Dodik za „Der Spiegel“: Ne želimo živjeti u muslimanskoj Bosni i Hercegovini
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Dodik za „Der Spiegel“: Ne želimo živjeti u muslimanskoj Bosni i Hercegovini
Izmaltretirat će ih potpuno ovi u Sarajevu i uzet šume, poljoprivredno zemljište, ukratko skinit do gaća i još im opalit sankcije.
Vidili da mogu nekažnjeno maltretirat Hrvate s Komšićem pa onda sad na redu i ovi.
To se znalo da kad ovladaju Hrvatima i njih stave pod kontrolu da ste sljedeći vi na redu i da ne može vjećno ostat to da vi stojite netaknuti sa strane.
Vidili da mogu nekažnjeno maltretirat Hrvate s Komšićem pa onda sad na redu i ovi.
To se znalo da kad ovladaju Hrvatima i njih stave pod kontrolu da ste sljedeći vi na redu i da ne može vjećno ostat to da vi stojite netaknuti sa strane.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Dodik za „Der Spiegel“: Ne želimo živjeti u muslimanskoj Bosni i Hercegovini
Ovaj Vučic nije normalan lik. Dodik njemu priča o problemima a isti su i Hrvatima i Srbima a on kako Hrvatska želi spriječit da se Srbija razvija i da joj smeta njeno ekonomsko i vojno jačanje itd.
Njemu nisu sve u glavi čiste. To se mora skinit.
2014-04-11
On u svojoj glavi ne funkcionira logički. Opsjednut je nekim takmičenjem s Hrvatskom a nitko ga u Hrvatskoj ne doživljava jer su vidili da je četnik i lažov.
A nit koga brige za njihovu ekonomiju nit išta a od vojnih stvari normalno da gledam ono šta je meni ugroza. Još najbolje da neću.
I ovi se njemu žali kako muslimani maltretiraju Srbe a šta je i hrvatski problem tamo a on o Hrvatskoj i kako mi mrzimo Srbiju i ne želimo da ona ima jaku ekonomiju i vojsku.
Nije on u glavi posložen. To nešto tu ne štima njemu unutra. Bolesno opsjednut rivalstvom s Hrvatskom.
Hrvatska će ga najušit samo tako. Dvi pleske i aj ća doma.
A nit koga brige za njihovu ekonomiju nit išta a od vojnih stvari normalno da gledam ono šta je meni ugroza. Još najbolje da neću.
I ovi se njemu žali kako muslimani maltretiraju Srbe a šta je i hrvatski problem tamo a on o Hrvatskoj i kako mi mrzimo Srbiju i ne želimo da ona ima jaku ekonomiju i vojsku.
Nije on u glavi posložen. To nešto tu ne štima njemu unutra. Bolesno opsjednut rivalstvom s Hrvatskom.
Hrvatska će ga najušit samo tako. Dvi pleske i aj ća doma.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ovaj Vučic nije normalan lik. Dodik njemu priča o problemima a isti su i Hrvatima i Srbima a on kako Hrvatska želi spriječit da se Srbija razvija i da joj smeta njeno ekonomsko i vojno jačanje itd.
I on i Asad.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa nije on normalan čovik. Dodik mu je doša s konkretnim problemima i zna se šta je priča i tko oće pritisnit i Srbe i Hrvate u BiH i ovi odjednom ni iz čega : Hrvatska mrzi Srbiju i smeta joj šta se Srbija razvija i šta njena vojska jača.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Ovaj Vučic nije normalan lik. Dodik njemu priča o problemima a isti su i Hrvatima i Srbima a on kako Hrvatska želi spriječit da se Srbija razvija i da joj smeta njeno ekonomsko i vojno jačanje itd.
I on i Asad.
Pa jel tebi to normalno ? Ja mislim da nije.
2014-04-11
On je održa tu konferenciju za medije, jedno po ure to trajalo na Tanjugu. Ja sve gledam i onda odjedanput on o kako Hrvatska mrzi Srbiju i bla bla bla.
To valjda izbori za po godine a ovo je tv i onda on ubacija i to. A mislin stvarno je ono kreten. Bar iz moje točke gledišta.
To valjda izbori za po godine a ovo je tv i onda on ubacija i to. A mislin stvarno je ono kreten. Bar iz moje točke gledišta.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa nije on normalan čovik. Dodik mu je doša s konkretnim problemima i zna se šta je priča i tko oće pritisnit i Srbe i Hrvate u BiH i ovi odjednom ni iz čega : Hrvatska mrzi Srbiju i smeta joj šta se Srbija razvija i šta njena vojska jača.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Ovaj Vučic nije normalan lik. Dodik njemu priča o problemima a isti su i Hrvatima i Srbima a on kako Hrvatska želi spriječit da se Srbija razvija i da joj smeta njeno ekonomsko i vojno jačanje itd.
I on i Asad.
Pa jel tebi to normalno ? Ja mislim da nije.
Srbiju treba pritisnuti jer kroz nju prolazi novi ruski plinovod. Na pomolu je velika energetska kriza u EU.
Preko Šiptara se izleda ništa ne može.
Možda preko Bosne da nešto probamo?
crvenkasti-
2014-04-17
Ne triba. Zašto bi je pritiskali ? Hrvatska kupuje taj ruski plin iz tog smjera. Ja nemam interes da ju pritiskam.
Priča je i o plinovodu preko Banja Luke a to valjda treba ić preko Brčkog pa Amerikanci ne daju.
Ne zanima ti nas pola tih stvari. U biti 75% tih stvari šta oni misle da nama smeta a to uopće nije točno. Smeta mi taj aerodrom kod Trebinja i to ću blokirat.
A za plin me uopće nije brige. Totalno me ne zanima.
Priča je i o plinovodu preko Banja Luke a to valjda treba ić preko Brčkog pa Amerikanci ne daju.
Ne zanima ti nas pola tih stvari. U biti 75% tih stvari šta oni misle da nama smeta a to uopće nije točno. Smeta mi taj aerodrom kod Trebinja i to ću blokirat.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne triba. Zašto bi je pritiskali ? Hrvatska kupuje taj ruski plin iz tog smjera. Ja nemam interes da ju pritiskam.
Hrvatska je EU. Mi nemamo samostalnost niti suverenitet. Sve smo prenijeli na EU.
Kad nekome nešto kažemo, to govorimo u ime EU.
Kad nam netko nešto kaže, ne govori to nama, nego EU.
crvenkasti-
2014-04-17
To ti misliš da je to tako a u osnovi imaš rasprave i tamo se ipak čuje nešto kad mi kažemo da nevalja il nije u interesu NATO i EU.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Ne triba. Zašto bi je pritiskali ? Hrvatska kupuje taj ruski plin iz tog smjera. Ja nemam interes da ju pritiskam.
Hrvatska je EU. Mi nemamo samostalnost niti suverenitet. Sve smo prenijeli na EU.
Da nama nešto smeta tu ne bi to prošlo u Hrvatskoj jer imamo mi metode kako da udarimo na centre moći koje se previše osokole.
2014-04-11
RayMabus wrote:To ti misliš da je to tako a u osnovi imaš rasprave i tamo se ipak čuje nešto kad mi kažemo da nevalja il nije u interesu NATO i EU.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Ne triba. Zašto bi je pritiskali ? Hrvatska kupuje taj ruski plin iz tog smjera. Ja nemam interes da ju pritiskam.
Da nama nešto smeta tu ne bi to prošlo u Hrvatskoj jer imamo mi metode kako da udarimo na centre moći koje se previše osokole.
Koje metode?
crvenkasti-
2014-04-17
Pa galaktička federacija majmune.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:To ti misliš da je to tako a u osnovi imaš rasprave i tamo se ipak čuje nešto kad mi kažemo da nevalja il nije u interesu NATO i EU.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Ne triba. Zašto bi je pritiskali ? Hrvatska kupuje taj ruski plin iz tog smjera. Ja nemam interes da ju pritiskam.
Koje metode?
Sad će sankcije Dodikovim i Vučicevim kompanjonima tako da ih još više približim Rusiji.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa galaktička federacija majmune.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:To ti misliš da je to tako a u osnovi imaš rasprave i tamo se ipak čuje nešto kad mi kažemo da nevalja il nije u interesu NATO i EU.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Ne triba. Zašto bi je pritiskali ? Hrvatska kupuje taj ruski plin iz tog smjera. Ja nemam interes da ju pritiskam.
Koje metode?
Sad će sankcije Dodikovim i Vučicevim kompanjonima tako da ih još više približim Rusiji.
Možda izbije neki mali rat, pa će se prekinuti Južni tok.
Odmah manje love za Ruse, a više za Amere.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne znam. Meni to ne smeta. To Amerikanci i Rusi natezanje. Mislim pričamo o plinu. Neš ti bitne stvari.
Najbitnije je da ga Komšić nema i mora uvozit il iz Hrvatske il iz Srbije.
Najbitnije je da ga Komšić nema i mora uvozit il iz Hrvatske il iz Srbije.
2014-04-11
Vučic priča o tom plinu a on ga i dalje uvozi samo ga sad uvozi iz smjera Bugarske a prije je to išlo priko Mađarske. On se navija o tome pred izbore a ništa bitno se tu za Srbiju nije promjenilo osim šta Rusija ima drugi smjer snadbjevanja za Mađarsku itd.
Dakle to je geoplitički plus za Rusju i Srbiju a inače nema neke bitnosti. Isti plin i isti dobavljač.
Dakle to je geoplitički plus za Rusju i Srbiju a inače nema neke bitnosti. Isti plin i isti dobavljač.
2014-04-11
Neke stvari su ispolitizirane. Vučic o tom plinu non stop da pokaže kako je Rusija majka i močna a cijene struje skočile 70 posto.
Presmešno.
Jedite govna al zapamtite Rusija je vaša majka.
Presmešno.
Jedite govna al zapamtite Rusija je vaša majka.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» UN produžio mandat EUFOR-a u Bosni i Hercegovini
» Čija je migrantska kriza u Bosni i Hercegovini?
» Islamski ekstremisti prijete Bosni i Hercegovini
» Bosni i Hercegovini odobren uvoz konja u EU
» Rusija ''ozbiljno zabrinuta'' za situaciju u Bosni i Hercegovini
» Čija je migrantska kriza u Bosni i Hercegovini?
» Islamski ekstremisti prijete Bosni i Hercegovini
» Bosni i Hercegovini odobren uvoz konja u EU
» Rusija ''ozbiljno zabrinuta'' za situaciju u Bosni i Hercegovini
Page 2 of 2