Znaju trositi ali ne znaju zaraditi 'kraljevi' iz (NE)Mozemo
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Znaju trositi ali ne znaju zaraditi 'kraljevi' iz (NE)Mozemo
sektaši su lopovi kao i hdz.vuksadinare wrote:Ma oni su isti kurac drugo pakovanje ko udruga 'Nas Hajduk'..pricalice a praksa nula bodovasitting_bull wrote:znači, problem koji ima možemo je to što su potrošili svoje novce za vlastitu promociju u kampanji?
nemaju nikakvu fimi mediju, ili muljaže s proračunskom lovom kao zločinačka organizacija.
fakat, uopće nisu sposobni ukrasti nisu članovi borg skupina, nemaju agrokor kao krimen, ne otkupljuju inu već šest godina premda nedavno osnovano anemičarevo povjerenstvo još nije ništa odlučilo...
je, bilo bi bolje da je miki anemičarev kec iz rukava pa da hdz krčmi i dalje kao prije izbora.
popušili ste izbore, sad vam za pušenje ostaje samo kara staroga mornara.
kupuju dionice hajduka novcem od članarine, ali oni ostaju vlasnici, a ne hajduk.
nisi niti blizu, pogodio si - u ništa!
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Pogodio sam pogodio..ne znas ti ove ja znam..a i oni mene da vi's kako bjeze kad me vide...pozdrave me i trk..sam da ih ne's nezgodno ne priupitam..sitting_bull wrote:sektaši su lopovi kao i hdz.vuksadinare wrote:Ma oni su isti kurac drugo pakovanje udruge 'Nas Hajduk'..pricalice a praksa nula bodovasitting_bull wrote:znači, problem koji ima možemo je to što su potrošili svoje novce za vlastitu promociju u kampanji?
nemaju nikakvu fimi mediju, ili muljaže s proračunskom lovom kao zločinačka organizacija.
fakat, uopće nisu sposobni ukrasti nisu članovi skupine borg, nemaju agrokor kao krimen, ne otkupljuju inu već šest godina premda nedavno osnovano anemićarevo još nije ništa odlučilo...
je, bilo bi bolje da je miki anemićarev kec iz rukava pa da hdz krčmi i dalje kao prije izbora.
popušili ste izbore, sad vam za pušenje ostaje samo kara staroga mornara.
kupuju dionice hajduka novcem od članarine, ali oni ostaju vlasnici, a ne hajduk.
nisi niti blizu, pogodio si - u ništa!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mogao bi Zagreb na sljedećim izborima lijepo doći HDZ-u....
nakon ove zeleno-švapsko-pederske propasti.
nakon ove zeleno-švapsko-pederske propasti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
gotovi su
2014-04-19
prckov wrote:gotovi su
samo ih treba pustiti sami će sve
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:prckov wrote:gotovi su
samo ih treba pustiti sami će sve
samo nek pozure
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bizantinci ne znaju raditi, ali ne znaju ni lagati
» PLENKOVIĆ NEĆE IMATI OPORBU Milanović ostavlja devastiranu stranku koja će se baviti samom sobom... znaju da trebaju promjene, ali ne znaju kakve
» Plenkovic: Dobili smo produljenje, novac iz EU možemo trošiti do lipnja 2023.
» Šta znaju Kinezi šta je 587 tona
» Neznanje je moć, a megakorporacije to dobro znaju
» PLENKOVIĆ NEĆE IMATI OPORBU Milanović ostavlja devastiranu stranku koja će se baviti samom sobom... znaju da trebaju promjene, ali ne znaju kakve
» Plenkovic: Dobili smo produljenje, novac iz EU možemo trošiti do lipnja 2023.
» Šta znaju Kinezi šta je 587 tona
» Neznanje je moć, a megakorporacije to dobro znaju
Page 2 of 2