Finci kaže da su se prema trenutnom izbornom zakonu održali izbori i 2010. i 2014. i 2018. godine. "I nikome to nije smetalo."
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Finci kaže da su se prema trenutnom izbornom zakonu održali izbori i 2010. i 2014. i 2018. godine. "I nikome to nije smetalo."
Ostavio sam im koridor otoren za bijeg prema Velikoj Britaniji.
Izdao sam naredbe i one su jasne.
Ako ostanu u Francuskoj bit će usmrćeni.
Ako ostanu , dakle sami biraju. Slobodan izbor.
Zovi slobodno policiju. Ne možeš me zaustavit.
Izdao sam naredbe i one su jasne.
Ako ostanu u Francuskoj bit će usmrćeni.
Ako ostanu , dakle sami biraju. Slobodan izbor.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Finci kaže da su se prema trenutnom izbornom zakonu održali izbori i 2010. i 2014. i 2018. godine. "I nikome to nije smetalo."
RayMabus wrote:Da je rekao da se moraju napravit bar izmjene na način da nitko ne može biti biran više od dva puta dakle ni Komšić, ni Čović ni Bakir ni Dodik ni bilo tko možda bih mogao nešto al ovako ne.
Sklapamo vojni savez s Arapima s ciljem istrijebljenja židovske populacije u Francuskoj kako ne bi imali utjecaj u stalnoj članici vijeća UNa i uz Njemačku najvažniju članicu vijeća EU.
Moj potpis i pečat.
Biti ćete brutalno istrebljeni iz Francuske. Ni spomena od vas neće ostat. Izbrisat ću vam i sjeme i pleme tamo. Zauvijek.
2014-04-11
RayMabus wrote:
ja ziher neću, ali netko zaguljen hoće. Pobriši sve ovo da se ne uvališ u nepotrebne gluposti.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Neka zove.pokerjocker wrote:RayMabus wrote:
ja ziher neću, ali netko zaguljen hoće. Pobriši sve ovo da se ne uvališ u nepotrebne gluposti.
2014-04-11
Ispada da njih 500 u BiH mogu preglasavat mene i moj narod a kad im ja potpišem smrtnu kaznu u Francuskoj a s poantom da neće tamo ostat na životu dakle imaju izbor otići ili biti usmrćeni iz te zemlje onda šta ?
Tuži me slobodno.
Svak ima pravo na opstanak pa i Hrvati.
Tuži me slobodno.
Svak ima pravo na opstanak pa i Hrvati.
2014-04-11
Idu dva vala, jedan iz smjera Španjolske a drugi Italije.RayMabus wrote:Židovska populacija u svijetu :
https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_population_by_country
Francuska : 450 do 750 tisuća
Sad ćemo još uvalit 750 tisuća Arapa tamo u tu državu pa se igrajte s njima.
Gurat ću vas prema sjeveru. Imate koridor za bijeg.
Ako ostanete čeka vas istrebljenje.
Imate izbor.
To vam je Bog dao kao ljudskim bićima.
Al nije definirao kakav.
Rupa u zakonu.
2014-04-11
Pozdrav od Lucifera.RayMabus wrote:Da je rekao da se moraju napravit bar izmjene na način da nitko ne može biti biran više od dva puta dakle ni Komšić, ni Čović ni Bakir ni Dodik ni bilo tko možda bih mogao nešto al ovako ne.
Sklapamo vojni savez s Arapima s ciljem istrijebljenja židovske populacije u Francuskoj kako ne bi imali utjecaj u stalnoj članici vijeća UNa i uz Njemačku najvažniju članicu vijeća EU.
Moj potpis i pečat.
Biti ćete brutalno istrebljeni iz Francuske. Ni spomena od vas neće ostat. Izbrisat ću vam i sjeme i pleme tamo. Zauvijek.
Imate izbor.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hajduković: BiH je jedinstven slučaj u Europi da se izbori održavaju po nevažećem i neustavnom Izbornom zakonu
» Komšić: EU nije briga za zahtjeve HDZ-a o Izbornom zakonu, oni žele građansko društvo
» Veleposlanici SAD i EU : Vrijeme je za dogovor o izbornom zakonu BiH
» Komšić pisao zvaničnicima EU: Izabran sam po Ustavu i Izbornom zakonu BiH!
» Magazinović: Ispuniti tri uslova, pa onda razgovarati o Izbornom zakonu
» Komšić: EU nije briga za zahtjeve HDZ-a o Izbornom zakonu, oni žele građansko društvo
» Veleposlanici SAD i EU : Vrijeme je za dogovor o izbornom zakonu BiH
» Komšić pisao zvaničnicima EU: Izabran sam po Ustavu i Izbornom zakonu BiH!
» Magazinović: Ispuniti tri uslova, pa onda razgovarati o Izbornom zakonu
Page 2 of 2