Pronadjite se na listi izdajnika i agenture
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Pronadjite se na listi izdajnika i agenture
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/skandalozna-web-stranica-s-logom-omce-za-vjesanje-poziva-ljude-da-prijave-hrvatske-izdajnike-15127392
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: Pronadjite se na listi izdajnika i agenture
Čini se da su im srušili stranicu
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Za Tonija Cetinskog kojeg vrijeđaju nazivajući ga govnetom, pak, tvrde da se dva puta cijepio i da se o tome šuti.
...
...
zanimljivo kako vuk otvara teme o....
....o jebate led, njegovim, sada kao "izdajnici".
marc otvara teme o muškarcima.
čekamo longija da otvori temu o ravropravnosti spolova, a melkiora kao se nositi s time kada te napuca pička.
marc živi od slova koje napiše, vuku je pak glup ko jastreb kada je trezan.
....o jebate led, njegovim, sada kao "izdajnici".
marc otvara teme o muškarcima.
čekamo longija da otvori temu o ravropravnosti spolova, a melkiora kao se nositi s time kada te napuca pička.
marc živi od slova koje napiše, vuku je pak glup ko jastreb kada je trezan.
2014-12-30
Ma samo dati evidenciju članstva zločinačke i za prvu tuku taman.
niels-
2021-04-26
deda ti me prozivaš. i još neki manje bitni, kada spočitavam marcu da je franjo jebeno znao za bleiburg.niels wrote:Ma samo dati evidenciju članstva zločinačke i za prvu tuku taman.
njegov komentar je da se franjo ženio u to vrijeme u beogradu.
kaj je tito spremio posebnu koljačku večer za vranju ili se poklopilo da se ubijalo i debelo nakon svadbe?
takve mi stvari idu na kurac.
svi su znali sve.
veber-
2014-12-30
Pa realno 50% hrvata su izdajnici..prodali bi se za veceru..pa nismo li po tome opjevani i kod ag matosa i ne samo kod njega..
2015-09-08
..to samo metak rjesava kao sto su srbi dobrano iskorjenili izdajstvo ubijanjem izdajica..kakvo sudjenje...odmah glava na panj kao primjer
2015-09-08
koji je tvoj psihički problem?vuksadinare wrote:..to samo metak rjesava kao sto su srbi dobrano iskorjenili izdajstvo ubijanjem izdajica..kakvo sudjenje...odmah glava na panj kao primjer
zašto ne odeš u stručnu ustanovu i počneš se liječiti?
veber-
2014-12-30
Alergican sam na prodane duse i agenturu..moja pok baba je znala reci u svakoj obitelji obvezno jedan izdajnikveber wrote:koji je tvoj psihički problem?vuksadinare wrote:..to samo metak rjesava kao sto su srbi dobrano iskorjenili izdajstvo ubijanjem izdajica..kakvo sudjenje...odmah glava na panj kao primjer
2015-09-08
....mogu agenturu na svojoj kozi osjetiti a da ga ne vidim..
2015-09-08
Bravo.veber wrote:koji je tvoj psihički problem?vuksadinare wrote:..to samo metak rjesava kao sto su srbi dobrano iskorjenili izdajstvo ubijanjem izdajica..kakvo sudjenje...odmah glava na panj kao primjer
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Očito je mislila na tebe.vuksadinare wrote:Alergican sam na prodane duse i agenturu..moja pok baba je znala reci u svakoj obitelji obvezno jedan izdajnikveber wrote:koji je tvoj psihički problem?vuksadinare wrote:..to samo metak rjesava kao sto su srbi dobrano iskorjenili izdajstvo ubijanjem izdajica..kakvo sudjenje...odmah glava na panj kao primjer
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pravio ga komšija agent?jastreb wrote:Očito je mislila na tebe.vuksadinare wrote:Alergican sam na prodane duse i agenturu..moja pok baba je znala reci u svakoj obitelji obvezno jedan izdajnikveber wrote:koji je tvoj psihički problem?vuksadinare wrote:..to samo metak rjesava kao sto su srbi dobrano iskorjenili izdajstvo ubijanjem izdajica..kakvo sudjenje...odmah glava na panj kao primjer
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
...jesi ti izdajnik...jastreb wrote:Očito je mislila na tebe.vuksadinare wrote:Alergican sam na prodane duse i agenturu..moja pok baba znala je reci u svakoj obitelji obavezan jedan izdajnikveber wrote:koji je tvoj psihički problem?vuksadinare wrote:..to samo metak rjesava kao sto su srbi dobrano iskorjenili izdajstvo ubijanjem izdajica..kakvo sudjenje...odmah glava na panj kao primjer
2015-09-08
u koji ti dio spadaš?vuksadinare wrote:Alergican sam na prodane duse i agenturu..moja pok baba je znala reci u svakoj obitelji obvezno jedan izdajnikveber wrote:koji je tvoj psihički problem?vuksadinare wrote:..to samo metak rjesava kao sto su srbi dobrano iskorjenili izdajstvo ubijanjem izdajica..kakvo sudjenje...odmah glava na panj kao primjer
obavezni?
ili
dobrovoljni?
u koji dio te baba smjestila?
veber-
2014-12-30
.imam podobro 'iskustvo' sa izdajstvom...mozes sumnjati da je izdajnik onaj koji se stalno buni i prigovara oko petokolonastva jer mu je ta tema neugodna i kod doticnog izaziva nervozuveber wrote:u koji ti dio spadaš?vuksadinare wrote:Alergican sam na prodane duse i agenturu..moja pok baba znala je reci u svakoj obitelji obavezan jedan izdajnikveber wrote:koji je tvoj psihički problem?vuksadinare wrote:..to samo metak rjesava kao sto su srbi dobrano iskorjenili izdajstvo ubijanjem izdajica..kakvo sudjenje...odmah glava na panj kao primjer
obavezni?
ili
dobrovoljni?
u koji dio te baba smjestila?
2015-09-08
Najjača stvar što recimo meni je iskreno vuksadinare na poal puta da bude na onu listu tamo jer as se zalaže vrlo često za najgora anti Hrvatska stajališta
lik je skoro pa garant bio ko i safet.AssadNaPodmornici wrote:Najjača stvar što recimo meni je iskreno vuksadinare na poal puta da bude na onu listu tamo jer as se zalaže vrlo često za najgora anti Hrvatska stajališta
cinkaroš.
lik se zalagao za objavljivanje registra branitelja.
ono da si vidi ime i da odcinka druge.
sve to ista govna.
veber-
2014-12-30
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» I Plenki kao i Zoki priznao da ja GONG centrala agenture
» Međusobno cipelarenje udbaško-kosove agenture:'Štulić vs Tedeski'
» Istorija ce ga upamtiti kao Izdajnika
» SRBIJA: PRIPREMA ZA LOV "IZDAJNIKA"
» Registar izdajnika
» Međusobno cipelarenje udbaško-kosove agenture:'Štulić vs Tedeski'