlt werden, dafür sollen Angestellte sorgen. Deswegen wird jetzt nach Kontrolleuren gesucht.

https://www.blick.ch/ausland/wegen-impfpflicht-ab-februar-oesterreich-sucht-angestellte-die-impf-verweigerer-jagen-id17087556.html
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/12/2021, 18:49

Eroo wrote:

Četvrta je za budale.
Zašto? Za gripu imamo svake godine, za pneumokok svake pete, a za ovaj virus  trenutno može  i četvrta i peta...
Sve ovisi hoćemo li u jednom trenutku biti svi procijepljeni (dovoljno brzo), a onda možda spadnemo na jedno
cijepljenje godišnje kao kod gripe. Po mome mišljenju ovaj problem može riješiti samo obavezno cijepljenje.
Pametnog moš prevarit 1-2 puta...Preko toga samo budale.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/12/2021, 18:51

Eroo wrote:Po mome mišljenju ovaj problem može riješiti samo obavezno cijepljenje.
Prije su djecu plašili s Babarogom, a danas s Alemkom Mengele.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 27/12/2021, 18:55

cassanowa wrote:
Eroo wrote:

Četvrta je za budale.
Pametnog moš prevarit 1-2 puta...Preko toga samo budale.
Da si  nakon gripe doživo upalu pluća drugačije bi ti pričao sad...
Kisik ti dovode na cijev, a ti je odbacuješ, jer misliš da te ona guši...Grrr...
Smrt ne mora biti ružna stvar, ono kap i slično...ali ono gušenje, ma biži...
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 27/12/2021, 18:57

Eroo wrote:Da si  nakon gripe doživo upalu pluća drugačije bi ti pričao sad...
Kisik ti dovode na cijev, a ti je odbacuješ, jer misliš da te ona guši...Grrr...
Da baba ima kolo bila zvali bi je kariola.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 27/12/2021, 19:00

cassanowa wrote:
Eroo wrote:Po mome mišljenju ovaj problem može riješiti samo obavezno cijepljenje.
Prije su djecu plašili s Babarogom, a danas s Alemkom Mengele.
Pogledaj istima u škatlu s kućnom medicinom, puna je lijekova po vlastitom izboru. 
Naš Yoda se hrani s takvom "medicinom", ali se neće cijepiti za živu glavu.
Zamisli, svu tu "hranu" proizvode oni isti koji proizvode i cjepivo. 
Utrošeno je već skoro 6 miljardi doza cjepiva, ali nigdje ništa od masovnog pomora o kojem pričaju.
Oni su običe uplašene antivakserske seronje. :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 27/12/2021, 19:02

cassanowa wrote:
Eroo wrote:Da si  nakon gripe doživo upalu pluća drugačije bi ti pričao sad...
Da baba ima kolo bila zvali bi je kariola.
Svi ste vi cijepljeni, ito ne samo jednom. "Antivaksersko" cijepljenje vam je jak naškodilo. :)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 27/12/2021, 19:05

Ne mogu biti antivakser kad sam se dragovoljno cijepio protiv tetanusa.

Boli me kurac za vaksere i antivaksere.

Samo što nisam toliko bedast pa da nekog tjeram na cijepljenje i necijepljenje. Bog nam je dao sllobodu volje i odlučivanja. Svoga tijela gospodar sam.

Samo želim da me se pusti na miru.

Jel to previše?!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 27/12/2021, 20:10

ogu biti antivakser kad sam se dragovoljno cijepio protiv tetanusa.
cassanowa wrote:

Samo što nisam toliko bedast pa da nekog tjeram na cijepljenje i necijepljenje. Bog nam je dao sllobodu volje i odlučivanja. Svoga tijela gospodar sam.

Jel to previše?!

Nije.
Svi to žele na isti način, samo imate u mislima   drugačija prava.
Ne  možemo si svojatati  ničije pravo  na život, na primjer.
Covid je taj koji sve ugrožava podjednako. Prava (i dužnost) na obranu od te ugroze
bi trbala biti ista. Na tom polju se ne možemo razlikovati.
Nitko  nema pravo ugrožavati ničiji život, o tome se sa mnom ne može debatirati.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 27/12/2021, 20:17

Eroo wrote:ogu biti antivakser kad sam se dragovoljno cijepio protiv tetanusa.
cassanowa wrote:

Jel to previše?!

Nije.
Svi to žele na isti način, samo imate u mislima   drugačija prava.
Ne  možemo si svojatati  ničije pravo  na život, na primjer.
Covid je taj koji sve ugrožava podjednako. Prava (i dužnost) na obranu od te ugroze
bi trbala biti ista. Na tom polju se ne možemo razlikovati.
Nitko  nema pravo ugrožavati ničiji život, o tome se sa mnom ne može debatirati.
Tko ste to vi?

Onda  nemojte ugrožavati moj život cijepljenjem. Pokajat ćete se...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics