Eric Zemmour objavio da ulazi u borbu s Macronom i Le Pen
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Eric Zemmour objavio da ulazi u borbu s Macronom i Le Pen
Pirate wrote:RayMabus wrote:Nisam našao da on tako nešto izjavljuje. Ima vezano uz Kosovo i ta priča al ovo vezano uz Hrvate i Bošnjake ne.Pirate wrote:Spominje Srbe kao povijesne saveznike koji su uvijek bili uz Francusku za razliku od Bosnjaka i Hrvata kako naglasava. Uz to navodi da Francuska nije trebala okrenuti ledja Srbima i bombardirati ih. Ima video na redditu r/Serbia Kandidat za predsjednika Francuske Eric Zemmour.
Upisi podcrtano u google search i izbacit ce ti link sa reddita.
level 1
Toto_64
·1m
Sorry I'm writing in english because I'm a french student and I've been each year of my life in Serbia but my serbian is quite bad, especially writen. I know you can think that Zemmour is a nice guy just by watching that video, but man he doesn't give a fuck about your country and just says that because he hates Bosniacs and Albanians. And believe me, I have discussed with a lot of french people about the bombings during the 90's, and no French is proud about that. There are a lot of French fans of history who love Serbia for our commun front during the First World War, for your amazing culture, historical monuments, churches (Студеница was one of the most beautiful places I've ever seen) but man please dont encourage some assholes like Zemmour just for saying things about you he doesn't mean. He's the type of guy defending Pétain and Maurras, and trust me those politicians are closer to Павелић than to Михаиловић или Тито. Увек ћу волети Србиjy !
https://www.reddit.com/r/serbia/comments/qgqzl3/kandidat_za_predsednika_francuske_%C3%A9ric_zemmour/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ni tu nigdje nema ovog podebljanog.Pirate wrote:Evo ti link lijencino
https://www.reddit.com/r/serbia/comments/qgqzl3/kandidat_za_predsednika_francuske_éric_zemmour/?utm_medium=android_app&utm_source=share
Spominje Srbe kao povijesne saveznike koji su uvijek bili uz Francusku za razliku od Bosnjaka i Hrvata kako naglasava.
2014-04-11
Ovo je jedan od komentara na tom tvom četničkom reditu ( i ne znam šta je to uopće ).RayMabus wrote:Misliš ovo :Pirate wrote:RayMabus wrote:
Nisam našao da on tako nešto izjavljuje. Ima vezano uz Kosovo i ta priča al ovo vezano uz Hrvate i Bošnjake ne.
Upisi podcrtano u google search i izbacit ce ti link sa reddita.
Žao mi je što pišem na engleskom jer sam francuski student i svake godine svog života sam u Srbiji, ali moj srpski je dosta loš, pogotovo napisan. Znam da možeš misliti da je Zemmour fin momak samo gledajući taj video, ali čovječe njega jebe za tvoju zemlju i to samo kaže jer mrzi Bošnjake i Albance. I vjerujte mi, razgovarao sam s mnogim Francuzima o bombardiranju tijekom 90-ih, a nijedan Francuz se time ne ponosi. Puno je francuskih ljubitelja istorije koji vole Srbiju zbog našeg komunalnog fronta za vreme Prvog svetskog rata, zbog vaše čudesne kulture, istorijskih spomenika, crkava (Studenica je bila jedno od najlepših mesta koje sam ikada video) ali molim vas, nemojte ohrabri neke seronje poput Zemmoura samo zato što o tebi govori stvari koje ne misli. On je tip koji brani Pétaina i Maurrasa, a vjerujte mi da su ti političari bliži Paveliću nego Mihailoviću ili Titu. Uvek ću voleti Srbijy !
POMIRI SE S TIME DA JE ON MOJ IGRAČ.
2014-04-11
Si pogledao video? Skroz na vrhu.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
A to je video.Pirate wrote:Si pogledao video? Skroz na vrhu.
Ok. To ti govori u kontekstu zbivanja 90-ih. Ne kaže da su se ovi borili protiv Francuske nego da su se Srbi borili na strani Francuske a to se jedino može odnosit na prvi svjetski rat.
Izjava izvućena iz tog konteksta. Ništa bitno.
Ipak je on moj. Antikomšičevac.
2014-04-11
Le Pen ne može pobjedit Macrona. Kad ga nije prije pet godina neće ni sad. Tuketina samoživa. Neka se makne i pusti ovoga da pokuša. On ipak ima šanse jer se to ne zna a njen pohod na Macrona je poznat.Pirate wrote:
Kamo srece da on ili Le Pen pobijede, tad bi se Srbija mogla vise vezati za Francusku i pokrenuti iznova neke demokratske procese, iznova izgraditi i ojacati institucije kao prije 150 godina.
2014-04-11
Ta njegova izjava na tom videu meni čak i godi jer se sad lome koplja oko Bih.
Ako pogledaš šta ja pišem onda napadam neke forumaše koji bi krenili vojno na Srbe tamo.
Drugim riječima ovi je baš ono šta meni treba ; patološki mrzi islam i blokirao bi te proustaške snage koji od mržnje prema Srbima ne vide šumu ( od jednog stabla ne vide šumu tj vojno tj mentalno su ograničeni ).
Ako pogledaš šta ja pišem onda napadam neke forumaše koji bi krenili vojno na Srbe tamo.
Drugim riječima ovi je baš ono šta meni treba ; patološki mrzi islam i blokirao bi te proustaške snage koji od mržnje prema Srbima ne vide šumu ( od jednog stabla ne vide šumu tj vojno tj mentalno su ograničeni ).
2014-04-11
RayMabus wrote:A to je video.Pirate wrote:Si pogledao video? Skroz na vrhu.
Ok. To ti govori u kontekstu zbivanja 90-ih. Ne kaže da su se ovi borili protiv Francuske nego da su se Srbi borili na strani Francuske a to se jedino može odnosit na prvi svjetski rat.
Referira se na odnose Francuske i Srbije kroz cijeli 19. i 20. vijek. Ove izjave nisu od neznam kad, vec od prije mjesec dana sto ukazuje na potencijalni zaokret politike prema Srbiji kao starom savezniku ukoliko Eric postane predsjednik i moguce velika pomoc u rijesavanju pitanja Kosova i Metohije.
2019-09-06
Sasvim moguće al to se ne odnosi na Hrvatsku. Ona nije ni postajala kao samostalna država nego u sklopu Austrije i AU poslije a onda kroz kraljevinu Jugoslaviju te socijalističku Jugoslaviju.Pirate wrote:RayMabus wrote:A to je video.Pirate wrote:Si pogledao video? Skroz na vrhu.
Referira se na odnose Francuske i Srbije kroz cijeli 19. i 20. vijek. Ove izjave nisu od neznam kad, vec od prije mjesec dana sto ukazuje na potencijalni zaokret politike prema Srbiji kao starom savezniku ukoliko Eric postane predsjednik i moguce velika pomoc u rijesavanju pitanja Kosova i Metohije.
Ono šta on priča je vezano uz 90-e i Miteranda al to nam sad u BiH i odgovara.
Čak ni tu on ne kaže da je Hrvatska bila protiv Francuske nego da Srbija kroz povijest jest. Kako će reč da je Hrvatska bila protiv Francuske kad je to nemoguće.
2014-04-11
Zato san ja reagira na ovo tvoje jer ti si ovdje napisa nešto a u osnovi je to rečenica izvućena iz konteksta a ne da je Hrvatska za razliku od Srbije bila protiv Francuske. To nije ni moguće.RayMabus wrote:
Spominje Srbe kao povijesne saveznike koji su uvijek bili uz Francusku za razliku od Bosnjaka i Hrvata kako naglasava.
2014-04-11
RayMabus wrote:Sasvim moguće al to se ne odnosi na Hrvatsku. Ona nije ni postajala kao samostalna država nego u sklopu Austrije i AU poslije a onda kroz kraljevinu Jugoslaviju te socijalističku Jugoslaviju.Pirate wrote:RayMabus wrote:A to je video.Pirate wrote:Si pogledao video? Skroz na vrhu.
Ono šta on priča je vezano uz 90-e i Miteranda al to nam sad u BiH i odgovara.
Čak ni tu on ne kaže da je Hrvatska bila protiv Francuske nego da Srbija kroz povijest jest. Kako će reč da je Hrvatska bila protiv Francuske kad je to nemoguće.
Mislim da on tu prije svega misli na Hrvate kao narod a ne Hrvatsku kao drzavu, mada poanta njegove izjave je ta da su im Srbi tradicionalni i povijesni saveznik na ovim prostorima, sumnjam da mu je namjera bila opanjkavati Hrvate, za Bosnjake vec nisam siguran.
2019-09-06
A na državu svakako ni ne može mislit kad nije kao takva postojala. Ne misli ni na Hrvate jer priča o 90-ima i Miterandu. To je izjava izvućena iz konteksta u odnosu da su Srbi tradicionalno francuski saveznici a ne ovo dvoje a u odnosu na tu priču iz 90-ih.Pirate wrote:
Mislim da on tu prije svega misli na Hrvate kao narod a ne Hrvatsku kao drzavu, mada poanta njegove izjave je ta da su im Srbi tradicionalni i povijesni saveznik na ovim prostorima, sumnjam da mu je namjera bila opanjkavati Hrvate, za Bosnjake vec nisam siguran.
Suštinski brani Miteranda a napada Širaka. To je poanta.
2014-04-11
Obzirom da su u njemačkoj na vlast došle lezbe i multikulti
Zemmour u Francuskoj bi bio pravo osvježenje
pa i sam Macron je normalniji i stabilniji od njemačkog cirkusa
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa sve je bolje nego Le Pen i svi ovi ostali. Zato meni drago da se on kandidira jer da nije moglo se desit i da uz Macrona umjesto Le Pen uđe neki bezveznjak a ovako po anketama Macron prvi, Le Pen druga a on treći i sad svi ostali kandidati isključeni a samo ovo troje ostaje i napeta utakmica između njega i Le Pen.epikur37 wrote:Obzirom da su u njemačkoj na vlast došle lezbe i multikulti
Šta će bit to ovisi o glasačima al već sad je ovo super vijest jer blokira da netko treći tu upadne jer je on po anketama treći.
2014-04-11
Le Pen nam ne odgovara. Previše je u politici i slizala se s Rusijom i četnicima. Već se formirala.
Ovi je svjež i tešKi je antiislamista. On je žešći od Le Pen a kako nema repove i nama je pogodan za situaciju u BiH.
Ovi je svjež i tešKi je antiislamista. On je žešći od Le Pen a kako nema repove i nama je pogodan za situaciju u BiH.
2014-04-11
Lepenka je potrošena...
tako neka ovoga sad.
tako neka ovoga sad.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus wrote:Le Pen nam ne odgovara. Previše je u politici i slizala se s Rusijom i četnicima. Već se formirala.
I Eric gleda prema Rusiji sa simpatijama i to bi bila nocna mora za neoliberale, od Lisabona do Urala odnosno Vladivostoka.
2019-09-06
Pa šta će ona ? Pa prije pet godina je išla na Macrona pa ništa. Uđe li ona u drugi krug, rezultat se zna. Uđe li ovi Macron I briselska žgadija a tu upada Plenkovic će grist nokte do zadnjeg trenutka.epikur37 wrote:Lepenka je potrošena...
tako neka ovoga sad.
2014-04-11
Boli me kurac za neoliberale. Stvar je u tome šta je Le Pen dugo u poltiici i slizala se s Rusijom i četnicima i to je nezgodno primit u nekakvi posjet Hrvatskoj il tako šta. Ovi nema te repove jer je svjež pa onda nema tog problema nevezano šta on favorizira Srbiju al je žestoki antiislamista pa očito koga on ovdje ne voli.Pirate wrote:RayMabus wrote:Le Pen nam ne odgovara. Previše je u politici i slizala se s Rusijom i četnicima. Već se formirala.
I Eric gleda prema Rusiji sa simpatijama i to bi bila nocna mora za neoliberale, od Lisabona do Urala odnosno Vladivostoka.
2014-04-11
Valerie Pecresse, koja sebe opisuje kao "trećinom Thatcher, dvije trećine Merkel", osvojila je kandidaturu svoje Republikanske stranke za francuske predsjedničke izbore 2022. godine, objavila je ta grupacija desnog centra u subotu, nakon predizbora.
Ankete su dosad pokazivale da 54-godišnja čelnica pariške regije Ile-de-France ima podršku 11 posto birača uoči predsjedničkih izbora u travnju iduće godine, što joj zasad ne daje dovoljno šanse da uđe u drugi krug izbora.
Pecresse, ministrica za proračun i visoko obrazovanje pod bivšim republikanskim predsjednikom Nicolasom Sarkozyjem, na predizborima je osvojila gotovo 61 posto glasova. Pobjedom nad protukandidatom Ericom Ciottijem postala je prva kandidatkinja Republikanske stranke u povijesti.
.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/desno-orijentirana-valerie-pecresse-kandidatkinja-je-francuskih-republikanaca-za-predsjednicu-15128784
Ankete su dosad pokazivale da 54-godišnja čelnica pariške regije Ile-de-France ima podršku 11 posto birača uoči predsjedničkih izbora u travnju iduće godine, što joj zasad ne daje dovoljno šanse da uđe u drugi krug izbora.
Pecresse, ministrica za proračun i visoko obrazovanje pod bivšim republikanskim predsjednikom Nicolasom Sarkozyjem, na predizborima je osvojila gotovo 61 posto glasova. Pobjedom nad protukandidatom Ericom Ciottijem postala je prva kandidatkinja Republikanske stranke u povijesti.
.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/desno-orijentirana-valerie-pecresse-kandidatkinja-je-francuskih-republikanaca-za-predsjednicu-15128784
2014-04-11
Valerie Pecresse, koja sebe opisuje kao "trećinom Thatcher, dvije trećine Merkel", osvojila je kandidaturu svoje Republikanske stranke za francuske predsjedničke izbore 2022. godine, objavila je ta grupacija desnog centra u subotu, nakon predizbora.RayMabus wrote:Pa sve je bolje nego Le Pen i svi ovi ostali. Zato meni drago da se on kandidira jer da nije moglo se desit i da uz Macrona umjesto Le Pen uđe neki bezveznjak a ovako po anketama Macron prvi, Le Pen druga a on treći i sad svi ostali kandidati isključeni a samo ovo troje ostaje i napeta utakmica između njega i Le Pen.epikur37 wrote:Obzirom da su u njemačkoj na vlast došle lezbe i multikulti
Šta će bit to ovisi o glasačima al već sad je ovo super vijest jer blokira da netko treći tu upadne jer je on po anketama treći.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» '' ÉRIC ZEMMOUR TKO JE RADIKALNI FRANCUSKI KONZERVATIVAC ČIJE KNJIGE POSTAJU BESTSELERI? Protivnik imigracije i sam je Židov, a ljudska prava smatra smrću Francuske''
» Zemmour : Ako pobijedim Francuska će izaći iz NATOa
» PLENKOVIĆ SE SINOĆ SASTAO S MACRONOM
» Zemmour : Ima previše muslimana u Francuskoj
» Zemmour poručio Le Pen da je glupa kokoš
» Zemmour : Ako pobijedim Francuska će izaći iz NATOa
» PLENKOVIĆ SE SINOĆ SASTAO S MACRONOM
» Zemmour : Ima previše muslimana u Francuskoj
» Zemmour poručio Le Pen da je glupa kokoš
Page 2 of 2