Privedena trojica Srba koji su pretukli 28-godisnjek vinkovcanina.Kod jednog pronadjen automatski pistolj.
Page 1 of 1
Privedena trojica Srba koji su pretukli 28-godisnjek vinkovcanina.Kod jednog pronadjen automatski pistolj.
https://portal.braniteljski-forum.com/blog/vijesti/priveden-trojac-koji-je-pretukao-28-godisnjaka-jer-je-narucio-skorinu-pjesmu-jednom-od-njih-pronaden-i-automatski-pistolj?fbclid=IwAR13S1akjJP-EoMdr_auSFRGJ8u7h2AbDc-R8b2Kl4l0-9mOpyd653lX6mc
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Privedena trojica Srba koji su pretukli 28-godisnjek vinkovcanina.Kod jednog pronadjen automatski pistolj.
Molio bih učesnike da se drže teme,a ne da ovdje počinju razglabati o povijesti Srijemskije Laza.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Privedena trojica Srba koji su pretukli 28-godisnjek vinkovcanina.Kod jednog pronadjen automatski pistolj.
mi čekamo reakciju Pupavog, sigurni smo da neće izostati
Noor wrote:mi čekamo reakciju Pupavog, sigurni smo da neće izostati
"Opet apse srbe, doklen?"
a možda odreaguje i na ovog majmuna u splitu što je danas zaklao ženu
Nego, u kojem su zatvoru? Pitam za prijatelja. Ne da će tamo slušat Škoru i Thompsona, nego će i sami naručit Juru i Bobana.
Ja vjerujem da će se super provesti u zatvoru.
Mada mislim da se netko ipak trebao vratiti s kalašem na tu zabavu i staviti točku na i na tu priču.
Mada mislim da se netko ipak trebao vratiti s kalašem na tu zabavu i staviti točku na i na tu priču.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Noor wrote:mi čekamo reakciju Pupavog, sigurni smo da neće izostati
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2322164
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Pirate wrote:Noor wrote:mi čekamo reakciju Pupavog, sigurni smo da neće izostati
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2322164
pošteno
Kaze njegov rodjak da ih je iz pristojnosti pozvao jer su mu susjedi..ali kako je rekao 'nisu bas bili u nekim bliskijim odnosima'...ovaj rodjo je lud..trebao je on batine popusiti..zoves likove u koje nisi ni sam siguran a koji su valjda cekali kakvu situaciju za pizdariju..on ih je iz pristojnisti pozvao jer su mu susjedi...eto vjecne glupe naive u hrvata..ko i kad je rat bio..'nisam mogao vjerovati da ce mi komsije srbi spaliti i opljackati imanje ubiti i istjerati nas pa do jucer smo zajedno jeli i pili i druzili se'...ovaj slucaj identican takvima..jos gore..pozvao je likove sa kojima i nije bio bas nesto u 'prisnijim odnosima'
2015-09-08
Dobro, vjerojatno adezenjara, po plenkijevim instrukcijama, slusa cajke, forsira druzenje sa srbljima i slicno.vuksadinare wrote:Kaze njegov rodjak da ih je iz pristojnosti pozvao jer su mu susjedi..ali kako je rekao 'nisu bas bili u nekim bliskijim odnosima'...ovaj rodjo je lud..trebao je on batine popusiti..zoves likove u koje nisi ni sam siguran a koji su valjda cekali kakvu situaciju za pizdariju..on ih je iz pristojnisti pozvao jer su mu susjedi...eto vjecne glupe naive u hrvata..ko i kad je rat bio..'nisam mogao vjerovati da ce mi komsije srbi spaliti i opljackati imanje ubiti i istjerati nas pa do jucer smo zajedno jeli i pili i druzili se'...ovaj slucaj identican takvima..jos gore..pozvao je likove sa kojima i nije bio bas nesto u 'prisnijim odnosima'
dijagram-
2015-08-09
...je li skoro bio jedini povod ili ne ostaje za vidjeti...nekoliko likova komentirajuci ovaj slucaj da prebijanje ovog je svojevrsno upozorenje rodjaku koji je i sam popio neke udarce da 'pazi sto radi i da zna gdje i medju kim zivi'..dakle ovi srbi su jednostavno iskoristili ovaj dogadjaj da se zabave kod onih koje bas ne vole drugo trazili su vjerojatno zrtvu(e) tu vecer i cekali situaciju u svoju korist podgrijani vjerojatno i alkoholom docekali je...uglavnom rodijaku se crno pise
2015-09-08
Similar topics
» Privedena trojica zbog paljenja hrvatske zastave u Srbiji
» Pronadjen protein koji bi mozda mogao bit odgovoran za nastanak zivota na zemlji
» Trojica Francuza koji su članovi ISIL-a, osuđeni NA SMRT
» Privedena velika grupa navijaca Buducnosti koji su razbijali po Zagrebu uzvikujuci 'Ovo je Srbija'
» Dvojica Švicaraca na Lošinju pretukli mladića koji je u komi.
» Pronadjen protein koji bi mozda mogao bit odgovoran za nastanak zivota na zemlji
» Trojica Francuza koji su članovi ISIL-a, osuđeni NA SMRT
» Privedena velika grupa navijaca Buducnosti koji su razbijali po Zagrebu uzvikujuci 'Ovo je Srbija'
» Dvojica Švicaraca na Lošinju pretukli mladića koji je u komi.
Page 1 of 1