HDZ i Crkva posljednjih 30 godina ubijaju ideju društva u Hrvatskoj. Jučerašnji prosvjed u Zagrebu rezultat je toga
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: HDZ i Crkva posljednjih 30 godina ubijaju ideju društva u Hrvatskoj. Jučerašnji prosvjed u Zagrebu rezultat je toga
Tako je, ja sam prebolio koronu, ja sam anti-antivakser.violator wrote:melkior wrote:I btw, u svijetu je do sada podijeljeno više od milijardu doza cjepiva protiv Covida-19. Zna se od kojih dodatnih bolesti i akutnih stanju su bolovali oni koji su umrlu unatoč tome što su primili cjepivo, bolnice diljem svijeta o tome imaju podatke. Pa dajte više, WTO i/ili fucking Ministarstvo zdravstva, objavite na web stranicama popis bolesti i komorbiditeta koje su imuno-kompromitirajuće za cjepivo protiv korone, a za sve ostale propišite obvezu cijepljenja. Pa se zna, imaš 120 kila, dijabetes i astmu i nećeš se cijepiti protiv korone, o čemu će ti liječnik izdati potvrdu je rima uvid u tvoj zdravstveni karton. Ali onaj debil koji je zdrav i nema komorbiditete obvezan je cijepiti se bez obzira što vjeruje da će se cjepivom izravno spojiti na 5G mrežu i svijetliti ko žarulja.
Aha, ti si jos jedan prvoloptaski debilcek. :(
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: HDZ i Crkva posljednjih 30 godina ubijaju ideju društva u Hrvatskoj. Jučerašnji prosvjed u Zagrebu rezultat je toga
nego debo što je to "ideja društva"?
Nešto kao ono kolektivno čoporativni mentalitet gdje pojedinac mora radit što krdo hoće?
Nešto kao ono kolektivno čoporativni mentalitet gdje pojedinac mora radit što krdo hoće?
a možda mu se od cjepiva i izmiješa DNK kako me je jedan uvjeravao a ja bio fin pa sam mu samo rekao da to njemu može pomoći,da trenutno ima jako loše karte i da u novom miješanju može dobiti samo bolje.melkior wrote:I btw, u svijetu je do sada podijeljeno više od milijardu doza cjepiva protiv Covida-19. Zna se od kojih dodatnih bolesti i akutnih stanju su bolovali oni koji su umrlu unatoč tome što su primili cjepivo, bolnice diljem svijeta o tome imaju podatke. Pa dajte više, WTO i/ili fucking Ministarstvo zdravstva, objavite na web stranicama popis bolesti i komorbiditeta koje su imuno-kompromitirajuće za cjepivo protiv korone, a za sve ostale propišite obvezu cijepljenja. Pa se zna, imaš 120 kila, dijabetes i astmu i nećeš se cijepiti protiv korone, o čemu će ti liječnik izdati potvrdu je rima uvid u tvoj zdravstveni karton. Ali onaj debil koji je zdrav i nema komorbiditete obvezan je cijepiti se bez obzira što vjeruje da će se cjepivom izravno spojiti na 5G mrežu i svijetliti ko žarulja.
vili40-
2015-08-02
debotoijusto wrote:Ukratko, imamo posla s bijesnim ljudima
Tko su, dakle ti ljudi?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
evo jos jedan blm-antifa bijesan
2014-04-19
msnbc breaking news
Smelly billy goat goes crazy. - YouTube
Smelly billy goat goes crazy. - YouTube
2014-04-19
Zaustavimo CUH dok ne bude kasno.
CUH je danas ono što je SANU i Društvo književnika Srbije bio krajem 8o-tih u Srbiji.
Čeka nas scenarij Frankove Španjolske i klerodiktatura.
Opus je najvecem stupnju pripravnosti,a neki misle svrgnuti i papu.
CUH je danas ono što je SANU i Društvo književnika Srbije bio krajem 8o-tih u Srbiji.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
bjezi dok je vrijeme..franciskovic je krenuo po tebe..ne cekaj paljada..jastreb wrote:Zaustavimo CUH dok ne bude kasno.
2015-09-08
Franciskovic kao Francisko Franko.vuksadinare wrote:bjezi dok je vrijeme..franciskovic je krenuo po tebe..ne cekaj paljada..jastreb wrote:Zaustavimo CUH dok ne bude kasno.
2014-04-22
zajebavaj se ti evo njega po tebe pa u logor napreodgojjastreb wrote:Franciskovic kao Francisko Franko.vuksadinare wrote:bjezi dok je vrijeme..franciskovic je krenuo po tebe..ne cekaj paljada..jastreb wrote:Zaustavimo CUH dok ne bude kasno.
2015-09-08
Na rivi nekog otoka bacaju me sa palube na kamen,a onda prolazim kroz špalir robijaša u kojemu se sa motkama,letvama i kablovima u rukama nalaze Rade Šerbedžija, Dežulović, Debotoijusto,Karlos...koji me mlate gdje stignu i viču "Uaaaaa bando! Ustaj bando! " Jedva živ ulazim na plato,a na zidovima vidim ispisane parole "Živio Kardinal Bozanić" "Živio biskup Košić".vuksadinare wrote:
zajebavaj se ti evo njega po tebe pa u logor napreodgoj
Navečer se moram raskrinkavati pred okupljenom masom osuđenika i vikati "Braćo,ja sam najobičniji prasac zaveden od strane agenture i ne znam ni sam koji me je vrag tjerao da pišem protiv uzoritog oca biskupa Sisačkog,ja sam gnoj,ja sam govno,ja sam ništak..."tada me Rade Šerbedžija pita sa kime sam djelovao i ko su članovi moje neprijateljske grupe,a kada sam mu rekao da sam djelovao sam počeo me šamarati i bacati po hodniku psujući mi majku vlašku i komunističku. Propišat ćeš ti ovdje krv. Nećeš nikad odavde izaći. Zatim me u šake hvataju Viktor Ivančić i Miljenko Jergović te me letvama mlate do besvijesti.
2014-04-22
..nemoj zaboravit se pokajat sto si bio partizanovac i od sad navijas za hajduk i pripadnik si torcidejastreb wrote:Na rivi nekog otoka bacaju me sa palube na kamen,a onda prolazim kroz špalir robijaša u kojemu se sa motkama,letvama i kablovima u rukama nalaze Rade Šerbedžija, Dežulović, Debotoijusto,Karlos...koji me mlate gdje stignu i viču "Uaaaaa bando! Ustaj bando! " Jedva živ ulazim na plato,a na zidovima vidim ispisane parole "Živio Kardinal Bozanić" "Živio biskup Košić".vuksadinare wrote:
Navečer se moram raskrinkavati pred okupljenom masom osuđenika i vikati "Braćo,ja sam najobičniji prasac zaveden od strane agenture i ne znam ni sam koji me je vrag tjerao da pišem protiv uzoritog oca biskupa Sisačkog,ja sam gnoj,ja sam govno,ja sam ništak..."tada me Rade Šerbedžija pita sa kime sam djelovao i ko su članovi moje neprijateljske grupe,a kada sam mu rekao da sam djelovao sam počeo me šamarati i bacati po hodniku psujući mi majku vlašku i komunističku. Propišat ćeš ti ovdje krv. Nećeš nikad odavde izaći. Zatim me u šake hvataju Viktor Ivančić i Miljenko Jergović te me letvama mlate do besvijesti.
2015-09-08
To njih ne zanima. Moram se pred braćom pokazati kao osoba koja je zastranila,a koja je spremna priznati svoje grijehe,raskrinkati sebe i osobe koje su sa mnom djelovale,posuti se pepelom i potpisati da nikada više neću rogoboriti protiv Svete CUH,jer Opus dej dozna sve,te da ću poslije izlaska na slobodu postati suradnik Opusa.vuksadinare wrote:
..nemoj zaboravit se pokajat sto si bio partizanovac i od sad navijas za hajduk i pripadnik si torcide
2014-04-22
jebote jesi idiotepikur37 wrote:Kakva hrpa gluposti i zamjena teza..ah da, retard Markovina.
Općenito lijevo-liberalna medijsko politička bulumenta otpočetka radi na rastakanju bilo kakvog društvenog povjerenja i osnovnih vrijednosti....
Sav taj nered je izašao ispod šinjela indeksčadi, markovina, dežulovića i slično.....onih kojima ništa ne valja, kojima je Hrvatska viška, kojima Crkva smeta i koji imaju neke posve druge vizije...
Onima koji će se posrati na sve dobro u ovoj državi, pljunuti evo vidimo i na Vukovar i slično.
Kako ih nije sram?!
tebe i takve stvarno ne treba žaliti kad se spomene propast hrvatske
propadnite
slijepi, gluhi, glupi , nastrani , pristrani
konjino
di si vidio na prosvjedu Markovinu, Dežulovića..
kome je Hrvatska ne valja majmune nećeš ti određivati niti tvoji domoljubi koji su na vlasti većinu vremena u ovoj rupi zadnjoj na svijetu
po svemu
po svemu smo zadnji osim po lokanju i trajanju sudova
majke ti mile , pa da imate imalo morala i pameti, a to je vezano , bar bi šutili
jeste nas dosta jebali s ustašlukom, s pljuvanjem po prošlosti, po domoljublju plačipički i kopača jama
niste ?
niste ha ????
dok se i zadnji mladi čovjek ne odseli iz Hrvatske vi ćete se iživljavati na starčadi
puj koji posao smećarski stranke domoljuba
nabijem ih CUH i Opus Deijastreb wrote:To njih ne zanima. Moram se pred braćom pokazati kao osoba koja je zastranila,a koja je spremna priznati svoje grijehe,raskrinkati sebe i osobe koje su sa mnom djelovale,posuti se pepelom i potpisati da nikada više neću rogoboriti protiv Svete CUH,jer Opus dej dozna sve,te da ću poslije izlaska na slobodu postati suradnik Opusa.vuksadinare wrote:
..nemoj zaboravit se pokajat sto si bio partizanovac i od sad navijas za hajduk i pripadnik si torcide
kad sve popljačkaju u Hrvatskoj naći će i opet utočišta preko vatikana
bljuv
bio partizanovac s Tuđmanom jelvuksadinare wrote:..nemoj zaboravit se pokajat sto si bio partizanovac i od sad navijas za hajduk i pripadnik si torcidejastreb wrote:Na rivi nekog otoka bacaju me sa palube na kamen,a onda prolazim kroz špalir robijaša u kojemu se sa motkama,letvama i kablovima u rukama nalaze Rade Šerbedžija, Dežulović, Debotoijusto,Karlos...koji me mlate gdje stignu i viču "Uaaaaa bando! Ustaj bando! " Jedva živ ulazim na plato,a na zidovima vidim ispisane parole "Živio Kardinal Bozanić" "Živio biskup Košić".vuksadinare wrote:
jel se onda to oprašta ?
aha jastreb sanja svašta
ja sanjam ništa
nema tu više snova
samo glupi glupi produkti iz guzice
nema tu snova više
ja sanjam ništa
nema tu više snova
samo glupi glupi produkti iz guzice
nema tu snova više
debotoijusto wrote:i tebi isto pitanje sto preporucujes za dnevni update desavanja HR ?marcellus wrote:inače telegram je u vlasništvu nine pavića koji je uništio koliko ono stotina milijuna kuna hrvatskih poreznih obveznika?
Ovo nije “update dešavanja” (nadam se da misliš na vijest pod time), ovo je kolumna, prilično pristrana.
Ako hoćeš baš prenositi vijesti iz zemlje, probaj s HINA-om.
niels-
2021-04-26
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Supruga Blage Zadre:'Kad pravda nije dostizna a pravosudje nije odradilo svoj posao rezultat vam je radikalizacija drustva'
» Stiže najbrutalnija zima u posljednjih 50 godina
» U posljednjih 20 godina broj novoređenih u BiH smanjen za 40%
» Euro na najnižim razinama u posljednjih 20 godina
» Srbija u posljednjih 15 godina izgubila milijun stanovnika
» Stiže najbrutalnija zima u posljednjih 50 godina
» U posljednjih 20 godina broj novoređenih u BiH smanjen za 40%
» Euro na najnižim razinama u posljednjih 20 godina
» Srbija u posljednjih 15 godina izgubila milijun stanovnika
Page 3 of 3