Banožić: Milanović je psihijatrijski slučaj, vrijeme je za opoziv
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
prije sat vremena
Screenshot: N1
NAKON obraćanja Zorana Milanovića, pred novinarima se pojavio ministar Mario Banožić.
"Ako vas sedam puta netko nazove lažovom iz Ureda predsjednika i kažu da to prate strani mediji… Kad sam bio u Bruxellesu prošli tjedan, kolege me pitaju što se događa. On radi veliku štetu Republici Hrvatskoj", rekao je Banožić.
>> Milanović traži ostavku Banožića: Taj čovjek je problem, želi opstruirati sve
Nazivajući nekoga lažovom, opuškom, da će nekoga umiroviti najbolje govori u kojoj je on psihičkoj fazi, rekao je Banožić.
Kaže da je on dijete koje je osjetilo rat i da je danas u Vukovaru otišao na misu, a ne u birtiju.
"Hranj je u svom dopisu napisao istinu, samo jednu stvar nije rekao, da je to odluka Milanovića", kaže Banožić.
"Rekao sam Hranju ako se ne može oduprijeti Milanoviću da da ostavku. On je rekao da će to napraviti. Generalima je zabranio da polažu vijence sa mnom. Milanović je psihijatrijski slučaj", rekao je.
Milanović me zvao na sastanke na kojima smo slušali njegove životne priče, rekao je.
Banožić je prozvao Milanovića da je stavio oznaku tajnosti na let helikopterom da sakrije gdje je išao i što je radio.
"On ne želi surađivati sa mnom jer je sam iz jedne stranke", rekao je.
"On ne osjeća Hrvatsku vojsku, on ne živi s njima. Upropastio je prisegu ročnicima da bi u 7 minuta ispoljio svoje psihičko stanje", kaže.
"Odavno je vrijeme za opoziv predsjednika. Kad pogledate njegovo psihičko stanje, sve vam je jasno", rekao je.
prije sat vremena
Screenshot: N1
NAKON obraćanja Zorana Milanovića, pred novinarima se pojavio ministar Mario Banožić.
"Ako vas sedam puta netko nazove lažovom iz Ureda predsjednika i kažu da to prate strani mediji… Kad sam bio u Bruxellesu prošli tjedan, kolege me pitaju što se događa. On radi veliku štetu Republici Hrvatskoj", rekao je Banožić.
>> Milanović traži ostavku Banožića: Taj čovjek je problem, želi opstruirati sve
Nazivajući nekoga lažovom, opuškom, da će nekoga umiroviti najbolje govori u kojoj je on psihičkoj fazi, rekao je Banožić.
Kaže da je on dijete koje je osjetilo rat i da je danas u Vukovaru otišao na misu, a ne u birtiju.
"Hranj je u svom dopisu napisao istinu, samo jednu stvar nije rekao, da je to odluka Milanovića", kaže Banožić.
"Milanović je psihijatrijski slučaj"
U slučaju slanja vojske u BiH se radi o nepoštovanju zakona i pravila, a Milanović unosi politiku u vojsku."Rekao sam Hranju ako se ne može oduprijeti Milanoviću da da ostavku. On je rekao da će to napraviti. Generalima je zabranio da polažu vijence sa mnom. Milanović je psihijatrijski slučaj", rekao je.
Milanović me zvao na sastanke na kojima smo slušali njegove životne priče, rekao je.
Banožić je prozvao Milanovića da je stavio oznaku tajnosti na let helikopterom da sakrije gdje je išao i što je radio.
"On ne želi surađivati sa mnom jer je sam iz jedne stranke", rekao je.
"Odavno je vrijeme za opoziv predsjednika"
"Sredstva vojske se ne mogu koristiti za privatna putovanja", rekao je Banožić referirajući se na Milanovićevo putovanje u Albaniju."On ne osjeća Hrvatsku vojsku, on ne živi s njima. Upropastio je prisegu ročnicima da bi u 7 minuta ispoljio svoje psihičko stanje", kaže.
"Odavno je vrijeme za opoziv predsjednika. Kad pogledate njegovo psihičko stanje, sve vam je jasno", rekao je.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Banožić: Milanović je psihijatrijski slučaj, vrijeme je za opoziv
Kad sam bio u Bruxellesu prošli tjedan, kolege me pitaju što se događa. On radi veliku štetu Republici Hrvatskoj", rekao je Banožić.
---
Vidi ti Briesela šta se umislio pa bi smjenjivao i hrvatske predsjednike jer mu nisu po volji.
---
Vidi ti Briesela šta se umislio pa bi smjenjivao i hrvatske predsjednike jer mu nisu po volji.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kad sam bio u Bruxellesu prošli tjedan, kolege me pitaju što se događa. On radi veliku štetu Republici Hrvatskoj", rekao je Banožić.
-
Ti kao ministar obrane u Briselu možeš biti samo na jednom sastanku.
Slovenski ministar obrane i njegov šef dobili su metak kao poruku od GF.
Koju želiš da pošaljem tebi i tvom šefu ?
-
Ti kao ministar obrane u Briselu možeš biti samo na jednom sastanku.
Slovenski ministar obrane i njegov šef dobili su metak kao poruku od GF.
Koju želiš da pošaljem tebi i tvom šefu ?
2014-04-11
Rusija je zaprijetila da će, kao članica Vijeća sigurnosti UN-a, uložiti veto na obnavljanje mandata mirovnoj misiji EUFOR-a u BiH, zbog imenovanja Christiana Schmidta visokim predstavnikom u toj zemlji, tvrdi njemačka novinska agencija dpa, pozivajući se na svoje izvore.
EUFOR, vojne snage pod vodstvom Evropske unije, nadgleda implementaciju vojnog dijela Daytonskog sporazuma.
-
https://balkans.aljazeera.net/news/balkan/2021/11/2/rusija-prijeti-vetom-u-vijecu-sigurnosti-zbog-visokog-predstavnika-u-bih
-
Triba vas potirat iz BiH.
EUFOR, vojne snage pod vodstvom Evropske unije, nadgleda implementaciju vojnog dijela Daytonskog sporazuma.
-
https://balkans.aljazeera.net/news/balkan/2021/11/2/rusija-prijeti-vetom-u-vijecu-sigurnosti-zbog-visokog-predstavnika-u-bih
-
Triba vas potirat iz BiH.
2014-04-11
Glasanje o produženju mandata trebalo se održati u Vijeću sigurnosti u utorak, ali je odgođeno za srijedu popodne, prenosi Hina.
Prethodna autorizacija Vijeća sigurnosti ističe u petak.
-
Ti u Briselu kao ministar obrane jedne od članica EU možeš biti samo na sastanku vezanima uz EU vojsku u koje upada i misija EUFORa u BiH.
Ističe u petak.
Prethodna autorizacija Vijeća sigurnosti ističe u petak.
-
Ti u Briselu kao ministar obrane jedne od članica EU možeš biti samo na sastanku vezanima uz EU vojsku u koje upada i misija EUFORa u BiH.
Ističe u petak.
2014-04-11
Nadam se da će Rusija odbiti produženje mandata EU vojsci u BiH kako bi ponizila i umanjila ulogu Plenkovica u BiH jer on onog trena kad je otvoreno napa Dodika podrža je muslimane protiv Hrvata a sve da ne ugrozi svoju karijeru.
Rusija ako je pametna neće produžiti mandat EU vojsci u BiH samo kako bi Plenkovicu zadala strahovit diplomatski udarac i pad utjecaja u BiH.
Rusija ako je pametna neće produžiti mandat EU vojsci u BiH samo kako bi Plenkovicu zadala strahovit diplomatski udarac i pad utjecaja u BiH.
2014-04-11
RayMabus wrote: Kad sam bio u Bruxellesu prošli tjedan, kolege me pitaju što se događa. On radi veliku štetu Republici Hrvatskoj", rekao je Banožić.
---
Točno. Tko to u Briselu? Pa Brisel može biti samo NAŠ servis, ne da inputiraju državnu politiku predsjednika RH.
Koji je ovaj Banožić podanik.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Nadajmo se da će Rusija i Kina odigrat igru pa kao neka šema Rusija možda al eto Kina neće jer američki vojnici treniraju vojsku na Tajvanu.
Onda se vraća mandat NATOa u BiH a to znači odvlačenje Amerikanaca dalje od Tajvana jer su im opet uvalili BiH kao problem.
Kina ima ogroman interes da prekine EU misiju u BiH i uvali je Pentagonu kao novi stari problem i odvuće ih od Tajvana djelomično.
Onda se vraća mandat NATOa u BiH a to znači odvlačenje Amerikanaca dalje od Tajvana jer su im opet uvalili BiH kao problem.
Kina ima ogroman interes da prekine EU misiju u BiH i uvali je Pentagonu kao novi stari problem i odvuće ih od Tajvana djelomično.
2014-04-11
Vladimir Putin najavljuje da će na sutrašnjoj raspravi VS-a UN-a Rusija uložiti veto na imenovanje Christiana Schmidta te onemogućiti produljenje kontingenta EUFOR-a ako iz izvješća o stanju u BiH ne bude izbačeno njegovo ime.
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/stanje-u-bih-nikad-napetije-dodik-dolijeva-ulje-na-vatru-a-opasnu-politiku-podrzava-i-rusija-15115325
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/stanje-u-bih-nikad-napetije-dodik-dolijeva-ulje-na-vatru-a-opasnu-politiku-podrzava-i-rusija-15115325
2014-04-11
Osvrnuo se i na izvještaj visokog predstavnika Kristijana Šmita (Christian Schmidt) upućenom Vijeću sigurnosti UN-a.
– Šmit je okupator. Nema nikakve nadležnosti. Njegov dokument niko neće usvojiti. To je poraz za čovjeka koji sam sebe predstavlja visokim predstavnikom. Izvještaj su pisali Bošnjaci u Sarajevu, te nema pasusa da nije oklevetana RS - rekao je Dodik i dodao da je kompletan izvještaj u funkciji je opravdanja bošnjačkih interesa.
-
https://avaz.ba/vijesti/bih/693350/dodik-o-izvjestaju-visokog-predstavnika-smita-to-su-pisali-bosnjaci-u-sarajevu
-
Putin je svoje reka pa ako nećeš od petka u ponoć EUFOR u BiH je nezakonito.
– Šmit je okupator. Nema nikakve nadležnosti. Njegov dokument niko neće usvojiti. To je poraz za čovjeka koji sam sebe predstavlja visokim predstavnikom. Izvještaj su pisali Bošnjaci u Sarajevu, te nema pasusa da nije oklevetana RS - rekao je Dodik i dodao da je kompletan izvještaj u funkciji je opravdanja bošnjačkih interesa.
-
https://avaz.ba/vijesti/bih/693350/dodik-o-izvjestaju-visokog-predstavnika-smita-to-su-pisali-bosnjaci-u-sarajevu
-
Putin je svoje reka pa ako nećeš od petka u ponoć EUFOR u BiH je nezakonito.
2014-04-11
Sad bi Velika Britanija i SAD morale namjerno inzistirat da se Šmit spominje pa ako Rusija klekne onda je poražena a ako ne onda se Austrija ( Šmit je Bavarac a oni i austrijanci pričaju istim njemačkim naglaskom ) izbacuje iz BiH jer ide mandat NATOa a Austrija nije članica.RayMabus wrote:Vladimir Putin najavljuje da će na sutrašnjoj raspravi VS-a UN-a Rusija uložiti veto na imenovanje Christiana Schmidta te onemogućiti produljenje kontingenta EUFOR-a ako iz izvješća o stanju u BiH ne bude izbačeno njegovo ime.
-
Odličan scenario za nas jer eliminiramo Austriju iz BiH.
2014-04-11
pamet je kratka i jednom i drugom i to poprilično s tim da el presidenteu to ovisi i o tome kolika je bila posljednja linija
Schmidt je kazao da je Vlada FBiH formirana 2014. godine u trogodišnjem tehničkom mandatu, za što je vjerovatno najviše odgovorna Hrvatska demokratska zajednica (HDZ).
-
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/schmidt-istakao-krivca-za-neformiranje-nove-vlade-fbih-evo-kako-to-vidi-ohr/211102088
--
Austrijance triba izbacit iz BiH jer oni podržavaju muslimane u BiH iz svojih interesa ( protektorat državica pod njihovom kontrolom a protiv Hrvatske kako bi AUSTRIJA bila jača ).
-
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/schmidt-istakao-krivca-za-neformiranje-nove-vlade-fbih-evo-kako-to-vidi-ohr/211102088
--
Austrijance triba izbacit iz BiH jer oni podržavaju muslimane u BiH iz svojih interesa ( protektorat državica pod njihovom kontrolom a protiv Hrvatske kako bi AUSTRIJA bila jača ).
2014-04-11
auuu, ovo bude grdo
"Ako smo mi separatisti, onda je on okupator. On nema nikakvu nadležnost, a sve će se završiti tako što tu njegovu pisaniju neće niko usvojiti, neće biti dokument. Prvi put u Vijeću sigurnosti se neće usvojiti izvještaj visokog predstavnika niti će se, koliko sam razumio, obraćati u Vijeću sigurnosti", rekao je.
-
Sad on sebe bilda da se obračuna sa Srbima, kao što je kroz taj navodni izvještaj, a taj izvještaj su pisali muslimani u Sarajevu, a on samo potpisao.
-
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-ovaj-put-se-definitivno-odlucuje-ima-li-ili-nema-visokog-predstavnika/211102119
-
Sad on sebe bilda da se obračuna sa Srbima, kao što je kroz taj navodni izvještaj, a taj izvještaj su pisali muslimani u Sarajevu, a on samo potpisao.
-
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-ovaj-put-se-definitivno-odlucuje-ima-li-ili-nema-visokog-predstavnika/211102119
2014-04-11
"Nemamo ništa protiv misije Althea (EUFOR), a visoki predstavnik nema šta da traži. Ovaj put se definitivno odlučuje ima li ili nema visokog predstavnika. Ja mislim da ga nema i da ga neće ni biti. Sve što bi on donosio, nema značaja. Neka bonska ovlaštenja objesi mačku o rep. Neka ode u Vijeće sigurnosti i pribavi šta treba pa možemo razgovarati, a ovako nemamo šta razgovarati", poručio je Dodik danas iz Banje Luke.
-
Britanci će tražit spominjanje Šmita pa ako Rusija klekne onda je poražena a ako ne klekne Austrija se izbacuje iz BiH i to postaje NATO misija u kojoj više ne dominiraju sile Osovine nego Amerika i Velika Britanija.
To je hrvatska taktička pobjeda. Đeneral GF s pet zvjezdica je osmislio ovo prije par dana.
Austriju se mora izbaciti iz BiH kao i EU kako bi se izbacilo Njemačku s južnog balkanskog fronta i Hrvatsku izvuklo iz zgrljaja Njemačke a opet približilo Americi i VB.
-
Britanci će tražit spominjanje Šmita pa ako Rusija klekne onda je poražena a ako ne klekne Austrija se izbacuje iz BiH i to postaje NATO misija u kojoj više ne dominiraju sile Osovine nego Amerika i Velika Britanija.
To je hrvatska taktička pobjeda. Đeneral GF s pet zvjezdica je osmislio ovo prije par dana.
Austriju se mora izbaciti iz BiH kao i EU kako bi se izbacilo Njemačku s južnog balkanskog fronta i Hrvatsku izvuklo iz zgrljaja Njemačke a opet približilo Americi i VB.
2014-04-11
'BANOŽIĆ NIJE VATRA, ON JE OPUŠAK' / Milanović u elementu: 'Kenwood Kenon je puzajući državni udav, očekujem da malo pridavi svog malog Baneta'
https://net.hr/danas/hrvatska/predsjednik-zoran-milanovic-sudjelovat-ce-na-obiljezavanju-30-godisnjice-slamanja-obrane-naselja-luzac-a6763526-3bb8-11ec-ab42-56192db521b7?utm_source=netFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic&fbclid=IwAR2QIQlXAiJN0j9Y6p8oCBR1QAGVhEnDyUZW9oOdkfPhwaTMThFEPqnp-0A
https://net.hr/danas/hrvatska/predsjednik-zoran-milanovic-sudjelovat-ce-na-obiljezavanju-30-godisnjice-slamanja-obrane-naselja-luzac-a6763526-3bb8-11ec-ab42-56192db521b7?utm_source=netFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic&fbclid=IwAR2QIQlXAiJN0j9Y6p8oCBR1QAGVhEnDyUZW9oOdkfPhwaTMThFEPqnp-0A
Na zalost, sve je tocno.
Kizo je za psihijatriju, ministar obicno adezenjarsko potrckalo, pokemon deckic, plenki debeljko, komunisticki anemicni gojenac, i sto si sve nisu nadrobili.
Sve su to istine, zalosne istine.
Biracko tijelo nam zasluzuje sto ima.
Kizo je za psihijatriju, ministar obicno adezenjarsko potrckalo, pokemon deckic, plenki debeljko, komunisticki anemicni gojenac, i sto si sve nisu nadrobili.
Sve su to istine, zalosne istine.
Biracko tijelo nam zasluzuje sto ima.
dijagram-
2015-08-09
U izvještaju koji bi Schmidt trebao podnijeti Vijeću sigurnosti Ujedinjenih nacija, prvom takvom od kada je 1. augusta imenovan na tu dužnost, navodi se da ukoliko separatisti iz Republike Srpske izvrše svoju prijetnju ponovnom stvaranjem vlastite vojske, više međunarodnih mirovnih snaga trebalo bi biti poslano u BiH kako bi se spriječili novi sukobi.
-
https://www.klix.ba/vijesti/bih/alkalaj-od-iznimne-vaznosti-da-se-o-stanju-u-bih-ocituje-vijece-sigurnosti/211102123
-
https://www.klix.ba/vijesti/bih/alkalaj-od-iznimne-vaznosti-da-se-o-stanju-u-bih-ocituje-vijece-sigurnosti/211102123
2014-04-11
više međunarodnih mirovnih snaga trebalo bi biti poslano u BiH kako bi se spriječili novi sukobi.
-
???!!!
-
???!!!
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Saucha zadovoljan: Ovo dokazuje da sam govorio istinu; Grmoja: Ovo baca novo svjetlo na njegov slučaj; Obrat komentirali Milanović i Karamarko
» Milanović: Mađarska je prema nama bila dobra za vrijeme rata jer je to ništa nije koštalo
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» ovo nije za ostavku, ili opoziv?
» Banožić: I ja sam kao dijete bio u Oluji, jako se dobro sjećam toga
» Milanović: Mađarska je prema nama bila dobra za vrijeme rata jer je to ništa nije koštalo
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» ovo nije za ostavku, ili opoziv?
» Banožić: I ja sam kao dijete bio u Oluji, jako se dobro sjećam toga
Page 1 of 3