Za 5 godina Rusija će imati veću mornaricu nego bivši SSSR!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Za 5 godina Rusija će imati veću mornaricu nego bivši SSSR!
Nije on od tih žida, neg od ovihRiplex wrote:bogomdani wrote:ma nebitno,..,Jemeri drhte,a moras i ti s njima,da osjete da ste saveznici..
Neko ko je židov ovo napiše...
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Pa nije bas tako...Kako bi nas Ezek rekao,ali mi se ne da objasnjavati..naime,uzivam u kolacu cije usavrsavanje poliram vec od svoje 18te godine...nitko ga ne pravi perfektnije...AlfaOmega wrote:Izrael svoje postojanje može zahvaliti samo i isključivo Amerima. Stoga se svetče moram složiti s tobom da je dobro kaj doba američke hegemonije prolazi, i dolaze novi igrači.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Poanta..?? Nije ti jasno da se israelski ciljevi i oni americki8citaj:Arapski) sve vise razlikuju...Riplex wrote:bogomdani wrote:ma nebitno,..,Jemeri drhte,a moras i ti s njima,da osjete da ste saveznici..
To ti ja cilo vrime pričam, jel jedna loša padne, odma kukanje i razlaz. Pa židovi svako 100 godina najebu. Kukanje, plač i sve u krug
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
no svaki put jaci iz svega izidju... ..ne beri brigu,nije Israel ono prije 60 godina i danas...realno gledajuc,ameri su postali teret i nepouzdan partner,interesi se dijametralno udaljavaju..ja im vise ne vjerujem.jer rade po saudijskim nalozima..Riplex wrote:bogomdani wrote:Poanta..?? Nije ti jasno da se israelski ciljevi i oni americki8citaj:Arapski) sve vise razlikuju...Riplex wrote:bogomdani wrote:ma nebitno,..,Jemeri drhte,a moras i ti s njima,da osjete da ste saveznici..
To ti ja cilo vrime pričam, jel jedna loša padne, odma kukanje i razlaz. Pa židovi svako 100 godina najebu. Kukanje, plač i sve u krug
Guest- Guest
bogomdani wrote:no svaki put jaci iz svega izidju... ..ne beri brigu,nije Israel ono prije 60 godina i danas...realno gledajuc,ameri su postali teret i nepouzdan partner,interesi se dijametralno udaljavaju..ja im vise ne vjerujem.jer rade po saudijskim nalozima..Riplex wrote:bogomdani wrote:Poanta..?? Nije ti jasno da se israelski ciljevi i oni americki8citaj:Arapski) sve vise razlikuju...Riplex wrote:bogomdani wrote:ma nebitno,..,Jemeri drhte,a moras i ti s njima,da osjete da ste saveznici..
To je meni svejedno, di ćete vi.
A najdraže mi je što idete od amera, ionako mi je Fordova amerika draža.
Nemojte se opeć
Navikli smo..Riplex wrote:bogomdani wrote:no svaki put jaci iz svega izidju... ..ne beri brigu,nije Israel ono prije 60 godina i danas...realno gledajuc,ameri su postali teret i nepouzdan partner,interesi se dijametralno udaljavaju..ja im vise ne vjerujem.jer rade po saudijskim nalozima..Riplex wrote:bogomdani wrote:Poanta..?? Nije ti jasno da se israelski ciljevi i oni americki8citaj:Arapski) sve vise razlikuju...Riplex wrote:bogomdani wrote:ma nebitno,..,Jemeri drhte,a moras i ti s njima,da osjete da ste saveznici..
Nemojte se opeć
Guest- Guest
Ko bu plaća 5 milja vojne pomoći godišnje kad Amera više ne bude? Rusija?
to je za toaletni papir dostatno..
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Ko bu plaća 5 milja vojne pomoći godišnje kad Amera više ne bude? Rusija?
doduše ruku na srce , izrael se toliko razvio da već sam može izdržati dosta toga.. iako bi ih realno rusi najradije sa irancima, i sirijcima utopili u čašu vode.. ali otom potom
Guest- Guest
bogomdani wrote:Navikli smo..Riplex wrote:bogomdani wrote:no svaki put jaci iz svega izidju... ..ne beri brigu,nije Israel ono prije 60 godina i danas...realno gledajuc,ameri su postali teret i nepouzdan partner,interesi se dijametralno udaljavaju..ja im vise ne vjerujem.jer rade po saudijskim nalozima..Riplex wrote:bogomdani wrote:Poanta..?? Nije ti jasno da se israelski ciljevi i oni americki8citaj:Arapski) sve vise razlikuju...Riplex wrote:bogomdani wrote:ma nebitno,..,Jemeri drhte,a moras i ti s njima,da osjete da ste saveznici..
Nemojte se opeć
Navikli su, ti si tip koji nikada neće biti nacionalno osviješten. Radilo se o hrvatskoj ilo izraelu. Ne bi ti bio do jesi da je drugačije
doduše nevirujem da je ovdje itko židov(par tako ih je tvrdilo pa su uhvaćeni u laži), tako da provociranje nekoga na šemu toga , nema smisla, to kao da mene provocirate tipa na šemu Peru/Brazil , a ja glumin da sam Peruanac
Guest- Guest
Neoliberalni portugalac wrote:AlfaOmega wrote:Ko bu plaća 5 milja vojne pomoći godišnje kad Amera više ne bude? Rusija?
doduše ruku na srce , izrael se toliko razvio da već sam može izdržati dosta toga.. iako bi ih realno rusi najradije sa irancima, i sirijcima utopili u čašu vode.. ali otom potom
Kolega, vi opet drvlje i kamenje po poštenom i antifašističkom ruskom narodu. Znate da oni ne bi nikad
Gdi se razvio? Pa stišću proračun gdi stignu... Eno vojni rok hoće da smanje sa tri godine na dvi. A ove raketne sustave im ionak finansiraju Ameri.Neoliberalni portugalac wrote:AlfaOmega wrote:Ko bu plaća 5 milja vojne pomoći godišnje kad Amera više ne bude? Rusija?
AlfaOmega wrote:Gdi se razvio? Pa stišću proračun gdi stignu... Eno vojni rok hoće da smanje sa tri godine na dvi. A ove raketne sustave im ionak finansiraju Ameri.Neoliberalni portugalac wrote:AlfaOmega wrote:Ko bu plaća 5 milja vojne pomoći godišnje kad Amera više ne bude? Rusija?
pa ima dosta visok BDP per capita, vojsku itd.. iako opet bez američke političke i vojne pomoći bi im bilo zajebano biti okruženi sa 1milijardu arapa i perzijanaca, a sa svima su ratovali
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Gdi se razvio? Pa stišću proračun gdi stignu... Eno vojni rok hoće da smanje sa tri godine na dvi. A ove raketne sustave im ionak finansiraju Ameri.Neoliberalni portugalac wrote:AlfaOmega wrote:Ko bu plaća 5 milja vojne pomoći godišnje kad Amera više ne bude? Rusija?
Znao sam napadat filozofske 'znanosti', ali židi su tu konstanta. Kako se zajebat
Ček samo dok im Ameri zavrnu pipe, a Iran se ekonomski (samim tim i vojno) razvije.
nacionalno osvjesten?? radije ostajem u Nesvijesti neukoj..Riplex wrote:bogomdani wrote:Navikli smo..Riplex wrote:bogomdani wrote:no svaki put jaci iz svega izidju... ..ne beri brigu,nije Israel ono prije 60 godina i danas...realno gledajuc,ameri su postali teret i nepouzdan partner,interesi se dijametralno udaljavaju..ja im vise ne vjerujem.jer rade po saudijskim nalozima..Riplex wrote:bogomdani wrote:Poanta..?? Nije ti jasno da se israelski ciljevi i oni americki8citaj:Arapski) sve vise razlikuju...Riplex wrote:bogomdani wrote:ma nebitno,..,Jemeri drhte,a moras i ti s njima,da osjete da ste saveznici..
Nemojte se opeć
Navikli su, ti si tip koji nikada neće biti nacionalno osviješten. Radilo se o hrvatskoj ilo izraelu. Ne bi ti bio do jesi da je drugačije
Guest- Guest
Pošto si kod stare, pitaj je kaj ona veli o svemubogomdani wrote:nacionalno osvjesten?? radije ostajem u Nesvijesti neukoj..Riplex wrote:bogomdani wrote:Navikli smo..Riplex wrote:bogomdani wrote:no svaki put jaci iz svega izidju... ..ne beri brigu,nije Israel ono prije 60 godina i danas...realno gledajuc,ameri su postali teret i nepouzdan partner,interesi se dijametralno udaljavaju..ja im vise ne vjerujem.jer rade po saudijskim nalozima..Riplex wrote:bogomdani wrote:Poanta..?? Nije ti jasno da se israelski ciljevi i oni americki8citaj:Arapski) sve vise razlikuju...Riplex wrote:bogomdani wrote:ma nebitno,..,Jemeri drhte,a moras i ti s njima,da osjete da ste saveznici..
Nemojte se opeć
Yoda,u skladu sa duhovnim razvojem Mladjahnog Moškije,zapadnih pogleda,ti se jos uvijek Tražiš...Neoliberalni portugalac wrote:doduše nevirujem da je ovdje itko židov(par tako ih je tvrdilo pa su uhvaćeni u laži), tako da provociranje nekoga na šemu toga , nema smisla, to kao da mene provocirate tipa na šemu Peru/Brazil , a ja glumin da sam Peruanac
Guest- Guest
svezala bi ona mene po usima radi mnogocegaAlfaOmega wrote:Pošto si kod stare, pitaj je kaj ona veli o svemubogomdani wrote:nacionalno osvjesten?? radije ostajem u Nesvijesti neukoj..Riplex wrote:bogomdani wrote:Navikli smo..Riplex wrote:bogomdani wrote:no svaki put jaci iz svega izidju... ..ne beri brigu,nije Israel ono prije 60 godina i danas...realno gledajuc,ameri su postali teret i nepouzdan partner,interesi se dijametralno udaljavaju..ja im vise ne vjerujem.jer rade po saudijskim nalozima..Riplex wrote:bogomdani wrote:Poanta..?? Nije ti jasno da se israelski ciljevi i oni americki8citaj:Arapski) sve vise razlikuju...Riplex wrote:bogomdani wrote:ma nebitno,..,Jemeri drhte,a moras i ti s njima,da osjete da ste saveznici..
Nemojte se opeć
Guest- Guest
Nitko više ne želi s Amerima...jednostavno njihovo vrijeme je prošlo.
Par bolesnih baltičkih država i nešto sitno po istočnoj europi ;)
Par bolesnih baltičkih država i nešto sitno po istočnoj europi ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Evo ti pa me tuži ijope...
» Orban: Rusija ima više ljudi i veću vojsku
» Dva kvarta u Beču imaju veću gospodarsku moć nego cijela Srbija
» Imigranti u Austriji primaju veću socijalu nego umirovljenici mirovinu
» Domaća štampa: Rusija je kaosu i samo što nije propala kao SSSR
» Orban: Rusija ima više ljudi i veću vojsku
» Dva kvarta u Beču imaju veću gospodarsku moć nego cijela Srbija
» Imigranti u Austriji primaju veću socijalu nego umirovljenici mirovinu