Šta se krije iza Dodikove podrške EUFOR-u: Želja za mirom ili strah od NATO-a?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Šta se krije iza Dodikove podrške EUFOR-u: Želja za mirom ili strah od NATO-a?
"NATO već ima mandat da djeluje i ne treba nikakva nova odluka u tom smislu. Donosit će se odluka šta je to okidač za NATO djelovanje i oko toga će se postići konsenzus. Postoji već odluka da u slučaju narušavanja sigurnosti NATO bude aktiviran. Samo će se u slučaju da se to desi pregovarati koji je to momenat. Ne moraju sve članice NATO-a da se angažuju po tom pitanju. To nije ni potrebno, dovoljno je da u skladu s tom već donesenom odlukom, države koju su spremne da djeluju, djelovat će po okriljem NATO-a", tvrdi Kožljak.
Dodikova podrška produženju misije EUFOR-a, prema svemu sudeći, je posljedica shvatanja da NATO ima jasan mandat da djeluje u našoj zemlji, te da mu se povlačenjem evropskih snaga čak dodatno otvaraju vrata za to. Dodik se time, usput, želi prikazati kao pacifista i konstruktivni faktor.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sta-se-krije-iza-dodikove-podrske-eufor-u-zelja-za-mirom-ili-strah-od-nato-a/211024072
Dodikova podrška produženju misije EUFOR-a, prema svemu sudeći, je posljedica shvatanja da NATO ima jasan mandat da djeluje u našoj zemlji, te da mu se povlačenjem evropskih snaga čak dodatno otvaraju vrata za to. Dodik se time, usput, želi prikazati kao pacifista i konstruktivni faktor.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sta-se-krije-iza-dodikove-podrske-eufor-u-zelja-za-mirom-ili-strah-od-nato-a/211024072
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Šta se krije iza Dodikove podrške EUFOR-u: Želja za mirom ili strah od NATO-a?
Mujage samo kukaju strancima da im naprave muslimansku drzavu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Šta se krije iza Dodikove podrške EUFOR-u: Želja za mirom ili strah od NATO-a?
Sutra da im naprave unitarnu drzavu opet bi im Srbi i Hrvati smetali ...kao sto im Hrvati sad smetaju u Federaciji iako im u sustini i ne mogu da se suprotstave.
Oni hoce unitarnu BiH bez Srba I Hrvata... ili bar da Srbi i Hrvati budu svedeni na neznatnu manjinu
Puna podrska Dodiku.
Jedan meni jednom rece - kad bi vi bili Bosnjaci katolici a ne Hrvati, sve bi bilo u redu.
Ja mu odgovorio - ako ti danas smetamo kao Hrvati sutra bi ti smetali kao Bosnjaci katolici, jer vasa vladajuca ideologija je RADIKALNI ISLAMIZAM.
Oni hoce unitarnu BiH bez Srba I Hrvata... ili bar da Srbi i Hrvati budu svedeni na neznatnu manjinu
Puna podrska Dodiku.
Jedan meni jednom rece - kad bi vi bili Bosnjaci katolici a ne Hrvati, sve bi bilo u redu.
Ja mu odgovorio - ako ti danas smetamo kao Hrvati sutra bi ti smetali kao Bosnjaci katolici, jer vasa vladajuca ideologija je RADIKALNI ISLAMIZAM.
2015-09-24
previše tema na forumu oko nebitne bosne i republike srpske i herceg srpske.
Napravit će bosanski vilajet i svi će živjeti u miru i slozi.
2014-04-11
Putin će odlučit oće li prekinit to ili ne al meni više pasalo da to on ukine pa da se izbaci Austrija ubaci velika Britanija jer Austrija nije članica NATOa a Britanija je a nije članica EU.
Sjedište NATO i EU je u Briselu, par kvartova udaljeno sjedište al kad je EU misija onda je Austrija tu i nema Britanije a to Njemačkoj odgovara jer onda je ona glavna a Putin ima neke svoje ekonomske šeme s Njemačkom i Austrijom a s Britanijom je na ratnoj nozi i onda on to važe a ispada da je bolje da Austrija to drži nego da dođu Britanci koji pokazuju otvoreno neprijateljstvo spram Rusije.
S Austrijom će se nešto i dogovorit a s Britanijom neće ništa.
Posebno šta je ovaj novi premijer Austrije nikidan u skupštini UN pozva na poštivanje Briselskog sporazuma a šta Beograd i traži. Zato je Vučic i podrža misiju EU jer Austrija je na strani Srbije po tom pitanju Briselskog sporazuma na Kosovu.
Sjedište NATO i EU je u Briselu, par kvartova udaljeno sjedište al kad je EU misija onda je Austrija tu i nema Britanije a to Njemačkoj odgovara jer onda je ona glavna a Putin ima neke svoje ekonomske šeme s Njemačkom i Austrijom a s Britanijom je na ratnoj nozi i onda on to važe a ispada da je bolje da Austrija to drži nego da dođu Britanci koji pokazuju otvoreno neprijateljstvo spram Rusije.
S Austrijom će se nešto i dogovorit a s Britanijom neće ništa.
Posebno šta je ovaj novi premijer Austrije nikidan u skupštini UN pozva na poštivanje Briselskog sporazuma a šta Beograd i traži. Zato je Vučic i podrža misiju EU jer Austrija je na strani Srbije po tom pitanju Briselskog sporazuma na Kosovu.
2014-04-11
Komšić je naglasio da je riječ o HDZ-ovim zahtjevima za izmjene Izbornog zakona, a za koje smatra da ih podržava i Rusija. Ocijenio je da bi to bio, kako je rekao, kraj NATO perspektive Bosne i Hercegovine.
"Dodika ne može spasiti Adem Vuchiqi, bez obzira koliko se on protivio uvođenju sankcija, jer o sankcijama koje se najavljuju ne odlučuje on, niti ih ukoliko se s njima krene, može zaustaviti. Jedino što Dodika i njegov plan razgradnje države spašava jeste usvajanje anticivilizacijskih HDZ-ovih zahtjeva za izmjene izbornog zakona, koji ne znače ništa drugo nego ubijanje, ne samo evropske, nego još bitnije od toga, i NATO perspektive Bosne i Hercegovine, i bacanje pod noge usvojenog Programa reformi, pri čemu Rusija može zadovoljno trljati ruke, a time bi dodatno ojačala i Dodikova separatistička politika", kazao je.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic-Suljo-ne-moze-spasiti-dodika-vec-usvajanje-hdz-ovih-zahtjeva-koje-podrzava-rusija/211024083
"Dodika ne može spasiti Adem Vuchiqi, bez obzira koliko se on protivio uvođenju sankcija, jer o sankcijama koje se najavljuju ne odlučuje on, niti ih ukoliko se s njima krene, može zaustaviti. Jedino što Dodika i njegov plan razgradnje države spašava jeste usvajanje anticivilizacijskih HDZ-ovih zahtjeva za izmjene izbornog zakona, koji ne znače ništa drugo nego ubijanje, ne samo evropske, nego još bitnije od toga, i NATO perspektive Bosne i Hercegovine, i bacanje pod noge usvojenog Programa reformi, pri čemu Rusija može zadovoljno trljati ruke, a time bi dodatno ojačala i Dodikova separatistička politika", kazao je.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic-Suljo-ne-moze-spasiti-dodika-vec-usvajanje-hdz-ovih-zahtjeva-koje-podrzava-rusija/211024083
2014-04-11
Kaže drugarica KOMŠIĆ bla bla , bit će ti isto kraj NATO puta kad ti on u parlamentu RS povuće suglasnost o osnivanju državne BiH vojske al ne zato šta će to pravno vrijediti jer neće nego jer treba potpis 27 članica NATO kad se nekog prima u to a kad vide ovo da su izglasali i da je to luda kuća vojska neće nitko stavit potpis.
Tako da si moja drugarice matiran.
Tako da si moja drugarice matiran.
2014-04-11
22,267 | — |
76,939 | +245.5% |
158,776 | +106.4% |
338,988 | +113.5% |
573,876 | +69.3% |
700,000 | +22.0% |
8% stanovništva.
Sad im triba uvalit još jer cijelo vrijeme podržavaju Sarajevo.
2014-04-11
Lukašenko im ih uvaljuje sa sjeverne strane. Sad im sve triba natrpat u Germaniju u koju upada i Austrija.
...
Njemačka je postavila dodatnih 800 policajaca na poljsku granicu kako bi kontrolirala protok migranata koji pokušavaju ući u EU iz Bjelorusije, rekao je ministar unutarnjih poslova Horst Seehofer. Spreman je pojačati taj broj "ako bude potrebno", rekao je Seehofer za list Bild am Sonntag.
Dodao je da je prošle godine bilo 6162 neovlaštenih ulazaka u Njemačku iz Bjelorusije i Poljske.
Seehofer je prošli tjedan rekao da Njemačka ne namjerava zatvoriti granicu s Poljskom, ali je u nedjelju poručio da će zemlja možda morati razmotriti povratak kontrola.
"Ako se situacija na njemačko-poljskoj granici ne smiri, morat ćemo razmotriti hoće li se taj korak trebati poduzeti u koordinaciji s Poljskom i pokrajinom Brandenburg. Ta odluka će biti na novoj vladi", dodao je.
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/njemacka-policija-zaustavila-desnicare-naoruzane-macetama-i-palicama-kod-poljske-granice-15112737
...
Njemačka je postavila dodatnih 800 policajaca na poljsku granicu kako bi kontrolirala protok migranata koji pokušavaju ući u EU iz Bjelorusije, rekao je ministar unutarnjih poslova Horst Seehofer. Spreman je pojačati taj broj "ako bude potrebno", rekao je Seehofer za list Bild am Sonntag.
Dodao je da je prošle godine bilo 6162 neovlaštenih ulazaka u Njemačku iz Bjelorusije i Poljske.
Seehofer je prošli tjedan rekao da Njemačka ne namjerava zatvoriti granicu s Poljskom, ali je u nedjelju poručio da će zemlja možda morati razmotriti povratak kontrola.
"Ako se situacija na njemačko-poljskoj granici ne smiri, morat ćemo razmotriti hoće li se taj korak trebati poduzeti u koordinaciji s Poljskom i pokrajinom Brandenburg. Ta odluka će biti na novoj vladi", dodao je.
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/njemacka-policija-zaustavila-desnicare-naoruzane-macetama-i-palicama-kod-poljske-granice-15112737
2014-04-11
Litva je također pokrenula izgradnju ograde od bodljikave žice uduž svoje granice s Bjelorusijom, a ministri unutarnjih poslova 12 zemlja (Austrija, Bugarska, Cipar, Danska, Estonija, Grčka, Mađarska, Litva, Latvija, Poljska, Češka i Slovačka) pisale su 7. listopada Komisiji tražeći da EU financira te gradnje.
U petak je predsjednica Komisije Ursula von der Leyen odgovorila da Europska unija neće financirati "bodljikavu žicu i zidove" na granicama.
--
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/bodljikava-zica-na-granicama-eu-najveci-pobornici-migranata-sada-tvrde-da-je-zastita-legitimna-15112776
--
Prvo žica pa antiislamski manifest a onda priprema za holohaust.
U petak je predsjednica Komisije Ursula von der Leyen odgovorila da Europska unija neće financirati "bodljikavu žicu i zidove" na granicama.
--
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/bodljikava-zica-na-granicama-eu-najveci-pobornici-migranata-sada-tvrde-da-je-zastita-legitimna-15112776
--
Prvo žica pa antiislamski manifest a onda priprema za holohaust.
2014-04-11
Samo trpaš. Nisu ti Germani toliko veliki da mogu to sve primit i asimilirat. Onda prije ili poslije će puknit i onda ide isto ko i sa Židovima. Ja ću se samo smijat sa strane jer znam da Njemačka i Austrija jednom kad krenu ne mogu ih ostavit u susjednim državama na životu da im se ovi ne osvete sutra.
BOSNA.
BOSNA.
2014-04-11
Baš sam zločko.
To ti je taj general gf s pet zvjezdica i ujedno anđeoska hijerarhija a demoni su anđeli.
To ti je taj general gf s pet zvjezdica i ujedno anđeoska hijerarhija a demoni su anđeli.
2014-04-11
Ljudi na ovoj planeti su govna jer da nisu govna onda ne bi jedna vojno neutralna Austrija priznala Kosovo dakle direktno otkidanje tuđeg teritorija. Dakle nisi vojno neutralan nego si lažov i imaš neke planove.
Eto ti sad točno onoliko muslimana u Austriju koliko Kosovo ima stanovnika. Kad su ti toliko dragi.
S govnima možeš samo pričat jezikom kojeg razumiju. Inače ne čuju znaš.
Eto ti sad točno onoliko muslimana u Austriju koliko Kosovo ima stanovnika. Kad su ti toliko dragi.
S govnima možeš samo pričat jezikom kojeg razumiju. Inače ne čuju znaš.
2014-04-11
A iste takve planove kakve imaš na Kosovu ( smanjivanje Srbije ) imaš i u BiH prema njima i Hrvatskoj samo to je u rukavicama. U fino. Podržavaš Sarajevo.
Ne učini drugome šta ne želiš da tebi netko učini a nije vam problem politički podržavat Komšića i preglasavat Hrvatsku.
Sad ćeš ti dobit more musliamana u Austriju a ja ih neću ni taknit nego ću se samo smijat.
BUON APETITO.
Ne učini drugome šta ne želiš da tebi netko učini a nije vam problem politički podržavat Komšića i preglasavat Hrvatsku.
Sad ćeš ti dobit more musliamana u Austriju a ja ih neću ni taknit nego ću se samo smijat.
BUON APETITO.
2014-04-11
RayMabus wrote:Napravit će bosanski vilajet i svi će živjeti u miru i slozi.
pravaška nadanja
:)
Il mće se podijeliti ili sve priključiti u mini šengen, čitaj srbiji
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja nisam pravaš nego galaktička konfederacija. Niti tražim Hrvatsku do Drine nit me zanima ukidanje entiteta RS , nit cjepanje BIH nit treći entitet.
Samo oću jedno da sve bude u ravnoteži al neće ni to. Pa ćemo pričat jezikom koja ta govna razumiju.
Samo oću jedno da sve bude u ravnoteži al neće ni to. Pa ćemo pričat jezikom koja ta govna razumiju.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja nisam pravaš nego galaktička konfederacija. Niti tražim Hrvatsku do Drine nit me zanima ukidanje entiteta RS , nit cjepanje BIH nit treći entitet.
Samo oću jedno da sve bude u ravnoteži
ma jašta ba
da ostane ovako, nekako da ta beha ostane ako je moguće ikako
i da se ništa ne talasa
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne mora se ništa talasat. Mladi odlaze, natalitet pada. Nema tko ratovat.
Nacionalni park Bosna i Hercegovina.
Ti misliš da sam ja lud pa ću ovdje ratovat. Ratovat ću njima tamo na zapadu u dvorištu. Da malo osjete ćari GRAĐANSKE.
ALLAH EKBER.
PS ; Pričaš s generalom gf s pet zvijedica. To ti je vojni genije. Vrhunski geostratezi.
Nacionalni park Bosna i Hercegovina.
Ti misliš da sam ja lud pa ću ovdje ratovat. Ratovat ću njima tamo na zapadu u dvorištu. Da malo osjete ćari GRAĐANSKE.
ALLAH EKBER.
PS ; Pričaš s generalom gf s pet zvijedica. To ti je vojni genije. Vrhunski geostratezi.
2014-04-11
Ma ko se boji NATOa ...tigar od papira
To je nesposobno za bilo kakav ozbiljan rat.
Ako mogu bombardirat iz zraka I to je to. A na kopnu su kurac na biciklu.
Rusi ili Kinezi bi ih pobrisali sa mape
A pogotovo Rusi i Kinezi zajedno
Ko bi ratovao za pedercine zapadne i njihove interese ...Hrvati mozda ...nemaju drugog posla.
To je nesposobno za bilo kakav ozbiljan rat.
Ako mogu bombardirat iz zraka I to je to. A na kopnu su kurac na biciklu.
Rusi ili Kinezi bi ih pobrisali sa mape
A pogotovo Rusi i Kinezi zajedno
Ko bi ratovao za pedercine zapadne i njihove interese ...Hrvati mozda ...nemaju drugog posla.
2015-09-24
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» b92: Kolinda na čelu NATO-a? Šta se krije iza sastanka sa poljskim predsednikom
» EU parlament pozvao NATO da spremi alternativu ako se ne produži mandat EUFOR-a u BiH
» Oduvijek mi je bila želja da postanem članom Saveza komunista Jugoslavije, da budem nosioc progresa, napretka, branioc u prvim redovima Naše domovine od svih vrsta napada, da nastavim gdje su drugi stali, da slijedim Titov put i Njegova djela. Ta želja is
» Vrati se kući,mirom ili mačem
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» EU parlament pozvao NATO da spremi alternativu ako se ne produži mandat EUFOR-a u BiH
» Oduvijek mi je bila želja da postanem članom Saveza komunista Jugoslavije, da budem nosioc progresa, napretka, branioc u prvim redovima Naše domovine od svih vrsta napada, da nastavim gdje su drugi stali, da slijedim Titov put i Njegova djela. Ta želja is
» Vrati se kući,mirom ili mačem
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
Page 1 of 2