Ana Kanižaj
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ana Kanižaj
Dakle, ne gledam TV osim netflixa, filmovi i to. A sad sam posve slučajno upalivši TV naletio na "supertalent", nešto što inače ne bi gledao ni lud ni pijan, i mala je jebeni spektakl.
Jedino mi je digla tlak ona glupa Martina Tomčić. "Ja jako volim klasičnu glazbu". Vivaldi je barok, ne klasika, glupačo... ok da je neko drugi reko bi čovjek "iran, irak" ali ona je kao neka operna pjevačica pa bi temeljem zanata trebala paziti na razliku.
Jedino mi je digla tlak ona glupa Martina Tomčić. "Ja jako volim klasičnu glazbu". Vivaldi je barok, ne klasika, glupačo... ok da je neko drugi reko bi čovjek "iran, irak" ali ona je kao neka operna pjevačica pa bi temeljem zanata trebala paziti na razliku.
https://newsline.news/this-13-year-old-woman-likes-tremendous-genius-martina-stated-croatian-miracle/
Ne kužin se u ovo al ovo nije uopće loše. Dere ona tu violinu samo tako.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Ana Kanižaj
dijagram wrote:ziri je katastrofa
maja je simpatična u svojoj kokošasosti, ono dobroćudna glupa pička, ostali su dno
mala je simpa ali u odnosu na cara Nigela to je škripa
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nije, vrlo emocinalno i tehnički jako dobro, a osim toga njoj je 13 a on je manolićevih godina
marcellus wrote:nije, vrlo emocinalno i tehnički jako dobro, a osim toga njoj je 13 a on je manolićevih godina
ma dobro
al njega volim poslušati i zbilja je mađioničar s violinom
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:marcellus wrote:nije, vrlo emocinalno i tehnički jako dobro, a osim toga njoj je 13 a on je manolićevih godina
ma dobro
al njega volim poslušati i zbilja je mađioničar s violinom
ja više cijenim emocije u izvedbi nego virtuoznost... dakle više volim čut keithovu gitaru nego orianthi ili steve vaija... mala to ima. In spades.
ziri bi trebao biti postena ekipa
primjerice: Zalac,Rimac,Merzel,Taritas
primjerice: Zalac,Rimac,Merzel,Taritas
dijagram-
2015-08-09
marcellus wrote:Dakle, ne gledam TV osim netflixa, filmovi i to. A sad sam posve slučajno upalivši TV naletio na "supertalent", nešto što inače ne bi gledao ni lud ni pijan, i mala je jebeni spektakl.
Narod i klinčarija to voli
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Još debilniji je onaj show "moj glas zvuči poznato" ili tako nešto
2018-04-10
Hektorović wrote:marcellus wrote:Dakle, ne gledam TV osim netflixa, filmovi i to. A sad sam posve slučajno upalivši TV naletio na "supertalent", nešto što inače ne bi gledao ni lud ni pijan, i mala je jebeni spektakl.
Narod i klinčarija to voli
da, ali tu i tamo se pojavi nešto tipa ove male, ili susan boyle (koja je doduše klasa za sebe)
Last edited by marcellus on Sun 14 Nov - 20:43; edited 1 time in total
marcellus wrote:Dakle, ne gledam TV osim netflixa, filmovi i to.
2022 stižu nam HBO Max i SkyShowtime
2018-04-10
Hektorović wrote:marcellus wrote:Dakle, ne gledam TV osim netflixa, filmovi i to.
imam i hbo, žena to gleda, ima dobrih serija, to i netflix pomaže u trudnoćama i tijekom porodiljnog
Netflix u dogledno vrijeme gubi Breaking Bad, Star Trek, Outlandera i još masu toga.
2018-04-10
marcellus wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:Dakle, ne gledam TV osim netflixa, filmovi i to.
imam i hbo, žena to gleda, ima dobrih serija, to i netflix pomaže u trudnoćama i tijekom porodiljnog
HBO Go je tak tak, HBO Max bi trebao jače udariti na Netflix, isto SkyShowtime.
Za HBO će biti gadno ako izgube Disneya za regiju, ukoliko Disney + krene širenje na nas.
2018-04-10
Hektorović wrote:Netflix u dogledno vrijeme gubi Breaking Bad, Star Trek, Outlandera i još masu toga.
breaking bad su svi već odavno ionako vidjeli, tko nije je vjerojatno taliban u pećini
najbolja serija ikad
"science, bitch"
Ja ih nekad znam pogledati, u uvodnim emisijama ima svega, ali na kraju ispliva 4-5 zbilja talentiranih ljudi, nekad bude gušt za pogledati.
niels-
2021-04-26
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2