Grmoja otkrio koliko su potpisa za referendum dosad skupili
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Grmoja otkrio koliko su potpisa za referendum dosad skupili
epikur37 wrote:Samo da znate: Ako referendumom i zabranite cijepljenje mi ćemo se ići cijepiti u susjedne zemlje a crno tržište će procvjetati!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
metilda likes this post
epikur37 wrote:Samo da znate: Ako referendumom i zabranite cijepljenje mi ćemo se ići cijepiti u susjedne zemlje a crno tržište će procvjetati!
odmah da si rekao da se salis
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
epikur37 likes this post
najgore i stvarno misle luđaci da im netko želi zabraniti cijepljene.Noor wrote:epikur37 wrote:Samo da znate: Ako referendumom i zabranite cijepljenje mi ćemo se ići cijepiti u susjedne zemlje a crno tržište će procvjetati!
ne ja im želi da uzmu svih 10 bostera ,jer naša država planira uzeti 40milijuna cijepiva iduće dvije godine :D s obzirom da pola populacije će odjebati daljne cijepljene, mogu uzeti i njihove bostere.
dakle svih 20 bostera neka uzmu, dapače potičem ih
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Noor likes this post
AssadNaPodmornici wrote:najgore i stvarno misle luđaci da im netko želi zabraniti cijepljene.Noor wrote:
ne ja im želi da uzmu svih 10 bostera ,jer naša država planira uzeti 40milijuna cijepiva iduće dvije godine :D s obzirom da pola populacije će odjebati daljne cijepljene, mogu uzeti i njihove bostere.
dijagram-
2015-08-09
michaellcmacha likes this post
3x sam čitala, misleći da se šali...kad ono, on mrtav ozbiljanAssadNaPodmornici wrote:najgore i stvarno misle luđaci da im netko želi zabraniti cijepljene.Noor wrote:
Srećom, na vrijeme sam uzeo još jednu dozu pfizera u džep, za kod kuće. Ja sam siguran... ali puno ljudi nije pretpostavila ovaj razvoj događaja, jadan svijet.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Za Pfizer cjepiva u uputama proizvođača navedeno je: “Kada je cjepivo na sobnoj temperaturi, nježno okrenuti bočicu 10 puta. NEMOJTE tresti bočicu. Napomena: Ako se bočica protrese, bacite cjepivo”.epikur37 wrote:Srećom, na vrijeme sam uzeo još jednu dozu pfizera u džep, za kod kuće. Ja sam siguran... ali puno ljudi nije pretpostavila ovaj razvoj događaja, jadan svijet.
Šta misliš kad je Capak sio na paket jel se protreslo
Tko im je kriv kad nisu poduzetni...epikur37 wrote:Srećom, na vrijeme sam uzeo još jednu dozu pfizera u džep, za kod kuće. Ja sam siguran... ali puno ljudi nije pretpostavila ovaj razvoj događaja, jadan svijet.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Da,
Mostovci su izašli s informacijom da imaju dovoljan broj potpisa.
Neka delegiraju svoje promatrače kod brojanja.
Ako su skupili dovoljan broj glasova, to je to.
Mostovci su izašli s informacijom da imaju dovoljan broj potpisa.
Neka delegiraju svoje promatrače kod brojanja.
Ako su skupili dovoljan broj glasova, to je to.
2015-08-06
Glupkakurac wrote:debotoijusto wrote:
@epikur likes this post
evo vidim da nista prije srijede od objave a to vec doba obilaska bozicnih domjenaka po OOUR-ima i pada koncentracije glasaca na razinu covjecje ribice
a nista unda ostaje mi od uzbudjenja danas hajduk protiv uvijek neugodna osijeka
Vrime je da dobiju u jaketu više... Stra me samo punog stadiona i juriša od prve minute pa onda izgoru po običaju, a Bjelica je lisac...
Zna sam... kurčina. Jebeš referendum kad ne moš Osijeka doma dobit...
darth_vader-
2014-04-17
epikur37 wrote:Srećom, na vrijeme sam uzeo još jednu dozu pfizera u džep, za kod kuće. Ja sam siguran... ali puno ljudi nije pretpostavila ovaj razvoj događaja, jadan svijet.
na vrijeme? pa to ćeš usisati prije Uskrsa, a onda ide sezona, pa zaraženi gosti i tako...morat ćeš jednu i početkom ljeta, pa u jesen...i eto opet Božića
Noor wrote:epikur37 wrote:Srećom, na vrijeme sam uzeo još jednu dozu pfizera u džep, za kod kuće. Ja sam siguran... ali puno ljudi nije pretpostavila ovaj razvoj događaja, jadan svijet.
na vrijeme? pa to ćeš usisati prije Uskrsa, a onda ide sezona, pa zaraženi gosti i tako...morat ćeš jednu i početkom ljeta, pa u jesen...i eto opet Božića
Šalio sam se....ti si isto sva povodljiva :p
2015-08-06
epikur37 wrote:Srećom, na vrijeme sam uzeo još jednu dozu pfizera u džep, za kod kuće. Ja sam siguran... ali puno ljudi nije pretpostavila ovaj razvoj događaja, jadan svijet.
imaš doma hladnjaču koja hladi na -90°C ? ako si uzeo samo jednu dozu moraš potrošiti odmah. dakle prcaš ljude u zdrav mozak.
Guest- Guest
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Srećom, na vrijeme sam uzeo još jednu dozu pfizera u džep, za kod kuće. Ja sam siguran... ali puno ljudi nije pretpostavila ovaj razvoj događaja, jadan svijet.
imaš doma hladnjaču koja hladi na -90°C ?
Imam, to mi je kriogena kapsula ako se odlučim zalediti za budućnost.
2015-08-06
epikur37 wrote:Gnječ wrote:
imaš doma hladnjaču koja hladi na -90°C ?
Imam, to mi je kriogena kapsula ako se odlučim zalediti za budućnost.
turčine prestani srati.
Guest- Guest
ma znam da si se šalio, ali ja se nisam ;)epikur37 wrote:Noor wrote:
Šalio sam se....ti si isto sva povodljiva :p
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Sindikati: Skupili smo više od 600 tisuća potpisa za referendum
» Propao referendum protiv Istanbulske, nisu skupili dovoljno potpisa
» ''Pokrenuta peticija da se Papu proglasi heretikom, dosad prikupljeno 3400 potpisa''
» Suverenisti krenuli s prikupljanjem potpisa za referendum "Zaštitimo hrvatsku kunu"
» 'Istina o Istanbulskoj' tvrdi: Ipak imamo dovoljno potpisa za referendum!
» Propao referendum protiv Istanbulske, nisu skupili dovoljno potpisa
» ''Pokrenuta peticija da se Papu proglasi heretikom, dosad prikupljeno 3400 potpisa''
» Suverenisti krenuli s prikupljanjem potpisa za referendum "Zaštitimo hrvatsku kunu"
» 'Istina o Istanbulskoj' tvrdi: Ipak imamo dovoljno potpisa za referendum!
Page 8 of 8