Dodik:'Hvala Putinu i Milanovicu.Oni me jedini razumiju.Svi drugi su neprijatelji.'
Page 1 of 1
Dodik:'Hvala Putinu i Milanovicu.Oni me jedini razumiju.Svi drugi su neprijatelji.'
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/milorad-dodik-hvala-putinu-i-milanovicu-oni-me-jedini-razumiju-svi-drugi-su-neprijatelji-15128738
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Dodik:'Hvala Putinu i Milanovicu.Oni me jedini razumiju.Svi drugi su neprijatelji.'
ha?...i plenki i suljo su neprijatelji
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Dodik:'Hvala Putinu i Milanovicu.Oni me jedini razumiju.Svi drugi su neprijatelji.'
Zoki-Putko-Orban!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Svaki cigo svoga konja hvali.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Meni to liči na prirodni antiislamski štit.
Hrvatska i Bosna su u stvari,stara Krajina,ziđe kršćanstva prama prodoru islama,a tu je i Rusija koju je dobro držat na distanci,ali čija je pomoć uvijek bila vrlo važna.
Bosansk8 pak Srbi i Hrvati ako su i ratovali jedni protiv drugih uvojek su ratovali preko kurca i bez volje,a jedino Milanovoć to kuži od ovih iz hrvatskog vrha.
Većina još uvihek Hrvatsku vidi kao isključivo hrvatsku zemlju i u zajedništvu sa hrvatima muhMedancima.
Milanović saglrdava sadašnju situaciju realno i racionalno,a ne u romantičarskim ekstazama a la Josip Eugen Tomić,Šenoa i slični bajkopisci.
Hrvatska i Bosna su u stvari,stara Krajina,ziđe kršćanstva prama prodoru islama,a tu je i Rusija koju je dobro držat na distanci,ali čija je pomoć uvijek bila vrlo važna.
Bosansk8 pak Srbi i Hrvati ako su i ratovali jedni protiv drugih uvojek su ratovali preko kurca i bez volje,a jedino Milanovoć to kuži od ovih iz hrvatskog vrha.
Većina još uvihek Hrvatsku vidi kao isključivo hrvatsku zemlju i u zajedništvu sa hrvatima muhMedancima.
Milanović saglrdava sadašnju situaciju realno i racionalno,a ne u romantičarskim ekstazama a la Josip Eugen Tomić,Šenoa i slični bajkopisci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Oglasilo se i ono govno BNV-a ... jede govna pa ih jede ... .
Guest- Guest
Zaključio je kako je današnja reakcija Bošnjačkog nacionalnog vijeća uslijedila nakon niza izjava Milanovića te spomenuo “Prvo sapun pa onda parfem”, Nismo mi u Prnjavoru”… te da se iz svih njegovih izjava vidi kontinuitet njegovih misli i javnih poruka.
- On ima urođenu predrasudu prema Bošnajcima a onda i BiH i ono što vidim je da on Bošnjake promatra kao ljude koji su jedino za bauštel i pravljenje ćevapa i da ih se ne treba ništa pitati. Iz te misli proizlazi i ovaj stav da žrtva u Srebrenici je manje vrijedna u odnosu na druge genocide i ratne zločine - podcrtao je predsjednik Bošnjačkog nacionalnog vijeća.
-
https://avaz.ba/globus/region/701596/armin-hodzic-o-izjavama-zorana-milanovica-najjeziviji-dio-njegove-izjave-je-da-svaka-zrtva-nije-ista
-
- On ima urođenu predrasudu prema Bošnajcima a onda i BiH i ono što vidim je da on Bošnjake promatra kao ljude koji su jedino za bauštel i pravljenje ćevapa i da ih se ne treba ništa pitati. Iz te misli proizlazi i ovaj stav da žrtva u Srebrenici je manje vrijedna u odnosu na druge genocide i ratne zločine - podcrtao je predsjednik Bošnjačkog nacionalnog vijeća.
-
https://avaz.ba/globus/region/701596/armin-hodzic-o-izjavama-zorana-milanovica-najjeziviji-dio-njegove-izjave-je-da-svaka-zrtva-nije-ista
-
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
milanoviću zaštepat ćube na određeno vrijeme
većina je sklona nekakvim ČISTIM nacijamajastreb wrote:Meni to liči na prirodni antiislamski štit.
zato nisi u pravu
svi smo višak u ovom društvu a koji nisu po mjeri kromanjonaca iz kamenjara
odnos Hrvata i Bošnjaka tj muslimana je povijesna činjenica bio BLIZAK, ali zato je Tuđmanu krenula slina na dio BIH
u ovom ratu tzv DR i nadalje , zahvaljujući općoj svjetskoj islamofobiji potenciraju se razlike , kojih ni nema , po meni
više trucizama imaju Hercegovanci a i gena turskih nego moji iz Bihaćke krajine
nećeze vi mene slušati nego tupite i drvite gluposti
da su bili složni oni a ne Srbi i Herecegovanci , u ratu u BOsni, daleko bi bilo za Hrvatsku PROBITAČNIJE
Similar topics
» Hvala Milanoviću i Liniću: Već danas zbog novih trošarina sva goriva poskupjela oko 25 lipa po litri!
» Dodik najavio da će se žaliti Putinu
» Dodik podivljao na novinarku: RS je država! Vi ste revolucionari i neprijatelji, prošlo je vaše vrijeme!
» DODIK ODLAZI! ‘Od 20.srpnja više nisam na funkciji. Hvala Erdoganu!’
» Željana Zovko: Dodik jedini nije ratovao protiv Hrvata, u BiH nema ljubavi, samo interesa
» Dodik najavio da će se žaliti Putinu
» Dodik podivljao na novinarku: RS je država! Vi ste revolucionari i neprijatelji, prošlo je vaše vrijeme!
» DODIK ODLAZI! ‘Od 20.srpnja više nisam na funkciji. Hvala Erdoganu!’
» Željana Zovko: Dodik jedini nije ratovao protiv Hrvata, u BiH nema ljubavi, samo interesa
Page 1 of 1