ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KOS:Sta si radio u Silerovoj? Ceda: Bacili ste u jamu Stambolica sa krecom

Go down

KOS:Sta si radio u Silerovoj? Ceda: Bacili ste u jamu Stambolica sa krecom Empty KOS:Sta si radio u Silerovoj? Ceda: Bacili ste u jamu Stambolica sa krecom

Post by Serbinho-3 9/11/2021, 12:46

KOS:Sta si radio u Silerovoj? Ceda: Bacili ste u jamu Stambolica sa krecom Pjimage_36
[size=47]09.11.2021. • 10:43 Srbija Danas/Kurir
[size=48]"ŠTA SI RADIO U ŠILEROVOJ?" Prštale varnice u studiju - žestok okršaj Čede Jovanovića i bivšeg obaveštajca[/size][/size]
[size=48]Foto: Printscreen/Ilustracija[/size]

[size=48]Lider LDP-a Čedomir Jovanović i nekadašnji operativac KOS-a Ljuban Karan ušli su u žestoku raspravu tokom priče o hapšenju Milorada Ulemeka Legije nakon atentana na premijera Zorana Đinđića.[/size]

[size=48]Jovanović je burno reagovao na Karanovo pitanje i naglasio da je on poslednji na koga bi Mile Novaković sumnjao.[/size]

[size=48]Zločinačko udruženja zna da nema mesta za istinu i laži. Ne znam šta je Mile mogao da vam kaže, ali mislim da je poslednji čovek na koga može da sumnja sam ja. Šta piše Vojislav Koštunica Aci Tomiću? Mi se razumemo ćuteći,pa mu šalje poruku u zatvor da ćuti. Imate (Radeta) Bulatovića koji je na optužnici i postaje šef BIA. Kada se Legija predao naredili su Bori Banjcu da prekine sve operativne radnje na Zemunskom klanu. On je snimio Bagzijevu ženu sa advokaticom koja je savetuje da Bagzi treba da optuži mene i čitavu tu ekipu Đinđićevih najbližih saradnika za 12. mart. I on kopira taj disk i šalje Koštunici, (Draganu) Ljočiću, Radetu Bulatoviću, Zoranu Stojkoviću... Nakon toga je smenjen. Uostalom, Bagzi je svedočio, a do tog trenutka oni su nas optuživali da smo mi Bagzija ubili - rekao je Jovanović u jutarnjem programu.[/size]

[size=48]Jovanović je naglasio da je višpe od 700 pripadnika MUP platilo visoku cenu zbog svog rada na istrazi ubistva premijera.[/size]
[size=48]- A šta su oni uradili tom Miletu Novakoviću? Više od 700 ljudi iz MUP-a je smenjeno, (Milan) Obradović je uhapšen, a Goran Kljajević je tri godine bio u pritvoru - kaže Čeda.[/size]

KOS:Sta si radio u Silerovoj? Ceda: Bacili ste u jamu Stambolica sa krecom Pjimage_35_0
Foto: Printscreen

[size=48]Karan je naveo da i dalje ne vidi koji je razlog da jedan čovek koji je učestvovao u politici bude u Šilerovoj u to vreme.[/size]
[size=48]- Svi koji su učestvovali u politici u to vreme vide tuđu krivicu, a ne svoju i ne vidim šta bi jedan čovek koji je učestvovao u politici u to vreme radio u Šilerovoj. Zašto vam je džip odleteo u vazduh - upitao je Karan.[/size]
[size=48]- Vaše kolege su mi digle džip i to pola sata nakon razgovora sa Frenkijem Simatovićem. Iste kolege koje su napravile od Legije ubicu - burno je reagovao Jovanović.[/size]
[size=48]Naglasio je da su KOS i DB znali ko su ljudi koji rade prljave poslove.[/size]
[size=48]- Ubili su bivšeg predsednika države i bacili ga u jamu sa krečom! Ko im je rekao to? Država je ubijala i svi su znali za to, ali su stavili šapku i pokrili se i ćutali. Onda smo došli mi! Ja sam imao 28 godina da bi se bavio sa 700 leševa u Batajnici - kaže Jovanović.[/size]
[size=48]- A to biste rešili preko Šilerove - uključio se Karan.[/size]

KOS:Sta si radio u Silerovoj? Ceda: Bacili ste u jamu Stambolica sa krecom Pjimage_34_0

[size=48]- A ko je rešavao preko Šilerove? Što vi niste otišli nego ste pisali pisma podrške prilikom pobune JSO - rekao je Jovanović.[/size]
[size=48]Naglasio je i zašto je zdanje u Šilerovoj srušeno.[/size]
[size=48]- Šilerova je srušena jer je to leglo zla, kad je srušena, Spasojević je rekao da je kraj. Minirana je u televizijskom prenosu i nije bilo ishitreno, trebalo je ranije to da se uradi - kaže Jovanović.[/size]
[size=48]Da su se poštovale institucije poternice bi bile puštene pre ubistva Zorana Đinđića, a ne nekoliko sati nakon toga, naveo je Karan.[/size]
[size=48]- Oni koji je u to vreme trebalo da raspisuju poternice, da su se poštovale institucije, napisali bi ih pre atentata. Gospodin Jovanović tvrdi da je leglo zla upravo bilo u institucijama, a ja tvrdim da nije - kaže Karan.[/size]
[size=48]Nekadašnji načelnik Uprave kriminalističke policije Mile Novaković, podsetimo, tvrdi da će ostati velika misterija gde se nakon atentata na premijera Zorana Đinđića duže od godinu dana skrivao nekadašnji šef Jedinice za specijalne operacije Milorad Ulemek Legija.[/size]
[size=48]Novaković je nakon ubistva Ðinđića imao važnu ulogu u policijskoj akciji Sablja, a za Kurir je ekskluzivno detaljno opisao kako je izgledala predaja prvooptuženog za organizovanje atentata i kakve su sve nelogičnosti i propusti pratili taj čin.[/size]

Last edited by Serbinho-3 on 9/11/2021, 12:51; edited 2 times in total
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

KOS:Sta si radio u Silerovoj? Ceda: Bacili ste u jamu Stambolica sa krecom Empty Re: KOS:Sta si radio u Silerovoj? Ceda: Bacili ste u jamu Stambolica sa krecom

Post by Serbinho-3 9/11/2021, 12:47

https://www.srbijadanas.com/vesti/info/ceda-jovanovic-silerova-zemunski-klan-kriminal-milorad-ulemek-legija-2021-11-09
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

KOS:Sta si radio u Silerovoj? Ceda: Bacili ste u jamu Stambolica sa krecom Empty Re: KOS:Sta si radio u Silerovoj? Ceda: Bacili ste u jamu Stambolica sa krecom

Post by Serbinho-3 9/11/2021, 12:56

[size=32][size=45]ŠEŠELJ RASTURIO OPTUŽBE MILETA NOVAKOVIĆA Marić napustio emisiju, lider SRS izneo šok dokaz o režiranom procesu Zvezdanu i Legiji[/size]
Alo.rs
[size=42]VESTI[/size]
[size=42]09.11.2021[/size]
[size=42]10:26[/size]
[size=42]0[/size]
Predsednik SRS Vojislav Šešelj najavio je da će tužiti bivšeg načelnika UKP Mileta Novakovića zbog kleveta koje je izneo o njemu
[/size]

[size=32]KOS:Sta si radio u Silerovoj? Ceda: Bacili ste u jamu Stambolica sa krecom 575154_255551225-173041815041140-4827859536435162624-n_fFoto: Printscreen Happy TV

[size=42]- Lažov veliki, vidi se odmah ovde. On kaže da sam ljudima iz Zemunskog klana "davao vetar u leđa". Jeste, duvao sam hu, hu - rekao je ironično Šešelj za jutarnji program Happy TV.[/size]
[/size]

[size=42]Lider radikala je rekao da nije bila nadležnost gradske opštine da daje dozvole za gradnju, već je to bilo na Upravi za urbanizam Grada Beograda.[/size]

[size=42]- Pa, gde je taj amanet? Taj amanet će na sudu morati da dokazu - rekao je Šešelj.[/size]
[size=42]Mile Novaković će na sudu morati da dokazuje tvrdnju da su Šešelja "pripadnici zemunskog klana finansirali".[/size]
KOS:Sta si radio u Silerovoj? Ceda: Bacili ste u jamu Stambolica sa krecom 575162_254916356-881797329191612-4063652631800884543-n_f
[size=42]Foto: Happy TV Printscreen[/size]

POGLEDAJ GALERIJU

[size=42]Lider radikala je rekao da je jedino tačno u Novakovićevim rečima o njemu to da su ga pripadnici zemunskog klana molili da ne ode u Hag.[/size]
[size=42]Predsednik SRS objašnjava da je Novaković prećutao to da je Zvezdan Jovanović saslušavan pod batinama i podsetio da su likvidirani Dušan Spasojević i Mile Luković Kum.[/size]

[size=42]Šešelj je rekao da je u poseti Zvezdanu i Legiji išao da iskaže solidarnost i da će im kaže da će se boriti da im obnovi proces jer je bio režiran.[/size]

[size=42]Postoji i dokaz da je proces režiran, objašnjava Šešelj. Taj dokaz se nalazi i u izjavi Novakovića, a radi se i navodnom priznanju Zvezdana Jovanovića koji je načinjen bez sudskog naloga, a sudija Nata Mesarović je taj snimak u sudnici prikazala.[/size]
[size=42]- Nešto što je apsolutno zabranjeno prikaže u sudnici. Neophodno je prisustvo advokata i nalog istražnog sudije. To govori i Novaković. Vidiš li ti koliko je ovo skandal? Ovo ljulja srpsko pravosuđe! - rekao je Šešelj.[/size]
[size=42]Voditelj Milomir Marić u jednom trenutku je ustao i napustio studio.[/size]
[size=42]- [size=42]Idi, Mariću! Dosadan si - dobacio mu je Šešelj.[/size][/size]
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 9/11/2021, 12:58

Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 9/11/2021, 13:09

Nekadašnji potpukovnik KOS-a Ljuban Karan ukazao je na spregu politike i kriminala.
KOS:Sta si radio u Silerovoj? Ceda: Bacili ste u jamu Stambolica sa krecom 2785857_111584-211109.02-22-13-08.still005_ffFOTO: KURIR TELEVIZIJA
- Otprilike oni koji su učestvovali u vlasti vide samo tuđu krivicu, ali ne i svoju. I to je veliki problem. Da vidimo mi vezu državnih struktura poput policije i JSO sa kriminalom. Odakle to? Moram da počnem od Legije stranaca. Samo kod nas se moglo desiti da neki vojnici koji odu u Legiju stranaca i tamo ne mogu da postignu neki viši čin postanu generali ili pukovnici. A kako se to desilo? To je zato što se naša vojska nije spremala za prljave ratove, a pojavili su se upravo oni. Nije greška u tome što se kriminalcima daje da brane zemlju već zato što su oni dospeli na rukovodeće položaje - naglašava Karan.

https://www.kurir.rs/vesti/politika/3805251/cedomir-jovanovic-i-ljuban-karan-jutarnji-program-kurir
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by pizzon 9/11/2021, 13:09

tesko djubre

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by pizzon 9/11/2021, 13:11

Serbinho-3 wrote:KOS:Sta si radio u Silerovoj? Ceda: Bacili ste u jamu Stambolica sa krecom Pjimage_36
[size=78]09.11.2021. • 10:43 Srbija Danas/Kurir
[size=48]"ŠTA SI RADIO U ŠILEROVOJ?" Prštale varnice u studiju - žestok okršaj Čede Jovanovića i bivšeg obaveštajca[/size][/size]
[size=48]Foto: Printscreen/Ilustracija[/size]

[size=48]Lider LDP-a Čedomir Jovanović i nekadašnji operativac KOS-a Ljuban Karan ušli su u žestoku raspravu tokom priče o hapšenju Milorada Ulemeka Legije nakon atentana na premijera Zorana Đinđića.[/size]

[size=48]Jovanović je burno reagovao na Karanovo pitanje i naglasio da je on poslednji na koga bi Mile Novaković sumnjao.[/size]

[size=48]Zločinačko udruženja zna da nema mesta za istinu i laži. Ne znam šta je Mile mogao da vam kaže, ali mislim da je poslednji čovek na koga može da sumnja sam ja. Šta piše Vojislav Koštunica Aci Tomiću? Mi se razumemo ćuteći,pa mu šalje poruku u zatvor da ćuti. Imate (Radeta) Bulatovića koji je na optužnici i postaje šef BIA. Kada se Legija predao naredili su Bori Banjcu da prekine sve operativne radnje na Zemunskom klanu. On je snimio Bagzijevu ženu sa advokaticom koja je savetuje da Bagzi treba da optuži mene i čitavu tu ekipu Đinđićevih najbližih saradnika za 12. mart. I on kopira taj disk i šalje Koštunici, (Draganu) Ljočiću, Radetu Bulatoviću, Zoranu Stojkoviću... Nakon toga je smenjen. Uostalom, Bagzi je svedočio, a do tog trenutka oni su nas optuživali da smo mi Bagzija ubili - rekao je Jovanović u jutarnjem programu.[/size]

[size=48]Jovanović je naglasio da je višpe od 700 pripadnika MUP platilo visoku cenu zbog svog rada na istrazi ubistva premijera.[/size]
[size=48]- A šta su oni uradili tom Miletu Novakoviću? Više od 700 ljudi iz MUP-a je smenjeno, (Milan) Obradović je uhapšen, a Goran Kljajević je tri godine bio u pritvoru - kaže Čeda.[/size]

KOS:Sta si radio u Silerovoj? Ceda: Bacili ste u jamu Stambolica sa krecom Pjimage_35_0

[size=48]Karan je naveo da i dalje ne vidi koji je razlog da jedan čovek koji je učestvovao u politici bude u Šilerovoj u to vreme.[/size]
[size=48]- Svi koji su učestvovali u politici u to vreme vide tuđu krivicu, a ne svoju i ne vidim šta bi jedan čovek koji je učestvovao u politici u to vreme radio u Šilerovoj. Zašto vam je džip odleteo u vazduh - upitao je Karan.[/size]
[size=48]- Vaše kolege su mi digle džip i to pola sata nakon razgovora sa Frenkijem Simatovićem. Iste kolege koje su napravile od Legije ubicu - burno je reagovao Jovanović.[/size]
[size=48]Naglasio je da su KOS i DB znali ko su ljudi koji rade prljave poslove.[/size]
[size=48]- Ubili su bivšeg predsednika države i bacili ga u jamu sa krečom! Ko im je rekao to? Država je ubijala i svi su znali za to, ali su stavili šapku i pokrili se i ćutali. Onda smo došli mi! Ja sam imao 28 godina da bi se bavio sa 700 leševa u Batajnici - kaže Jovanović.[/size]
[size=48]- A to biste rešili preko Šilerove - uključio se Karan.[/size]

KOS:Sta si radio u Silerovoj? Ceda: Bacili ste u jamu Stambolica sa krecom Pjimage_34_0
tesko djubre

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by jastreb 9/11/2021, 13:13

Mafija je,krajem 80-tih postala udarna pesnica srpstva.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics