"GENERAL" NA ČELU VLADE U BEČU: Novi premijer Austrije Karl Nehamer zaslužan za zabranu Blajburga
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: "GENERAL" NA ČELU VLADE U BEČU: Novi premijer Austrije Karl Nehamer zaslužan za zabranu Blajburga
I uživat u antifašizmu.RayMabus wrote:Možete nastavit drkat kurac na tim svojim Alpama.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: "GENERAL" NA ČELU VLADE U BEČU: Novi premijer Austrije Karl Nehamer zaslužan za zabranu Blajburga
Čerat ćemo se.
Pun mi vas je kurac.
Pun mi vas je kurac.
2014-04-11
Ako je Srbija izašla iz prvog svjetskog rata kao pobjednica a vi kao poraženi onda je Gavrilo Princip :
a) Terorista
b) Borac za slobodu
a) Terorista
b) Borac za slobodu
2014-04-11
Jedva čekam da krenu ovi imigranti prema Evropi jer kad njih pitaš di oni žele onda ne kažu Srbija, Bosna, Hrvatska nego Austrija.
Jedva čekam da ti ih pošaljem na BLEIJBURG.
Jedva čekam da ti ih pošaljem na BLEIJBURG.
2014-04-11
U Bundesheeru se nastavljaju neke od tradicija stare austrougarske vojske. Na primjer, najpoznatija pukovnija u Bundesheeru je "Hoch und Deutschmeister Regiment", sada poznata kao Jägerbataillon Wien 1 sa sjedištem u "Maria Theresien Kaserne", nazvana po carici Mariji Tereziji od Austrije. Također gotovo svaka druga pukovnija Bundesheera nastavlja tradiciju poznatih austro-ugarskih pukovnija poput "Kaiserjäger", "Rainer" itd.
2014-04-11
Zgrada austrijskog parlamenta u Beču je mjesto gdje dva doma austrijskog parlamenta održavaju svoje sjednice.
Kamen temeljac položen je 1874. godine; zgrada je dovršena 1883.
Kamen temeljac položen je 1874. godine; zgrada je dovršena 1883.
2014-04-11
Meni se čini da će njima netko tamo tribat objasnit neke stvari i da je 2021 godina a Hrvatska suverena država.
Malo su oni previše oni u nekom filmu da se neke stvari mogu donosit bez ikakve konzultacije s nama pa ni one minimalne pa makar se to dešavalo tamo al se ipak tiče nas.
Bit će to jedno bolno spuštanje u stvarnost i realnost jer smo u 21 a ne 19 stoljeću.
Malo su oni previše oni u nekom filmu da se neke stvari mogu donosit bez ikakve konzultacije s nama pa ni one minimalne pa makar se to dešavalo tamo al se ipak tiče nas.
Bit će to jedno bolno spuštanje u stvarnost i realnost jer smo u 21 a ne 19 stoljeću.
2014-04-11
Jebo vas BLAJBURG.
Pun mi kurac i vas i blajburga
Pun mi kurac i vas i blajburga
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nije bitan Blajburg nego njihovo ponašanje prema Hrvatskoj.
Ponašaju se ko da se to nas ne tiče.
Ponašaju se ko da se to nas ne tiče.
2014-04-11
E nek su ih pobili na Blajburgu. Volim nego ikakve pare
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Kako bi bilo da su neki vojnici ili civili pobijeni na tlu Hrvatske a njihov parlament polaže vijenac svake godine i onda hrvatski sabor fino donese zakon da to ne može ?
Ne radi se tu više o Blajburgu odavno. Blajburg je riješen čim se može misa održat.
Ode su sad neke druge stvari upitne.
Ne radi se tu više o Blajburgu odavno. Blajburg je riješen čim se može misa održat.
Ode su sad neke druge stvari upitne.
2014-04-11
Da ti bude jasnije o čemu pričam dat ću ti drugi primjer :
Hrvatski sabor odluči polagati vjenac na Sutjesku i sad tako par godina i jednog dana parlament CG samo kaže ne može više.
Šta bi ti reka na to ?
Evo ja kažem : To je vaše pravo al ja ću to memorirat i proučit i udarit vas negdje tako da vam više ne padne napamet da mislite da me možete ponižavat.
Hrvatski sabor odluči polagati vjenac na Sutjesku i sad tako par godina i jednog dana parlament CG samo kaže ne može više.
Šta bi ti reka na to ?
Evo ja kažem : To je vaše pravo al ja ću to memorirat i proučit i udarit vas negdje tako da vam više ne padne napamet da mislite da me možete ponižavat.
2014-04-11
Ja sam ti general galaktičke federacije s pet zvjezdica
To znači da imam puno utakmica u nogama.
Ako te netko ponižava a ti ne odgovoriš, on će nastavit.
2014-04-11
A to ti znači da ću ih plesnit.RayMabus wrote:Ja sam ti general galaktičke federacije s pet zvjezdica
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» PRAVDA: Nehamer nije posjetio Putina zbog Ukrajine nego zbog interesa Austrije
» Žestoki sukobi Kurda i Turaka u Beču izazvali diplomatski skandal Austrije i Turske
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Hrvatski general bit će na čelu logistike NATO-ve vježbe u Norveškoj
» Novi predsjednik Austrije dao košaricu Dodiku
» Žestoki sukobi Kurda i Turaka u Beču izazvali diplomatski skandal Austrije i Turske
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Hrvatski general bit će na čelu logistike NATO-ve vježbe u Norveškoj
» Novi predsjednik Austrije dao košaricu Dodiku
Page 2 of 2