HDZ je ovaj mjesec postao prva ikad stranka osuđena za korupciju. I što se dogodi? Naraste im rejting
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: HDZ je ovaj mjesec postao prva ikad stranka osuđena za korupciju. I što se dogodi? Naraste im rejting
Stari tvoji su u slobodnom padu...tko zna i kad i ako ce tresnuti...debotoijusto wrote:Ulazi Fata u kafić i pita:vuksadinare wrote:DP i rjesili ste se problema i problematicnih
- Nevina sam, ima li ovdje muškarac da me napravi ženom?
Ustade Mujo, svuče košulju, pa kaže:
- Evo ti, operi pa ispeglaj!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: HDZ je ovaj mjesec postao prva ikad stranka osuđena za korupciju. I što se dogodi? Naraste im rejting
epikur37 wrote:marcellus wrote:ali dobro, oni su pest, annoyance... vi ste jato skakavaca, biblijska pošast
Mi smo narod.
Degeneričan 1/1...
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ''Najbolje ikad. Vidite koliku je HRT kockicu dao HDZ-u za rejting od 27 posto? A sada pogledajte ostale ''
» Fauci: Omikron će označiti kraj pandemije, osim ako se dogodi ovaj scenarij
» Prva milijarda već za mjesec dana,!¨Kenwood Kenon: Sjajan uspjeh!
» Izbori u Španjolskoj : silovit skok ekstremnih desničara , VOX postao treća stranka u Španjolskoj
» Biden - oni koji imaju dobar kreditni rejting trebaju placati vecu ratu za otplatu kuce, a dodat love onima ciji je kreditni rejting nizak
» Fauci: Omikron će označiti kraj pandemije, osim ako se dogodi ovaj scenarij
» Prva milijarda već za mjesec dana,!¨Kenwood Kenon: Sjajan uspjeh!
» Izbori u Španjolskoj : silovit skok ekstremnih desničara , VOX postao treća stranka u Španjolskoj
» Biden - oni koji imaju dobar kreditni rejting trebaju placati vecu ratu za otplatu kuce, a dodat love onima ciji je kreditni rejting nizak
Page 3 of 3