Linglong
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Linglong
Ove sezone opet igramo tango smrti. -8 u Mateje Kežmana. Strah se uvukuao u tvrđavu zla u Jajincima...
Guest- Guest
Re: Linglong
https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/partizan-je-favorit-za-titulu-rikardo-prva-violina-jojic-dirigent-orkestra-koji-svira-po-notama-grobara/402520
Ode Partizan na plus osam. Peva Halid Bešlić: „U meni jesen je, a u mojoj duši sad je proleće“, a isti stih mogu mirne duše da primene Grobari, pošto Humsku 1 greje temperatura aktuelnog, ali je subjektivni osećaj da je stiglo najlepše godišnje doba. Uz nadu Grobara da će maja 2022. na istom mestu proslaviti titulu.
Ode Partizan na plus osam. Peva Halid Bešlić: „U meni jesen je, a u mojoj duši sad je proleće“, a isti stih mogu mirne duše da primene Grobari, pošto Humsku 1 greje temperatura aktuelnog, ali je subjektivni osećaj da je stiglo najlepše godišnje doba. Uz nadu Grobara da će maja 2022. na istom mestu proslaviti titulu.
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Možda i najgluplja tema foruma...
:D
dok postoji ,,hajduk split'' tema, sve i da se trudiš ne može da bude gluplja od te...
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Možda i najgluplja tema foruma...
dok postoji ,,hajduk split'' tema, sve i da se trudiš ne može da bude gluplja od te...
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Možda i najgluplja tema foruma...
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Možda i najgluplja tema foruma...
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:Princ od Čaira wrote:Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Možda i najgluplja tema foruma...
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:Princ od Čaira wrote:Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Možda i najgluplja tema foruma...
Guest- Guest
https://sportklub.rs/posts/natho-ako-nastavimo-ovako-niko-nas-nece-pobediti
Bibras Tatko
Bibras Tatko
Guest- Guest
Pa stavi naslov teme ko čovjek “FK PARTIZAN”, kakve jeseni, duše i proljeća…
niels-
2021-04-26
Princ od Čaira wrote:Ovde se uzdiže partizan, a vređa zvezda…
Sinko kako si ovo počeo, najviše se vrijeđa Partizan.
niels-
2021-04-26
CALE TI U DJUBRETARIMA
KEVA KURVA ZA STO DINARA
OBEDUJES IZ KONTENJERA
KAD SI BIO DETE MALO
KOMSIJA TE SILOVAO
JASNO JE KO DAN
VOLIS CMARTIZAN
KEVA KURVA ZA STO DINARA
OBEDUJES IZ KONTENJERA
KAD SI BIO DETE MALO
KOMSIJA TE SILOVAO
JASNO JE KO DAN
VOLIS CMARTIZAN
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:CALE TI U DJUBRETARIMA
KEVA KURVA ZA STO DINARA
OBEDUJES IZ KONTENJERA
KAD SI BIO DETE MALO
KOMSIJA TE SILOVAO
JASNO JE KO DAN
VOLIS CMARTIZAN
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Užas: Šandong Linglong dolazi u Srbiju, a oni su sponzori Juventusa
» TITO na otvaranju fabrike Linglong: "Najveća investicija ikada, izvoziće 500 miliona evra"
» TITO na otvaranju fabrike Linglong: "Najveća investicija ikada, izvoziće 500 miliona evra"
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2