Matija Posavec uvjerjivo pobijedio u Međimurju
Page 1 of 1
Matija Posavec uvjerjivo pobijedio u Međimurju
Matija Posavec, uhićen zbog mita, uvjerljivo pobijedio na izborima za županaMATIJA POSAVEC uvjerljivi je pobjednik prijevremenih izbora za međimurskog župana, koji su u nedjelju održani u Međimurskoj županiji.
Prema prvim privremenim rezultatima, koje je večeras objavilo Državno izborno povjerenstvo, Posavec je osvojio 20.955, odnosno 79.89 posto glasova birača.Reformistica Sandra Herman dobila je 2093 glasa ili 7.98 posto, Fokusov Darko Zver osvojio je svega dva glasa manje, točnije 2091, što je 7.97 posto, dok je nezavisni Mladen Novak dobio povjerenje 769 birača, odnosno 2.93 posto.
Glasalo je ukupno 26.228 građana, što je 28.96 posto od ukupnog broja birača u Međimurskoj županiji.
Prijevremene izbore Vlada Republike Hrvatske raspisala je nakon što je u rujnu dotadašnji župan Matija Posavec priveden zbog sumnji u primanje mita, zlouporabu položaja i trgovanje utjecajem, nakon čega je dao ostavku. Podsjetimo, priznao je sve što mu istražitelji stavljaju na teret, a to je primanje mita i pogodovanje pri zapošljavanju.https://www.index.hr/vijesti/clanak/matija-posavec-uhicen-zbog-mita-uvjerljivo-pobijedio-na-izborima-za-zupana/2321669.aspx?fbclid=IwAR1XM2ill0RexEJgpkPkU65mkeyPOx6I1407OnkFOiM0pJ3oEbFfgDnjMzQ
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Matija Posavec uvjerjivo pobijedio u Međimurju
ovima u medimurju je svraka mozak popila
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
odličan mentalitet.. povlačim što sam rekao da su međimurci najnormalniji Hrvati najmanje skloni korupciji.. vidim da su isto to luđaci sa balkanskim mentalitetom.. i kod njih vlada ono što vlada u heregovini i dalmaciji "neka kradu i sve razjebu glavno da je naš"
koje se ti.godiste?AssadNaPodmornici wrote:odličan mentalitet.. povlačim što sam rekao da su međimurci najnormalniji Hrvati najmanje skloni korupciji.. vidim da su isto to luđaci sa balkanskim mentalitetom.. i kod njih vlada ono što vlada u heregovini i dalmaciji "neka kradu i sve razjebu glavno da je naš"
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:koje se ti.godiste?AssadNaPodmornici wrote:odličan mentalitet.. povlačim što sam rekao da su međimurci najnormalniji Hrvati najmanje skloni korupciji.. vidim da su isto to luđaci sa balkanskim mentalitetom.. i kod njih vlada ono što vlada u heregovini i dalmaciji "neka kradu i sve razjebu glavno da je naš"
dobro pitanje
:D
2015-08-06
epikur37 wrote:lik uvjek djeluje iznenadjen zacudjen kao da ima 18 godina ili zivi negdje poluizoliranvuksadinare wrote:koje se ti.godiste?AssadNaPodmornici wrote:odličan mentalitet.. povlačim što sam rekao da su međimurci najnormalniji Hrvati najmanje skloni korupciji.. vidim da su isto to luđaci sa balkanskim mentalitetom.. i kod njih vlada ono što vlada u heregovini i dalmaciji "neka kradu i sve razjebu glavno da je naš"
dobro pitanje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:epikur37 wrote:lik uvjek djeluje iznenadjen zacudjen kao da ima 18 godina ili zivi negdje poluizoliranvuksadinare wrote:koje se ti.godiste?AssadNaPodmornici wrote:odličan mentalitet.. povlačim što sam rekao da su međimurci najnormalniji Hrvati najmanje skloni korupciji.. vidim da su isto to luđaci sa balkanskim mentalitetom.. i kod njih vlada ono što vlada u heregovini i dalmaciji "neka kradu i sve razjebu glavno da je naš"
dobro pitanje
mladi libertarijanac, milenijalac, revolucionar...sloboda, ljudska prava ...udri nedaj...
2015-08-06
yodu ne dirajte, on je pod mojom zastitomepikur37 wrote:vuksadinare wrote:epikur37 wrote:lik uvjek djeluje iznenadjen zacudjen kao da ima 18 godina ili zivi negdje poluizoliranvuksadinare wrote:koje se ti.godiste?AssadNaPodmornici wrote:odličan mentalitet.. povlačim što sam rekao da su međimurci najnormalniji Hrvati najmanje skloni korupciji.. vidim da su isto to luđaci sa balkanskim mentalitetom.. i kod njih vlada ono što vlada u heregovini i dalmaciji "neka kradu i sve razjebu glavno da je naš"
dobro pitanje
mladi libertarijanac, milenijalac, revolucionar...sloboda, ljudska prava ...udri nedaj...
dok ne ojaca u teretani
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:yodu ne dirajte, on je pod mojom zastitomepikur37 wrote:vuksadinare wrote:epikur37 wrote:lik uvjek djeluje iznenadjen zacudjen kao da ima 18 godina ili zivi negdje poluizoliranvuksadinare wrote:koje se ti.godiste?AssadNaPodmornici wrote:odličan mentalitet.. povlačim što sam rekao da su međimurci najnormalniji Hrvati najmanje skloni korupciji.. vidim da su isto to luđaci sa balkanskim mentalitetom.. i kod njih vlada ono što vlada u heregovini i dalmaciji "neka kradu i sve razjebu glavno da je naš"
dobro pitanje
dok ne ojaca u teretani
ako je pod tvojom zaštitom
ja uzmičem
:)
2015-08-06
Veli nounar/nounarka - pa vi ste priznali?
Veli on - pa nije to baš tak, priznal sam okolnosti, ali ne i djelo!
U međuvremenu neka ''maloljetnica'' sa sekirom naganjala socijalne radnice i policajce po Kotoribi.
Veli on - pa nije to baš tak, priznal sam okolnosti, ali ne i djelo!
U međuvremenu neka ''maloljetnica'' sa sekirom naganjala socijalne radnice i policajce po Kotoribi.
Guest- Guest
Pa valjda su ga birali jer je ukrao nešto sitno, ne krade puno, dobro je
jebiga moraš očekivanja prilagodit okolnostima i stvarnosti, di si u hrvatskoj vidio političara koji ne krade baš nimalo?
jebiga moraš očekivanja prilagodit okolnostima i stvarnosti, di si u hrvatskoj vidio političara koji ne krade baš nimalo?
Boli me kurac, ovaj narod zaslužuje apsolutno sve što mu se događa. Sjetit ću se toga kad će se sljedeći put pozivat na nekakvu solidarnost.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Muhahahhahaaaaaa Nista nova pod kapom nebeskom. Kila jebenog mozga......
2014-04-14
Similar topics
» Uhicen medjimurski zupan Matija Posavec
» Dok ideološke komunjare laju na crkvu Matija Posavec raskinuo sa SDP-om i priklonio se Velikom vođi
» '' NESLAGANJE S VODSTVOM STRANKE Matija Posavec podnio ostavku na dužnost predsjednika Središnjeg odbora HNS-a i na sve druge pozicije na nacionalnoj razini HNS-a!''
» Ministrica u Međimurju otvorila skladište krumpira, na otvorenju bio i svećenik
» Prometni policajac u Međimurju pred očima 5-godišnjeg dječaka ubio dvije žene
» Dok ideološke komunjare laju na crkvu Matija Posavec raskinuo sa SDP-om i priklonio se Velikom vođi
» '' NESLAGANJE S VODSTVOM STRANKE Matija Posavec podnio ostavku na dužnost predsjednika Središnjeg odbora HNS-a i na sve druge pozicije na nacionalnoj razini HNS-a!''
» Ministrica u Međimurju otvorila skladište krumpira, na otvorenju bio i svećenik
» Prometni policajac u Međimurju pred očima 5-godišnjeg dječaka ubio dvije žene
Page 1 of 1