Strah i trepet Korenice:'Majku vam je...ustasku sve cu vas pobit.Ja sam cetnik'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Strah i trepet Korenice:'Majku vam je...ustasku sve cu vas pobit.Ja sam cetnik'
dzango wrote:Bi, da Ujka nije pička. Nema muda ni da odgovori a kamoli da izađe na crtu. Zove jajara muriju da ga brani.kaya wrote:Takvo što se inače riješi bez policije.
Sačekaš ga, ubiješ od batina da ne vidi jedno mjesec dana. Kada prijavi pošto takvi idu na kurac i policiji i sucu platiš kaznicu i vozi..
Pametan prije svega.
Jer ak u nazočnosti svjedoka prasneš tvojeg Serva ideš u rešt zbog zločina iz mržnje, plus moraš gledati žalosno lice Pupavca jedno sat vremena na TV-u.
Ovak ''organi'' delaju svoj posel za koji su plaćeni.
I ne moraš gledati Pupavca.
Win-win.
Guest- Guest
Re: Strah i trepet Korenice:'Majku vam je...ustasku sve cu vas pobit.Ja sam cetnik'
...a četalju se puni dosjeSovak wrote:dzango wrote:Bi, da Ujka nije pička. Nema muda ni da odgovori a kamoli da izađe na crtu. Zove jajara muriju da ga brani.kaya wrote:Takvo što se inače riješi bez policije.
Sačekaš ga, ubiješ od batina da ne vidi jedno mjesec dana. Kada prijavi pošto takvi idu na kurac i policiji i sucu platiš kaznicu i vozi..
Pametan prije svega.
Jer ak u nazočnosti svjedoka prasneš tvojeg Serva ideš u rešt zbog zločina iz mržnje, plus moraš gledati žalosno lice Pupavca jedno sat vremena na TV-u.
Win-win.
iduci put ce organi znati s kim imaju posla
a ni Pupi nece moci puno srati
Mislis?Noor wrote:... a četalju se puniSovak wrote:dzango wrote:Bi, da Ujka nije pička. Nema muda ni da odgovori a kamoli da izađe na crtu. Zove jajara muriju da ga brani.kaya wrote:Takvo što se inače riješi bez policije.
Sačekaš ga, ubijen od batine da ne vidi jedan mjesec dana. Kada prijavi poštovati takvi idu na kurac i policiju i sucu platiš kaznicu i vozi ..
Pametan prije svega.
Jer ak u nazočnosti svjedoka prasneš tvoga Serva ideš u rešt zbog zločina iz mržnje, plus moraš gledati žalosno lice Pupavca jedno sat vremena na TV-u.
Ovak '' organi '' odlažu svoj posel za koji su plaćeni.
Ne moram gledati Pupavca.
Win-win.
dosje iduci put ce organi znati s kim imaju posla
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sovak wrote:dzango wrote:Bi, da Ujka nije pička. Nema muda ni da odgovori a kamoli da izađe na crtu. Zove jajara muriju da ga brani.kaya wrote:Takvo što se inače riješi bez policije.
Pametan prije svega.
Win-win.
a gle, popit batine uvijek stignevuksadinare wrote:Mislis?Noor wrote:... a četalju se puniSovak wrote:dzango wrote:Bi, da Ujka nije pička. Nema muda ni da odgovori a kamoli da izađe na crtu. Zove jajara muriju da ga brani.kaya wrote:Takvo što se inače riješi bez policije.
Sačekaš ga, ubijen od batine da ne vidi jedan mjesec dana. Kada prijavi poštovati takvi idu na kurac i policiju i sucu platiš kaznicu i vozi ..
Pametan prije svega.
Jer ak u nazočnosti svjedoka prasneš tvoga Serva ideš u rešt zbog zločina iz mržnje, plus moraš gledati žalosno lice Pupavca jedno sat vremena na TV-u.
Ovak '' organi '' odlažu svoj posel za koji su plaćeni.
Ne moram gledati Pupavca.
Win-win.
dosje iduci put ce organi znati s kim imaju posla
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bencicka:'Ja sam strah i trepet.Kad vam ja dodjem na vrata...'
» Strah i trepet širi se u Malmou, Hrvati u panici:'Prijete nam bombama, supruga sa kćeri će otići iz grada'
» Žutarnji: Putin strah i trepet, židovi begaju, Turci plaču ajme majko koje novine
» Udri, Metodije, majku im ustašku! :)
» Sve su to zakuhali Mađari, majku im ustašku
» Strah i trepet širi se u Malmou, Hrvati u panici:'Prijete nam bombama, supruga sa kćeri će otići iz grada'
» Žutarnji: Putin strah i trepet, židovi begaju, Turci plaču ajme majko koje novine
» Udri, Metodije, majku im ustašku! :)
» Sve su to zakuhali Mađari, majku im ustašku
Page 2 of 2