Gudelj: Treba početi razmišljati o tomu kako organizirati 100 posto vlasti na jednoj trećini teritorija BiH
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Gudelj: Treba početi razmišljati o tomu kako organizirati 100 posto vlasti na jednoj trećini teritorija BiH
Ne mogu ga tužit jer ga postavlja vijeće Europe. Da je to Rusija pravno mogla sama bi napravila.Hektorović wrote:Dodik: Srpska će naći mehanizam da tuži Šmita (VIDEO)Republika Srpska će naći mehanizam da tuži Kristijana Šmita za lažno predstavljanje, rekao je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.
Istakao da će Srpska to pokušati uraditi u njegovoj zemlji.
- Јuče smo dobili važnu poruku od Savjeta bezbjednosti i to znači da nema visokog predstavnika - rekao je Dodik na konferenciji za novinare.
Dodik je naglasio da je Savjet bezbjednosti bio na strani međunarodnog prava.
- Biće zanimljivo gledati kako će se ponašati gospodin Šmit. Ako nije prepoznat po Rezoluciji Savjeta bezbjednosti UN, onda ne može biti prepoznat ni ovdje. Čudi me da je čovjek tog političkog iskustva sebi na kraju mogao dopustiti ovakvu blamažu - dodao je Dodik.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Gudelj: Treba početi razmišljati o tomu kako organizirati 100 posto vlasti na jednoj trećini teritorija BiH
Trebali su Rusi i Kinezi to davno uraditi
Dosta više tih likova koji samo Mujagama nalijevaju vodu na mlin
Treba istjerat i one strance iz ustavnoog suda... dosta više toga
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
To neće biti bitno ako se ne donese izborni zakon koji mene zadovoljava jer Bosna neće postojati ako me se još jednom preglasa.Ringo10 wrote:Trebali su Rusi i Kinezi to davno uraditi
2014-04-11
Ja nisam samo general GF s pet zvjezdica nego i anđeoska hijerarhija.
Demoni su anđeoska hijerarhija.
Kad ja kažem da sam pripremio trupe onda je to tako.
Četvrto preglasavanje Hrvatske ide k tome da u Hrvatskoj rastu frustracije i još veće približavanje nas i Srbije i Rusije a istovremeno islamistički napadi i porast antisilamizma u zapadnoj Europi.
Pogledaj mapu i šta će se dešavat njima u takvom okruženju.
OKRUŽIT ĆU IH I POKLATI KO PILIĆE.
Četvrto preglasavanje Hrvatske ide k tome da u Hrvatskoj rastu frustracije i još veće približavanje nas i Srbije i Rusije a istovremeno islamistički napadi i porast antisilamizma u zapadnoj Europi.
2014-04-11
I zato nikakav ustavni sud nije bitan ako me se još jednom preglasa.RayMabus wrote:Ja nisam samo general GF s pet zvjezdica nego i anđeoska hijerarhija.
2014-04-11
Ruski izaslanik Vasilij Nebenzia rekao je da se protivi širenju izvješća koje je objavila “privatna osoba”. Također, rekao je iduće: “Zabrinuti smo zbog još jedne eskalacije unutarnje političke situacije u Bosni i Hercegovini, koja nije bila ovakva još od ratnog razdoblja. Situacija se pogoršava neodgovornim djelovanjem nekih vanjskih sila. Kao rezultat toga, sva postignuća višegodišnjeg i mukotrpnog procesa međunacionalnog pomirenja u velikoj su opasnosti”, rekao je veleposlanik. “Rusija, kao jamac Dejtonskog sporazuma, ne može ostati ravnodušna prema onome što se događa”, dodao je. Moskva upozorava na pokušaje da se za razvoj događaja u Bosni i Hercegovini okrive samo Srbi, rekao je Nebenzya. “Pritisak na srpski entitet BiH ubrzano raste. Želimo upozoriti da se stvari ne tumače krivo i da se za događanja u zemlji okrivljuju samo Srbi”, istaknuo je. Također, upozorava da je “pokušaj stvaranja unitarne država protivan načelu ravnopravnosti triju konstitutivna naroda i dva entiteta sa širokim ustavnim ovlastima”, prenosi TASS.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» BiH nije dvorište Bakira Izetbegovića ili, ako uvjetno i jest, to je samo na jednoj četvrtini teritorija.
» Gudelj: Ništa od izmjena izbornog, treba probuditi Herceg-Bosnu
» Izetbegović objasnio kako će početi rat
» Separatisti u jednoj od najsiromašnijih europskih zemalja: Treba nam ruski plin
» Zašto Plenkovica treba zbaciti s vlasti.
» Gudelj: Ništa od izmjena izbornog, treba probuditi Herceg-Bosnu
» Izetbegović objasnio kako će početi rat
» Separatisti u jednoj od najsiromašnijih europskih zemalja: Treba nam ruski plin
» Zašto Plenkovica treba zbaciti s vlasti.
Page 2 of 2