Milanović: Sad ćemo mi zvati austrijskog veleposlanika na razgovor
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Milanović: Sad ćemo mi zvati austrijskog veleposlanika na razgovor
Skužio sam da njegova priča nije baš čista ali ne znam baš sve detalje...znam samo da medijima nije za vjerovati ništa...vuksadinare wrote:To je iz zajebancije navlakusa..covjeka strpali u ludaru jer je otkrio trgovinu ljudima (migrantima) ostojka rankovica a neposredno i zokijaBrain32 wrote:Ček jel to onaj naš đihadist?
Brain32- Posts : 1394
2014-04-15
Noor wrote:i ja, a nisam glasala za njegakic wrote:ja ga volim
zoki! zoki! zoki!
Nije ni moja mama, ali je ipak duboko impresionirana činjenicom da je Musićki odmusio par triski preko zubiju A šta ćeš, žene
.. a koki nose candyNoor wrote:dosta mi je političke korektnosti, dosta mi je jalovih "diplomatskih" izjava kojima se ništa ne rješava, osim čuva osobna pozicija, dosta mi je licemjernih umišljenih i uštogljenih, s planine sišlih aparatčika koji nam pred očima bestijalno kradu i nikome ništa, jebomupasmater, pa neko mora reći DOSTA ...bobu bob, a popu pop
zganci_i_jetrica- Posts : 1420
2021-06-05
Glavičanin mi je postao drag, ali spada u kategoriju državnika kojim otkazuju kočnice ili padaju avioni.
sad mu opet podmecu...pao je u nemilost zbog otkrica zrgovine ljudima tj migrantima u koje su umoceni ranko ostojic i jos neki iz tadasnjeg vrha..zoki i ostojko su ga proglasili lazno ludim i preko noci ga strpali u ludnicu..Brain32 wrote:Skužio sam da njegova priča nije baš čista ali ne znam baš sve detalje...znam samo da medijima nije za vjerovati ništa...vuksadinare wrote:To je iz zajebancije navlakusa..covjeka strpali u ludaru jer je otkrio trgovinu ljudima (migrantima) ostojka rankovica a neposredno i zokijaBrain32 wrote:Ček jel to onaj naš đihadist?
vuksadinare- Posts : 100325
2015-09-08
vuk uz išmaijla37 kreće prema prvom mjestu forumskog 10kre.
ali neka nama zokija.
jebe vuka kaj ga se uspoređuje s tuđmanom.
više van granica hr, nego doma.
ali neka nama zokija.
jebe vuka kaj ga se uspoređuje s tuđmanom.
više van granica hr, nego doma.
2014-12-30
https://www.liberal.hr/andrija-klaric-prosvjed-covid-potvrde-365Brain32 wrote:Skužio sam da njegova priča nije baš čista ali ne znam baš sve detalje...znam samo da medijima nije za vjerovati ništa...vuksadinare wrote:To je iz zajebancije navlakusa..covjeka strpali u ludaru jer je otkrio trgovinu ljudima (migrantima) ostojka rankovica a neposredno i zokijaBrain32 wrote:Ček jel to onaj naš đihadist?
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Crna gora i Srbija na rubu prekida diplomatskih odnosa?!Milo povlaci na razgovor crnogorskog veleposlanika u Beogradu
» 'Fino nam je tu,postat ćemo Srbi.Ali će se zvati Ljubiša,a ja Zoki'!
» Izetbegović: Ne postoji stranka s kojom SDA ne bi koalirala, sve ćemo pozvati na razgovor
» Milanović oštro odbrusio bugarskim četnicima nakon šta su pozvali hrvatsku veleposlanicu u Sofiji na razgovor da joj očitaju bukvicu
» Ako Milanović pobijedi, osnovat ćemo novu stranku
» 'Fino nam je tu,postat ćemo Srbi.Ali će se zvati Ljubiša,a ja Zoki'!
» Izetbegović: Ne postoji stranka s kojom SDA ne bi koalirala, sve ćemo pozvati na razgovor
» Milanović oštro odbrusio bugarskim četnicima nakon šta su pozvali hrvatsku veleposlanicu u Sofiji na razgovor da joj očitaju bukvicu
» Ako Milanović pobijedi, osnovat ćemo novu stranku
Page 4 of 4