Mostovac napustio stranku
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Mostovac napustio stranku
glupost...kako sam napadan zbog škore i dp bolje da ne pricam.,..sad bih se mogao naslađivat ali necu...samo cu ponoviti kuljiševu 'iz metkovića most krenuo pokorit hrvatsku da bi je pretvorio u metković na kraju ni u metkoviću nisu na vlasti.Vratite ulicu materi'IL Risorto wrote:AssadNaPodmornici wrote:odlično, jedan veleizdajnik manje. neka se kao vuksadinare, ili epi od nedavno, ili ero od 96 (kada je vidio tko je pobjedio u ratu) i on priključi HDZu
Vuk može izać iz HDZ-a,ali HDZ ne može izaći iz vuka.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Napadan od koga ?vuksadinare wrote:glupost...kako sam napadan zbog škore i dp bolje da ne pricam.,..sad bih se mogao naslađivat ali necu...samo cu ponoviti kuljiševu 'iz metkovića most krenuo pokorit hrvatsku da bi je pretvorio u metković na kraju ni u metkoviću nisu na vlasti.Vratite ulicu materi'IL Risorto wrote:AssadNaPodmornici wrote:odlično, jedan veleizdajnik manje. neka se kao vuksadinare, ili epi od nedavno, ili ero od 96 (kada je vidio tko je pobjedio u ratu) i on priključi HDZu
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ne pravi se kreten veci nego sto jesiIL Risorto wrote:Napadan od koga ?vuksadinare wrote:glupost...kako sam napadan zbog škore i dp bolje da ne pricam.,..sad bih se mogao naslađivat ali necu...samo cu ponoviti kuljiševu 'iz metkovića most krenuo pokorit hrvatsku da bi je pretvorio u metković na kraju ni u metkoviću nisu na vlasti.Vratite ulicu materi'IL Risorto wrote:AssadNaPodmornici wrote:odlično, jedan veleizdajnik manje. neka se kao vuksadinare, ili epi od nedavno, ili ero od 96 (kada je vidio tko je pobjedio u ratu) i on priključi HDZu
2015-09-08
cuj liberali
ma bjaaazi
ma bjaaazi
2014-04-19
Iskreno,nešto se baš puno i ne sjećam.vuksadinare wrote:ne pravi se kreten veci nego sto jesiIL Risorto wrote:Napadan od koga ?vuksadinare wrote:glupost...kako sam napadan zbog škore i dp bolje da ne pricam.,..sad bih se mogao naslađivat ali necu...samo cu ponoviti kuljiševu 'iz metkovića most krenuo pokorit hrvatsku da bi je pretvorio u metković na kraju ni u metkoviću nisu na vlasti.Vratite ulicu materi'IL Risorto wrote:AssadNaPodmornici wrote:odlično, jedan veleizdajnik manje. neka se kao vuksadinare, ili epi od nedavno, ili ero od 96 (kada je vidio tko je pobjedio u ratu) i on priključi HDZu
Znam da ste ti i Ray ponekad imali male nesuglasice na relaciji DP-Most,te s epijem na relaciji HDZ-DP,ali to je daleko od toga da bi se moglo nazvati,,napadima'' više malo žešća rasprava.
2015-07-23
ne da mi se...uostalom zlu hud DP-a i oni su sad dozivjeli...zestok napad iz svih smjerova narocito lijevo liberalnih medija a takvih je 80%...i vjerojatno i prorocanstvo od huljiša i petrine o povratku ili padu na razinu metkovića..zao mi je...ali nije im trebalo podckaljivanje nogu ostatku desnice i pokusaju profitiranja na tome u lijevo liberalnim medijima koji ih dozivljavaju kao dp i druge desne stranke...no nisu bili svjesni toga ili nisu htjeli to znati...zaigrali su igru preveliku za njihIL Risorto wrote:Iskreno,nešto se baš puno i ne sjećam.vuksadinare wrote:ne pravi se kreten veci nego sto jesiIL Risorto wrote:Napadan od koga ?vuksadinare wrote:glupost...kako sam napadan zbog škore i dp bolje da ne pricam.,..sad bih se mogao naslađivat ali necu...samo cu ponoviti kuljiševu 'iz metkovića most krenuo pokorit hrvatsku da bi je pretvorio u metković na kraju ni u metkoviću nisu na vlasti.Vratite ulicu materi'IL Risorto wrote:AssadNaPodmornici wrote:odlično, jedan veleizdajnik manje. neka se kao vuksadinare, ili epi od nedavno, ili ero od 96 (kada je vidio tko je pobjedio u ratu) i on priključi HDZu
Znam da ste ti i Ray ponekad imali male nesuglasice na relaciji DP-Most,te s epijem na relaciji HDZ-DP,ali to je daleko od toga da bi se moglo nazvati,,napadima'' više malo žešća rasprava.
2015-09-08
..i jos najgore sad ih dozivljavaju kao teroristicku prijetnju
2015-09-08
Da,ali ti si govorio o napadima na tebe(pretpostavljam na ovom forumu) a ovo je općenito,nije povezano s tobom kao pojedincom.vuksadinare wrote:ne da mi se...uostalom zlu hud DP-a i oni su sad dozivjeli...zestok napad iz svih smjerova narocito lijevo liberalnih medija a takvih je 80%...i vjerojatno i prorocanstvo od huljiša i petrine o povratku ili padu na razinu metkovića..zao mi je...ali nije im trebalo podckaljivanje nogu ostatku desnice i pokusaju profitiranja na tome u lijevo liberalnim medijima koji ih dozivljavaju kao dp i druge desne stranke...no nisu bili svjesni toga ili nisu htjeli to znati...zaigrali su igru preveliku za njihIL Risorto wrote:Iskreno,nešto se baš puno i ne sjećam.vuksadinare wrote:ne pravi se kreten veci nego sto jesiIL Risorto wrote:Napadan od koga ?vuksadinare wrote:glupost...kako sam napadan zbog škore i dp bolje da ne pricam.,..sad bih se mogao naslađivat ali necu...samo cu ponoviti kuljiševu 'iz metkovića most krenuo pokorit hrvatsku da bi je pretvorio u metković na kraju ni u metkoviću nisu na vlasti.Vratite ulicu materi'IL Risorto wrote:AssadNaPodmornici wrote:odlično, jedan veleizdajnik manje. neka se kao vuksadinare, ili epi od nedavno, ili ero od 96 (kada je vidio tko je pobjedio u ratu) i on priključi HDZu
Osim toga,unatoč koje kakvim prepirkama,ti si nama ovdje jedan od najdržaih kolega forumaša.
2015-07-23
grupa avanturista sa dobrim namjerama ali losom realizacijom i prizemnim igrama i soliranjem
2015-09-08
ja ih razotkrivam pa napadaju...agentura posebnoIL Risorto wrote:Da,ali ti si govorio o napadima na tebe(pretpostavljam na ovom forumu) a ovo je općenito,nije povezano s tobom kao pojedincom.vuksadinare wrote:ne da mi se...uostalom zlu hud DP-a i oni su sad dozivjeli...zestok napad iz svih smjerova narocito lijevo liberalnih medija a takvih je 80%...i vjerojatno i prorocanstvo od huljiša i petrine o povratku ili padu na razinu metkovića..zao mi je...ali nije im trebalo podckaljivanje nogu ostatku desnice i pokusaju profitiranja na tome u lijevo liberalnim medijima koji ih dozivljavaju kao dp i druge desne stranke...no nisu bili svjesni toga ili nisu htjeli to znati...zaigrali su igru preveliku za njihIL Risorto wrote:Iskreno,nešto se baš puno i ne sjećam.vuksadinare wrote:ne pravi se kreten veci nego sto jesiIL Risorto wrote:Napadan od koga ?vuksadinare wrote:glupost...kako sam napadan zbog škore i dp bolje da ne pricam.,..sad bih se mogao naslađivat ali necu...samo cu ponoviti kuljiševu 'iz metkovića most krenuo pokorit hrvatsku da bi je pretvorio u metković na kraju ni u metkoviću nisu na vlasti.Vratite ulicu materi'IL Risorto wrote:AssadNaPodmornici wrote:odlično, jedan veleizdajnik manje. neka se kao vuksadinare, ili epi od nedavno, ili ero od 96 (kada je vidio tko je pobjedio u ratu) i on priključi HDZu
Osim toga,unatoč koje kakvim prepirkama,ti si nama ovdje jedan od najdržaih kolega forumaša.
2015-09-08
Je li i mene svrstavaš u tu zlokobnu,,agenturu'' ?vuksadinare wrote:
ja ih razotkrivam pa napadaju...agentura posebno
2015-07-23
Ovisi...o uguzivanjuIL Risorto wrote:Je li i mene svrstavaš u tu zlokobnu,,agenturu'' ?vuksadinare wrote:
ja ih razotkrivam pa napadaju...agentura posebno
2015-09-08
Ma dobro ... to meni bezveze.
Ne možeš se u jednoj stranki sa svima slagati baš u svemu.
Pozadina je vjerojatno neka druga.
Ne možeš se u jednoj stranki sa svima slagati baš u svemu.
Pozadina je vjerojatno neka druga.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» HSS napustio Europsku pučku stranku
» Jedan od vođa desničarskog AfD-a napustio stranku i preobratio se na islam
» KRAJ VLADAJUĆE KOALICIJE? Mostovac Kovačić: S HDZ-om ne mogu nastaviti suradnju
» Plenki i HDZ u problemima?Mostovac Bulj:Ministar Maric vise ne uziva moje povjerenje
» Mostovac se rugao najavama oluje,koja je ubila cetvoro ljudi.Mislite da se ispricao?
» Jedan od vođa desničarskog AfD-a napustio stranku i preobratio se na islam
» KRAJ VLADAJUĆE KOALICIJE? Mostovac Kovačić: S HDZ-om ne mogu nastaviti suradnju
» Plenki i HDZ u problemima?Mostovac Bulj:Ministar Maric vise ne uziva moje povjerenje
» Mostovac se rugao najavama oluje,koja je ubila cetvoro ljudi.Mislite da se ispricao?
Page 2 of 2