Transrodna plivačica dominira žensku konkurenciju.
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Transrodna plivačica dominira žensku konkurenciju.
Uvijek nađeš neki izgovor. :-(Noor wrote:imaš Oktavijujastreb wrote:Onda se slažeš da ja budem Antonije.Noor wrote:i ja sam Kleopatrajastreb wrote:Ja sam književnik,a ne spiker 2.programa Hrvatskog radija.Noor wrote:čim je vještačka, nema veze s biologijom, dajastreb wrote:Ovo je poraz sporta.
Zbog njihove vještačke ideoligije koja nema veze sa biologijom,muškarci se bez problema ubacuju međ žene "preodjeveni" u žensku lažnu ljušturu i tako od pravih prirodnih djevojaka prave budale,a od natjecanja i sporta uopće prave sprdačinu.
Ovo treba dati na sud,ali bi i to bilo uzaludno jer su sudovi pod pritiskom ove nakaradne ideologije.
a ni s hrvatskim :)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
debotoijusto wrote:T. wrote:ne mozes zabranit a neprihvatljivo je
kako ne možeš zabraniti
vjera mu ne dozvoljava. U njegovoj religiji, seksualnost (nešto što u stvarnom svijetu ne postoji, socijalni konstrukt kako oni vole reć) je zamijenila besmrtnu ljudsku dušu. Evolucija univerzalnog kršćanstva u još univerzalniji "ateizam" koji to nije jer je pokupio od kršćanstva sve što u njemu ne valja.
Dakle, seksualnost je Bogom dana i nepromjenjiva, to je naša prava esencija, i to kog ćemo jebati nije naša slobodna volja nego "viša sila". U njihovim zatucanim glavama. Spol, kromosomi, to ne postoji. To je za njih pseudoznanstvena izmišljotina. Nešto fizičko, glupo i smrtno, dok je seksualnost (zapravo poremećaj) stvarna i besmrtna, nepromjenjiva. Zato svake godine dobijemo novo slovo u lgbtqitd. I novu boju duge. Stalno izmišljaju nove vrste pedera
debotoijusto wrote:to smo prosli s pederima 50-ih i evo ih sad drmaju svijetommarcellus wrote:debotoijusto wrote:ne znam , razumin potrebe osobe s nelagodom u svome tijelu isto tako razumin drugih plivacica kao i javnosti te zakonodavcaT. wrote:Pa to su tvoje ideološke postavke, valjda nešto možeš kazati na tu temu?
razumin sve no ovo mi neodrzivo logicki , ne mozes zabranit a neprihvatljivo je
evo ja ću ti objasnit. Muška osoba s nelagodom u svom tijelu nije žensko zarobljeno u krivom tijelu, nego muškarac, samo poremećen. To se liječi kod psihijatra a ne tako da natjeraš sve da priznaju da si zapravo žensko, jer nisi.
imas jos koju iskljucivu ideju ?
imam. Ljudi se rode muško ili žensko, a pederluk je poremećaj tzv. "seksualnosti" jer je biološki neproduktivan. Evolucijska slijepa ulica. Oš još isključivih ideja?
Osoba s nelagodom u svome tijelu je psihički poremećena osoba te se sve njezine potrebe rješavaju tabletama u za to odgovarajućim ustanovama...debotoijusto wrote:ne znam , razumin potrebe osobe s nelagodom u svome tijelu isto tako razumin drugih plivacica kao i javnosti te zakonodavcaT. wrote:Pa to su tvoje ideološke postavke, valjda nešto možeš kazati na tu temu?
U sportu oduvijek postoje kategorije po svim parametrima, dobi, spolu, tjelesnoj težini itd., inače bavljenje sportom u smislu natjecanja nema nikakvog smisla ako se ne natječe u sklopu određene kategorije...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Vidi joj se na faci da je žensko Nešto kao onaj srpski premijer Brnabić
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
A onda odeš na Tajland, i zaljubiš se u žensku, a ona ti ga u mraku spavaće sobe utjera u grlo do jajamarcellus wrote:debotoijusto wrote:T. wrote:ne mozes zabranit a neprihvatljivo je
kako ne možeš zabraniti
vjera mu ne dozvoljava. U njegovoj religiji, seksualnost (nešto što u stvarnom svijetu ne postoji, socijalni konstrukt kako oni vole reć) je zamijenila besmrtnu ljudsku dušu. Evolucija univerzalnog kršćanstva u još univerzalniji "ateizam" koji to nije jer je pokupio od kršćanstva sve što u njemu ne valja.
Dakle, seksualnost je Bogom dana i nepromjenjiva, to je naša prava esencija, i to kog ćemo jebati nije naša slobodna volja nego "viša sila". U njihovim zatucanim glavama. Spol, kromosomi, to ne postoji. To je za njih pseudoznanstvena izmišljotina. Nešto fizičko, glupo i smrtno, dok je seksualnost (zapravo poremećaj) stvarna i besmrtna, nepromjenjiva. Zato svake godine dobijemo novo slovo u lgbtqitd. I novu boju duge. Stalno izmišljaju nove vrste pedera
Zamisli Jessicu Albu s kurcem od 20 cm. To ti je budućnost ljudskog roda, takve će jebati i muške i ženske, muške će možda napiti, ženske neće ni trebati.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
tablete zatvorit zabranit... nista pustit da zivi svoj zivot a ovo nekako regulirat ?T. wrote:Osoba s nelagodom u svome tijelu je psihički poremećena osoba te se sve njezine potrebe rješavaju tabletama u za to odgovarajućim ustanovama...debotoijusto wrote:ne znam , razumin potrebe osobe s nelagodom u svome tijelu isto tako razumin drugih plivacica kao i javnosti te zakonodavcaT. wrote:Pa to su tvoje ideološke postavke, valjda nešto možeš kazati na tu temu?
U sportu oduvijek postoje kategorije po svim parametrima, dobi, spolu, tjelesnoj težini itd., inače bavljenje sportom u smislu natjecanja nema nikakvog smisla ako se ne natječe u sklopu određene kategorije...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:tablete zatvorit zabranit... nista pustit da zivi svoj zivot a ovo nekako regulirat ?T. wrote:Osoba s nelagodom u svome tijelu je psihički poremećena osoba te se sve njezine potrebe rješavaju tabletama u za to odgovarajućim ustanovama...debotoijusto wrote:ne znam , razumin potrebe osobe s nelagodom u svome tijelu isto tako razumin drugih plivacica kao i javnosti te zakonodavcaT. wrote:Pa to su tvoje ideološke postavke, valjda nešto možeš kazati na tu temu?
regulirano je odavno. Ono si što si biološki, i kog boli kurac jel se osjećaš ko muško, žensko, cezar, medvjed.
Samo polako, ne jebe lep već uporan.jastreb wrote:Uvijek nađeš neki izgovor. :-(Noor wrote:imaš Oktavijujastreb wrote:Onda se slažeš da ja budem Antonije.Noor wrote:i ja sam Kleopatrajastreb wrote:Ja sam književnik,a ne spiker 2.programa Hrvatskog radija.Noor wrote:čim je vještačka, nema veze s biologijom, dajastreb wrote:Ovo je poraz sporta.
Zbog njihove vještačke ideoligije koja nema veze sa biologijom,muškarci se bez problema ubacuju međ žene "preodjeveni" u žensku lažnu ljušturu i tako od pravih prirodnih djevojaka prave budale,a od natjecanja i sporta uopće prave sprdačinu.
Ovo treba dati na sud,ali bi i to bilo uzaludno jer su sudovi pod pritiskom ove nakaradne ideologije.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ko im brani da žive?debotoijusto wrote:tablete zatvorit zabranit... nista pustit da zivi svoj zivot a ovo nekako regulirat ?T. wrote:Osoba s nelagodom u svome tijelu je psihički poremećena osoba te se sve njezine potrebe rješavaju tabletama u za to odgovarajućim ustanovama...debotoijusto wrote:ne znam , razumin potrebe osobe s nelagodom u svome tijelu isto tako razumin drugih plivacica kao i javnosti te zakonodavcaT. wrote:Pa to su tvoje ideološke postavke, valjda nešto možeš kazati na tu temu?
2014-04-19
Noor likes this post
Devijacija. Ja na primer imam devijaciju u nosu i dišem na jednu nozdrvu. Nije bolest ali nije ni normalnost.marcellus wrote:debotoijusto wrote:to smo prosli s pederima 50-ih i evo ih sad drmaju svijetommarcellus wrote:debotoijusto wrote:ne znam , razumin potrebe osobe s nelagodom u svome tijelu isto tako razumin drugih plivacica kao i javnosti te zakonodavcaT. wrote:Pa to su tvoje ideološke postavke, valjda nešto možeš kazati na tu temu?
evo ja ću ti objasnit. Muška osoba s nelagodom u svom tijelu nije žensko zarobljeno u krivom tijelu, nego muškarac, samo poremećen. To se liječi kod psihijatra a ne tako da natjeraš sve da priznaju da si zapravo žensko, jer nisi.
imam. Ljudi se rode muško ili žensko, a pederluk je poremećaj tzv. "seksualnosti" jer je biološki neproduktivan. Evolucijska slijepa ulica. Oš još isključivih ideja?
2014-04-19
pola foruma za prvu rukudzango wrote:Ko im brani da žive?debotoijusto wrote:tablete zatvorit zabranit... nista pustit da zivi svoj zivot a ovo nekako regulirat ?T. wrote:Osoba s nelagodom u svome tijelu je psihički poremećena osoba te se sve njezine potrebe rješavaju tabletama u za to odgovarajućim ustanovama...debotoijusto wrote:ne znam , razumin potrebe osobe s nelagodom u svome tijelu isto tako razumin drugih plivacica kao i javnosti te zakonodavcaT. wrote:Pa to su tvoje ideološke postavke, valjda nešto možeš kazati na tu temu?
ROMANA Taylor, transrodna dizajnerica koja je nekad bila poznata kao Robantico, pratila je utakmicu Istre i Hajduka na Poljudu, a nakon utakmice opalila je selfie s Markom Livajom.
"Nedavno sam prvi put u životu otišla na utakmicu Hajduka kad je igrao s Lokomotivom. Već sam neko vrijeme velika obožavateljica Livaje i san mi je bio da ga upoznam. Kad sam mu prišla rekla sam mu da sam prva transrodna Hrvatica koja je prvi put došla na neku nogometnu utakmicu i to samo radi njega. Slatko se nasmijao i bez problema se fotografirao sa mnom. Super izgleda, on mi je naš najzgodniji frajer među nogometašima. Stvarno je bio jako pristupačan i ugodno me iznenadio, još uvijek pod dojmom", kaže Romana.
Romana je promijenila spol prije nekoliko godina. Rođena je u Kominu kod Ploča, a već godinama živi u Zagrebu.
"Ma znate šta, odsad vam idem na svaku utakmicu, evo sad sam bila na Maksimiru kad je Hajduk igrao protiv Dinama. Postala sam prava torcidašica! Uskoro ću se i učlaniti u Hajduk", rekla je za Slobodnu Dalmaciju.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Imam i ja devijaciju da sam prikrivena lezba. Ako ima koja dobra lezba radi druženja, bilježim se sa štovanjem...dzango wrote:Devijacija. Ja na primer imam devijaciju u nosu i dišem na jednu nozdrvu. Nije bolest ali nije ni normalnost.marcellus wrote:debotoijusto wrote:to smo prosli s pederima 50-ih i evo ih sad drmaju svijetommarcellus wrote:debotoijusto wrote:ne znam , razumin potrebe osobe s nelagodom u svome tijelu isto tako razumin drugih plivacica kao i javnosti te zakonodavcaT. wrote:Pa to su tvoje ideološke postavke, valjda nešto možeš kazati na tu temu?
Ja koliko sam razumeo, ovaj Livaja igra fudbal i niko mu ništa ne zamera.debotoijusto wrote:pola foruma za prvu rukudzango wrote:Ko im brani da žive?debotoijusto wrote:tablete zatvorit zabranit... nista pustit da zivi svoj zivot a ovo nekako regulirat ?T. wrote:Osoba s nelagodom u svome tijelu je psihički poremećena osoba te se sve njezine potrebe rješavaju tabletama u za to odgovarajućim ustanovama...debotoijusto wrote:ne znam , razumin potrebe osobe s nelagodom u svome tijelu isto tako razumin drugih plivacica kao i javnosti te zakonodavcaT. wrote:Pa to su tvoje ideološke postavke, valjda nešto možeš kazati na tu temu?
ROMANA Taylor, transrodna dizajnerica koja je nekad bila poznata kao Robantico, pratila je utakmicu Istre i Hajduka na Poljudu, a nakon utakmice opalila je selfie s Markom Livajom.
"Nedavno sam prvi put u životu otišla na utakmicu Hajduka kad je igrao s Lokomotivom. Već sam neko vrijeme velika obožavateljica Livaje i san mi je bio da ga upoznam. Kad sam mu prišla rekla sam mu da sam prva transrodna Hrvatica koja je prvi put došla na neku nogometnu utakmicu i to samo radi njega. Slatko se nasmijao i bez problema se fotografirao sa mnom. Super izgleda, on mi je naš najzgodniji frajer među nogometašima. Stvarno je bio jako pristupačan i ugodno me iznenadio, još uvijek pod dojmom", kaže Romana.
Romana je promijenila spol prije nekoliko godina. Rođena je u Kominu kod Ploča, a već godinama živi u Zagrebu.
"Ma znate šta, odsad vam idem na svaku utakmicu, evo sad sam bila na Maksimiru kad je Hajduk igrao protiv Dinama. Postala sam prava torcidašica! Uskoro ću se i učlaniti u Hajduk", rekla je za Slobodnu Dalmaciju.
2014-04-19
Pa sad, tetka Đana bi rekla da od lizanja nema selameta.mutava baštarda wrote:Imam i ja devijaciju da sam prikrivena lezba. Ako ima koja dobra lezba radi druženja, bilježim se sa štovanjem...dzango wrote:Devijacija. Ja na primer imam devijaciju u nosu i dišem na jednu nozdrvu. Nije bolest ali nije ni normalnost.marcellus wrote:debotoijusto wrote:to smo prosli s pederima 50-ih i evo ih sad drmaju svijetommarcellus wrote:debotoijusto wrote:ne znam , razumin potrebe osobe s nelagodom u svome tijelu isto tako razumin drugih plivacica kao i javnosti te zakonodavcaT. wrote:Pa to su tvoje ideološke postavke, valjda nešto možeš kazati na tu temu?
2014-04-19
ti da cutis, razumes bredzango wrote:Samo polako, ne jebe lep već uporan.jastreb wrote:Uvijek nađeš neki izgovor. :-(Noor wrote:imaš Oktavijujastreb wrote:Onda se slažeš da ja budem Antonije.Noor wrote:i ja sam Kleopatrajastreb wrote:Ja sam književnik,a ne spiker 2.programa Hrvatskog radija.Noor wrote:čim je vještačka, nema veze s biologijom, dajastreb wrote:Ovo je poraz sporta.
Ima artiljerije, kad se radi o tijelu muškarca, za lezbe idealno.dzango wrote:Pa sad, tetka Đana bi rekla da od lizanja nema selameta.mutava baštarda wrote:Imam i ja devijaciju da sam prikrivena lezba. Ako ima koja dobra lezba radi druženja, bilježim se sa štovanjem...dzango wrote:Devijacija. Ja na primer imam devijaciju u nosu i dišem na jednu nozdrvu. Nije bolest ali nije ni normalnost.marcellus wrote:debotoijusto wrote:to smo prosli s pederima 50-ih i evo ih sad drmaju svijetommarcellus wrote:debotoijusto wrote:ne znam , razumin potrebe osobe s nelagodom u svome tijelu isto tako razumin drugih plivacica kao i javnosti te zakonodavcaT. wrote:Pa to su tvoje ideološke postavke, valjda nešto možeš kazati na tu temu?
Demantuj me. Ja sam onaj što je lep.Noor wrote:ti da cutis, razumes bredzango wrote:Samo polako, ne jebe lep već uporan.jastreb wrote:Uvijek nađeš neki izgovor. :-(Noor wrote:imaš Oktavijujastreb wrote:Onda se slažeš da ja budem Antonije.Noor wrote:i ja sam Kleopatrajastreb wrote:Ja sam književnik,a ne spiker 2.programa Hrvatskog radija.Noor wrote:čim je vještačka, nema veze s biologijom, dajastreb wrote:Ovo je poraz sporta.
2014-04-19
ne znam ja nistadzango wrote:Demantuj me. Ja sam onaj što je lep.Noor wrote:ti da cutis, razumes bredzango wrote:Samo polako, ne jebe lep već uporan.jastreb wrote:Uvijek nađeš neki izgovor. :-(Noor wrote:imaš Oktavijujastreb wrote:Onda se slažeš da ja budem Antonije.Noor wrote:i ja sam Kleopatrajastreb wrote:Ja sam književnik,a ne spiker 2.programa Hrvatskog radija.Noor wrote:čim je vještačka, nema veze s biologijom, dajastreb wrote:Ovo je poraz sporta.
Muškarac dominira nad ženama, a feministice zapomažu od očaja. Kako da to sad nije voda na mlin konzervativcima i XY-kratima?marcellus wrote:nemoj bit transfob, odreć će te se i morat ćeš među desničare. Pohvali, prihvati. Progres napreduje, jebo sad cis žene, to nije više u modidebotoijusto wrote:ne znam sto bi rekao
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Dolaze crni dani za ženske sportove ali to je cijena političke korektnosti i woke ideologije, stvarne žene neće baš često pobjeđivati :)
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Transrodna pjevačica Elektra se udaje za biznismena iz Mostara
» Teologinje objavile "Žensku Bibliju"
» Transrodna kći Eleona Muska odlazi iz SAD-a zbog pobjede Trumpa
» Dok su oni vodili državu lik pojebao svu žensku čeljad
» Ubio zensku, digla se Italija na noge
» Teologinje objavile "Žensku Bibliju"
» Transrodna kći Eleona Muska odlazi iz SAD-a zbog pobjede Trumpa
» Dok su oni vodili državu lik pojebao svu žensku čeljad
» Ubio zensku, digla se Italija na noge
Page 2 of 4