Svjedok vremena i dogadjaja!Prljavci 17.10.1989-17.10.2021 i 32 godine od velikog dogadjaja
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Svjedok vremena i dogadjaja!Prljavci 17.10.1989-17.10.2021 i 32 godine od velikog dogadjaja
vuksadinare wrote:Nis te on nije razmelSovak wrote:mentalitet wrote:Sovak wrote:mentalitet wrote:epikur37 wrote:Vucko ja da sam na tvom mjestu polako bih počeo pisati memoare...
Pa on bi mogao pisati samo o tome kako je jebavo koze po Velebitu..Dodushe i to bi imalo neku publiku a posebno iz dinaroidnog kraja..
Frend ti je s južne padine Majevice ... reklo bi se po starinski iz bosanske pripizdine.
Sad ''ziđa'' po Zadru. Navodno sve legalno.
Nije mi nikakav frend što ne znachi da ga ne respektiram jer chovjek ima svoje JA inije sklon choporu što ga razdvaja od vas koji ništa drugo i ne znate osim da kesite svoje umjetne oči ..
Ne srami se raditi ni kopati ..gleda da ostvari svoje ideje i svoje snove.Pretpostavljam da su mu u Tuzli sve uzeli ili pokušali kao što su meni pokušali u Zagrebu..radi bori se ... ne čeka milostinju i ne sjedi na zidu prichajuci sa polupismenim svijetom kako ce ovo ..kako ce ono ... kakav je bio ... i kakav ce biti pa onda pita onog prvog do sebe imash za pivu..Ja vjerujem da nije toliko glup da radi bez gradjevinske..Elem već sam napisao jednom ovdje javno da mu hrvati mogu sve oprostiti ali uspjeh nikada tako da si i ti jedan od onih kojima se zavist pišti na uha..I samo da josh neshto primijetim..ti sa Zagorjem i kajkavskim imash slichnosti ko ameba i ptica. .Odaje te mentalitet koji nikada nije bio zagorski..ta tvoja psiha murjaka koja bi zavirila iu poljski WC samo da nešto dozna o nekome ne bi li mu šta napakovao ..Taj tvoj bosanceroski mentalitet govori iz kakve kuce dolazish a to se sakritine moze jarane ..
Kakav Bosanchero ili Zagorec mulec ... zlegel sam se u Zagrebu i cijeli život sam tu. Iako gledam nekam zgiljati kad dojde vrijeme.
Moji predki ... za razliku od tebe nema niti jedan iz Anadolije. Haplogrupe ne lažu.
A frenda koji '' ziđa '' sam ti spomenul jer njaške po Bosancima i Hercegovcima.
Pa sad kak on to doživljava, njegov problem.
Kaj se mene tiče neg nazida deset katova, ja sretan. A još sretniji ak je platil sve dozvole.
(Je l 'tak Epikure? )
I još nešto ... Zagorci itekak voli viriti susedu prek plota, a bome i meju pomaknuti.
A onda delaju kolci i sekire.
Tak da ne seri o nečem kaj pojma nemaš.
Vidim da i tebe to jebe.
Ovdje pišeš plahte, a nije da nemaš materijala o Americi i to u Americi pisati.
Reci ... tko te tak grdo izjebal da imaš takve noćne more? Mislim tam u Americi.
Si ti nekaj kakti slučajno zmenil u mojem postu?
Zato da bi on razmel .. ili ...?
Guest- Guest
Re: Svjedok vremena i dogadjaja!Prljavci 17.10.1989-17.10.2021 i 32 godine od velikog dogadjaja
Sovak wrote:
Zna se
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Uglavnom ne radi se ni o kakvom povijesnom koncertu.
Danas to preuvelicavaju. Ovakvih dtvari bilo je sedamdesprve svaki dan i to žešćih,pa opet tko se toga sjeća.
Gluposti.
Danas to preuvelicavaju. Ovakvih dtvari bilo je sedamdesprve svaki dan i to žešćih,pa opet tko se toga sjeća.
Gluposti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a koja je to 'žešća' stvar bila '71. što se tiče koncerata ?jastreb wrote:Uglavnom ne radi se ni o kakvom povijesnom koncertu.
Gluposti.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
....vjerojatno na oca BMK-aT. wrote:a koja je to 'žešća' stvar bila '71. što se tiče koncerata ?jastreb wrote:Uglavnom ne radi se ni o kakvom povijesnom koncertu.
Gluposti.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jastreb wrote:Uglavnom ne radi se ni o kakvom povijesnom koncertu.
Gluposti.
darth_vader-
2014-04-17
Četkice na apartimah...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» uručena je nagrada "Svjedok godine"
» Tomislav Karamarko na osnivackoj skupstini HDZ-a 1989 godine
» Zaboravljeni intervjuu sa Tudjmanom iz 1989 godine kad je prekinuo sutnju
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» Građani(ne svi) BiH od 2021. godine neće moći putovati u zemlje EU bez specijalnog formulara
» Tomislav Karamarko na osnivackoj skupstini HDZ-a 1989 godine
» Zaboravljeni intervjuu sa Tudjmanom iz 1989 godine kad je prekinuo sutnju
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» Građani(ne svi) BiH od 2021. godine neće moći putovati u zemlje EU bez specijalnog formulara
Page 2 of 2