Izetbegović : BiH nikad nije bila hrvatska
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Izetbegović : BiH nikad nije bila hrvatska
Selo Hrvacani I prezime Hrvacanin kod Srba u Bos
Krajini
Krajini
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Selo Hrvacani I prezime Hrvacanin kod Srba u Bos
Krajini
i Bošnjaci u slavoniji :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma jebali sliku svoju ti ''Džaferovići'' .. meni se ogadili.
Guest- Guest
I selo Srbljani kod Cazina sa 100%-tnim muslimanskim stanovništvom.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Selo Hrvacani I prezime Hrvacanin kod Srba u Bos
Krajini
i Bošnjaci u slavoniji :D
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Okolica Prijedora.Ringo10 wrote:Selo Hrvacani I prezime Hrvacanin kod Srba u Bos
Krajini
Imao sam jednu trebu s tim prezimenom.
Srpkinja.
2014-04-22
Biras ti kao svaki patriotajastreb wrote:Okolica Prijedora.Ringo10 wrote:Selo Hrvacani I prezime Hrvacanin kod Srba u Bos
Krajini
Srpkinja.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Biras ti kao svaki patriotajastreb wrote:Okolica Prijedora.Ringo10 wrote:Selo Hrvacani I prezime Hrvacanin kod Srba u Bos
Krajini
Srpkinja.
pa neće hebavat svoj narod
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne,odbicu je jer pripada šizmaticima i pricati joj o tisuclhetnjem hrvatskom kraljevstvu. Nije ni cudo da zenske bjeze od tebe.vuksadinare wrote:Biras ti kao svaki patriotajastreb wrote:Okolica Prijedora.Ringo10 wrote:Selo Hrvacani I prezime Hrvacanin kod Srba u Bos
Krajini
Srpkinja.
2014-04-22
Pa tipican dosadni Hrvat koji davi I davi...
Nije ni cudo sto Hrvatice idu kod Srba na jebacinu ...
Mos mislit kad Hrvat pocne srat o tisucljetnoj pa o Domovinskom ratu, pa o srpskom teroru i kako su nas Srbi guzili pa o Blajburgu i Kriznom putu pa o Stepincu pa kako nismo Balkan...
Pa svaka bi pobjegla na Antarktik da moze...Ali Srbi su blizi i zabavniji
A vuksadinare je tipicni Hrvat...dosadan do kurca ...on je birao zenske po nacionalnoj podobnosti
Zato nije jebo nista
Nije ni cudo sto Hrvatice idu kod Srba na jebacinu ...
Mos mislit kad Hrvat pocne srat o tisucljetnoj pa o Domovinskom ratu, pa o srpskom teroru i kako su nas Srbi guzili pa o Blajburgu i Kriznom putu pa o Stepincu pa kako nismo Balkan...
Pa svaka bi pobjegla na Antarktik da moze...Ali Srbi su blizi i zabavniji
A vuksadinare je tipicni Hrvat...dosadan do kurca ...on je birao zenske po nacionalnoj podobnosti
Zato nije jebo nista
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ambasada Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini smatra kako je predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović proteklog vikenda u svom govoru na tribinama u Mainzu i Wiltzu iznio brojne neprihvatljive teze kojima je doveo u pitanje nacionalne identitete konstitutivnih naroda u Bosni i Hercegovini.RayMabus wrote:Ja mislim da ćemo mi tebi zavrtit vratom i to je to.
U saopćenju za javnost Ambasada RH navodi se kako je „politizacija i tendenciozno izvlačenje iz historijskog konteksta, kao i dnevnopolitička zloupotreba historijskih termina, dio opetovanog političkog plana s ciljem identitetskog rastakanja i grube asimilacije identiteta konstitutivnih naroda, posebno hrvatskog naroda kao najmalobrojnijeg konstitutivnog naroda u Bosni i Hercegovini”.
- Ustav Bosne i Hercegovine polazi od historijskog iskustva i savremene zbilje te jasno prepoznaje tri konstitutivna naroda u Bosni i Hercegovini. U cilju slobodnog suživota nacionalne i vjerske različitosti, očekujemo od najviših dužnosnika Bosne i Hercegovine, države koja je izrazila interes za dobivanje kandidatskog statusa za članstvo u EU, privrženost evropskim vrijednostima, osobito poštivanju načela ravnopravnosti i očuvanju različitih nacionalnih identiteta sva tri konstitutivna naroda u Bosni i Hercegovini - poručili su iz Ambasade RH u Sarajevu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vučića i kompaniju ovo češe:Hrvatska nikad ovako nije bila popularna u svijetu
» Izetbegović: Banjaluka je pre rata bila i bošnjačka i hrvatska
» DODIK: "Srpska ne spori integritet BIH, secesija nikad nije bila naša politika"
» Majčica Srbija nikad nije bila u težoj situaciji,još od vremena ustaških genocida
» Majke Srebrenice: "Hrvatska je bila agresor"; Milanović: "Nije vam ovo kalifat"
» Izetbegović: Banjaluka je pre rata bila i bošnjačka i hrvatska
» DODIK: "Srpska ne spori integritet BIH, secesija nikad nije bila naša politika"
» Majčica Srbija nikad nije bila u težoj situaciji,još od vremena ustaških genocida
» Majke Srebrenice: "Hrvatska je bila agresor"; Milanović: "Nije vam ovo kalifat"
Page 2 of 2