'Buduci da nosim silikonski penis nije odmah skuzila...'
Page 1 of 1
'Buduci da nosim silikonski penis nije odmah skuzila...'
https://net.hr/magazin/zivotne-ispovijesti/zene-biste-li-ikad-bile-romanticno-vezane-za-trans-muskarca-19e21336-3e20-11ec-9286-b23ab061c701
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 'Buduci da nosim silikonski penis nije odmah skuzila...'
Strasno..i kad mi onda tvrde neki da je ovo 'normalno' i 'nije bolest'..ma bje'z...i's i's
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Deeeboooo .... jaaaavi seeeee!
Guest- Guest
naša vučina je latentni peder.
ali to je odavno poznato.
u znanosti.
KBK.
koji moraš biti idiot i ići čitati nešto takvo, a koja još budaletina stavljati temu.
izađi iz ormara i pridruži im se, rado će te prihvatiti.
u znanosti.
KBK.
koji moraš biti idiot i ići čitati nešto takvo, a koja još budaletina stavljati temu.
2014-12-30
a ja bila uvjerena da je tekst o tebiveber wrote:naša vučina je latentni peder.
u znanosti.
KBK.
2014-04-16
Similar topics
» To nije bio moj penis vec moj bruh
» Komšić: Predsjedništvo nije odobrilo ulazak Vojske Srbije u BiH, odmah utvrditi ko je to dozvolio
» ŠEŠELJ:Niko nije smeo da mi kaže da sam zločinac jer odmah njuška pukne ko od šale
» Putinova grmljavina:'Ustase odmah predajte Srbiji granicu Virovitica-Karlovac-Karlobag nije vam ovo '91 nema cile mile'
» Koli opet u gabuli zbog lazi!Naime rekla je da je bila u Vukovaru odmah nakon mirne reintegracije sa djecom a djecu tad nije ni rodila vec su rodjena 2001 i 2003
» Komšić: Predsjedništvo nije odobrilo ulazak Vojske Srbije u BiH, odmah utvrditi ko je to dozvolio
» ŠEŠELJ:Niko nije smeo da mi kaže da sam zločinac jer odmah njuška pukne ko od šale
» Putinova grmljavina:'Ustase odmah predajte Srbiji granicu Virovitica-Karlovac-Karlobag nije vam ovo '91 nema cile mile'
» Koli opet u gabuli zbog lazi!Naime rekla je da je bila u Vukovaru odmah nakon mirne reintegracije sa djecom a djecu tad nije ni rodila vec su rodjena 2001 i 2003
Page 1 of 1