Bosnjakinji i sdpovki Mireli Ahmetovic smeta sto su hrvatski navijaci na Poljudu pjevali 'Lijepa li si' i 'Hercegovina'
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Bosnjakinji i sdpovki Mireli Ahmetovic smeta sto su hrvatski navijaci na Poljudu pjevali 'Lijepa li si' i 'Hercegovina'
RayMabus wrote:Ja sam general galaktičke federacije s pet zvjezdica.Sora wrote:ti si toliki idiot da se to ne da izmjeritiRayMabus wrote:A muslimanka. Triba je probit nogon u glavu pa nek ide u Bosnu. Jebi mater usranu.
mrš u pičku svoje matere da ne širiš mržnju više
glupko nedojebani
Završit ćete ko Židovi.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Bosnjakinji i sdpovki Mireli Ahmetovic smeta sto su hrvatski navijaci na Poljudu pjevali 'Lijepa li si' i 'Hercegovina'
Noor wrote:vi neki muški ste baš naivci
pa ako je žena plave kose, ne znači da je prirodna plavuša, tj. rijetko koja to jest :)
Mene ionako vise pale crnke sa zelenim ocima, iako mi je zena prirodno plava ali ajde, ima zelene oci.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
https://www.ex-iskon-pleme.com/t49227-erdoganov-san-o-islamskom-podjarmljivanju-europeRayMabus wrote:RayMabus wrote:Ja sam general galaktičke federacije s pet zvjezdica.Sora wrote:ti si toliki idiot da se to ne da izmjeritiRayMabus wrote:A muslimanka. Triba je probit nogon u glavu pa nek ide u Bosnu. Jebi mater usranu.
glupko nedojebani
Završit ćete ko Židovi.
2014-04-11
ich liebe garavuše..;)Noor wrote:vi neki muški ste baš naivci
pa ako je žena plave kose, ne znači da je prirodna plavuša, tj. rijetko koja to jest :)
max123- Posts : 2853
2015-10-28
ah, schatzi...du weißt wirklich was am bestens istmax123 wrote:ich liebe garavuše..;)Noor wrote:vi neki muški ste baš naivci
(nezz jel dobro, duuuugo nisam šprehala )
još da se ofarbaš u plavo ki nemica..;)Noor wrote:ah, schatzi...du weißt wirklich was am besten(s) istmax123 wrote:ich liebe garavuše..;)Noor wrote:vi neki muški ste baš naivci
max123- Posts : 2853
2015-10-28
EKSPLOZIJA U LIVERPOOLURayMabus wrote:https://www.ex-iskon-pleme.com/t49227-erdoganov-san-o-islamskom-podjarmljivanju-europeRayMabus wrote:RayMabus wrote:Ja sam general galaktičke federacije s pet zvjezdica.Sora wrote:ti si toliki idiot da se to ne da izmjeritiRayMabus wrote:A muslimanka. Triba je probit nogon u glavu pa nek ide u Bosnu. Jebi mater usranu.
glupko nedojebani
Završit ćete ko Židovi.
Teroristički napad u Britaniji: ‘Heroj taksist zaključao je čovjeka s bombom u auto i spasio živote‘
Protuteroristička policija priopćila je da su trojica muškaraca u dobi od 29, 26 i 21 godinu uhićena u predgrađu Liverpoola
Piše: Jutarnji HR
Objavljeno: 15. studeni 2021. 15:47
[size=39]
[size=39][/size]
[/size]
Eksplozija u Liverpoolu
2014-04-11
Potrpat ću vas u teretni vlak i sve poslat Alahu s kartom u jednom smjeru.
BEZ POVRATKA.
BEZ POVRATKA.
2014-04-11
max123 wrote:još da se ofarbaš u plavo ki nemica..;)Noor wrote:ah, schatzi...du weißt wirklich was am besten(s) istmax123 wrote:ich liebe garavuše..;)Noor wrote:vi neki muški ste baš naivci
pa, na pol sam sada, u tranziciji
Zvizdić je tokom svog obraćanja rekao da Dodik svojom retorikom vrijeđa Bošnjake.
"Dodik u posljednje vrijeme pokušava vrijeđati Bošnjake na način da ih ne naziva njihovim ustavnim imenom, nego ih pokušava svesti na vjersku skupinu nazivajući ih muslimanima. To je nedopustivo, morat će odmah prestati", poručio je Zvizdić.
-
https://www.klix.ba/vijesti/bih/zvizdic-upozorio-dodika-prestani-svoditi-bosnjake-na-muslimane-odmah/211115142
-
Dobro. Odsada ćemo vas zvat lojave balije.
"Dodik u posljednje vrijeme pokušava vrijeđati Bošnjake na način da ih ne naziva njihovim ustavnim imenom, nego ih pokušava svesti na vjersku skupinu nazivajući ih muslimanima. To je nedopustivo, morat će odmah prestati", poručio je Zvizdić.
-
https://www.klix.ba/vijesti/bih/zvizdic-upozorio-dodika-prestani-svoditi-bosnjake-na-muslimane-odmah/211115142
-
Dobro. Odsada ćemo vas zvat lojave balije.
2014-04-11
Malo jača petarda ...RayMabus wrote:EKSPLOZIJA U LIVERPOOLURayMabus wrote:https://www.ex-iskon-pleme.com/t49227-erdoganov-san-o-islamskom-podjarmljivanju-europeRayMabus wrote:RayMabus wrote:Ja sam general galaktičke federacije s pet zvjezdica.Sora wrote:ti si toliki idiot da se to ne da izmjeritiRayMabus wrote:A muslimanka. Triba je probit nogon u glavu pa nek ide u Bosnu. Jebi mater usranu.
glupko nedojebani
Završit ćete ko Židovi.
Teroristički napad u Britaniji: ‘Heroj taksist zaključao je čovjeka s bombom u auto i spasio živote‘
Protuteroristička policija priopćila je da su trojica muškaraca u dobi od 29, 26 i 21 godinu uhićena u predgrađu Liverpoola
[size=56]
[size=56][/size]
[/size]
[size=52]
Eksplozija u Liverpoolu
[/size]
T.- Posts : 17552
2014-04-14
A gdje sam ja to reko?RayMabus wrote:A gdje ti vidiš ujkane u pjesmi :jastreb wrote:Zato sto ne volim ujkane?max123 wrote:koji kurac ima veze di je rođena?!i ti su u Hrvatskoj rođen,možda si čak i etnički Hrvat.ali si politička posrbica i vidljivo i čitljivo antihrvacki nastrojen...jastreb wrote:
I trece Mirela je cijeli zivot na Krku,a ne u Rijeci.
1. Moja Hercegovina
2. Lijepa li si
Zasto mi to imputiras?
Reko samo da Mirela nije muslimanka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
POLICIJA je imenovala muškarca koji je poginuo u eksploziji ispred bolnice u Liverpoolu i navela da se radi o 32-godišnjem Emadu Al Swealmeenu, piše BBC.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/objavljen-identitet-napadaca-iz-liverpoola/2318668.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/objavljen-identitet-napadaca-iz-liverpoola/2318668.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
2014-04-11
Uz to šta sam general GF s pet zvjezdica ujedno sam i pripadnik Aštar grupe ( bića svjetslosti ) i anđeoska hijerahija a pola te hijerahije su demoniRayMabus wrote:Ja sam general galaktičke federacije s pet zvjezdica.Sora wrote:ti si toliki idiot da se to ne da izmjeritiRayMabus wrote:A muslimanka. Triba je probit nogon u glavu pa nek ide u Bosnu. Jebi mater usranu.
glupko nedojebani
Završit ćete ko Židovi.
POLICIJA je imenovala muškarca koji je poginuo u eksploziji ispred bolnice u Liverpoolu i navela da se radi o 32-godišnjem Emadu Al Swealmeenu, piše BBC.
-
2014-04-11
huh, ne loš ukus :)Pirate wrote:Noor wrote:vi neki muški ste baš naivci
Mene ionako vise pale crnke sa zelenim ocima, iako mi je zena prirodno plava ali ajde, ima zelene oci.
T. wrote:Malo jača petarda ...RayMabus wrote:EKSPLOZIJA U LIVERPOOLURayMabus wrote:https://www.ex-iskon-pleme.com/t49227-erdoganov-san-o-islamskom-podjarmljivanju-europeRayMabus wrote:RayMabus wrote:Ja sam general galaktičke federacije s pet zvjezdica.Sora wrote:ti si toliki idiot da se to ne da izmjeritiRayMabus wrote:A muslimanka. Triba je probit nogon u glavu pa nek ide u Bosnu. Jebi mater usranu.
glupko nedojebani
Završit ćete ko Židovi.
[size=56]
[size=56][/size]
[/size]
[size=52]
Eksplozija u Liverpoolu
[/size]
pusti, uvijek je lijepo vidjet kad raznese samog sebe i nikog drugog. Bitno je da ništa vrijedno nije stradalo.
:
https://www.ex-iskon-pleme.com/t49146-niksic-trazi-podrsku-britanaca-dok-galakticka-federacija-pali-i-zari-po-britaniji
-
Enlarge this image Click to see fullsize
Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić se sastao sa ambasadorom Velike Britanije u Bosni i Hercegovini Matthewom Fieldom i Helen Flewker, novom šeficom Političkog odjela ambasade.
On je naveo kako je ponovio stavove SDP-a o trenutnoj političkoj krizi u našoj zemlji.
"SDP će i dalje raditi na odbrani države Bosne i Hercegovine i njenih institucija, te nastaviti diplomatsku ofanzivu radi još čvršće podrške međunarodnih faktora Bosni i Hercegovini", rekao je.
Također, Nikšić je tokom razgovora s ambasadorom naveo kako će SDP nastaviti raditi na izradi izbornog programa.
"U fokus javnosti se što prije moraju vratiti nagomilani socijalni problemi građana, koje vlasti na svim nivoima ne žele rješavati", poručio je Nikšić.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t49146-niksic-trazi-podrsku-britanaca-dok-galakticka-federacija-pali-i-zari-po-britaniji
-
Enlarge this image Click to see fullsize
Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić se sastao sa ambasadorom Velike Britanije u Bosni i Hercegovini Matthewom Fieldom i Helen Flewker, novom šeficom Političkog odjela ambasade.
On je naveo kako je ponovio stavove SDP-a o trenutnoj političkoj krizi u našoj zemlji.
"SDP će i dalje raditi na odbrani države Bosne i Hercegovine i njenih institucija, te nastaviti diplomatsku ofanzivu radi još čvršće podrške međunarodnih faktora Bosni i Hercegovini", rekao je.
Također, Nikšić je tokom razgovora s ambasadorom naveo kako će SDP nastaviti raditi na izradi izbornog programa.
"U fokus javnosti se što prije moraju vratiti nagomilani socijalni problemi građana, koje vlasti na svim nivoima ne žele rješavati", poručio je Nikšić.
2014-04-11
Balijki ću prosvirat metak kroz glavu i gotova priča.
Ne pričam ja puno s takvima. Pam.
Koga nema taj ne postoji. Život ide dalje.
Ne pričam ja puno s takvima. Pam.
Koga nema taj ne postoji. Život ide dalje.
2014-04-11
Kazala je i kako je oduševljena da će ministar odbrane Ben Wallace prisustvovati obilježavanju Dana Oružanih snaga BiH.
"Britanska vlada je predana u održanju mira i stabilnosti u BiH", zaključila je ona.
-
https://www.klix.ba/vijesti/bih/britanska-parlamentarka-nas-ministar-odbrane-prisustvovat-ce-danu-oruzanih-snaga-bih/211115176
-
S Komšićem jel ?
NAPIT ĆU VAM SE KRVI.
"Britanska vlada je predana u održanju mira i stabilnosti u BiH", zaključila je ona.
-
https://www.klix.ba/vijesti/bih/britanska-parlamentarka-nas-ministar-odbrane-prisustvovat-ce-danu-oruzanih-snaga-bih/211115176
-
S Komšićem jel ?
NAPIT ĆU VAM SE KRVI.
2014-04-11
Inače,taj Omišalj je mjesto sa najviše koncentriranih luđaka na malom prostoru.
od poznatijih spomenut ću samo neke:
-nedavno uhapšen(a sad vidim opet na slobodi)Patrik Šegota,bivši direktor zagrebačkih groblja
-Marija Štrajh,samozvana umjetnica,voditeljica sudionica rijetilija i narkomanka
-Mario Šivolija,bivši reprezentativac u boksu i sudionik olimpijade u Kini
-Damir Kedžo,pjevač
-Vjeran Piršić,ekolog,lider udruge Eko-Kvarner
Pozivam sve zainteresirane da posjete Omišalj i malo prokrstare centrom. Doći ćete i nikada se više nećete vratiti.
ja sam ondje,kako Njegoš reče:
"slamka jedna među vihorove,
tužni sirak,bez igđe ikoga
nada mnom je nebo zatvoreno
ne prima mi plača ni molitve..."
od poznatijih spomenut ću samo neke:
-nedavno uhapšen(a sad vidim opet na slobodi)Patrik Šegota,bivši direktor zagrebačkih groblja
-Marija Štrajh,samozvana umjetnica,voditeljica sudionica rijetilija i narkomanka
-Mario Šivolija,bivši reprezentativac u boksu i sudionik olimpijade u Kini
-Damir Kedžo,pjevač
-Vjeran Piršić,ekolog,lider udruge Eko-Kvarner
Pozivam sve zainteresirane da posjete Omišalj i malo prokrstare centrom. Doći ćete i nikada se više nećete vratiti.
ja sam ondje,kako Njegoš reče:
"slamka jedna među vihorove,
tužni sirak,bez igđe ikoga
nada mnom je nebo zatvoreno
ne prima mi plača ni molitve..."
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nije da nije postigla efekt tj da se prica o istoj. Zato jedna prigodna...
2014-04-14
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Srbima smeta sto se na Poljudu klicalo Vukovaru
» Kolinda ce se ziva pojesti!Navijaci na Poljudu napravili nevidjenu reklamu Miroslavu Skori
» Dule Savic:'Najgore gostovanje prolazio sam kao i moji saigraci iz Zvezde u Splitu.1981 su navijaci Hajduka na Poljudu tijelima napisaliNDH.'
» Navijači napadaju lijepu voditeljicu:kako ti ne smeta serijski ubojica u našoj loži?
» Hrvatski brend: lijepa zemlja, sportasi, Dubrovnik i politicki "Balkan"
» Kolinda ce se ziva pojesti!Navijaci na Poljudu napravili nevidjenu reklamu Miroslavu Skori
» Dule Savic:'Najgore gostovanje prolazio sam kao i moji saigraci iz Zvezde u Splitu.1981 su navijaci Hajduka na Poljudu tijelima napisaliNDH.'
» Navijači napadaju lijepu voditeljicu:kako ti ne smeta serijski ubojica u našoj loži?
» Hrvatski brend: lijepa zemlja, sportasi, Dubrovnik i politicki "Balkan"
Page 4 of 5