Frka u Hrvatskoj?!Europski parlament:'Zelimo zurno otvaranje arhiva KOS-a i UDBE zbog iskorjenjivanja kriminala...'
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Frka u Hrvatskoj?!Europski parlament:'Zelimo zurno otvaranje arhiva KOS-a i UDBE zbog iskorjenjivanja kriminala...'
pa je
imam neke veze s bosnom
nekako mi se usjeklo baš po toj liniji da su hercegovci po genotipu više Srbi i da su po kulturi najviše oni u zapadnom Balkanu zadržali turskog
eto priznam
to su valjda stereotipije
ali bože moj, nije daleko od istine
jel tak
imam neke veze s bosnom
nekako mi se usjeklo baš po toj liniji da su hercegovci po genotipu više Srbi i da su po kulturi najviše oni u zapadnom Balkanu zadržali turskog
eto priznam
to su valjda stereotipije
ali bože moj, nije daleko od istine
jel tak
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: Frka u Hrvatskoj?!Europski parlament:'Zelimo zurno otvaranje arhiva KOS-a i UDBE zbog iskorjenjivanja kriminala...'
Reci nesrećo glupa kave veze su imala djeca i unuci ustaša sa svojim roditeljima ili djedovima pa im tito nije dao primirisati državnim službama?Sora wrote:tebi se stvarno rampa u glaviŠandor Winnetou wrote:Koja si ti naiva to nije normalno Pa djeca su nasljedila očeve i već se spremaju unuci ubaciti u igru ali jebeš ga kad je naiva jača od svega.Ringo10 wrote:I sta kad to otvore.
80% ih je pomrlo a ostalih 20% je bez veze jer su bili premladi.
Nista posebno nece naci. Ponekog penzionera i to je to.
Ali treba otvoriti te arhive...da se UDBA i KOS konacno demistificiraju...da se vidi da je to sve bez veze
Strasna UDBA I jos strasniji KOS.
Fama koju su Hrvati a posebno emigracija od toga napravili je ziva lakrdija
Bivsa politicka Emigracija je bila gomila mentalno bolesno poremecenih likova
UDBA I KOS su iz bivše države i kakve veze s tim imaju unuci i praunuci?
bogme ti si jedan od većih debila ovdje
ti si licemjerna tulava babetina do ibera.
Baba ne lupetaj više svega ti, dedaković nije bio zapovjednik obrane Vu nego Borković a on je zbrisao i ostavio grad bez pregovcarača na milost i nemilost razularenoj četničkoj bagri potpomognutoj s JNA.Sora wrote:ja koliko se sjećam Karlo Gorinšek, jedan od JNA oficira je bio spreman za obranu VUŠandor Winnetou wrote:Lupetanje do bola, dijagaram, miha, kofein, speare,sovak, moja malenkost.. su najzaslužniji za stvaranje države. Da mi nismo ustali maunu bi se stvorila država a ovi su samo promjenili kapute jer ih je JNA praktično istjerala iz svojih redova, čast izuzetcima. A političari koji su promjenili kapute su to debelo i naplatili.jastreb wrote:Lustracija je sranje.
Jedan od najzasluznijih junaka Dom.rata i stvaranje drzave Pwrkovic izrucen je Njemackoj i zatvoren zbog zadovoljenja ustaskih prohtjeva.
Francek to n8kad ne bi napravio,a da se lustracija napravila Hrvatska bi izgubila ratza mjesec dana.
Najzasluzniji zA pobjedu u ratu i za priznanje Hrvatske bili su bivsi komunisticki politicari,bivsi oficiri i generali JNA,bivsi pripadnici (kontra)obavjestajnih sluzbi,diplomati SFRJ i policajci.
Vraga bi sve to uspjeli emigranti,ustase, burzoaski ostaci iz predratnih vremena i demokrati tipa Vlade Gotovca.
Sve su u ratu napravili besprijekorno,a jedine greske bile su rehabilitacija ustastva,davanje privilegija CUH i pretvorba.
Reci mi kad već pričaš o oficirima JNA kakvu su ulogu imali u obrani Vu? Misliš da su ijednom bili na prvoj crti? Misliš da su oni kordinirali obranom ili smo mi sami to odradili? Pun mi je kufer vašeg glorificiranja i krađe zasluga za ono što nisu napravili.
smjenjen je ako se ne varam
zatim , u VU su se probijali HOSovci i oni su uspjeli a neka druga vojna formacija branitelja, nije
heroj Vukovara Dedaković je dobio strašne batine u Zagrebu
pun mi je kufer neznalica
i pizdeka koji ne vide dalje od nosa
i kaj god
VI STVORILI DRŽAVU ???????
ha ha
pala je ko kruška, zrela kruška , raspad Juge je bio multilateralan
za nastanak pojednih država ima isto Milošević zasluge kao i Tučko
i vi, sitna boranija ..
Da, mi smo stvorili državu i dali ti slčobodu govora da možeš po istoj sratri. Za vrijeme juge bi prvo dobila debele batine a 6 mjeseci ti u gradiški ne bi sigurno promaklo.
Ne ide ti to bona tako kao u jugi, ipak se radi o civiliziranoj zemlji.Sora wrote:nije sudjelovao u ubojstvu nego u naredbi, valjdaSovak wrote:jastreb wrote:Lustracija je sranje.
Jedan od najzasluznijih junaka Dom.rata i stvaranje drzave Pwrkovic izrucen je Njemackoj i zatvoren zbog zadovoljenja ustaskih prohtjeva.
Perković je izručen Njemačkoj zbog sudjelovanja u ubojstvu njemačkog državljanina na njemačkom teritoriju ... tehnički gledano.
Da nije sudjeloval u tome, nitko ga za nikaj ne bi pital.
Ne seri.
a i to sunnjam da je dokazano
sud je bio za Perkovića ČISTI POLITIČKI SUD
Neka kasaba oko BihaćaSovak wrote:Sora wrote:slučaj Perković i Mustač dokazuje puno
1. Hrvati će te izdati makar se povrdio sto puta kao domoljub
2. Hrvati će izdati rođenu mater jer nisu karakterne osobe, nego beskičmenjaci i ljigavci
3. hrvatsko je pravosuđe smeće od pravosuđa
4. RH nije suverena niti samostalna država u kojoj se primjenjuju njnei zakoni, nego zakon jačega
5. Perković i Mustač su krivi koliko u Gotovina npr. ..pa?
Odi u svoju Bosnu.
Di si doma po starom?
Tuzla, Zenica?
Ne zajebavajte soru, nju je ocuh zlostavljao, jadna nije normalna;)
dijagram-
2015-08-09
A i ustaše su je u zagreb protjerale :(dijagram wrote:Ne zajebavajte soru, nju je ocuh zlostavljao, jadna nije normalna;)
Sora wrote:ha?
nekak ti ne ide razgovor
a čuj
idemo dalje
ništa nas ne može iznenaditi kaj ne
Kaj ti stvarno misliš da ja imam volje dnevno 24 ure jednoj SS-ovki kak si ti bistrititi mutnu vodu?
Dva-tri posta s tobom .. iznimno četiri i dost.
Zdra'o bona.
Guest- Guest
Šandor Winnetou wrote:Neka kasaba oko BihaćaSovak wrote:Sora wrote:slučaj Perković i Mustač dokazuje puno
1. Hrvati će te izdati makar se povrdio sto puta kao domoljub
2. Hrvati će izdati rođenu mater jer nisu karakterne osobe, nego beskičmenjaci i ljigavci
3. hrvatsko je pravosuđe smeće od pravosuđa
4. RH nije suverena niti samostalna država u kojoj se primjenjuju njnei zakoni, nego zakon jačega
5. Perković i Mustač su krivi koliko u Gotovina npr. ..pa?
Odi u svoju Bosnu.
Di si doma po starom?
Tuzla, Zenica?
Jebala sliku svoju.
Guest- Guest
dijagram wrote:Ne zajebavajte soru, nju je ocuh zlostavljao, jadna nije normalna;)
Neću više ... Tita mi.
Guest- Guest
Šandor Winnetou wrote:Jasno, ne želim ja upisom umanjivati ničije zasluge ali brale ono ne mogu dozvoliti ni da nam kradu zasluge i umanjuju veličinu naših muda u to doba. 91u su izgurali dragovoljci, 92e je krenulo priznanje i tek tada su mnogi odlučili hvatati pobjednički vlak i mjenjati kapute.Sovak wrote:Šandor Winnetou wrote:Lupetanje do bola, dijagaram, miha, kofein, speare,sovak, moja malenkost.. su najzaslužniji za stvaranje države. Da mi nismo ustali maunu bi se stvorila država a ovi su samo promjenili kapute jer ih je JNA praktično istjerala iz svojih redova, čast izuzetcima. A političari koji su promjenili kapute su to debelo i naplatili.jastreb wrote:Lustracija je sranje.
Francek to n8kad ne bi napravio,a da se lustracija napravila Hrvatska bi izgubila ratza mjesec dana.
Najzasluzniji zA pobjedu u ratu i za priznanje Hrvatske bili su bivsi komunisticki politicari,bivsi oficiri i generali JNA,bivsi pripadnici (kontra)obavjestajnih sluzbi,diplomati SFRJ i policajci.
Vraga bi sve to uspjeli emigranti,ustase, burzoaski ostaci iz predratnih vremena i demokrati tipa Vlade Gotovca.
Sve su u ratu napravili besprijekorno,a jedine greske bile su rehabilitacija ustastva,davanje privilegija CUH i pretvorba.
Reci mi kad već pričaš o oficirima JNA kakvu su ulogu imali u obrani Vu? Misliš da su ijednom bili na prvoj crti? Misliš da su oni kordinirali obranom ili smo mi sami to odradili? Pun mi je kufer vašeg glorificiranja i krađe zasluga za ono što nisu napravili.
Ne kuži on da smo do priznanja bili jako tanki sa "školovanim vojnim kadrom" iz JNA - čast izuzetcima. Trebalo je izdržati šest mjeseci fajta.
Ja neću umanjivati ulogu bivšeg SDS-a niti ulogu puno bivših milicajaca - tada policajaca Hrvata u obrani kaj su napravili odlične "posele" obzirom na mogućnosti i kaj ti veliš trebalo je stati u rov i ispriječiti se jebenim ljudožderima koji su nas ljudstvom i tehnikom nadmašivali višestruko.
A bilo nas je sve skup koje sam gore navel jako malo i bili smo rastegnuti do krajnjih granica.
OSRH su se stvarale iz policijskih postrojbi i nekaj amaterskih pilota i pilota prebjega iz JRV-a i svega nekoliko časnika JNA kaj su se odmah stavili na raspolaganje RH.
Ostalo mi mulci kaj smo kak ročnici služili JNA s početkom i sredinom osamdesetih.
Tek sada, kad šezdeseta trči pred mene, vidim i shvaćam kaj smo mi uspjeli.
Velim, trebalo je izdurati tu 1991.
Sad, 2021. im je lako srati kvake, naročito Tetrijebu kad mu se sezona parenja pobrkala.
X
Guest- Guest
Ni ovi u eu ne mogu vjerovat koliko imamo i imali smo agenture i pete kolone..pa traze dodatnu potvrdu iz arhiva...sto je ono a.g.matos govorio...da hrvati imaju pete kolone koliko svi u europi zajedno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...ja ih na ovom forumu najmanje pet mogu nabrojati
2015-09-08
Evo jednog mozda najtragicnijeg i jednog od najpoznatijih petokolonasa i agenata KOS-a Vladimira Jagara koji je spijao vlastitog mecenu spegelja ..mada ovo hrvat kod jagara se moze staviti navodnik kao i kod njegovog oca jer su se on i njegov otac kako jagar kaze i na popisu izjasnjavali kao jugoslaveni..covjek koji je dobio odlikovanhe jer je spijao spegelja radio kontra hrvatske da bi na koncu bio populjuvan od srba i optuzen da je hrvatski spijun..morao se povuci odnosno istjerali ga iz jugoslavenske ili srpske vohske 1993...ali nije se nikad pokajao sto je radio kontra hrvatske i hrvata...a koliko je takvih i prikrivenih
2015-09-08
zavisi što smotrate pod petom kolonomvuksadinare wrote:Ni ovi u eu ne mogu vjerovat koliko imamo i imali smo agenture i pete kolone..pa traze dodatnu potvrdu iz arhiva...sto je ono a.g.matos govorio...da hrvati imaju pete kolone koliko svi u europi zajedno
kod vas tupih rvatina svatko tko drugačije misli je peta kolona
zato vam tak fino i ide
sve naopako , svaka reforma, svaki pokušaj promjene, svaki pokušaj da vam se objasni istina
da
rvatinama je peta kolona ona koja im govori istinu
eto
i nemate pojma tko je stvarna peta kolona
i mene bi sigurno stavili u tu petu kolonu
e
a ja uvijek u prvoj
vuksadinare wrote:...ja ih na ovom forumu najmanje pet mogu nabrojati
ajoj
a ja reko samo PRCKO
kad vidim, ima ih ko pljeve
pet veliš?
O cem brbljas babo?..peta kolona su cinkarosi,spije..izdajice...sad bi tu stavio iz podeblje vlastite arhive o agenturi..ali ovo nije mjesto za to...mjesto ce biti sud i mediji...Sora wrote:zavisi što smotrate pod petom kolonomvuksadinare wrote:Ni ovi u eu ne mogu vjerovat koliko imamo i imali smo agenture i pete kolone..pa traze dodatnu potvrdu iz arhiva...sto je ono agmatos govorio...da hrvati imaju pete kolone koliko svi u europi zajedno
zato vam tako fino i ide
sve naopako , svaka reforma, svaki pokušaj promjene, svaki pokušaj da vam se objasni istina
da
eto
e
a ja uvijek u prvoj
2015-09-08
Šandor Winnetou wrote:Baba ne lupetaj više svega ti, dedaković nije bio zapovjednik obrane Vu nego Borković a on je zbrisao i ostavio grad bez pregovcarača na milost i nemilost razularenoj četničkoj bagri potpomognutoj s JNA.Sora wrote:ja koliko se sjećam Karlo Gorinšek, jedan od JNA oficira je bio spreman za obranu VUŠandor Winnetou wrote:Lupetanje do bola, dijagaram, miha, kofein, speare,sovak, moja malenkost.. su najzaslužniji za stvaranje države. Da mi nismo ustali maunu bi se stvorila država a ovi su samo promjenili kapute jer ih je JNA praktično istjerala iz svojih redova, čast izuzetcima. A političari koji su promjenili kapute su to debelo i naplatili.jastreb wrote:Lustracija je sranje.
zatim , u VU su se probijali HOSovci i oni su uspjeli a neka druga vojna formacija branitelja, nije
i kaj god
ha ha
i vi, sitna boranija ..
Da, mi smo stvorili državu i dali ti slčobodu govora da možeš po istoj sratri. Za vrijeme juge bi prvo dobila debele batine a 6 mjeseci ti u gradiški ne bi sigurno promaklo.
Mile Dedaković (rođen 4. srpnja 1951.) je umirovljeni stožerni brigadir Hrvatske vojske. Također poznat po svom ratnom nadimku Jastreb, Dedaković je najpoznatiji kao zapovjednik 204. vukovarske brigade i obrane grada Vukovara tijekom bitke 1991. početkom Domovinskog rata.
dakle, Šandor nema pojma o Dedakoviću
mene samo zanima na temelju čega ti Šandor očekuješ da se slavi DR , ono, svaki svoju kozu dere ...i ima svoju istinu
što i nije čudo, na jedan način, ali brte dogovorite se oko tog što je istina
a onda osuđujte takve ko ja
koji vam govore SVOJU ISTINU ali bar na nečemu baziranu
po toj tbvojoj logici Šandore još malo pa ćete žene na lomaći paliti
i knjige ofc
moja suseda ?vuksadinare wrote:O cem brbljas babo?..peta kolona su cinkarosi,spije..izdajice...sad bi tu stavio iz podeblje vlastite arhive o agenturi..ali ovo nije mjesto za to...mjesto ce biti sud i mediji...Sora wrote:zavisi što smotrate pod petom kolonomvuksadinare wrote:Ni ovi u eu ne mogu vjerovat koliko imamo i imali smo agenture i pete kolone..pa traze dodatnu potvrdu iz arhiva...sto je ono agmatos govorio...da hrvati imaju pete kolone koliko svi u europi zajedno
zato vam tako fino i ide
da
eto
e
a ja uvijek u prvoj
ona me cinkala policiji da se ne držim izolacije
Mesić?
on je dao dokumente u vezi BIH
Goldstein, on piše o partizanima
taj pak krši zakon šutnje o NOBU
ma..
i moj jedan kompa koji me stalno ogovara i tuži frendici da se motam po kafićima
a e
jebte Fuko, niš od te tvoje opsesije
liječi se bolje
zašto imam osjećaj da je najveća peta kolona -antifašistička?
baba ja ti govorim istinu a ne nešto što jr netko našvrljao. Dakle Dedaković je otišao u Vk i bio zapovjednik zbornog područja na Vukovarsko-Vinkovačkom ratištu a zapovjednik 204te je bio Branko Borković. Malo bolje guglaj, toliko pismena jesi.Sora wrote:Šandor Winnetou wrote:Baba ne lupetaj više svega ti, dedaković nije bio zapovjednik obrane Vu nego Borković a on je zbrisao i ostavio grad bez pregovcarača na milost i nemilost razularenoj četničkoj bagri potpomognutoj s JNA.Sora wrote:ja koliko se sjećam Karlo Gorinšek, jedan od JNA oficira je bio spreman za obranu VUŠandor Winnetou wrote:Lupetanje do bola, dijagaram, miha, kofein, speare,sovak, moja malenkost.. su najzaslužniji za stvaranje države. Da mi nismo ustali maunu bi se stvorila država a ovi su samo promjenili kapute jer ih je JNA praktično istjerala iz svojih redova, čast izuzetcima. A političari koji su promjenili kapute su to debelo i naplatili.jastreb wrote:Lustracija je sranje.
i kaj god
ha ha
i vi, sitna boranija ..
[size=40]Mile Dedaković[/size][size=40] (rođen [/size][size=40]4. srpnja[/size] [size=40]1951.[/size][size=40]) je umirovljeni [/size][size=40]stožerni brigadir[/size] [size=40]Hrvatske vojske[/size][size=40]. Također poznat po svom ratnom nadimku [/size][size=40]Jastreb[/size][size=40], Dedaković je najpoznatiji kao zapovjednik [/size][size=40]204. vukovarske brigade[/size][size=40] i obrane grada [/size][size=40]Vukovara[/size][size=40] tijekom [/size][size=40]bitke 1991.[/size][size=40] početkom [/size][size=40]Domovinskog rata[/size][size=40].[/size]
[size=40]dakle, Šandor nema pojma o Dedakoviću[/size]
[size=40]mene samo zanima na temelju čega ti Šandor očekuješ da se slavi DR , ono, svaki svoju kozu dere ...i ima svoju istinu [/size]
[size=40]što i nije čudo, na jedan način, ali brte dogovorite se oko tog što je istina[/size]
a onda osuđujte takve ko ja
koji vam govore SVOJU ISTINU ali bar na nečemu baziranu
po toj tbvojoj logici Šandore još malo pa ćete žene na lomaći paliti
i knjige ofc
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Europski parlament podržao moguće mjere protiv Poljske zbog ugrožavanja ljudskih prava
» Europski parlament usvojio rezoluciju u kojoj se poziva na uvođenje embarga na prodaju oružja Saudijskoj Arabiji zbog agresije u Jemenu
» Ipak Agrokor nije glavni sukob HDZ-a i MOST-a iza svega stoji otvaranje komunističkih arhiva gdje se nalaze Todorićevi ljudi i neki članovi HDZ-a iz vrha stranke
» Izbori za Europski Parlament
» Marijana Petir na listi HDZ-a za Europski parlament
» Europski parlament usvojio rezoluciju u kojoj se poziva na uvođenje embarga na prodaju oružja Saudijskoj Arabiji zbog agresije u Jemenu
» Ipak Agrokor nije glavni sukob HDZ-a i MOST-a iza svega stoji otvaranje komunističkih arhiva gdje se nalaze Todorićevi ljudi i neki članovi HDZ-a iz vrha stranke
» Izbori za Europski Parlament
» Marijana Petir na listi HDZ-a za Europski parlament
Page 3 of 4