ne pada nam napamet davati ostavke, mi smo izbore dobili?!?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ne pada nam napamet davati ostavke, mi smo izbore dobili?!?
danni1 wrote:Neka njih.Ovo vodstvo SDP-a je dobro i ne trebaju davati ostavke.
neki drugi ljudi bi mogli SDP možda vratit na političku scenu ovi će tu crvendačku stranku odvući u sigurnu propast.
Guest- Guest
u obranu fuhrera Vojka on se uopće nije namjerio na splitskog gradonačelnika, već na nekog Baltasara,možda onog profesora iz crtanogtre911 wrote:Prvi ešalon srbadija u SDPu-opačićka, stazić, grčić, drugi ešalon mrsić, grbin, odojko i cipelare baldasara kao sumanuti ali je SDP demokratska stranka u kojoj svako smije izreći svoje mišljenje :DDDmarcellus wrote:a inače super mi je demokracija u SDP-u, kad ih njihov član pozove da daju ostavke, što je standard kad se izgubi vlast, oni ga idu izbacit iz stranke... ma do jaja
n_razbojnik-
2014-04-15
niko kao vojko , nego oće li frfljavi sad napraviti neku predstavu o krađi pobjede SDPu, ono kako je HDZ maznio izbore sa osvojenih više mandata ili tako nešto?n_razbojnik wrote:u obranu fuhrera Vojka on se uopće nije namjerio na splitskog gradonačelnika, već na nekog Baltasara,možda onog profesora iz crtanogtre911 wrote:Prvi ešalon srbadija u SDPu-opačićka, stazić, grčić, drugi ešalon mrsić, grbin, odojko i cipelare baldasara kao sumanuti ali je SDP demokratska stranka u kojoj svako smije izreći svoje mišljenje :DDDmarcellus wrote:a inače super mi je demokracija u SDP-u, kad ih njihov član pozove da daju ostavke, što je standard kad se izgubi vlast, oni ga idu izbacit iz stranke... ma do jaja
Guest- Guest
pobacat će svježe meso preko cijele Rive ovaj puta...performansa raditre911 wrote:niko kao vojko , nego oće li frfljavi sad napraviti neku predstavu o krađi pobjede SDPu, ono kako je HDZ maznio izbore sa osvojenih više mandata ili tako nešto?n_razbojnik wrote:u obranu fuhrera Vojka on se uopće nije namjerio na splitskog gradonačelnika, već na nekog Baltasara,možda onog profesora iz crtanogtre911 wrote:Prvi ešalon srbadija u SDPu-opačićka, stazić, grčić, drugi ešalon mrsić, grbin, odojko i cipelare baldasara kao sumanuti ali je SDP demokratska stranka u kojoj svako smije izreći svoje mišljenje :DDDmarcellus wrote:a inače super mi je demokracija u SDP-u, kad ih njihov član pozove da daju ostavke, što je standard kad se izgubi vlast, oni ga idu izbacit iz stranke... ma do jaja
n_razbojnik-
2014-04-15
Men se čini da bi ovaj put mogao dobiti i stvarne batine a ne samo salvu zvižduka i pokoju rajčicu, jebote ako su riječani onako reagirali onda je stvarno prekipilo svima sa njegovim sranjima.n_razbojnik wrote:pobacat će svježe meso preko cijele Rive ovaj puta...performansa raditre911 wrote:niko kao vojko , nego oće li frfljavi sad napraviti neku predstavu o krađi pobjede SDPu, ono kako je HDZ maznio izbore sa osvojenih više mandata ili tako nešto?n_razbojnik wrote:u obranu fuhrera Vojka on se uopće nije namjerio na splitskog gradonačelnika, već na nekog Baltasara,možda onog profesora iz crtanogtre911 wrote:Prvi ešalon srbadija u SDPu-opačićka, stazić, grčić, drugi ešalon mrsić, grbin, odojko i cipelare baldasara kao sumanuti ali je SDP demokratska stranka u kojoj svako smije izreći svoje mišljenje :DDDmarcellus wrote:a inače super mi je demokracija u SDP-u, kad ih njihov član pozove da daju ostavke, što je standard kad se izgubi vlast, oni ga idu izbacit iz stranke... ma do jaja
Guest- Guest
o tom potom, ali opasan izlov srdelica i lignji se sprema za lokalne, možda i rekordantre911 wrote:Men se čini da bi ovaj put mogao dobiti i stvarne batine a ne samo salvu zvižduka i pokoju rajčicu, jebote ako su riječani onako reagirali onda je stvarno prekipilo svima sa njegovim sranjima.n_razbojnik wrote:pobacat će svježe meso preko cijele Rive ovaj puta...performansa raditre911 wrote:niko kao vojko , nego oće li frfljavi sad napraviti neku predstavu o krađi pobjede SDPu, ono kako je HDZ maznio izbore sa osvojenih više mandata ili tako nešto?n_razbojnik wrote:u obranu fuhrera Vojka on se uopće nije namjerio na splitskog gradonačelnika, već na nekog Baltasara,možda onog profesora iz crtanogtre911 wrote:Prvi ešalon srbadija u SDPu-opačićka, stazić, grčić, drugi ešalon mrsić, grbin, odojko i cipelare baldasara kao sumanuti ali je SDP demokratska stranka u kojoj svako smije izreći svoje mišljenje :DDDmarcellus wrote:a inače super mi je demokracija u SDP-u, kad ih njihov član pozove da daju ostavke, što je standard kad se izgubi vlast, oni ga idu izbacit iz stranke... ma do jaja
n_razbojnik-
2014-04-15
Milančura kao dijete na noši - gleda te u oči i SERE !!
Guest- Guest
Ovo je više unutarstranačko pitanje, naime ili će ovi njih izbaciti ili će oni njih
Kermit-
2014-04-17
najbolje bi bilo da se civilizirano potuku pa nek jači pobijedi... nego jeste primijetili da se ranko-vić uopće nigdje ne pojavljuje....
2015-08-08
Primiro se i misli da će se njegova bahatost a pogotovo sranja koja je radio zaboraviti.michaellcmacha wrote:najbolje bi bilo da se civilizirano potuku pa nek jači pobijedi... nego jeste primijetili da se ranko-vić uopće nigdje ne pojavljuje....
Guest- Guest
I Sanader.vuksadinare wrote:....a mogu im iskustveno pomoc u tome i pupovac i stanimirovic
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tre911 wrote:Primiro se i misli da će se njegova bahatost a pogotovo sranja koja je radio zaboraviti.michaellcmacha wrote:najbolje bi bilo da se civilizirano potuku pa nek jači pobijedi... nego jeste primijetili da se ranko-vić uopće nigdje ne pojavljuje....
Možda će sada konačno isplivati snimak policijske nadzorne kamere - ili je HOUDINI već odradio svoj posao !
Guest- Guest
Snimili su prolaznici dovoljno da se vidi brutalnost policije u slučaju Darka Pajčića, držim da treba sabadoša pritvoriti ili će u protivnom sa promjenom vlasti zaprašiti put srbije i tamo zatražiti azil, ipak mu je ćale bio u četnicima pa se može nadati utočištu preko Dunavaredder4 wrote:tre911 wrote:Primiro se i misli da će se njegova bahatost a pogotovo sranja koja je radio zaboraviti.michaellcmacha wrote:najbolje bi bilo da se civilizirano potuku pa nek jači pobijedi... nego jeste primijetili da se ranko-vić uopće nigdje ne pojavljuje....
Možda će sada konačno isplivati snimak policijske nadzorne kamere - ili je HOUDINI već odradio svoj posao !
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Stier poručio da mu ne pada napamet napadati Škoru i da se zna tko je glavni protivnik
» split ide na izbore, puljak i ivošević daju neopozive ostavke
» Boris zakucao: Torijevci ubjedljivo dobili izbore
» Glavni tajnik SDP-a tvrdi da su dobili izbore ali nema pojma gdje
» Dečki gotovo je, podnesite ostavke...
» split ide na izbore, puljak i ivošević daju neopozive ostavke
» Boris zakucao: Torijevci ubjedljivo dobili izbore
» Glavni tajnik SDP-a tvrdi da su dobili izbore ali nema pojma gdje
» Dečki gotovo je, podnesite ostavke...
Page 2 of 2