Eskobar u C.Gori ( Budva )
Page 1 of 1
Eskobar u C.Gori ( Budva )
https://www.danas.rs/politika/eskobar-nova-americka-administracija-bice-vrlo-aktivna-u-regionu-sad-imaju-odgovor-na-uticaj-rusije/
2020-04-21
Re: Eskobar u C.Gori ( Budva )
Amerikanci ce biti aktivni u regionu...
Ooo jebo te bit ce krvi do koljena...
Gdje oni dodju nastupa Armagedon...
Ooo jebo te bit ce krvi do koljena...
Gdje oni dodju nastupa Armagedon...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ohrabruje,
da blinken, nakon sastanka
eu-z.b. komentarise, da integracija
mora da bude konkretna.
sad to u c.gori ponovio eskobar,
a i raniji ambasador kirbi to
istice kao mogucnost.
da srbija dobija sansu,
da je srbiji mesto u eu.
da blinken, nakon sastanka
eu-z.b. komentarise, da integracija
mora da bude konkretna.
sad to u c.gori ponovio eskobar,
a i raniji ambasador kirbi to
istice kao mogucnost.
da srbija dobija sansu,
da je srbiji mesto u eu.
2020-04-21
amerika ne prihvata
bice kad bude.
to je nasa sansa, i ocekivana
reakcija.
bice kad bude.
to je nasa sansa, i ocekivana
reakcija.
2020-04-21
eskobar je ovom izjavom
fakticku eliminisao mila
kao perspektivu c.gore u
ocima amera.
i da biti, prosrpski nije
obavezno negativno.
bitan je stav prema poziciji
c.gore u m.z.
fakticku eliminisao mila
kao perspektivu c.gore u
ocima amera.
i da biti, prosrpski nije
obavezno negativno.
bitan je stav prema poziciji
c.gore u m.z.
2020-04-21
intencija :) amera je da srbija bude deo eu.
zezam se..
imao sam direktora, kao sasvim mlad, zvali smo ga mile intencija :)
zezam se..
imao sam direktora, kao sasvim mlad, zvali smo ga mile intencija :)
2020-04-21
Amerika nije članica EU pa ne vidim tko njega a on je državljanin sjedinjenih američkih država a ne neke članice EU uopće pita za mišljenje ili šta bi oni ( drugi državljani sjedinjenih američkih država ).
Valjda su državljani članica EU ti koji će odlučiti oće li ili neće neka država postati dio EU a ne on i drugi državljani drugih država koji nisu EU.
Valjda su državljani članica EU ti koji će odlučiti oće li ili neće neka država postati dio EU a ne on i drugi državljani drugih država koji nisu EU.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
srbija i c.gora bice deo eu
kada to odluce ameri
i uhvate za mooda one
koji kenjaju kontra.
to je zacementirano.
tako su primljene ubrzano
sve ranije clanice ruske zone,
zajedno sa bugarskom i rumunijom.
i hrvatska je primljena
uz aminovanje amera.
tako su swabe dobile zeleno
da vas uguraju.
i to nije nista cudno a ni sramno.
kada to odluce ameri
i uhvate za mooda one
koji kenjaju kontra.
to je zacementirano.
tako su primljene ubrzano
sve ranije clanice ruske zone,
zajedno sa bugarskom i rumunijom.
i hrvatska je primljena
uz aminovanje amera.
tako su swabe dobile zeleno
da vas uguraju.
i to nije nista cudno a ni sramno.
2020-04-21
ne samo eskobar,
to je pre njega izjavio blinken.
nezadovoljan rezultatima
sastanka eu -z.balkan u slo.
bice kad bude bilo,
e pa, evo vam Q iz vsingtona,
to zaboravite.
nezadovoljan rezultatima
bice kad bude bilo,
e pa, evo vam Q iz vsingtona,
to zaboravite.
2020-04-21
Šta mene brige šta oni izjavljuju ? Jesi li ti normalan ? Nisu oni EU nego ja a ja te ne planiram pustit dok mi ne vratiš čaplje s onu stranu Dunava.pizzon wrote:ne samo edkobar,
nezadovoljan rezultatima
Šta sereš koji kurac i veseliš se pomisli da ćete netko mimo mene progurat u EU. Neće. I to zaboravi više. Treba moj potpis za to a nećeš ga dobit sve dok mi ne popušiš kurac.
2014-04-11
Što se tiče Crne Gore, imate novu vladu i ta nova vlada ima našu podršku, sve dok ostane demokratska i fokusirana na svoju evropsku budućnost ”, rekao je Eskobar.
Prema njegovim rečima, Evropsla unija bi trebalo da ubrza dinamiku procesa integracije Zapadnog Balkana, dok se na samom Balkanu događa dinamična ekonomska integracija.
Upitan da li SAD imaju odgovor na uplitanje Rusije u politički život Crne Gore i regiona, Eskobar je odgovorio potvrdno:
„Imamo mnogo sredstava da odgovorimo na to. Pre svega, da budem jasan, ne mislim da Rusija ima na umu evropsku integraciju za Crnu Goru. Zato ćemo diplomatski i politički odgovoriti radeći na izolaciji onih snaga koje zaista ne žele inkluzivnu, demokratsku i zapadno orijentisanu Crnu Goru”.
Odgovarajući na pitanje o prosrpskim i proruskim snagama u Crnoj Gori, on je rekao da ne vidi da je biti „prosrpski i proruski u Crnoj Gori ista stvar”, te da je “srpsko pitanje drugo pitanje”.
“Snage koje su prosrpske trebale bi shvatiti da Crna Gora mora biti demokratska, nezavisna, suverena i zapadno-orijentisana, te ostati deo NATO”, rekao je Eskobar i dodao da je problem u strankama koje rade na potkopavanju tih aspekata Crne Gore.
Prema njegovim rečima, Evropsla unija bi trebalo da ubrza dinamiku procesa integracije Zapadnog Balkana, dok se na samom Balkanu događa dinamična ekonomska integracija.
Upitan da li SAD imaju odgovor na uplitanje Rusije u politički život Crne Gore i regiona, Eskobar je odgovorio potvrdno:
„Imamo mnogo sredstava da odgovorimo na to. Pre svega, da budem jasan, ne mislim da Rusija ima na umu evropsku integraciju za Crnu Goru. Zato ćemo diplomatski i politički odgovoriti radeći na izolaciji onih snaga koje zaista ne žele inkluzivnu, demokratsku i zapadno orijentisanu Crnu Goru”.
Odgovarajući na pitanje o prosrpskim i proruskim snagama u Crnoj Gori, on je rekao da ne vidi da je biti „prosrpski i proruski u Crnoj Gori ista stvar”, te da je “srpsko pitanje drugo pitanje”.
“Snage koje su prosrpske trebale bi shvatiti da Crna Gora mora biti demokratska, nezavisna, suverena i zapadno-orijentisana, te ostati deo NATO”, rekao je Eskobar i dodao da je problem u strankama koje rade na potkopavanju tih aspekata Crne Gore.
2014-04-11
Zašto je to problem ? Zar nemaju drugi pravo na svoje mišljenje u demokraciji ili svačije mišljenje negdje mora biti istovjetno tvome ?RayMabus wrote:
Ja s tim strankama nemam problem. Ne možemo svi imati isto mišljenje niti se slagati oko svega.
Parliamentary parties:
|
2014-04-11
Srpsko-crnogorsko ujedinjenje, južnoslavenska je politička ideologija koja zagovara nedjeljivost saveza Srbije i Crne Gore. Priznaje Crnu Goru kao dio političke zajednice sa Srbijom i protivi se crnogorskom pokretu za nezavisnost i njegovom postojanju izvan te zajednice.
---
I šta je ovdje Rusija ?
---
I šta je ovdje Rusija ?
2014-04-11
Malo me logika zbunjuje. Po ovome Escobaru ispada da su Rusi koji žive na dalekom sjeveru ti koji žele spajanje Srbije i CG odnosno da Srbija jednostavno proguta CG jer je to sve Srbija a Srbi nisu za to tj protive se tome.RayMabus wrote:
Ovo mi je baš misterij ova Escobarova izjava.
2014-04-11
Ovo je jako zanimljiva teza. Rusi koji žive na dalekom sjeveru, njima je životno bitno da se Srbija i CG spoje u jednu državu jer sve tu žive Srbi a Srbima valjda to nije bitno štaviše oni se čak opiru takvoj ideji ( Bože sačuvaj jel ) nego to onda kao dvije zasebne države i tako to.
1. prosrpski i proruski u Crnoj Gori ista stvar”, te da je “srpsko pitanje drugo pitanje”.
2.Snage koje su prosrpske trebale bi shvatiti da Crna Gora mora biti nezavisna, suverena
1. prosrpski i proruski u Crnoj Gori ista stvar”, te da je “srpsko pitanje drugo pitanje”.
2.Snage koje su prosrpske trebale bi shvatiti da Crna Gora mora biti nezavisna, suverena
2014-04-11
Znači ovaj Escobar je američki izaslanik za Balkan i dobar poznavaoc balkanskih prilika.
Hmmm
Duboko sam zabrinut njegovim "poznavanjem" Balkana i cilja Rusije na Balkanu i cilja Srba i Srbije.
Hmmm
Duboko sam zabrinut njegovim "poznavanjem" Balkana i cilja Rusije na Balkanu i cilja Srba i Srbije.
2014-04-11
1. Srbi su ti koji žele stvoriti državu koja obuhvaća sve prostore na kojima Srbi žive.
2. Rusi su sjeverno slavenski narod koji žele ojačati svoj utjecaj na ovim prostorima gdje žive južni Slaveni i to mogu i rade podržavajući tamo gdje treba i vide da mogu ideju velike Srbije kako bi dobili njihovu podršku a tamo di to nije slučaj podržavajući ideju panslavenizma odnosno u ovom slučaju kod južnih Slavena južnoslavenizam ( čitaj Jugoslavija ).
Drugim riječima ti Rusi će prije podržavat da je država CG zasebna al pod njihovim utjecajem nego da se spoji sa Srbijom jer njima isuviše jaka Srbija koja ne treba rusku pomoć ne služi a lakše im je kontrolirat malu CG nego kad je ista u zajednici sa Srbijom odnosno CG u tako većoj državi.
Escobar dragi, fulao si ceo fudbal.
2. Rusi su sjeverno slavenski narod koji žele ojačati svoj utjecaj na ovim prostorima gdje žive južni Slaveni i to mogu i rade podržavajući tamo gdje treba i vide da mogu ideju velike Srbije kako bi dobili njihovu podršku a tamo di to nije slučaj podržavajući ideju panslavenizma odnosno u ovom slučaju kod južnih Slavena južnoslavenizam ( čitaj Jugoslavija ).
Drugim riječima ti Rusi će prije podržavat da je država CG zasebna al pod njihovim utjecajem nego da se spoji sa Srbijom jer njima isuviše jaka Srbija koja ne treba rusku pomoć ne služi a lakše im je kontrolirat malu CG nego kad je ista u zajednici sa Srbijom odnosno CG u tako većoj državi.
Escobar dragi, fulao si ceo fudbal.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ovo je jako zanimljiva teza. Rusi koji žive na dalekom sjeveru, njima je životno bitno da se Srbija i CG spoje u jednu državu jer sve tu žive Srbi a Srbima valjda to nije bitno štaviše oni se čak opiru takvoj ideji ( Bože sačuvaj jel ) nego to onda kao dvije zasebne države i tako to.
1. DA NIJE BITI -prosrpski i proruski u Crnoj Gori ista stvar”, te da je “srpsko pitanje drugo pitanje”.
nemoj da preskaces delove
koje ne zelis.
a drugo, kamo srece da
samo zavisi od vas, hrvatske.
da se vi pitate.
jer se necete pitati, osim ako
vas neko sa vrha ne zaduzi
da kenjate.sto znaci da odluka
nije doneta. kada je budu doneli,
bice, ne kenjajte.
2020-04-21
nećete vi u eu nikada, jednostavno ste zapeli na svim poglavljima a to vam je glavni uvjet za ulazak u eu. Da se samo nas pita u pogledu ev. granica možda bi nas i stisnuli no kako rekoh vi ste na svemu zapeli i pokušavate sjediti na 4-5 stolica istovremeno a to vam eu neće tolerirati.pizzon wrote:RayMabus wrote:Ovo je jako zanimljiva teza. Rusi koji žive na dalekom sjeveru, njima je životno bitno da se Srbija i CG spoje u jednu državu jer sve tu žive Srbi a Srbima valjda to nije bitno štaviše oni se čak opiru takvoj ideji ( Bože sačuvaj jel ) nego to onda kao dvije zasebne države i tako to.
1. DA NIJE BITI -prosrpski i proruski u Crnoj Gori ista stvar”, te da je “srpsko pitanje drugo pitanje”.
nemoj da preskaces delove
koje ne zelis.
a drugo, kamo srece da
samo zavisi od vas, hrvatske.
da se vi pitate.
jer se necete pitati, osim ako
vas neko sa vrha ne zaduzi
da kenjate.sto znaci da odluka
nije doneta. kada je budu doneli,
bice, ne kenjajte.
Macron o uključivanju Balkana u EU
Njemačka kancelarka Angela Merkel je nakon samita predočila da ne misli da je svrsishodno utvrđivanje nekih datuma za članstvo za partnere sa Zapadnog Balkana, već da to treba da uslijedi “kad budu ispunjeni uvjeti”.Macron je saopćio da će EU uskoro održati “suštinsku raspravu o geopolitici Unije i proširivanju”, u situaciji kad među članicama Unije postoji podijeljenost oko jasnijih izgleda i koraka za uključivanje Zapadnog Balkana u Uniju.
Stavove Francuske, ali i još nekih članica Unije, Macron je obrazložio tako što je rekao da se “mora najprije temeljito preobraziti funkcionisanje EU-a, jer je to već teško sa postojećih 27 članica”.
Macron je naglasio da “Unija mora odrediti svoje vanjske granice i razmotriti politiku i odnose prema susjedima, a posebno prema Rusiji i Turskoj”, što drugim riječima znači da se sagleda kad i pod kojim uslovima bi se “granice Unije” mogle proširiti i na Zapadni Balkan.
2014-04-11
Similar topics
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» eskobar brani srbiju u hrvatskoj
» (BUDVA) Grabar-Kitarović: Hrvatska u potpunosti podržava euroatlanski put Crne Gore
» Eskobar: Na samitu NATO-a izražen stav da je opasno dijeliti sve informacije sa novom Vladom Crne Gore
» Gori na Kvatriću
» eskobar brani srbiju u hrvatskoj
» (BUDVA) Grabar-Kitarović: Hrvatska u potpunosti podržava euroatlanski put Crne Gore
» Eskobar: Na samitu NATO-a izražen stav da je opasno dijeliti sve informacije sa novom Vladom Crne Gore
» Gori na Kvatriću
Page 1 of 1