Zoki prstom u oko Shittingu;'Necu zvati HDZ zlocinackom organizacijom.Plenkovic nije kriv'
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Zoki prstom u oko Shittingu;'Necu zvati HDZ zlocinackom organizacijom.Plenkovic nije kriv'
https://www.vecernji.hr/vijesti/milanovic-necete-cuti-da-ja-govorim-da-je-hdz-zlocinacka-organizacija-1531492
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zoki prstom u oko Shittingu;'Necu zvati HDZ zlocinackom organizacijom.Plenkovic nije kriv'
E ovo je vec previse od njega.Jos nekako da pregrizemo i to jedva njegovo desnicarenja ali ovo necemo i ne mozemo'(leftardi)
2015-09-08
Re: Zoki prstom u oko Shittingu;'Necu zvati HDZ zlocinackom organizacijom.Plenkovic nije kriv'
Grbin na aparatima...ovo mu je i poruka izgleda
2015-09-08
naravno da anemično nije krivo za ćaćine grijehe.
no to ne znači da nije kriv za agrokor, uništen zdravstveni sustav, muljaže i prodavanje iluzija oko otkupa ine, bajke oko brige za građane i državu.
kao i obično to će izaći na vidjelo kad abdicira, prrodnim, ili manje prirodnim putem, ili kako bi to rekao njegov politički guru slobodan milošević - institucionalno, ili vaninstitucionalno.
to zoki samo malo uljuljkava anemično đubre prije nego li mu ga ućera.
no to ne znači da nije kriv za agrokor, uništen zdravstveni sustav, muljaže i prodavanje iluzija oko otkupa ine, bajke oko brige za građane i državu.
kao i obično to će izaći na vidjelo kad abdicira, prrodnim, ili manje prirodnim putem, ili kako bi to rekao njegov politički guru slobodan milošević - institucionalno, ili vaninstitucionalno.
to zoki samo malo uljuljkava anemično đubre prije nego li mu ga ućera.
sitting_bull-
2015-09-28
Mene možda slabo služi pamćenje, ali u noći kad je Ivo Josipović izgubio, tada je u govoru “mi ili oni” nazvao HDZ “kriminalnom zadrugom”. Siječanj 2015.
niels-
2021-04-26
niels wrote:Mene možda slabo služi pamćenje, ali u noći kad je Ivo Josipović izgubio, tada je u govoru “mi ili oni” nazvao HDZ “kriminalnom zadrugom”. Siječanj 2015.
Gle ... zadruga i organizacija nisu baš isto. Ku'iš?
Guest- Guest
Zoki pokazuje neočekivano dobar politički i državnički rezon.
Otkad je postao predsjednik, a to sam opazio i prije.
Jasno da HDZ nije nikakva zločinačka organizacija to je poštapalica radikalne političke margine i pridružene opskurne medijske bulumente.
U glavnom ucviljeni jugo-pederi i ljuta pravašija.
Jasno da HDZ nije nikakva zločinačka organizacija to je poštapalica radikalne političke margine i pridružene opskurne medijske bulumente.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:
Jasno da HDZ nije nikakva zločinačka organizacija
marcellus wrote:epikur37 wrote:
ma hajde
daj još neku fotomontažu s dnevno.hr
2015-08-06
U glavnom index.hr i dnevno.hr
jednako tuku :)
jednako tuku :)
2015-08-06
epikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:
ma hajde
ovo je s vaših stranica, službena hdz-ova fotka
vuksadinare wrote:Grbin na aparatima...ovo mu je i poruka izgleda
SDP je u kurcu, na žalost.
Zato su priliku dobili lijevo-pederska gerila iz Možemo.
Nadams e da će SDP smiriti lijevo krilo kao što je HDZ smirio desno.
2015-08-06
marcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:
ma hajde
ovo je s vaših stranica, službena hdz-ova fotka
Fotka je uredna ali ti si komentarom u nju učitao nešto drugo.
Ali ima još do izbora,
a pred izbore ćemo ući i u euro zonu i šengen
taman
2015-08-06
Nisam dao nikakav komentar, samo sam stavio fotku ćaće i njegove hajdučke družine + ona kokoš koja ionako nije pojma imala gdje je
marcellus wrote:Nisam dao nikakav komentar, samo sam stavio fotku ćaće i njegove hajdučke družine + ona kokoš koja ionako nije pojma imala gdje je
svojedobno si kokoš hvalio, ali aj
Vlast je poročna kategorija
važno je sankcionirati pojedince
politički, nacionalno i ideološki hdz je utemeljitelj i matica
2015-08-06
epikur37 wrote:marcellus wrote:Nisam dao nikakav komentar, samo sam stavio fotku ćaće i njegove hajdučke družine + ona kokoš koja ionako nije pojma imala gdje je
kokoš nisam hvalio nego branio politiku ulaska u EU i nju osobno od seljačina koje su joj dolazile prosvjedovati doma ko ovi sad berošu i alemki
pernar i index ekipa
inače index je stvorio tog pernara a sad ga sprdaju
Kad vidim komentare ispod indexa i dnevno...medijskih ekstenzija ljevice i desnice. Potpisujem HDZ narednih 25 godina.
2015-08-06
ti mijenjaš mišljenja ko kurva kondome.epikur37 wrote:Zoki pokazuje neočekivano dobar politički i državnički rezon.
hdz je kriminalna organizacija koja je osnovana s jedinim ciljem da popljačka hrvatsku.
to pišem od vremena kada ti nisi znao za internet, a forumska forma je bila na razini odgovaranja na nečiji upis.
kasnije si se ispilio iz jajaeta i bio haesesovac da bi nemoralno prihvatio bolju ponudu od kradezeja.
kradezej je isključivo kriminalna organizacija.
a, ti probaj biti dosljedan.
jer sutra, da dođu "jugo-pederi" zajedno s erom bi veličao tita i partiju.
samo ima nas koji pamtimo, a isto tako se znamo služiti internetom, googleom i sličnim alatima.
zato ne seri.
veber-
2014-12-30
darth_vader likes this post
Veberu glup si i nekompetentan... a i podvaljuješ.
Tako da nisi za politiku.
Pičke, brodovi.. Može.
Tako da nisi za politiku.
Pičke, brodovi.. Može.
2015-08-06
zanimljivo, kako ti i tebi slični jednostavno "zaboravite" svoje prijašnje upise.epikur37 wrote:marcellus wrote:Nisam dao nikakav komentar, samo sam stavio fotku ćaće i njegove hajdučke družine + ona kokoš koja ionako nije pojma imala gdje je
i sada ti je hdz matica, a prije par godina ti je bio uništavatelj.
zanimljivo.
to je valjda taj poturčeni mentalitet vazala.
veber-
2014-12-30
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Grčka : Šef desničarske Zlatne zore kriv za upravljanjem zločinačkom organizacijom
» Mesić po starom(nikad on nije kriv):Milanović je kriv
» Možemo i dalje ne želi u nacionalnu koaliciju sa SDP-om. Grbin: Neću ih više zvati
» 'Fino nam je tu,postat ćemo Srbi.Ali će se zvati Ljubiša,a ja Zoki'!
» Raspudić: Plenkovic je briselski poltron koji ne bi prstom mrdnuo ni za koga
» Mesić po starom(nikad on nije kriv):Milanović je kriv
» Možemo i dalje ne želi u nacionalnu koaliciju sa SDP-om. Grbin: Neću ih više zvati
» 'Fino nam je tu,postat ćemo Srbi.Ali će se zvati Ljubiša,a ja Zoki'!
» Raspudić: Plenkovic je briselski poltron koji ne bi prstom mrdnuo ni za koga
Page 1 of 3