Davis cup:Hrvatska - Srbija 1:0
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Davis cup:Hrvatska - Srbija 1:0
prvo da cestitam
drugo da zalim
za vremenima kada
su za srbiju igrali
jelena, ana,
nole, janko i viktor
u najboljim danima
nije mi toliko sto smo izgubili
koliko sto nemamo adakvatne
zamene.
svi su oni neko vreme bili top 10
u istom trenetku
zasto da ne,
srecno u finalu
drugo da zalim
za vremenima kada
su za srbiju igrali
jelena, ana,
nole, janko i viktor
u najboljim danima
zamene.
u istom trenetku
zasto da ne,
srecno u finalu
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Imate vi tenisaće samo realno gledajući naletjeli ste na bolju ekipu. Nama su parovi ono šta je Srbiji Đoković a Borna Gojo je iznenađenje turnira i tu ni Lajovic nije mogao puno a ta utakmica je bila ključna jer ono Srbija je Đokovic posli a mi smo parovi i onda je ta prva utakmica u osnovi bila ta koja je odlučivala.
Pa nije ni četvrt finale baš tako loš rezultat u smislu da nije da nemate tenisače.
Pa nije ni četvrt finale baš tako loš rezultat u smislu da nije da nemate tenisače.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ja bi rekao da hrvatska ima iskustvo igranja u davis cupu...za koji kazu da je nesto drugo nego obicni teniski turniri..tu mora prevladati reprezentativni duh ali i pristup...strategija..ako toga nemas nemas sto traziti u reprezentaciji...nebitno kakav ti je ranking ili kakav si trener...zato nije rijetko da igre u davis cupu obiljeze dobrim rezultatima nesto slabije rangirani igraci...sjecam se bivseg cssr-a koji je obiljezio davis cup osamdesetih kada su uzeli dvije salatare ali igrali jos u cetri finala..imali su meciara koji je bio top 10 ali i ispadao iz top 10 a ostali igraci prosjek..ali zato su znali izbacivat i pobjedjivat tada puno jacu americku,australsku,francusku reprezentaciju ili reprezentacije jer su imal bas taj momcadski duh i strategiju za davis cup...to ovih godina ima hrvatskapizzon wrote:prvo da cestitam
drugo da zalim
za vremenima kada
su za srbiju igrali
jelena, ana,
nole, janko i viktor
u najboljim danima
zamene.
u istom trenetku
zasto da ne,
srecno u finalu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
....i to je ono sto je munjola pilic zaboravio kad je pdcjenio hrvatsku u odnosu na srbiju samo zbog zaljubljenostj u - djpkovica koji ga je valjda jebao u dupe
2015-09-08
Inace doista impresionira lakoca igranja naseg para mektic/pavic...u prvom setu se vidjelo da igraju bas sa pola snage pa su malo bacili navlakusu srpskom paru da mozda mogu nesto napraviti..ali im nisu dozvolili u prvom setu..a u drugom setu je bilo bas cisto pokazivanje nadmoci i rjesavanje meca bez malo mucenja...ono bas su me podsjetili na bracu sinkovic u veslanju
2015-09-08
A gdje je zec?...njega cut ni vidjet..sigurno utopio tugu zajedno sa noletom...taj se isto prodao..no njega razumijem jer ga ujebo bankrot..a ovaj ga placa..pa mora bit ku's
2015-09-08
Đoković je prije meča protiv Hrvatske izjavio:
"Rivalstvo je veliko, mi smo susjedi. Uvijek je to neki dodatni pritisak, motiv, oba tima žele pobjedu i siguran sam da će sve dati za nju. Nije u pitanju samo pobjeda, već i to što igramo jedni protiv drugih, objema reprezentacija to puno znači."
U toj je izjavi bio naglasio i da "bez obzira na to što se dogodi na terenu, ono što je bitno je to da postoje poštovanje i prijateljstvo na terenu i izvan njega". Svoje je riječi potvrdio nakon poraza kada je došao da svih predstavnika hrvatske Davis Cup reprezentaciji i svakog pozdravio.
2014-04-11
Đoković: Znali smo da će biti teško
"Izašli smo u taj meč parova vjerujući da možemo, premda smo znali da će to biti najteži meč, u kojem nismo favoriti jer igramo protiv najboljih na svijetu. Ali, nismo htjeli izaći s bijelom zastavom", rekao je Đoković.Nakon neizvjesnog prvog seta Đoković i njegov partner Filip Krajinović pali su u drugom setu, što je Đoković pripisao odličnoj igri hrvatskog para.
"Oni igraju tako da jedan izlazi naprijed, a drugi mu štiti leđa i točno znaju gdje će pasti lopta. Čitavo vrijeme su nas pritiskali. Pokušali smo i nismo uspjeli", objasnio je.
"Mi ne igramo puno parove, no morat ćemo to popraviti u budućnosti, naći par koji će stalno igrati zajedno", rekao je Đoković i poručio da sada želi zaboraviti na tenis te se potpuno isključiti i posvetiti obitelji jer je umoran od ove sezone.
2014-04-11
vuksadinare wrote:....i to je ono sto je munjola pilic zaboravio kad je pdcjenio hrvatsku u odnosu na srbiju samo zbog zaljubljenostj u - djpkovica koji ga je valjda jebao u dupe
msm da bi ti samog sebe yebo
od radosti
nakon teskih poraza
4:0
5:1
2020-04-21
Pilic je kako vitar puse...ali je tu definitivno fulao u prognozipizzon wrote:vuksadinare wrote:....i to je ono sto je munjola pilic zaboravio kad je pdcjenio hrvatsku u odnosu na srbiju samo zbog zaljubljenosti u - djpkovica koji ga je valjda jebao u dupe
msm da bi ti samog sebe yebo
od radosti
nakon teških poraza
4:0
5:1
2015-09-08
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/tenis/bivsi-davis-cup-izbornik-srbije-bogdan-obradovic-podcjenjivacki-je-govorio-o-hrvatskoj---686822.html?fbclid=IwAR0Ze4RHUGRciT41EjplXWOSB9F11X10000000000000 I-bJZw6F_EoI
2015-09-08
Danas druga prica..
https://informer.rs/sport/tenis/657212/bogdan-obradovic-ljut-posle-poraza-srbije
https://informer.rs/sport/tenis/657212/bogdan-obradovic-ljut-posle-poraza-srbije
2015-09-08
HRVATSKA će igrati protiv Rusije u finalu Davis Cupa u nedjelju od 16 sati. Hrvatska je u petak izbacila Srbiju 2:1 u Madridu, a danas je Rusija bila uvjerljiva protiv Njemačke 2:0.
Rusi su poveli pobjedom Andreja Rubleva nad Dominikom Koepferom 6:4, 6:0, a u drugom meču Daniil Medvedev pobijedio je Jana-Lennarda Struffa 6:4, 6:4. Medvedev je drugi tenisač svijeta, a Rublev peti.
Rusi su poveli pobjedom Andreja Rubleva nad Dominikom Koepferom 6:4, 6:0, a u drugom meču Daniil Medvedev pobijedio je Jana-Lennarda Struffa 6:4, 6:4. Medvedev je drugi tenisač svijeta, a Rublev peti.
2014-04-11
KO JE ČOVEK KOJI JE NOVAKU I EKIPI SRUŠIO SAN? Bio na prijemu kod Trampa, prešao put od totalnog anonimusa do heroja Hrvatske!
Gojo se poslednjih godina razvijao na američkom univerzitetu Vejk Forest kojem je pomogao da osvoji titulu NCAA prvaka, nakon čega je završio na prijemu u Beloj kući kod Donalda Trampa.
-
https://www.alo.rs/sport/tenis/571861/ko-je-covek-koji-je-novaku-i-ekipi-srusio-san-bio-na-prijemu-kod-trampa-presao-put-od-totalnog-anonimusa-do-heroja-hrvatske-foto/vest
Gojo se poslednjih godina razvijao na američkom univerzitetu Vejk Forest kojem je pomogao da osvoji titulu NCAA prvaka, nakon čega je završio na prijemu u Beloj kući kod Donalda Trampa.
-
https://www.alo.rs/sport/tenis/571861/ko-je-covek-koji-je-novaku-i-ekipi-srusio-san-bio-na-prijemu-kod-trampa-presao-put-od-totalnog-anonimusa-do-heroja-hrvatske-foto/vest
2014-04-11
Do istrage vase...RayMabus wrote:KO JE ČOVEK KOJI JE NOVAKU I EKIPI SRUŠIO SAN? Bio na prijemu kod Trampa, prešao put od totalnog anonimusa do heroja Hrvatske! Gojo se posljednjih godina razvijao na američkom univerzitetu Vejk Forest kojem je pomogao osvojiti titulu NCAA prvaka, nakon čega je završio na prijemu u Beloj kući kod Donalda Trampa. - https://www.alo.rs/sport/tenis/571861/ko-je-covek-koji-je-novaku-i-ekipi-srusio-san-bio-na-prijemu-kod-trampa-presao-put -od-totalnog-anonimusa-do-heroja-hrvatske-foto/vest
2015-09-08
Kažu da kad već nije prošla Srbija da će sad navijat za Ruse.
Rusi su izbacili Švabe a čak mi je i drago da smo mi i oni u finalu Dajvis kupa a posebno sad vezano uz ovu situaciju oko Ukrajine i plina pa eto ka malo meč Rusija Zapad.
Rusi su izbacili Švabe a čak mi je i drago da smo mi i oni u finalu Dajvis kupa a posebno sad vezano uz ovu situaciju oko Ukrajine i plina pa eto ka malo meč Rusija Zapad.
2014-04-11
Ne povuče li Čilić danas teško ćemo mi njih dobit. Ne možeš ni od tog Goje očekivat čuda. On je 270 igrač na atp ljestvici, i ne vodi se kao profesionalni igrač a ide na njega peti ili drugi igrač svijeta. Tu je još i matematička vjerovatnost da dobiješ toliko mečeva za redom itd jer to ni puno jači igrači nemaju tu seriju uzastopnih pobjeda jer je loptica okrugla itd.RayMabus wrote: Medvedev je drugi tenisač svijeta, a Rublev peti.
Ne povuče li Čilić to je to. Rusi će dobit. Ne možeš se vadit svaki put na Goju a posebno ne ovo da ima nekoliko za redom pobjeda i onda još ovo da mu dolazi pet il drugi igrač svijeta.
Mora Čilić povuć il je gotovo.
2014-04-11
Jedino nas istočnoslavenski mentalitet može spasiti... Na papiru su premoćni.
darth_vader-
2014-04-17
Pa jedino Cilic...jer racunam da ce onaj dvojac pobijedit
Moze Cilic dobit, zasto da ne...nije on vise kao nekada ali daleko od toga da ne moze potegnut i dobit mec
Iako...Rusi jesu favoriti
Moze Cilic dobit, zasto da ne...nije on vise kao nekada ali daleko od toga da ne moze potegnut i dobit mec
Iako...Rusi jesu favoriti
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ako je vjerovati kladionicama, Rusija je uvjerljivi favorit za osvajanje Davis Cupa u finalu protiv Hrvatske. Nije to nikakvo iznenađenje, Daniil Medvjedev je drugi, a Andrej Rubljov peti igrač svijeta. Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić je 30., dok je senzacionalni Borna Gojo kao naš drugi igrač tek 279. na svijetu.
Koeficijent na ukupnu pobjedu Rusije je 1,30, a na Hrvatsku 4,50.
Još se čeka objava sastava, ali na dvoboj Rubljov - Gojo koeficijent na pobjedu Rusa je 1,20, na Goju 6. Zanimljivo, još je veći favorit Medvjedev na čiju pobjedu protiv Čilića koeficijent iznosi 1,15, a na trijumf našeg tenisača čak 8.
U parovima su Pavić i Mektić favoriti protiv Hačanova i Karatseva, 1,50 je koeficijent na hrvatski dvojac, a 2,41 na Ruse.
Koeficijent na ukupnu pobjedu Rusije je 1,30, a na Hrvatsku 4,50.
Još se čeka objava sastava, ali na dvoboj Rubljov - Gojo koeficijent na pobjedu Rusa je 1,20, na Goju 6. Zanimljivo, još je veći favorit Medvjedev na čiju pobjedu protiv Čilića koeficijent iznosi 1,15, a na trijumf našeg tenisača čak 8.
U parovima su Pavić i Mektić favoriti protiv Hačanova i Karatseva, 1,50 je koeficijent na hrvatski dvojac, a 2,41 na Ruse.
2014-04-11
svaka čast Goji!! Bori se kao lav!!
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
» ameri -1 ; srbija - 52 ; hrvatska - 75.....
» rusija & srbija / hrvatska
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Srbija i Hrvatska
» ameri -1 ; srbija - 52 ; hrvatska - 75.....
» rusija & srbija / hrvatska
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 3 of 4