U BiH se mnogi boje rata
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
U BiH se mnogi boje rata
Austrijski list citira i britanskog historičara Marka Atilu Hoare, koji ukazuje na to da NATO sada ima nove članice, koje imaju simpatije prema otcjepljenoj RS, posebno Hrvatska, Slovenija i Mađarska. On pretpostavlja i da će Francuska i Njemačka, ukoliko nastupi najgori scenario, sarađivati sa Rusijom.
.
https://avaz.ba/globus/svijet/693971/der-standard-objavio-clanak-pod-nazivom-u-bih-se-mnogi-boje-rata
.
https://avaz.ba/globus/svijet/693971/der-standard-objavio-clanak-pod-nazivom-u-bih-se-mnogi-boje-rata
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: U BiH se mnogi boje rata
Eto, sad još ispada da mi simpatišemo otcjepljenu RS i Srbiju do Une.
Šta sve neću pročitat.
Šta sve neću pročitat.
2014-04-11
Kmečanje sve glasnije...
Zoki i Dodo, pojačajte centrifugu :)
Zoki i Dodo, pojačajte centrifugu :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa dobro Dodo priča, ovo o ratu je u biti Sarajevsko prizivanje zapadne intervencije.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Kakav kupus od clanka, najjaci dio mi je ovaj gdje pise Bosnjaci, Srbi i Hrvati prosvjedovali u Sarajevu, hehehe mos mislit. :D
Inace kad vec spominju navodnu simpatiju HR prema RS. Nekako od pocetka ove godine vecina prijatelja i poznanika kad prica o necemu sto je vezano ili se desava na podrucju RS vise ne govore Bosna i Hercegovina vec Republika Srpska, sto mi je i dalje jako cudno i nikako da se priviknem.
Inace kad vec spominju navodnu simpatiju HR prema RS. Nekako od pocetka ove godine vecina prijatelja i poznanika kad prica o necemu sto je vezano ili se desava na podrucju RS vise ne govore Bosna i Hercegovina vec Republika Srpska, sto mi je i dalje jako cudno i nikako da se priviknem.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Tuđman , Alija i Milošević su bili ključni za kreiranje Dejtona. Aliji je to moglo al samo uz uvjet da je to entitiet unutar BiH i da Srbija prizna BiH a šta nije do tada nikako te se maknu vojne snage oko Sarajeva koji je bio u okruženju.
Tuđman isto nešto tako al samo uz uvjet distrikt Brčko jer je ludi Mile Martić gađa Zagreb i onda ne smije bit spoj nego mora postojat ta neka zona koja nije RS itd.
Dakle entitet kao takav Hrvatskoj ne smeta jer da smeta ne bi na to pristali.
Ovaj priča o otcjepljenoj RS dakle to bi onda bila Srbija do Une. Možda Mađarska i Slovenija koja ne graniče tu na tako nešto i mogu pristat al Hrvatska ne može.
Ukratko lik uopće ne zna šta piše : imaju simpatije prema otcjepljenoj RS, posebno Hrvatska, Slovenija i Mađarska.
Tuđman isto nešto tako al samo uz uvjet distrikt Brčko jer je ludi Mile Martić gađa Zagreb i onda ne smije bit spoj nego mora postojat ta neka zona koja nije RS itd.
Dakle entitet kao takav Hrvatskoj ne smeta jer da smeta ne bi na to pristali.
Ovaj priča o otcjepljenoj RS dakle to bi onda bila Srbija do Une. Možda Mađarska i Slovenija koja ne graniče tu na tako nešto i mogu pristat al Hrvatska ne može.
Ukratko lik uopće ne zna šta piše : imaju simpatije prema otcjepljenoj RS, posebno Hrvatska, Slovenija i Mađarska.
2014-04-11
..a jucer tvrdis da ima..tjah...ko djecaRingo10 wrote:Nema rata. U pravu je Zoki
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kad sam ja to tvrdio ...lupetas
Rat u Europi nije nikome u interesu i nece biti dopusten
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
https://poskok.info/imam-ti-neki-paket-schmidt-posjetio-orbana-prije-puta-u-banja-luku/?fbclid=IwAR0WRtlQWB4BTMr2_jkKjFSBxuzakKGFwSGBCnXO77w3undIozXgA5Rz5rw
Ušljivo švapče trčalo Orbanu, prije posjete Banja Luci...
Prpa...šarafi Dodo, još malo i gotovo.
Ušljivo švapče trčalo Orbanu, prije posjete Banja Luci...
Prpa...šarafi Dodo, još malo i gotovo.
2015-08-06
jucer si tvrdio i nekidanRingo10 wrote:Kad sam ja to tvrdio ...lupetas
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Rat je svakako moguć ako se ameri i mujage odluče na silu protiv kršćanskih naroda na Balkanu.
2015-08-06
meanwhile:
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-apokalipticne-scene-iz-sarajeva-prijeti-urusavanje-benzinske-i-motela/2315974.aspx
europa je ukinula granice, 21. stoljeće. postoje samo naplatne kućice između država, nikome bitne.
zajednička valuta za 50 godina zajednički jezik. vi ste izumrli sa svojim granicama i religijom samo toga još niste svjesni.
zajednička valuta za 50 godina zajednički jezik. vi ste izumrli sa svojim granicama i religijom samo toga još niste svjesni.
Guest- Guest
kahvaebenica wrote:europa je ukinula granice, 21. stoljeće. postoje samo naplatne kućice između država, nikome bitne.
il si baco grah
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
zagreb, europska metropola, nisam ja iz tvog sela da si moram tetovirat križ na ruku da me turci ne otmu.prckov wrote:kahvaebenica wrote:europa je ukinula granice, 21. stoljeće. postoje samo naplatne kućice između država, nikome bitne.
il si baco grah
Guest- Guest
ebenica wrote:zagreb, europska metropola, nisam ja iz tvog sela da si moram tetovirat križ na ruku da me turci ne otmu.prckov wrote:kahvaebenica wrote:europa je ukinula granice, 21. stoljeće. postoje samo naplatne kućice između država, nikome bitne.
il si baco grah
jesu tvog babu otimali ili se on sam privalio
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
daj malo o religiji, dokazuj hrvatstvo. kao nekad u svom bosanskom selu.prckov wrote:ebenica wrote:zagreb, europska metropola, nisam ja iz tvog sela da si moram tetovirat križ na ruku da me turci ne otmu.prckov wrote:kahvaebenica wrote:europa je ukinula granice, 21. stoljeće. postoje samo naplatne kućice između država, nikome bitne.
il si baco grah
jesu tvog babu otimali ili se on sam privalio
Guest- Guest
sta jos ima u kahvi
imal di kakav vulkan da se budi, oluje i tako to
imal di kakav vulkan da se budi, oluje i tako to
2014-04-19
nemoj se sad povlačit, dokazuj hrvatstvo! kao nekad, u svom bosanskom selu.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Finci u panici prije gostovanja u BiH!Naime boje se - rata
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» Srbija i Kosovo na rubu rata?!Suljo sazvao hitnu sjednicu a analiticari:Pristinska platforma je neformalna objava rata
» Boje se polako otapaju...:)
» Mamac na koji su se mnogi uhvatili
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» Srbija i Kosovo na rubu rata?!Suljo sazvao hitnu sjednicu a analiticari:Pristinska platforma je neformalna objava rata
» Boje se polako otapaju...:)
» Mamac na koji su se mnogi uhvatili
Page 1 of 2