NESLUŽBENI REZULTATI
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: NESLUŽBENI REZULTATI
Najlakše je drkat pičku, postavljat nerelane uvjete muškima i kako sve mora bit točno kako ti oćeš, radit neki poslić i kad prođe reproduktivni sat onda eventualno papiga kao kućni ljubimac i filozofirat.
Ne ne.
S tvojih navršenih 45 godina života ja ti dolazim na kućnu adresu. Sa samo jednim ciljem. Da prekinem tvoj život odnosno kako ja to vidim tvoju trenutnu inkarnaciju. Pa pa.
Ne ne.
S tvojih navršenih 45 godina života ja ti dolazim na kućnu adresu. Sa samo jednim ciljem. Da prekinem tvoj život odnosno kako ja to vidim tvoju trenutnu inkarnaciju. Pa pa.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Rezultati seksa:)
Na što ova država sve troši lovu, a ljudi moji
2014-04-16
A baš. A mogu fino uvest imigrante i riješen problem.aben wrote:Rezultati seksa:)
U njemačkom Intercity vlaku koji je prometovao između Regensburga i Nürnberga u subotu oko 9:30 ujutro 27-godišnji muškarac arapskog podrijetla nožem je napao putnike, javlja Bild.
Prema prvim informacijama, tri osobe su ozlijeđene, od njih dvije teže, ali zasad nisu u životnoj opasnosti.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/napad-nozem-u-njemackom-vlaku-pomahnitali-mladic-izbo-troje-putnika-svladali-ga-specijalci-15117057
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:da nas srbi nisu napali 91, onda HDZ nebi mogao krasti ovako kako krade sada, imali bi sada preko 5milijuna stanovnika.. vjerojatno 5.3 milijuna ili tako nešto
Morali smo sebi na vlast izabrati zločince i kriminalce.
I bili su uspješni upravo onoliko koliko smo to i željeli, jer Srba više nema.
Mislili smo da neće biti takvi i prema Hrvatima.
crvenkasti-
2014-04-17
Uvozit ćemo talibane kao radnu snagu. Država ovisna o turizmu i talibani i islamistički napadi na obali su dobitna kombinacija.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Prvi neslužbeni rezultati izbora u Lici
» Neslužbeni rezultati: 'Da' glasovalo 99,8 posto glasača. Dodik: Republika Srpska je država!
» Rezultati izbora
» prvi 'rezultati' ratifikacije IK...
» Rezultati izbora službeni
» Neslužbeni rezultati: 'Da' glasovalo 99,8 posto glasača. Dodik: Republika Srpska je država!
» Rezultati izbora
» prvi 'rezultati' ratifikacije IK...
» Rezultati izbora službeni
Page 2 of 2