Zoki uzvraca volejom:'Da li za ove moralne kamatare postoje hrvatske zrtve'
Page 1 of 1
Zoki uzvraca volejom:'Da li za ove moralne kamatare postoje hrvatske zrtve'
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2324391&index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zoki uzvraca volejom:'Da li za ove moralne kamatare postoje hrvatske zrtve'
Koja se to ideologija točno promiče tu ?
Tu je ubijeno troje ljudi a očito je da ovi nisu došli po nju nego nekog drugog dok je ona samo koleteralna žrtva.
Dakle nećeš ulicu obitelji Zec nego baš nje.
Šta to poručuješ ?
Da su Hrvati hodali naokolo i ubijali srpsku djecu dakle Hrvati su ubojice djece.
A šta ako se ispostavi da je ovaj KOSOVAC tj špijun ?
Ne može ulica Aleksandri Zec. Može jedino obitelji Zec jer nisu ove druge dvije žrtve manje vrijedne kao i šta nećeš slat poruku da su oni tu došli radi nje tj da su Hrvati ubojice srpske djece.
I uza sve to još nismo ustvrdili jel joj ćaća špijun.
NOSIT ĆE VAS CRNA RIJEKA I VAS I SRPSKU PRAVOSLAVNU CRKVU I SVE SRBE U HRVATSKOJ VIDIM LI TAKVU ULICU BILO GDJE U HRVATSKOJ.
Tu je ubijeno troje ljudi a očito je da ovi nisu došli po nju nego nekog drugog dok je ona samo koleteralna žrtva.
Šta to poručuješ ?
Da su Hrvati hodali naokolo i ubijali srpsku djecu dakle Hrvati su ubojice djece.
Ne može ulica Aleksandri Zec. Može jedino obitelji Zec jer nisu ove druge dvije žrtve manje vrijedne kao i šta nećeš slat poruku da su oni tu došli radi nje tj da su Hrvati ubojice srpske djece.
NOSIT ĆE VAS CRNA RIJEKA I VAS I SRPSKU PRAVOSLAVNU CRKVU I SVE SRBE U HRVATSKOJ VIDIM LI TAKVU ULICU BILO GDJE U HRVATSKOJ.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
VIDIM LI IGDJE U HRVATSKOJ BILO ŠTA A NASLOVLJENO NA TU ALEKSANDRU ZEC, DAKLE ULICU, SPOMENIK
POKRENIT ĆU KOD ZA UNIŠTENJE TRI DRUŠTVENE SKUPINE U HRVATSKOJ
1. LJEVIČARI JUGONOSTALGIČARI
2. SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA
3. SVI SRBI U HRVATSKOJ
JA NE PRIJETIM PRAZNOM PUŠKOM. NEMOJ SLUČAJNO DA ME IZAZOVETE.
3. SVI SRBI U HRVATSKOJ
2014-04-11
Milanović postao Tuđman, HDZ postao SKH-KPJ.
"Radi se o pojedinačnom, groznom činu, ali ne o modelu ponašanja u Hrvatskoj.
To što se dogodilo samo jedno takvo ubojstvo je fascinantno, za mene je čudo da ih nije bilo više
hrvatska država s tim činom nema ništa
Siniša Rimac uskoro će dobiti posao u osiguranju ministra obrane Gojka Šuška, a na Dan državnosti 1995. Franjo Tuđman će mu "za junački čin u ratu" dodijeliti odlikovanje reda Nikole Šubića Zrinskog. Deset godina kasnije Suljić, Rimac i Mikola ipak su osuđeni, ali ne za ubojstvo obitelji Zec, već zato što su kao pripadnici pričuvne postrojbe MUP-a sudjelovali u masovnim zločinima u Pakračkoj Poljani, gdje je u jesen i zimu 1991. mučeno i poubijano više od pedeset civila, uglavnom srpske nacionalnosti. Zbog zapovijedanja postrojbom odgovornom za spomenute, ali i brojne druge zločine, uključujući i onaj nad obitelji Zec, 2016. je na višegodišnju zatvorsku kaznu osuđen i Tomislav Merčep. Godinu ranije, tada još uvijek "samo" osumnjičenik, Merčep je bio među uglednicima koji su nazočili inauguraciji Kolinde Grabar Kitarović za predsjednicu Republike Hrvatske.
---------------
Jel onda jedno ubojstvo, ili je bilo masovno?
Je li Hrvatska oslobodila i odlikovala zločince ili nije?
Milanović mora glumiti Hrvata, pa zvuči kao šizofreničar. Moramo ga razumjeti.
crvenkasti-
2014-04-17
Koja se to ideologija točno promiče tu ?crvenkasti wrote:
---------------
Jel onda jedno ubojstvo, ili je bilo masovno?
Je li Hrvatska oslobodila i odlikovala zločince ili nije?
Milanović mora glumiti Hrvata, pa zvuči kao šizofreničar. Moramo ga razumjeti.
Šta to poručuješ ?
---
[size=12]VIDIM LI IGDJE U HRVATSKOJ BILO ŠTA A NASLOVLJENO NA TU ALEKSANDRU ZEC, DAKLE ULICU, SPOMENIK
3. SVI SRBI U HRVATSKOJ
[size=12]NOSIT ĆE VAS CRNA RIJEKA I VAS I SRPSKU PRAVOSLAVNU CRKVU I SVE SRBE U HRVATSKOJ VIDIM LI TAKVU ULICU BILO GDJE U HRVATSKOJ.
[/size][/size]
2014-04-11
Ja ti nisam zabranija da staviš ploču s : obitelj Zec
Samo san ti reka nešto i šta će se desit vidim li ja tako šta , ploču, spomenik, komemoraciju a da je naslovljeno na ALEKSANDRA ZEC
OSOBNO ĆU VAS IZBRISAT
Samo san ti reka nešto i šta će se desit vidim li ja tako šta , ploču, spomenik, komemoraciju a da je naslovljeno na ALEKSANDRA ZEC
OSOBNO ĆU VAS IZBRISAT
2014-04-11
Ubojica Munib Suljić uopće nije Hrvat a ubio je Hrvaticu i katolkinju Mariju Zec ( rođena Mesić) kojoj su braća bili pripadnici Tigrova i policije kada je ubijena skupa sa svojom kćeri Aleksandrom Zec.
Munib Suljić je bio istaknuti clana saveza komunista na Trešnjevci prije rata i često je boravio u kući Mihajla Zeca jer su skupa kamatarili i utjerivali dugove. Munib Suljić je ostao dužan Mihajlu Zecu 12000 njemačkih maraka za meso koje je Mihajlo krao u Križevčanki gdje je radio a Munib prodavao u svojoj čevabdžinici.
Mihajlo Zec je bio opasan lik i tražio je Muniba zbog tog duga a Munib je postao veliki Hrvat i potražio zaklon u Hrvatskoj Vojsci.
Munib Suljić je znao da je Mihajlo Zec imućan i zašio mu je etiketu "kosovca" među klincima od 19 godina koje je upoznao u postrojbi Tomislava Merčepa. Munib Suljić tada ima 32 godine i predstavlja tim klincima zadatak da treba "kosovcu" Mihajlu Zecu oduzeti oružje kojeg sigurno ima u izobilju. Dolaskom u kuću Mihajla Zeca, Munib Suljić otima nakit i novac te odlaze s plijenom a Mihajlo Zec reagira zaštitnički i napada Muniba a jedan od klinaca instiktivno reagira i zapuca na Mihajla Zeca. Sve se događa ispred kuće gdje istrčavaju Marija Zec i njena kćer Aleksandra koje trpaju u kombi jer su vidjele ubojstvo. Sve je izmaklo kontroli i Munib Suljić svojim autoritetom provodi zločin tako da naređuje odlazak na Medvednicu gdje osobno ubija Mariju i njenu kćer.
Tomislav Merčep nema pojma o ovoj svinjariji sve dok nije to čuo po priznanju tih klinaca u pratnji Muniba Suljića. Shvatili su da su izmanipulirani i priznaju sve te nitko iz policije i pravosuđa nije očekivao manevar koji nakon istrage provodi neki nepoznati advokat Anto Nobilo. U pozadini njihove obrane on ističe da je počinjena greška u postupku jer okrivljeni nisu dali svoje priznanje u prisustvu odvjetnika...njega.
To je za ono vrijeme bio potpuno neočekivan, nečastan potez bivšeg državnog tužitelja Nobila a sada prikrivenog savjetnika obrane ovih okrivljenih. Nobilo se eksponirao kao čovjek koji vadi i ubojice iz zatvora te mu karijera cvjeta a s druge strane postaje legalni odvjetnik upravo preživjeloj djeci ubijenih supružnika Zec.
I tu poentira u javnosti te se eksponira kao odvjetnik koji je prislio "zločinačku državu" da plati što je ubila jadnu Srpsku obitelj.
1.Niti država ima bilo kakve veze s tim niti Hrvatsko sudstvo, niti policija, niti Tomislav Merčep koje je sve izigrao odvjetnik Anto Nobilo.
2.Munib Suljić ubojica Aleksandre Zec nije Hrvat a ubio je njenu majku Mariju Zec koja je čista hrvatica i katolkinja kojoj je u to vrijeme jedan brat Hrvatski vojnik u Tigrovima a drugi brat Hrvatski policajac.
3. Motivi su bolesni um Muniba Suljića i pljačkaška namjera koju je prikrio navodeći mlade vojnike u izmišljenu akciju protiv bivšeg kolege krimimalca Mihajla Zeca.
4. Anto Nobilo radi sebi image vrhunskog advokata varajući sustav a i danas će biti ponosan da se sazna ova njegova uloga jer mu godi da ovo ljudi saznaju pošto ne može sam ovako pričati o sebi a da ne ispadne hvalisavi pokvarenjak...nego samo pokvarenjak.
5. Pupavac, maligni srbi, mrzitelji Hrvatske i naši domaći naivni glupi Hrvati (otvorenih vidika) su plodno tlo za manipulaciju ovim cistim kriminalnim obračunom jednog muslimana Sandžaklije sa Srbinom pravoslavcem uz nedužnu žrtve jedne Hrvatice katolkinje i njene kćeri.
Jadna su i njihova preživjela djeca koja su žive žrtve ove zlouporabe njihove obiteljske tragedije za potrebe srpske propagande.
Munib Suljić je bio istaknuti clana saveza komunista na Trešnjevci prije rata i često je boravio u kući Mihajla Zeca jer su skupa kamatarili i utjerivali dugove. Munib Suljić je ostao dužan Mihajlu Zecu 12000 njemačkih maraka za meso koje je Mihajlo krao u Križevčanki gdje je radio a Munib prodavao u svojoj čevabdžinici.
Mihajlo Zec je bio opasan lik i tražio je Muniba zbog tog duga a Munib je postao veliki Hrvat i potražio zaklon u Hrvatskoj Vojsci.
Munib Suljić je znao da je Mihajlo Zec imućan i zašio mu je etiketu "kosovca" među klincima od 19 godina koje je upoznao u postrojbi Tomislava Merčepa. Munib Suljić tada ima 32 godine i predstavlja tim klincima zadatak da treba "kosovcu" Mihajlu Zecu oduzeti oružje kojeg sigurno ima u izobilju. Dolaskom u kuću Mihajla Zeca, Munib Suljić otima nakit i novac te odlaze s plijenom a Mihajlo Zec reagira zaštitnički i napada Muniba a jedan od klinaca instiktivno reagira i zapuca na Mihajla Zeca. Sve se događa ispred kuće gdje istrčavaju Marija Zec i njena kćer Aleksandra koje trpaju u kombi jer su vidjele ubojstvo. Sve je izmaklo kontroli i Munib Suljić svojim autoritetom provodi zločin tako da naređuje odlazak na Medvednicu gdje osobno ubija Mariju i njenu kćer.
Tomislav Merčep nema pojma o ovoj svinjariji sve dok nije to čuo po priznanju tih klinaca u pratnji Muniba Suljića. Shvatili su da su izmanipulirani i priznaju sve te nitko iz policije i pravosuđa nije očekivao manevar koji nakon istrage provodi neki nepoznati advokat Anto Nobilo. U pozadini njihove obrane on ističe da je počinjena greška u postupku jer okrivljeni nisu dali svoje priznanje u prisustvu odvjetnika...njega.
To je za ono vrijeme bio potpuno neočekivan, nečastan potez bivšeg državnog tužitelja Nobila a sada prikrivenog savjetnika obrane ovih okrivljenih. Nobilo se eksponirao kao čovjek koji vadi i ubojice iz zatvora te mu karijera cvjeta a s druge strane postaje legalni odvjetnik upravo preživjeloj djeci ubijenih supružnika Zec.
I tu poentira u javnosti te se eksponira kao odvjetnik koji je prislio "zločinačku državu" da plati što je ubila jadnu Srpsku obitelj.
1.Niti država ima bilo kakve veze s tim niti Hrvatsko sudstvo, niti policija, niti Tomislav Merčep koje je sve izigrao odvjetnik Anto Nobilo.
2.Munib Suljić ubojica Aleksandre Zec nije Hrvat a ubio je njenu majku Mariju Zec koja je čista hrvatica i katolkinja kojoj je u to vrijeme jedan brat Hrvatski vojnik u Tigrovima a drugi brat Hrvatski policajac.
3. Motivi su bolesni um Muniba Suljića i pljačkaška namjera koju je prikrio navodeći mlade vojnike u izmišljenu akciju protiv bivšeg kolege krimimalca Mihajla Zeca.
4. Anto Nobilo radi sebi image vrhunskog advokata varajući sustav a i danas će biti ponosan da se sazna ova njegova uloga jer mu godi da ovo ljudi saznaju pošto ne može sam ovako pričati o sebi a da ne ispadne hvalisavi pokvarenjak...nego samo pokvarenjak.
5. Pupavac, maligni srbi, mrzitelji Hrvatske i naši domaći naivni glupi Hrvati (otvorenih vidika) su plodno tlo za manipulaciju ovim cistim kriminalnim obračunom jednog muslimana Sandžaklije sa Srbinom pravoslavcem uz nedužnu žrtve jedne Hrvatice katolkinje i njene kćeri.
Jadna su i njihova preživjela djeca koja su žive žrtve ove zlouporabe njihove obiteljske tragedije za potrebe srpske propagande.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
inace kod ljevara se pojavljuje naknadna 'pamet'...zar postoje i hrvati zrtve?...jok ne postoje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Aleksandra i nije bila prava Srpkinja...bila je Hrvatica koliko i Srpkinja
A steta...bila je lijepa djevojcica
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ne zanima me.Ringo10 wrote:Aleksandra i nije bila prava Srpkinja...bila je Hrvatica koliko i Srpkinja
Dobro pročitaj šta ja pišem i shvatit češ zašto ću ja pokrenit kod za brisanje vidi li da se nju ističe.
ĐAVO LEŽI U DETALJIMA.
--
Koja se to ideologija točno promiče tu ?
Šta to poručuješ ?
2014-04-11
Oni koji shvačaju šta ja pišem shvatit će a oni koji ne neće i nastavit će dalje.
Rekao sam da je to sasvim normalna stvar da gradonačelnik jednog grada ode odat počast nekoj obitelji koja je ubijena , dakle šalje poruku da je to svakako loše i za osudu.
Čak mi ne smeta ni ulica pod imenom obitelji Zec pod uvjetom da prvo ispitamo jel špijun jer nečeš špijunu dat ulicu.
Al na jednu stvar sam stavio točku i vidim li je u Hrvatskoj :
ZAKLAT ĆU VAS.
SVE.
Rekao sam da je to sasvim normalna stvar da gradonačelnik jednog grada ode odat počast nekoj obitelji koja je ubijena , dakle šalje poruku da je to svakako loše i za osudu.
Čak mi ne smeta ni ulica pod imenom obitelji Zec pod uvjetom da prvo ispitamo jel špijun jer nečeš špijunu dat ulicu.
ZAKLAT ĆU VAS.
SVE.
2014-04-11
VIDIM LI IGDJE U HRVATSKOJ BILO ŠTA A NASLOVLJENO NA TU ALEKSANDRU ZEC, DAKLE ULICU, SPOMENIKRayMabus wrote:Oni koji shvačaju šta ja pišem shvatit će a oni koji ne neće i nastavit će dalje.
ZAKLAT ĆU VAS.
SVE.
3. SVI SRBI U HRVATSKOJ
2014-04-11
Zapad je postao veliki, bogat i utjecajan jer je razvio pravnu drzavu
Ako nema pravne drzave onda nema nikakve drzave. Oslobadjati od odgovornosti i odlikovati kriminalce i ubojice zbog toboznjih zasluga je znak da od drzave nema nista
Naknadna hapsenja nakon mnogo godina i zbog sasvim drugih zlocina nisu nista I ne znace nista
To nije nikakva pravda nego bespravda
Nije glavni problem to sto je grupa razbojnika pocinila zlocin...
Nego to sto su oslobodjeni nakon pravnih muljaza i to namjernih...e to je problem i to je krivnja drzave
A to sto su kasnije odlikovani e to je blasfemija i lakrdija hrvatske drzave
Ako nema pravne drzave onda nema nikakve drzave. Oslobadjati od odgovornosti i odlikovati kriminalce i ubojice zbog toboznjih zasluga je znak da od drzave nema nista
Naknadna hapsenja nakon mnogo godina i zbog sasvim drugih zlocina nisu nista I ne znace nista
Nego to sto su oslobodjeni nakon pravnih muljaza i to namjernih...e to je problem i to je krivnja drzave
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Zapad je postao veliki, bogat i utjecajan jer je razvio pravnu drzavu
Pusti ti te priče ... Ameri i Briti po iskrcavanju te tijekom i nakon oslabađanja Francuske kad su Nijemci već bili debelo istočno od Rajne silovali Francuskinje, a bilo je i ubojstava zbog razbojništva - par ''tisuća'' sve skupa, a od počinitelja uhvaćeno i osuđeno svega 1-2%.
O da ... zataškavali i Ameri i Briti svoje pizdarije ... i to na tlu savezničke Francuske.
Guest- Guest
Similar topics
» Postoje dokazi da je Zoki ruski igrač?
» Vladi,Dalmacija važnija od Slavonije,postoje li dvije Hrvatske?
» Od Hrvatske traže 3,5 milijardi dolara odštete za Srbe, Rome i Židove žrtve NDH
» Mozda Zoki da se sjeti da je predsjednik Hrvatske a ne dijela hrvatskog korpusa u BiH
» Zoki spustio Portiriju i Vucicu:'Besposlen pop i jarice krsti.Suljo ima vecih problema od Hrvatske'
» Vladi,Dalmacija važnija od Slavonije,postoje li dvije Hrvatske?
» Od Hrvatske traže 3,5 milijardi dolara odštete za Srbe, Rome i Židove žrtve NDH
» Mozda Zoki da se sjeti da je predsjednik Hrvatske a ne dijela hrvatskog korpusa u BiH
» Zoki spustio Portiriju i Vucicu:'Besposlen pop i jarice krsti.Suljo ima vecih problema od Hrvatske'
Page 1 of 1