Elon Musk: ako UN objasni kako 2% mojeg novca može riješiti glad u svijetu, napravit ću to
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Elon Musk: ako UN objasni kako 2% mojeg novca može riješiti glad u svijetu, napravit ću to
te teorije su za unutardrzavnu upotrebu
za globalnu upotrebu su price o odrzivom razvoju, sto podrazumjeva globalnu kontrolu radi klimatskih promjena i covid 19
tu je izmedu svih zapadnih politickih elita i velikih korporacija i kina jedna od aktivnih ucesnica
takodje marcuse-ove ideje
za globalnu upotrebu su price o odrzivom razvoju, sto podrazumjeva globalnu kontrolu radi klimatskih promjena i covid 19
tu je izmedu svih zapadnih politickih elita i velikih korporacija i kina jedna od aktivnih ucesnica
takodje marcuse-ove ideje
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
Re: Elon Musk: ako UN objasni kako 2% mojeg novca može riješiti glad u svijetu, napravit ću to
prckov wrote:prckov wrote:uostalom zato su leftardi morali potrazit novu revolucionarnu snagu u ghetto populaciji i tzv marginaliziranim manjinama ko sto su gender, religijske i rasne
zato jer su ih radnici napustili kad su uspjeli ostvarit solidan zivot za sebe tako da nisu vise mogli igrat na kartu klase
zadovoljan radnik = nema revolucije
pa to i marcuse sam prizna i pise
evo koje stvari temeljene na marcuse-ovoj kritickoj teoriji leftardi predaju u skoli, i gdje sad traze proletere za svoja sranja:
Virginia department of education
"teacher MUST embrace theories such as critical race theory, settler colonialism, black feminism, disability theory and other critical studies"
4:19
Tucker: Who is spreading hate in America? - YouTube
sve te kriticke teorije su kopilad marcuse-ove kriticke teorije
a sto black feminism
pa radi kimberly crenshaw koja je tvorac intersekcinalnog feminizma i tadi angele davis koja je marcuse-ova ucenica i sljedbenik
Kimberlé Crenshaw on Intersectionality, More than Two Decades Later | Columbia Law School
How does Kimberlé Crenshaw define intersectionality? – MVOrganizing
What is the main idea of intersectionality?
Intersectionality is the acknowledgement that everyone has their own unique experiences of discrimination and oppression and we must consider everything and anything that can marginalise people – gender, race, class, sexual orientation, physical ability, etc.When did Kimberle Crenshaw coin the term intersectionality?
1989How does intersectionality relate to identity?
Intersectionality is a framework for understanding how social identities—such as gender, race, ethnicity, social class, religion, sexual orientation, ability, and gender identity—overlap with one another and with systems of power that oppress and advantage people in the workplace and broader community.Angela Davis (January 26, 1944) | National Archives
Angela Yvonne Davis is a prominent political activist, scholar, and author. She emerged as the leader of Communist Party USA in the 1960s and had close ties to the Black Panther Party. She has advocated for the abolishment of prisons and the prison-industrial complex
2014-04-19
Da sun jo miljarder, do bi 2% bogatstva siromasima pod uvjeton da ov ki bi me prozvo do 98% svog.
2014-04-16
aben wrote:Da sun jo miljarder, do bi 2% bogatstva siromasima pod uvjeton da ov ki bi me prozvo do 98% svog.
slazem se ali samo u slucaju di je milijarder posto milijarder na posten nacin
ako je crony milijarder koji se udruzio sa vladajucim leftardima
ili neoconsima
njemu bi sve uzeo
2014-04-19
prckov wrote:aben wrote:Da sun jo miljarder, do bi 2% bogatstva siromasima pod uvjeton da ov ki bi me prozvo do 98% svog.
ili neoconsima
njemu bi sve uzeo
Ne će se takove prozvati, ne brini
2014-04-16
Naizgled se čini da nije u stanju pomoći.
Veliki meštar Schwab najavljuje spajanje čovjeka i tehnologije ( to je onaj veliki mislilac, " neće imati ništa, a biti će sretni " itd ) , a baterije koje Tesla razvija će nahraniti ove čipirane da budu i sretni i siti, a ako koja ovca ne bude na broju, jebi ga...
Veliki meštar Schwab najavljuje spajanje čovjeka i tehnologije ( to je onaj veliki mislilac, " neće imati ništa, a biti će sretni " itd ) , a baterije koje Tesla razvija će nahraniti ove čipirane da budu i sretni i siti, a ako koja ovca ne bude na broju, jebi ga...
aben wrote:prckov wrote:aben wrote:Da sun jo miljarder, do bi 2% bogatstva siromasima pod uvjeton da ov ki bi me prozvo do 98% svog.
ili neoconsima
njemu bi sve uzeo
Ne će se takove prozvati, ne brini
znam da nece
morali bi sami protiv sebe
2014-04-19
mutava baštarda wrote:Naizgled se čini da nije u stanju pomoći.
ja se uzdam u princ charles-a
on brine za nas uboge
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Užas: Elon Musk kaže da više ne može plaćati satelitske usluge u Ukrajini
» HRVATSKI ELON MUSK
» Elon Musk's Internet for Everyone Is Coming Very Soon
» Elon Musk će izazvati WWIII
» Elon Musk je iz republike šumske
» HRVATSKI ELON MUSK