Previranje u Ukrajini: Porošenko optužen za državnu izdaju
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Previranje u Ukrajini: Porošenko optužen za državnu izdaju
S moldavske strane pripremit policiju i vojku, s ukrajinske strane pripremit policiju i vojsku.
Uz pomoć Ukrajinaca u Prdnjestovlju iznutra isto napravit prevrat.
Pokrenit napad i slomit to.
Uz pomoć Ukrajinaca u Prdnjestovlju iznutra isto napravit prevrat.
Pokrenit napad i slomit to.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa realno da je samo sada okršaj kopnena UKR vojska vs Ruska vojska sa granice, Rusima bi bilo gadno..AlfaOmega wrote:AssadNaPodmornici wrote:Ukraina ima solidan PZO, vlastite krstareće rakete, 1000 tenkova koji bi bili tehnološki izjednačeni sa Ruskima koji bi napali, Javeline, dronove itd.
sranje za Ukraince jest da im je njihov PZO iako solidan, ali protiv Rusije poprilično ostario, a Rusija je modernizirala zračne snage. I nitko im ne želi prodati PZO oružje. ameri šalju samo javeline, jedva su i to prodali, mislim to je super za rokati tenkove, oni ruski t-72 i t-80etke pa i t-90etke bi se tu veselo proveli... ali zakurac ako RU ima totalnu zračnu domaciju, ali uz određene gubitke bi je i postigli, i onda UKR vojska na terenu ne bi mogla pružati jak otpor van velikih urbanih sredina..
dakle na mjestu Ukrainaca bi se fokusirao na PZO.. aj barem im je RUski saveznik i Putinov brat Erdogan dostavio dronove.. pa jedinice RU vojske koje bi se bez PZO štita našle malo dublje bi doživljele maskar..
ali nažalost Ukrainci bez PZO obrane , nemaju šanse. Kopnenu vojsku su kako tako modernizirali, artiljeriju razvili čak i hrpu vlastitih sustava, modernizirali gotovo 700-800 tenkova, ali PZO su malo modernizirali ali nemogu dalje... eto
ali opet o čemu mi pričamo neće vam biti rata. Ukrainci bez da se Rusija upleće u 48 sati bi u istovrijeme pogazili i Donjeck i Luganjsk i te par dana kasnije ušli u Minsk i Budimpeštu i Beograd..
ali dok Ruski medo stoji na granici nesmiju ništa, bili su malo one nesretne pobunjene Ruse rokali dronovima pa Rusi dovukli vojsku na granicu... a sa druge strane Rusima se ne isplati invazija, iako bi porazili Ukrainu gubici bi mogli biti gadni, pogotovo ako bi se Ukrainci odlučili boriti barem u urbanim sredinama...bilo bi klanje, iscrpili bi se pun kurac, a onda bi im to iskoristili Ameri te saveznici Turci i Kinezi koji jedva čekaju da ih naguze...
pa sve skupa ništa od rata i Zelenski i Putin su dva inteligentna igrača, neće raditi luđačke poteze..
sve jedno Ukrainci bi trebalo žestoko raditi da riješe PZO, jer Rusija se modernizirala u smjeru NATO armija, koje te skrše iz zraka, a onda kada uspostave zračnu dominaciju, čak sa manjim snagama te pometu i na kopnu
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Sad šaljemo ustaše da razbucaju sve živo tamo.
Sad ćeš vidit kako pada Prdnjestovlje.
I nije točno da je Rusiji problem osvojit ono ispod Odesse jer :
1. Mogu upast s Prdnjestovske strane i s mora i odvojit to od Odesse jer postoji veliki vodeni kanal između tog područja.
2. Jer je slabo naseljeno i multikulti
3. Jer Ukrajina ima kontakt s time samo iz smjera Odese a tu je taj veliki vodeni kanal
4. Jer NATO ( Rumunjska ) neće reagirat
5. Moldavija neće reagirat
To se osvoji dok rečeš Lepa Brena, padne u čas.
Sad ćeš vidit kako pada Prdnjestovlje.
I nije točno da je Rusiji problem osvojit ono ispod Odesse jer :
1. Mogu upast s Prdnjestovske strane i s mora i odvojit to od Odesse jer postoji veliki vodeni kanal između tog područja.
2. Jer je slabo naseljeno i multikulti
3. Jer Ukrajina ima kontakt s time samo iz smjera Odese a tu je taj veliki vodeni kanal
4. Jer NATO ( Rumunjska ) neće reagirat
5. Moldavija neće reagirat
To se osvoji dok rečeš Lepa Brena, padne u čas.
2014-04-11
Sad je utrka s vremenom jer ovo nisu Amerikanci nego ujkići.
Baš me brige za njega i Bidena i šta njima nije u interesu rat jer će onda ojačat Kina.
Ima ja svoje interese.
Nema više oću neću. Tko prije šta osvoji taj dobiva tamo.
Ako ja osvojim Prdnjestovlje a oću ja sam pobjjedio a ako on osvoji te močvare ispod Odesse opet sam ja pobjedio.
Ja uvijek pobjeđujem. Zato i ima pet zvjezdica na generalskom činu GF.
Baš me brige za njega i Bidena i šta njima nije u interesu rat jer će onda ojačat Kina.
Ima ja svoje interese.
Nema više oću neću. Tko prije šta osvoji taj dobiva tamo.
Ako ja osvojim Prdnjestovlje a oću ja sam pobjjedio a ako on osvoji te močvare ispod Odesse opet sam ja pobjedio.
Ja uvijek pobjeđujem. Zato i ima pet zvjezdica na generalskom činu GF.
2014-04-11
MINISTAR odbrane Bugarske Stefan Janev ne smatra potrebnim da se na teritoriji njegove zemlje rasporede dodatne snage NATO-a, kao odgovor Rusiji.
Prema rečima ministra, o ovom predlogu se još uvek samo razgovara. On je izjavio da akcije Rusije na istočnom obodu NATO-a "treba pažljivo pratiti", ali smatra da bi raspoređivanje trupa Alijanse moglo izazvati neželjenu napetost.- Takvi razgovori, i pristupi mogu potencijalno dovesti do neželjene eskalacije napetosti u regionu. Štaviše, u ovoj fazi nema razloga da se procesi koje gledamo smatraju direktnom pretnjom Alijansi i relevantnoj zoni bezbednosti. U tom smislu, ne smatram da je nastala situacija koja bi mogla da argumentuje potencijalno rešenje, vezano za raspoređivanje dodatnih snaga na našoj teritoriji. Takva odluka nije u skladu ni sa interesima saveznika, niti sa nacionalnim interesima republike Bugarske - izjavio je Janev.
Ranije je šef Združenih snaga NATO u Evropi američki general Tod Volters predložio da se poveća kontingent Alijanse u Bugarskoj i Rumuniji.
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1068545/bugarska-stefan-janev
2014-04-11
Eto Bugari neće NATO na svom teritoriju a protiv Rusije i u prevodu sad je još lakše Putinu upast u one močvare ispod Odesse a da sačuva Prdnjestovlje i Moldaviju zadrži van EU i NATO.
Ako neće ujkići rade desant na Prdnjestovlje.
Uskoro.
Ako neće ujkići rade desant na Prdnjestovlje.
Uskoro.
2014-04-11
Mađarska koliko vidim također neće reagirat ako oni osvoje ta močvarna područja ispod Odesse kako im ne bi Prdnjestovlje palo.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/orban-madjarska-daje-100-miliona-eura-pomoci-rs-u/211221154
https://www.klix.ba/vijesti/bih/orban-madjarska-daje-100-miliona-eura-pomoci-rs-u/211221154
2014-04-11
Prema podacima Ministarstva obrane Ruske Federacije, oko 120 zaposlenika američkih privatnih vojnih tvrtki obučava ukrajinske specijalne snage u regiji Donjeck.
Na istom je sastanku Vladimir Putin ponovo upozorio kako će, ako se infrastruktura NATO-a pomakne dalje na istok i pojavi se u Ukrajini, vrijeme leta njihovih raketa do Moskve biti smanjeno na 7-10 minuta, a onih hiperzvučnih – na 5 minuta.
-
https://www.geopolitika.news/vijesti/sojgu-americke-privatne-vojne-tvrtke-pripremaju-kemijsku-provokaciju-na-istoku-ukrajine/
Na istom je sastanku Vladimir Putin ponovo upozorio kako će, ako se infrastruktura NATO-a pomakne dalje na istok i pojavi se u Ukrajini, vrijeme leta njihovih raketa do Moskve biti smanjeno na 7-10 minuta, a onih hiperzvučnih – na 5 minuta.
-
https://www.geopolitika.news/vijesti/sojgu-americke-privatne-vojne-tvrtke-pripremaju-kemijsku-provokaciju-na-istoku-ukrajine/
2014-04-11
Puca mi kurac za te tvoje rakete.
Naučit ću te kako se ne priča s menom.
Pripremi se da izgubiš PRDNJESTOVLJE a samim time i Moldaviju koja će ući u EU i NATO.
Naučit ću te kako se ne priča s menom.
Pripremi se da izgubiš PRDNJESTOVLJE a samim time i Moldaviju koja će ući u EU i NATO.
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Rat u Ukrajini dovest će do ekonomske katastrofe u Ukrajini i Rusiji
» Šakašvili: Porošenko je mafija
» Porošenko: Vraćam se 2024
» Porošenko dokazuje kako nije alkoholičar
» Glas Koncila optužio Karamarka za izdaju nacionalnih interesa
» Šakašvili: Porošenko je mafija
» Porošenko: Vraćam se 2024
» Porošenko dokazuje kako nije alkoholičar