Orban: Uzmite migrante, Mađarska nudi koridor
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Виктор Орбан (Фото ЕПА-ЕФЕ/Zsolt Szigetvary)
BUDIMPEŠTA- Mađarski premijer Viktor Orban ponudio je zapadnoj Evropi, ako to želi, otvaranje koridora za ilegalne migrante.
„Ako vam trebaju, uzmite ih”, poručio je Orban u intervjuu mađarskom radiju.
On je, takođe, ocenio da migranti „uvoze” različite sojeve korona virusa u Evropu.
Kako je objasnio migracije čine da se pandemija brže širi preko migranata, prenosi MTI.
Orban je dodao i da je Mađarska spremna da otvori koridor za migrante koji idu ka Austriji, Nemačkoj i Švedskoj i odbio da dopusti Briselu da natura svoje mišljenje Mađarskoj, prenosi Tanjug.
„Na Mađarima je da odluče kome da se dozvoli da ulazi u zemlju i sa kim žele da žive”, zaključio je on.
https://www.politika.rs/sr/clanak/491448/Orban-Uzmite-migrante-Madarska-nudi-koridor
Виктор Орбан (Фото ЕПА-ЕФЕ/Zsolt Szigetvary)
BUDIMPEŠTA- Mađarski premijer Viktor Orban ponudio je zapadnoj Evropi, ako to želi, otvaranje koridora za ilegalne migrante.
„Ako vam trebaju, uzmite ih”, poručio je Orban u intervjuu mađarskom radiju.
On je, takođe, ocenio da migranti „uvoze” različite sojeve korona virusa u Evropu.
Kako je objasnio migracije čine da se pandemija brže širi preko migranata, prenosi MTI.
Orban je dodao i da je Mađarska spremna da otvori koridor za migrante koji idu ka Austriji, Nemačkoj i Švedskoj i odbio da dopusti Briselu da natura svoje mišljenje Mađarskoj, prenosi Tanjug.
„Na Mađarima je da odluče kome da se dozvoli da ulazi u zemlju i sa kim žele da žive”, zaključio je on.
https://www.politika.rs/sr/clanak/491448/Orban-Uzmite-migrante-Madarska-nudi-koridor
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Re: Orban: Uzmite migrante, Mađarska nudi koridor
I ovim ubosni treba konačno objasniti da im je jedini način za riješiti
se svojih migranata dogovor sa EU. HR i SLO će ih sigurno besplatno
dostaviti na dogovorenu destinaciju.
se svojih migranata dogovor sa EU. HR i SLO će ih sigurno besplatno
dostaviti na dogovorenu destinaciju.
2016-07-22
Orban je dodao i da je Mađarska spremna da otvori koridor za migrante koji idu ka Austriji.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Trebalo je da CDU izgubi izbore u Njemačkoj a Zeleni maknu Kurca da ovome konačno dođe iz guzice u glavu moj vojni plan.
Imigranti koji nadiru na Italiju su afrička srednjomediteranska ruta a ovi priko država eks Juge i Mađarske su balkanska. Dakle to su dvije rute.
I sad ih obje triba pustit na Austriju koja već sad ima ogromnu populaciju muslimana.
GERMANE TRIBA PRIGAZIT DA NE PRIGAZE ONI NAS.
Imigranti koji nadiru na Italiju su afrička srednjomediteranska ruta a ovi priko država eks Juge i Mađarske su balkanska. Dakle to su dvije rute.
I sad ih obje triba pustit na Austriju koja već sad ima ogromnu populaciju muslimana.
2014-04-11
RayMabus wrote:Trebalo je da CDU izgubi izbore u Njemačkoj a Zeleni maknu Kurca da ovome konačno dođe iz guzice u glavu moj vojni plan.
2014-04-11
Migranti su projekt da se uništu granice između država...
Inače bi oni kojima trebaju došli po njih avionima.
Inače bi oni kojima trebaju došli po njih avionima.
nije mi jasno to čitanje srpske štampe, a još manje stavljanje tih linkova...
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Samo glup narod može ovo primit među se i računati kako će se asimilirati i prilagoditi zapadnom načinu života.
2016-07-22
Pa njemačkim kapitalistima i njemačkoj državi treba radna snaga. Fino će ih smjestit u radničke četvrti da ne kažem geta i eto riješili su problem nedostatka radne snage i svi će živjeti sretno i u izobilju multikuluralizma.Eroo wrote:Samo glup narod može ovo primit među se i računati kako će se asimilirati i prilagoditi zapadnom načinu života.
2014-04-11
Demografske mjere koje je uveo ne daju rezultata.
2014-04-11
A moj Orbane ništa ti ne iđe od ruke. Morat ćeš na konzultacije kod Đenerala da vidiš šta ja oću.
Austrija ima blizu 9 miljona stanovnika i oko 8% muslimana koji imaju veći natalitet i iznosi oko 13% rođenih.
Točka pucnja je 10%
Znači da im moraš utrpat 200 tisuća Arapa, Afganistanaca, crnaca itd.
Austrija ima blizu 9 miljona stanovnika i oko 8% muslimana koji imaju veći natalitet i iznosi oko 13% rođenih.
Točka pucnja je 10%
2014-04-11
RayMabus wrote:A moj Orbane ništa ti ne iđe od ruke. Morat ćeš na konzultacije kod Đenerala da vidiš šta ja oću.
Točka pucnja je 10%
2014-04-11
A oću da ti krahira natalitet i svo stanovništvo ti se sabije u Budimpeštu tj šta dalje od moje granice.RayMabus wrote:A moj Orbane ništa ti ne iđe od ruke. Morat ćeš na konzultacije kod Đenerala da vidiš šta ja oću.
Previše crtaš neke mapice na kojoj je i moja Hrvatska uključena u tvoju veliku Mađarsku.
2014-04-11
Koliko mi je poželjno imat takvog susjeda poviše glave koji crta mapice na kojima je pola moje države procjeni sam a iz toga ćeš dobit odgovor šta te čeka.
Ide ti totalni slom demografije.
Ide ti totalni slom demografije.
2014-04-11
Ankete političkog raspoloženja u Austriji
2014-04-11
Lijepo. Doći će i tamo ljevičari na vlast pa će da te guze.
2014-04-11
Kurčeva partija prnila u čabar. I neka je. Desni centar je lažna desnica.
Sretan im put i daleko im kuća.
Sretan im put i daleko im kuća.
2014-04-11
Baš lijepo,
Ako im ne pošalješ 200 tisuća imigranata na granicu Austrije i Mađarske i da napraviš kaos sasvim sigurno ljevičari iduće četiri godine dolaze na vlast.
Uživaj.
Ako im ne pošalješ 200 tisuća imigranata na granicu Austrije i Mađarske i da napraviš kaos sasvim sigurno ljevičari iduće četiri godine dolaze na vlast.
Uživaj.
2014-04-11
A inače dragi Orbane manje pričaj a više radi.
Počmi radit ono šta ja želim jer u protivnom te nema.
Počmi radit ono šta ja želim jer u protivnom te nema.
2014-04-11
A ovo su ti upute :
Ne treba koridor, drži policiju i dalje no ako se neki imigrant ili više njih uspije probiti nemoj ga vraćati u Srbiju jer njegova želja je toliko jaka ako je u tome uspio da će ti samo doć opet. To nema smsila. Iz istog razloga te njegove jake želje odvedi ga/ih kombijem do austrijske granice i samo pusti. Oni imaju cilj.
Pusti ih u sjevernu Austriju jer to je nagušče naseljeni dio Austrije a tamo je biračko tijelo.
PRIJETNJA JE NA TIJELU.
LP od Galaktičke.
Ne treba koridor, drži policiju i dalje no ako se neki imigrant ili više njih uspije probiti nemoj ga vraćati u Srbiju jer njegova želja je toliko jaka ako je u tome uspio da će ti samo doć opet. To nema smsila. Iz istog razloga te njegove jake želje odvedi ga/ih kombijem do austrijske granice i samo pusti. Oni imaju cilj.
Pusti ih u sjevernu Austriju jer to je nagušče naseljeni dio Austrije a tamo je biračko tijelo.
PRIJETNJA JE NA TIJELU.
LP od Galaktičke.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Orban nudi 'koridor' ako zapad zeli 'doture i inzinjere'
» Baba i babojeb: Uzmite naše migrante ili platite
» Orban pisao Salviniju : Mađarska je uz Italiju , Salvini odgovorio : Orban je uz Italiju a Conte i ljevičari nisu
» Mađarska nudi potencijalnu rutu za izvoz žitarica iz Ukrajine
» Mađarska oglasom traži 3000 'graničnih lovaca' na migrante
» Baba i babojeb: Uzmite naše migrante ili platite
» Orban pisao Salviniju : Mađarska je uz Italiju , Salvini odgovorio : Orban je uz Italiju a Conte i ljevičari nisu
» Mađarska nudi potencijalnu rutu za izvoz žitarica iz Ukrajine
» Mađarska oglasom traži 3000 'graničnih lovaca' na migrante
Page 1 of 2