Djapic ogorcen na Srbe iz Bobote zbog masovne grobnice:'Znali ste da je skrivena jos ispod smetlista a sutjeli ste.Bog ce vas kazniti'
Page 1 of 1
Djapic ogorcen na Srbe iz Bobote zbog masovne grobnice:'Znali ste da je skrivena jos ispod smetlista a sutjeli ste.Bog ce vas kazniti'
https://www.dnevno.hr/vijesti/dapic-optuzuje-znali-ste-za-ovo-stratiste-ne-samo-znali-nego-ste-preko-njega-napravili-sloj-smetlista-kako-bi- zameli-tragove-1867292/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Djapic ogorcen na Srbe iz Bobote zbog masovne grobnice:'Znali ste da je skrivena jos ispod smetlista a sutjeli ste.Bog ce vas kazniti'
Lako za božji sud. Trebali su iz njih izvući priznanje prije 30 godina. Ili priznati ili ih ubiti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Djapic ogorcen na Srbe iz Bobote zbog masovne grobnice:'Znali ste da je skrivena jos ispod smetlista a sutjeli ste.Bog ce vas kazniti'
Neću ih kazniti.
Kažnjeni su već činjenicom šta žive u Hrvatskoj a hteli bi da su u Srbiji.
Kažnjeni su već činjenicom šta žive u Hrvatskoj a hteli bi da su u Srbiji.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bog ne kažnjava. Nit kažnjava nit sudi.RayMabus wrote:Neću ih kazniti.
Zato san to napisa ko da sam ja Bog a u biti anđeli su glasnici Bogova pa onda sam samo rekao ono šta oni žele da kažem. I on, pošto ima glavni i mali Bogovi. Ti mali vas čak mogu i kažnjavat. Poput onog iz Biblije koji se zove Jahve i malo ga udario ego.
2014-04-11
Možda Djapić misli na ovoga.RayMabus wrote: Pošto ima glavni i mali Bogovi. Ti mali vas čak mogu i kažnjavat. Poput onog iz Biblije koji se zove Jahve i malo ga udario ego.
Kaže da uredite smetlište i postavite križ tamo i da će on doći.
2014-04-11
Kakva gnjida moras biti i znati,zivjeti blizu seoskog smetlista znajuci sto je ispod...i misleci nece se otkriti nikad..hoce hoce elem tehnologija elem uvijek se nadje netko da ocinka..ova sutnja je istovjetna pocinjenom zlocinu..suucesnici u zlocinu
2015-09-08
Ovaj slucaj(nije jedini) je dokaz da hrvati i srbi tesko ce normalizirati odnose u nekoj granici...a prijateljske ili dobrosusjedske zaboravi...za jedno dva stoljeca minimum..ovaj slucaj je ciszo zlonamjerstvo a moglo je biti svojevrsno iskupljenje
2015-09-08
Oni ce reci da nisu imali pojma i tu ne mozes nista.
U pravu je Ray najveca im je kazna to sto moraju zivjeti u Hrvatskoj
A kako su uopce skontali da je tu grobnica?
A za tu Bobotu sam cuo jos 1991ve da je bila zestoko cetaljsko uporiste
U pravu je Ray najveca im je kazna to sto moraju zivjeti u Hrvatskoj
A kako su uopce skontali da je tu grobnica?
A za tu Bobotu sam cuo jos 1991ve da je bila zestoko cetaljsko uporiste
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
.iz Bobote je krenuo glavni napad na prvo hrvatsko spaljeno selo Celije 4.7.1991...a pridruzila im se bratija iz Silasa..
2015-09-08
Srbi su puno veći zločinci nego mi Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
Znam za Ćelije ali sam zaboravio da je napad krenuo iz Bobotevuksadinare wrote:.iz Bobote je krenuo glavni napad na prvo hrvatsko spaljeno selo Celije 4.7.1991...a pridruzila im se bratija iz Silasa..
Ali dobro, sad moraju gledati šahovnicu ... kazna i karma
Ta količina mržnje u to vrijeme je stvarno bila svojevrstan fenomen... svi smo bili zatečeni
2015-09-24
Karmacrvenkasti wrote:Srbi su puno veći zločinci nego mi Hrvati.
2015-09-08
Ringo10 wrote:Znam za Ćelije ali sam zaboravio da je napad krenuo iz Bobotevuksadinare wrote:.iz Bobote je krenuo glavni napad na prvo hrvatsko spaljeno selo Celije 4.7.1991...a pridruzila im se bratija iz Silasa..
Ta količina mržnje u to vrijeme je stvarno bila svojevrstan fenomen... svi smo bili zatečeni
Mi smo njih puno manje mrzili nego oni nas.
crvenkasti-
2014-04-17
Krajem osamdesetih kod nas uopće mržnje nije bilo. A kod njih je bujala podjarivana bjesomučnom propagandom kakvu ja još nisam vidio ... ono mi je bilo nepojmljivocrvenkasti wrote:Ringo10 wrote:Znam za Ćelije ali sam zaboravio da je napad krenuo iz Bobotevuksadinare wrote:.iz Bobote je krenuo glavni napad na prvo hrvatsko spaljeno selo Celije 4.7.1991...a pridruzila im se bratija iz Silasa..
A kad je krenulo krvoproliće e jebi ga, ne možeš očekivati ljubav
2015-09-24
Akademici,pisci,popovi. Sveto trojstvo srpskog nacional šovinizma.Ringo10 wrote:Krajem osamdesetih kod nas uopće mržnje nije bilo. A kod njih je bujala podjarivana bjesomučnom propagandom kakvu ja još nisam vidio ... ono mi je bilo nepojmljivocrvenkasti wrote:Ringo10 wrote:Znam za Ćelije ali sam zaboravio da je napad krenuo iz Bobotevuksadinare wrote:.iz Bobote je krenuo glavni napad na prvo hrvatsko spaljeno selo Celije 4.7.1991...a pridruzila im se bratija iz Silasa..
A kad je krenulo krvoproliće e jebi ga, ne možeš očekivati ljubav
Jedan agresivni vid antikomunizma pod crvenom zvijezdom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Najprije se pocelo napadati komuniste. I to srpske. Posebno su bili nabrušeni na srpske generale iz Hrvatske.
Zatim na red dolaze Tito i hrvatski i slovenski kadrovi.
Na muslimane jos nisu bili nabrušeni.
Zatim na red dolaze Tito i hrvatski i slovenski kadrovi.
Na muslimane jos nisu bili nabrušeni.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Steta sto to nismo pregazili 95
dijagram-
2015-08-09
Similar topics
» Peking ogorčen zbog posjeta njemačke ministrice Tajvanu
» Policija će kazniti Thompsona zbog klicanja "Za dom spremni!"
» kazniti , kazniti i novcano , u konacnici deportirati i snimiti dokumentarac o deportaciji koji prikazivati po skolama
» KRIZA CRNOG ZLATA Nafta ispod 30 dolara zbog očekivanog rasta zaliha u SAD
» Austrijanci ljuti na Srbe zbog Gavrila Principa
» Policija će kazniti Thompsona zbog klicanja "Za dom spremni!"
» kazniti , kazniti i novcano , u konacnici deportirati i snimiti dokumentarac o deportaciji koji prikazivati po skolama
» KRIZA CRNOG ZLATA Nafta ispod 30 dolara zbog očekivanog rasta zaliha u SAD
» Austrijanci ljuti na Srbe zbog Gavrila Principa
Page 1 of 1