Umrla Jelena Brajsa bivsa ravnateljica Caritasa
Page 1 of 1
Umrla Jelena Brajsa bivsa ravnateljica Caritasa
https://m.vecernji.hr/vijesti/umrla-jelena-brajsa-bivsa-ravnateljica-caritasa-1537187
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Umrla Jelena Brajsa bivsa ravnateljica Caritasa
Pokoj joj dusi ..dobra osoba
2015-09-08
ovaj forum sve više liči na list iz Večernjeg s posljednjim pozdravima umrlima
2014-04-16
gdje se ono masovno kralo u križu ili caritasu?
kod ove mrtve. dobra osoba ala bandić.AssadNaPodmornici wrote:gdje se ono masovno kralo u križu ili caritasu?
Guest- Guest
Sin joj je ,ja mislim bio pjevač.
Koliko se sjecam otpjevao je samo jednu pjesmu.
Ne sjecam se tocno,ali u pjesmi se govori kako je neka sokolica oko sebe okupila mlade sokoliće i kako im njezno govori i čuva ih,a zatim se od ptica naglo prebacuje na refren u kojem pjeva kako je Hrvat bio i bit će.
Koliko se sjecam otpjevao je samo jednu pjesmu.
Ne sjecam se tocno,ali u pjesmi se govori kako je neka sokolica oko sebe okupila mlade sokoliće i kako im njezno govori i čuva ih,a zatim se od ptica naglo prebacuje na refren u kojem pjeva kako je Hrvat bio i bit će.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kralo i jebavalo dicu no ona nista nije znala , biljezim jedno "ja ne znam" za jelenuAssadNaPodmornici wrote:gdje se ono masovno kralo u križu ili caritasu?
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
drugi ne jebu,siluju nisu pedifili,pederi?debotoijusto wrote:kralo i jebavalo dicu no ona nista nije znala , biljezim jedno "ja ne znam" za jelenuAssadNaPodmornici wrote:gdje se ono masovno kralo u križu ili caritasu?
2015-09-08
Koliko je doktora prevarilo pacijenata..koliko je policajaca postalo dileri,lopovi...da ne nabrajam dalje..ne postoji idealan covjek i sustav..svatko radi svoj posao kako najbolje moze..to sto neki glupani ovdje misle da su popovi gadovi a on ili oni uzori teski zajeb i licemjerje
2015-09-08
cekaj malo jel ti to pravdas jebavanje djece jer jebu "nasi" ?vuksadinare wrote:drugi ne jebu,siluju nisu pedifili,pederi?debotoijusto wrote:kralo i jebavalo dicu no ona nista nije znala , biljezim jedno "ja ne znam" za jelenuAssadNaPodmornici wrote:gdje se ono masovno kralo u križu ili caritasu?
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
debotoijusto wrote:cekaj malo jel ti to pravdas jebavanje djece jer jebu "nasi" ?vuksadinare wrote:drugi ne jebu,siluju nisu pedifili,pederi?debotoijusto wrote:kralo i jebavalo dicu no ona nista nije znala , biljezim jedno "ja ne znam" za jelenuAssadNaPodmornici wrote:gdje se ono masovno kralo u križu ili caritasu?
cekaj malo jel ti to pravdas jebavanje djece generalno, samo ne kod popova
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Similar topics
» Dno dna!SDP-ova ravnateljica potkradala invalidne osobe i pobjegla u Englesku
» Ravnateljica Hine poručila da će tužiti Glasnovića zbog govora mržnje
» Norveška - Ravnateljica škole poručila roditeljima da treba izbjegavati riječ "Božić"
» Ravnateljica skole dobila otkaz u skoli jer je ucenicima pokazala golog Davida
» Ukrajina ( bivša)
» Ravnateljica Hine poručila da će tužiti Glasnovića zbog govora mržnje
» Norveška - Ravnateljica škole poručila roditeljima da treba izbjegavati riječ "Božić"
» Ravnateljica skole dobila otkaz u skoli jer je ucenicima pokazala golog Davida
» Ukrajina ( bivša)
Page 1 of 1