Osoba godine u Izraelu, Vladimir Putin
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Osoba godine u Izraelu, Vladimir Putin
Marčelo de ne seri... Rusi znaju samo babuške delati. Se sjećaš kad si po Rusima srao skupa s erom? Sad buš rekel kak to nije istina.marcellus wrote:svele na aparatima netanjahu tek treći, papa i obama iza al bagdadija
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
I dalje mislim da Rusi nisu u stanju napraviti ni loš auto bez zapadne licence, a dobar niti s njom... a da ih Putin guzi u Siriji ko Mudrinić Modnog mačka, guzi...provocator wrote:Marčelo de ne seri... Rusi znaju samo babuške delati. Se sjećaš kad si po Rusima srao skupa s erom? Sad buš rekel kak to nije istina.marcellus wrote:svele na aparatima netanjahu tek treći, papa i obama iza al bagdadija
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:I dalje mislim da Rusi nisu u stanju napraviti ni loš auto bez zapadne licence, a dobar niti s njom... a da ih Putin guzi u Siriji ko Mudrinić Modnog mačka, guzi...provocator wrote:Marčelo de ne seri... Rusi znaju samo babuške delati. Se sjećaš kad si po Rusima srao skupa s erom? Sad buš rekel kak to nije istina.marcellus wrote:svele na aparatima netanjahu tek treći, papa i obama iza al bagdadija
al vrhunsko oružje, satelite i svemirski program to s neba spalo, kaj god....generacija iz hladnog rata očito ne može izvan svog vremena :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Da nisu krali zapadnu tehnologiju avione bi vozili na pedale...epikur37 wrote:marcellus wrote:I dalje mislim da Rusi nisu u stanju napraviti ni loš auto bez zapadne licence, a dobar niti s njom... a da ih Putin guzi u Siriji ko Mudrinić Modnog mačka, guzi...provocator wrote:Marčelo de ne seri... Rusi znaju samo babuške delati. Se sjećaš kad si po Rusima srao skupa s erom? Sad buš rekel kak to nije istina.marcellus wrote:svele na aparatima netanjahu tek treći, papa i obama iza al bagdadija
al vrhunsko oružje, satelite i svemirski program to s neba spalo, kaj god....generacija iz hladnog rata očito ne može izvan svog vremena :)
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Dobro ero, ti si notoran hladnoratovski antirus a u kombinaciji s tvojim godinama to rezultira ovakvim djetinjastim upisima.
Protiv toga se ne može...
2015-08-06
epikur37 wrote:marcellus wrote:I dalje mislim da Rusi nisu u stanju napraviti ni loš auto bez zapadne licence, a dobar niti s njom... a da ih Putin guzi u Siriji ko Mudrinić Modnog mačka, guzi...provocator wrote:Marčelo de ne seri... Rusi znaju samo babuške delati. Se sjećaš kad si po Rusima srao skupa s erom? Sad buš rekel kak to nije istina.marcellus wrote:svele na aparatima netanjahu tek treći, papa i obama iza al bagdadija
oružje se s nekim iznimkama nije iskazalo, a rakete im je radio švabo... zarobljen :)
2014-04-16
Pa ajd napiši što ti osobno koristiš od ruske tehnologije. Navedi barem jednu stvar, koja bi bila autentično ruska.epikur37 wrote:Dobro ero, ti si notoran hladnoratovski antirus a u kombinaciji s tvojim godinama to rezultira ovakvim djetinjastim upisima.
Dao Bog dragi da vam Putin i rusi gace kroje.
2014-04-14
asilovski wrote:hahah pa židovstvo je vjera, znači židovstvo se širilo i ovi vjerojatno nemaju nikakve veze sa semitima, a da obrnemo priču tko bi lud sa preljepog sunčanog Sredozemlja i Levanta otišao u močvarnu i ledenu stepu punu Tatara, Mongola i slavena i to špješice?marcellus wrote:otkad su židovi iz rusije koji žive u izraelu rusi?
židovstvo nije univerzalna vjera nego ekskluzivna, židovstvo je vjera ali i etnička pripadnost, nemereš se ti tek tak preobratit na židovstvo ako nisi žid
2014-04-16
abraham wrote:Dao Bog dragi da vam Putin i rusi gace kroje.
Bit će dovoljno da odjebe američku krojačnicu ;)
2015-08-06
a i koji bi rus htio biti židov kad ih tamo ionako nikad nisu baš voljeli, ni car još manje koba
Ti ruski Židi su pomalo ka Srbi. Veličaju Putina, a ovaj ih ne jebe ni 5 posto.
AlfaOmega wrote:Ti ruski Židi su pomalo ka Srbi. Veličaju Putina, a ovaj ih ne jebe ni 5 posto.
znao sam, ti židovi su u stvari četnici
2015-08-06
Mogu li se preobratiti u Judaizam?marcellus wrote:asilovski wrote:hahah pa židovstvo je vjera, znači židovstvo se širilo i ovi vjerojatno nemaju nikakve veze sa semitima, a da obrnemo priču tko bi lud sa preljepog sunčanog Sredozemlja i Levanta otišao u močvarnu i ledenu stepu punu Tatara, Mongola i slavena i to špješice?marcellus wrote:otkad su židovi iz rusije koji žive u izraelu rusi?
židovstvo nije univerzalna vjera nego ekskluzivna, židovstvo je vjera ali i etnička pripadnost, nemereš se ti tek tak preobratit na židovstvo ako nisi žid
ne tek tako ali moja sestrična se preobratila, znam još jednu, osim toga vidi židove imaš aškenaze koji su bijelci, imaš sefarde koji izgledaju kao španjolci, imaš arapske koj su arapi i crnce iz Etiopije Merzavi, ali kako god objasni mi toliki broj židova u ruskim stepama i odakle su došli u tu nedođiju?marcellus wrote:asilovski wrote:hahah pa židovstvo je vjera, znači židovstvo se širilo i ovi vjerojatno nemaju nikakve veze sa semitima, a da obrnemo priču tko bi lud sa preljepog sunčanog Sredozemlja i Levanta otišao u močvarnu i ledenu stepu punu Tatara, Mongola i slavena i to špješice?marcellus wrote:otkad su židovi iz rusije koji žive u izraelu rusi?
Kermit-
2014-04-17
Na onom umrlom forumu sam, na tenane, nabrojio eri što sve Rusi proizvode i ne bi se sad ponavljao. Imaš internet pa provjeri a ne seri, novinarčiću.marcellus wrote:I dalje mislim da Rusi nisu u stanju napraviti ni loš auto bez zapadne licence, a dobar niti s njom... a da ih Putin guzi u Siriji ko Mudrinić Modnog mačka, guzi...provocator wrote:Marčelo de ne seri... Rusi znaju samo babuške delati. Se sjećaš kad si po Rusima srao skupa s erom? Sad buš rekel kak to nije istina.marcellus wrote:svele na aparatima netanjahu tek treći, papa i obama iza al bagdadija
Nisu... neg su jednostavno naivniji neg što se mislilo.epikur37 wrote:AlfaOmega wrote:Ti ruski Židi su pomalo ka Srbi. Veličaju Putina, a ovaj ih ne jebe ni 5 posto.
znao sam, ti židovi su u stvari četnici
Možeš samo to traje, u ranom srednjem vijeku to je vjerojatno bilo puno lakše prije svega jer nije bilo TalmudaAlfaOmega wrote:Mogu li se preobratiti u Judaizam?marcellus wrote:asilovski wrote:hahah pa židovstvo je vjera, znači židovstvo se širilo i ovi vjerojatno nemaju nikakve veze sa semitima, a da obrnemo priču tko bi lud sa preljepog sunčanog Sredozemlja i Levanta otišao u močvarnu i ledenu stepu punu Tatara, Mongola i slavena i to špješice?marcellus wrote:otkad su židovi iz rusije koji žive u izraelu rusi?
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:ne tek tako ali moja sestrična se preobratila,marcellus wrote:asilovski wrote:hahah pa židovstvo je vjera, znači židovstvo se širilo i ovi vjerojatno nemaju nikakve veze sa semitima, a da obrnemo priču tko bi lud sa preljepog sunčanog Sredozemlja i Levanta otišao u močvarnu i ledenu stepu punu Tatara, Mongola i slavena i to špješice?marcellus wrote:otkad su židovi iz rusije koji žive u izraelu rusi?
vjerojatno se udala za žida
2014-04-16
Navodno su se i Khazari samo preobratili. To pobija marcellusovu tvrdnju da se ne može tek tak preobratiti u Žida. :Pasilovski wrote:ne tek tako ali moja sestrična se preobratila, znam još jednu, osim toga vidi židove imaš aškenaze koji su bijelci, imaš sefarde koji izgledaju kao španjolci, imaš arapske koj su arapi i crnce iz Etiopije Merzavi, ali kako god objasni mi toliki broj židova u ruskim stepama i odakle su došli u tu nedođiju?marcellus wrote:asilovski wrote:hahah pa židovstvo je vjera, znači židovstvo se širilo i ovi vjerojatno nemaju nikakve veze sa semitima, a da obrnemo priču tko bi lud sa preljepog sunčanog Sredozemlja i Levanta otišao u močvarnu i ledenu stepu punu Tatara, Mongola i slavena i to špješice?marcellus wrote:otkad su židovi iz rusije koji žive u izraelu rusi?
asilovski wrote:Možeš samo to traje, u ranom srednjem vijeku to je vjerojatno bilo puno lakše prije svega jer nije bilo TalmudaAlfaOmega wrote:Mogu li se preobratiti u Judaizam?marcellus wrote:asilovski wrote:hahah pa židovstvo je vjera, znači židovstvo se širilo i ovi vjerojatno nemaju nikakve veze sa semitima, a da obrnemo priču tko bi lud sa preljepog sunčanog Sredozemlja i Levanta otišao u močvarnu i ledenu stepu punu Tatara, Mongola i slavena i to špješice?marcellus wrote:otkad su židovi iz rusije koji žive u izraelu rusi?
a zašto bi se netko preobratio kad su ih u srednjem vijeku gledali ko štakore i bilo im je zabranjeno masu toga radit i zemlju posjedovat, usput talmuda je bilo
2014-04-16
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Financial Times: Osoba godine Sorosh, negativci Trump i Putin!
» Tko je Vladimir Putin (I. dio)
» Uhapšen Vladimir Putin
» VLADIMIR PUTIN U VELIKIM PROBLEMIMA!
» Vladimir Putin već gleda dalje od Ukrajine
» Tko je Vladimir Putin (I. dio)
» Uhapšen Vladimir Putin
» VLADIMIR PUTIN U VELIKIM PROBLEMIMA!
» Vladimir Putin već gleda dalje od Ukrajine
Page 3 of 6