Austrija predlaže četvrtu dozu cjepiva
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Austrija predlaže četvrtu dozu cjepiva
Zašto? Za gripu imamo svake godine, za pneumokok svake pete, a za ovaj virus trenutno može i četvrta i peta...cassanowa wrote:Prve 3 doze su za one koji vjeruju u znanost.
Četvrta je za budale.
Sve ovisi hoćemo li u jednom trenutku biti svi procijepljeni (dovoljno brzo), a onda možda spadnemo na jedno
cijepljenje godišnje kao kod gripe. Po mome mišljenju ovaj problem može riješiti samo obavezno cijepljenje.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Austria is Hiring Hitmen to Track Down Covid-19 “Vaccine Refusers”
To ensure its citizens stay safe amidst the Covid-19 “pandemic,” the government of Austria is hiring hitmen to “hunt down vaccine refusers.”
Due to compulsory vaccination from February
Austria is looking for people to control those who refuse to be vaccinated
Wegen Impfpflicht ab Februar
Österreich sucht Leute, die Impf-Verweigerer kontrollieren
Wer sich in Österreich ab Februar 2022 nicht impfen lassen will, muss mit einer Busse rechnen. Dass die Strafen auch bezahlt werden, dafür sollen Angestellte sorgen. Deswegen wird jetzt nach Kontrolleuren gesucht.
https://www.blick.ch/ausland/wegen-impfpflicht-ab-februar-oesterreich-sucht-angestellte-die-impf-verweigerer-jagen-id17087556.html
To ensure its citizens stay safe amidst the Covid-19 “pandemic,” the government of Austria is hiring hitmen to “hunt down vaccine refusers.”
Due to compulsory vaccination from February
Austria is looking for people to control those who refuse to be vaccinated
Wegen Impfpflicht ab Februar
Österreich sucht Leute, die Impf-Verweigerer kontrollieren
Wer sich in Österreich ab Februar 2022 nicht impfen lassen will, muss mit einer Busse rechnen. Dass die Strafen auch bezahlt werden, dafür sollen Angestellte sorgen. Deswegen wird jetzt nach Kontrolleuren gesucht.
https://www.blick.ch/ausland/wegen-impfpflicht-ab-februar-oesterreich-sucht-angestellte-die-impf-verweigerer-jagen-id17087556.html
Guest- Guest
Pametnog moš prevarit 1-2 puta...Preko toga samo budale.Eroo wrote:Zašto? Za gripu imamo svake godine, za pneumokok svake pete, a za ovaj virus trenutno može i četvrta i peta...cassanowa wrote:Prve 3 doze su za one koji vjeruju u znanost.
Četvrta je za budale.
Sve ovisi hoćemo li u jednom trenutku biti svi procijepljeni (dovoljno brzo), a onda možda spadnemo na jedno
cijepljenje godišnje kao kod gripe. Po mome mišljenju ovaj problem može riješiti samo obavezno cijepljenje.
Guest- Guest
Prije su djecu plašili s Babarogom, a danas s Alemkom Mengele.Eroo wrote:Po mome mišljenju ovaj problem može riješiti samo obavezno cijepljenje.
Guest- Guest
Da si nakon gripe doživo upalu pluća drugačije bi ti pričao sad...cassanowa wrote:Pametnog moš prevarit 1-2 puta...Preko toga samo budale.Eroo wrote:Zašto? Za gripu imamo svake godine, za pneumokok svake pete, a za ovaj virus trenutno može i četvrta i peta...cassanowa wrote:Prve 3 doze su za one koji vjeruju u znanost.
Četvrta je za budale.
Kisik ti dovode na cijev, a ti je odbacuješ, jer misliš da te ona guši...Grrr...
Smrt ne mora biti ružna stvar, ono kap i slično...ali ono gušenje, ma biži...
2016-07-22
Da baba ima kolo bila zvali bi je kariola.Eroo wrote:Da si nakon gripe doživo upalu pluća drugačije bi ti pričao sad...
Kisik ti dovode na cijev, a ti je odbacuješ, jer misliš da te ona guši...Grrr...
Guest- Guest
Pogledaj istima u škatlu s kućnom medicinom, puna je lijekova po vlastitom izboru.cassanowa wrote:Prije su djecu plašili s Babarogom, a danas s Alemkom Mengele.Eroo wrote:Po mome mišljenju ovaj problem može riješiti samo obavezno cijepljenje.
Naš Yoda se hrani s takvom "medicinom", ali se neće cijepiti za živu glavu.
Zamisli, svu tu "hranu" proizvode oni isti koji proizvode i cjepivo.
Utrošeno je već skoro 6 miljardi doza cjepiva, ali nigdje ništa od masovnog pomora o kojem pričaju.
Oni su običe uplašene antivakserske seronje.
2016-07-22
Svi ste vi cijepljeni, ito ne samo jednom. "Antivaksersko" cijepljenje vam je jak naškodilo.cassanowa wrote:Da baba ima kolo bila zvali bi je kariola.Eroo wrote:Da si nakon gripe doživo upalu pluća drugačije bi ti pričao sad...
2016-07-22
Ne mogu biti antivakser kad sam se dragovoljno cijepio protiv tetanusa.
Boli me kurac za vaksere i antivaksere.
Samo što nisam toliko bedast pa da nekog tjeram na cijepljenje i necijepljenje. Bog nam je dao sllobodu volje i odlučivanja. Svoga tijela gospodar sam.
Samo želim da me se pusti na miru.
Jel to previše?!
Samo što nisam toliko bedast pa da nekog tjeram na cijepljenje i necijepljenje. Bog nam je dao sllobodu volje i odlučivanja. Svoga tijela gospodar sam.
Jel to previše?!
Guest- Guest
ogu biti antivakser kad sam se dragovoljno cijepio protiv tetanusa.
Nije.
Svi to žele na isti način, samo imate u mislima drugačija prava.
Ne možemo si svojatati ničije pravo na život, na primjer.
Covid je taj koji sve ugrožava podjednako. Prava (i dužnost) na obranu od te ugroze
bi trbala biti ista. Na tom polju se ne možemo razlikovati.
Nitko nema pravo ugrožavati ničiji život, o tome se sa mnom ne može debatirati.
cassanowa wrote:
Jel to previše?!
Nije.
Covid je taj koji sve ugrožava podjednako. Prava (i dužnost) na obranu od te ugroze
2016-07-22
Tko ste to vi?Eroo wrote:ogu biti antivakser kad sam se dragovoljno cijepio protiv tetanusa.cassanowa wrote:
Jel to previše?!
Nije.
Onda nemojte ugrožavati moj život cijepljenjem. Pokajat ćete se...
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Škoro zahtijeva ulazak Hrvatske u Četvrtu industrijsku revoluciju i reindustrijalizaciju
» Policijska sekta: RANKO OSTOJIĆ OTKRIO ČETVRTU DIMENZIJU
» capak najavio treću dozu...
» Noor, za booster dozu je još uvijek pravom vrijeme!
» Susjeda je na Cijepise dobila poziv za 2. dozu. Nije primila ni prvu
» Policijska sekta: RANKO OSTOJIĆ OTKRIO ČETVRTU DIMENZIJU
» capak najavio treću dozu...
» Noor, za booster dozu je još uvijek pravom vrijeme!
» Susjeda je na Cijepise dobila poziv za 2. dozu. Nije primila ni prvu
Page 3 of 3