WHO digao uzbunu, stiže nova superpandemija?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
WHO digao uzbunu, stiže nova superpandemija?
89-people-killed-mystery-disease-South-Sudan-taskforce-sent-investigate.html
A World Health Organization (WHO) taskforce has been sent to South Sudan to investigate an unidentified illness which has killed 89 people.
The country's ministry of health reported that an unknown disease had killed scores of people in the northern town of Fangak in Jonglei state.
The WHO sent a rapid response team of scientists to the area, which is one of the worst hit by recent severe flooding, to collect samples from sick people, reports the BBC.
Local health officials in Fangak said initial samples from the sick returned negative results for cholera.
A World Health Organization (WHO) taskforce has been sent to South Sudan to investigate an unidentified illness which has killed 89 people.
The country's ministry of health reported that an unknown disease had killed scores of people in the northern town of Fangak in Jonglei state.
The WHO sent a rapid response team of scientists to the area, which is one of the worst hit by recent severe flooding, to collect samples from sick people, reports the BBC.
Local health officials in Fangak said initial samples from the sick returned negative results for cholera.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: WHO digao uzbunu, stiže nova superpandemija?
Hektorović wrote:89-people-killed-mystery-disease-South-Sudan-taskforce-sent-investigate.html
Baš kao što je Bill najavio.
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5119
2021-02-20
https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2Fwww.peticijeonline.com%2Fne_cijepljenju_djece_u_djejim_domovima_cjepivom_protiv_covid_19
NE cijepljenju djece u dječjim domovima cjepivom protiv Covid 19
Potpišite peticiju da spriječimo cijepljenje siromašne djece kako je Alemka Markotić zamislila
NE cijepljenju djece u dječjim domovima cjepivom protiv Covid 19
Potpišite peticiju da spriječimo cijepljenje siromašne djece kako je Alemka Markotić zamislila
2014-04-16
Toga će biti u budućnosti, očekivano.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
eto, moći ćeš se šibat otrovima svaki tjedan protiv nečeg drugog, pa tako u krug i od svakog sljedećeg mjesecaepikur37 wrote:Toga će biti u budućnosti, očekivano.
Hektorović likes this post
Noor wrote:eto, moći ćeš se šibat otrovima svaki tjedan protiv nečeg drugog, pa tako u krug i od svakog sljedećeg mjesecaepikur37 wrote:Toga će biti u budućnosti, očekivano.
tiš to sve preboliti, mačji kašalj
2015-08-06
usro si se covida, ko fokaepikur37 wrote:Noor wrote:eto, moći ćeš se šibat otrovima svaki tjedan protiv nečeg drugog, pa tako u krug i od svakog sljedećeg mjesecaepikur37 wrote:Toga će biti u budućnosti, očekivano.
preboli, budi muško, a ne rahitični škarniclek
Noor wrote:usro si se covida, ko fokaepikur37 wrote:Noor wrote:eto, moći ćeš se šibat otrovima svaki tjedan protiv nečeg drugog, pa tako u krug i od svakog sljedećeg mjesecaepikur37 wrote:Toga će biti u budućnosti, očekivano.
Ja sam se birao još jednom cijepiti ti još jednom preboliti.... sve 5 :)
2015-08-06
epikur37 wrote:Noor wrote:usro si se covida, ko fokaepikur37 wrote:Noor wrote:eto, moći ćeš se šibat otrovima svaki tjedan protiv nečeg drugog, pa tako u krug i od svakog sljedećeg mjesecaepikur37 wrote:Toga će biti u budućnosti, očekivano.
Koliko si doza planirao?
Guest- Guest
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:usro si se covida, ko fokaepikur37 wrote:Noor wrote:eto, moći ćeš se šibat otrovima svaki tjedan protiv nečeg drugog, pa tako u krug i od svakog sljedećeg mjesecaepikur37 wrote:Toga će biti u budućnosti, očekivano.
Koliko si doza planirao?
Mislim sljedeće godine jednu na jesen. Do tada sam miran.
2015-08-06
primit ćeš ih ti još ohohooooo, ne samo jednomepikur37 wrote:Noor wrote:usro si se covida, ko fokaepikur37 wrote:Noor wrote:eto, moći ćeš se šibat otrovima svaki tjedan protiv nečeg drugog, pa tako u krug i od svakog sljedećeg mjesecaepikur37 wrote:Toga će biti u budućnosti, očekivano.
u protivnom, antivakser si
rekli su vam svaka 3 mjeseca, nećeš valjda preskakatiepikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:usro si se covida, ko fokaepikur37 wrote:Noor wrote:eto, moći ćeš se šibat otrovima svaki tjedan protiv nečeg drugog, pa tako u krug i od svakog sljedećeg mjesecaepikur37 wrote:Toga će biti u budućnosti, očekivano.
Koliko si doza planirao?
Mislim sljedeće godine jednu na jesen. Do tada sam miran.
noorka ne laži stalno
kud nas virus lupaju, tud vaše gluposti
ne znaš kaj je gore, gluposti su na količinu u prednosti a virusi inače ne valjaju
ne znaš kaj je gore, gluposti su na količinu u prednosti a virusi inače ne valjaju
Noor wrote:primit ćeš ih ti još ohohooooo, ne samo jednomepikur37 wrote:Noor wrote:usro si se covida, ko fokaepikur37 wrote:Noor wrote:eto, moći ćeš se šibat otrovima svaki tjedan protiv nečeg drugog, pa tako u krug i od svakog sljedećeg mjesecaepikur37 wrote:Toga će biti u budućnosti, očekivano.
Nije turcin epikurac antivakser. On ce samo duze razmisliti o iducoj dozi.
Guest- Guest
kaj lažem? čitaj....polako već gurkajuSora wrote:noorka ne laži stalno
Booster doza svaka tri mjeseca
U ovom trenutku oni koji su se procijepili dvjema dozama trebaju “booster” dozu dobiti nakon šest mjeseci, međutim to bi se moglo uskoro promijeniti.
“Moguće je da ćemo trebati “booster” dozu primati svaka tri mjeseca, što će ovisiti o pojavama novih sojeva. Farmaceutske tvrtke pojavom omikrona već su počele raditi na novom cjepivu, koje će biti bolje jer će farmaceuti izrađivati cjepiva koja će “pokrivati” i nove sojeve, kao što je omikron. Očekujem da bi cjepivo trebalo biti zgotovljeno za šest tjedana jer će se postojeće cjepivo samo trebati nadograditi. No dok cjepivo iziđe na tržište, trebat će najmanje šest mjeseci jer se opet moraju provesti kliničke studije, tako da očekujemo kako će za otprilike pola godine biti predana molba za hitnu dozvolu stavljanja novog cjepiva na tržište”, kaže dr. Trampuž.
https://www.nacional.hr/booster-doza-svaka-tri-mjeseca-moguce-je-ovisi-o-pojavi-novih-sojeva-i-brzini-modifikacije-cjepiva/
Hektorović and metilda like this post
a da, on nije, a mi ostali koji dugo razmišljamo jesmoGnječ wrote:Noor wrote:primit ćeš ih ti još ohohooooo, ne samo jednomepikur37 wrote:Noor wrote:usro si se covida, ko fokaepikur37 wrote:Noor wrote:eto, moći ćeš se šibat otrovima svaki tjedan protiv nečeg drugog, pa tako u krug i od svakog sljedećeg mjesecaepikur37 wrote:Toga će biti u budućnosti, očekivano.
licemjerno u pizdu materinu
Noor wrote:kaj lažem? čitaj....polako već gurkajuSora wrote:noorka ne laži stalno
Booster doza svaka tri mjeseca
U ovom trenutku oni koji su se procijepili dvjema dozama trebaju “booster” dozu dobiti nakon šest mjeseci, međutim to bi se moglo uskoro promijeniti.
“Moguće je da ćemo trebati “booster” dozu primati svaka tri mjeseca, što će ovisiti o pojavama novih sojeva. Farmaceutske tvrtke pojavom omikrona već su počele raditi na novom cjepivu, koje će biti bolje jer će farmaceuti izrađivati cjepiva koja će “pokrivati” i nove sojeve, kao što je omikron. Očekujem da bi cjepivo trebalo biti zgotovljeno za šest tjedana jer će se postojeće cjepivo samo trebati nadograditi. No dok cjepivo iziđe na tržište, trebat će najmanje šest mjeseci jer se opet moraju provesti kliničke studije, tako da očekujemo kako će za otprilike pola godine biti predana molba za hitnu dozvolu stavljanja novog cjepiva na tržište”, kaže dr. Trampuž.
https://www.nacional.hr/booster-doza-svaka-tri-mjeseca-moguce-je-ovisi-o-pojavi-novih-sojeva-i-brzini-modifikacije-cjepiva/
To je to, nema preskakanja ljekića jednom kad kreneš.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Noor likes this post
Noor wrote:a da, on nije, a mi ostali koji dugo razmišljamo jesmoGnječ wrote:Noor wrote:primit ćeš ih ti još ohohooooo, ne samo jednomepikur37 wrote:Noor wrote:usro si se covida, ko fokaepikur37 wrote:Noor wrote:eto, moći ćeš se šibat otrovima svaki tjedan protiv nečeg drugog, pa tako u krug i od svakog sljedećeg mjesecaepikur37 wrote:Toga će biti u budućnosti, očekivano.
Tu zlocudnost i perfidiju nemozes nauciti to se mora roditi s time.
Ali dao mi je dobru ideju kako se u reali mogu osloboditi vaksera i njihovih pitanja. Sad pa na dalje odgovaram sa razmislit cu razmisljam o tome. Kad tako kazes odmah razoruzas vaksere i njihovu agresiju.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Noor wrote:a da, on nije, a mi ostali koji dugo razmišljamo jesmoGnječ wrote:Noor wrote:primit ćeš ih ti još ohohooooo, ne samo jednomepikur37 wrote:Noor wrote:usro si se covida, ko fokaepikur37 wrote:Noor wrote:eto, moći ćeš se šibat otrovima svaki tjedan protiv nečeg drugog, pa tako u krug i od svakog sljedećeg mjesecaepikur37 wrote:Toga će biti u budućnosti, očekivano.
Tu zlocudnost i perfidiju nemozes nauciti to se mora roditi s time.
Ali dao mi je dobru ideju kako se u reali mogu osloboditi vaksera i njihovih pitanja. Sad pa na dalje odgovaram sa razmislit cu razmisljam o tome. Kad tako kazes odmah razoruzas vaksere i njihovu agresiju.
Uskoro će biti u spreju pa ako se toliko bojite igle, samo povučete na nos.
2015-08-06
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Prvi čovjek SDS-a Govedarica digao uzbunu u BiH:Bit ću kao Radovan Karađić
» stize nova realnost, kovid-pasoš !?
» Stiže nova linija kredita za Agrokor
» William White: Stiže nova kriza, najgora dosad
» Stiže nova jeftina radna snaga : Rusi najavili humanitarne koridore u Halepu
» stize nova realnost, kovid-pasoš !?
» Stiže nova linija kredita za Agrokor
» William White: Stiže nova kriza, najgora dosad