Počeo rat na sjeveru Kosova
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Počeo rat na sjeveru Kosova
Miha.
13-10-2021 19:29hBravo Ljudine!!!
Marko
[size=13]13-10-2021 19:39hTako je!!!!!! Sva cast i postovanje
Caki
13-10-2021 19:43hUvek kada čujem ovu pesmu sva se naježim.Živela Srbija
Sasa
13-10-2021 19:48hZivela srbija…. Bravo za vojsku i zandarmeriju.
Stevan
13-10-2021 19:50hOvi sto im se ne svidja ne moraju da slušaju... Bravo za himnu zandara
ja
13-10-2021 19:51hSLAVA BOGU[/size]
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
otreznjenje bude gadno , sanitarni koridor da se podigne tamo negdje oko vukovara
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Šiptari jesu primitivni i odvratni, ali moramo savladati odbojnost i praviti se da ih volimo zato jer i oni mrze Srbe kao i mi.
Kad zbrojimo nas i Šiptare i muslimane, jači smo od Srba.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti likes this post
Jadni srblji, nitko ih ne voli.crvenkasti wrote:Šiptari jesu primitivni i odvratni, ali moramo savladati odbojnost i praviti se da ih volimo zato jer i oni mrze Srbe kao i mi.
Dobro, oni ne da ne vole, oni mrzedu sve okolo, ali svejedno bi da ih netko voli.
Zato, ...samo kmecedu:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Jadni srblji, nitko ih ne voli.crvenkasti wrote:Šiptari jesu primitivni i odvratni, ali moramo savladati odbojnost i praviti se da ih volimo zato jer i oni mrze Srbe kao i mi.
Dobro, oni ne da ne vole, oni mrzedu sve okolo, ali svejedno bi da ih netko voli.
Muslimani su kasnije prestali biti Srbi nego mi, a Šiptari nisu nikad ni bili.
Mi smo najbolji Nesrbi od svih nas.
crvenkasti-
2014-04-17
Jebga, obesi se, kad je tako grdo.crvenkasti wrote:dijagram wrote:Jadni srblji, nitko ih ne voli.crvenkasti wrote:Šiptari jesu primitivni i odvratni, ali moramo savladati odbojnost i praviti se da ih volimo zato jer i oni mrze Srbe kao i mi.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Jebga, obesi se, kad je tako grdo.crvenkasti wrote:dijagram wrote:Jadni srblji, nitko ih ne voli.crvenkasti wrote:Šiptari jesu primitivni i odvratni, ali moramo savladati odbojnost i praviti se da ih volimo zato jer i oni mrze Srbe kao i mi.
Nije mi grdo. Ja se ponosim što nisam Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
Ajde dobro, nije, puno je gore, al koga briga.crvenkasti wrote:dijagram wrote:Jebga, obesi se, kad je tako grdo.crvenkasti wrote:dijagram wrote:Jadni srblji, nitko ih ne voli.crvenkasti wrote:Šiptari jesu primitivni i odvratni, ali moramo savladati odbojnost i praviti se da ih volimo zato jer i oni mrze Srbe kao i mi.
dijagram-
2015-08-09
debotoijusto wrote:otreznjenje bude gadno , sanitarni koridor da se podigne tamo negdje oko vukovara
a kad je marčelo reko zid, žica, struja, jarak, krokodili bio ustaša, a?
marcellus wrote:debotoijusto wrote:otreznjenje bude gadno , sanitarni koridor da se podigne tamo negdje oko vukovara
Jel još nešto rekao? Sve smo zaboravili.
crvenkasti-
2014-04-17
Albanija, zemlja prijatelja,
Kojoj treba biti ista želja
Da se sruše zidovi Jugini,
Sa Kosovom da se ujedini.
To je zemlja prastarih Ilira
Kojim Srbi tu ne daju mira.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nakon rata dolazi rešetanjeAssadNaPodmornici wrote:i ti si naivan ko francuska sobarica.. da ideš mobilizirati te dobrovoljce u Srbiji ne bi našao 100 ljudi.. jedno je vrištati na stadioniu, ili čak preko interneta, (tu su oni najjači pogledaj ovaj forum, ekipa iz srbije ali i naši iz bosne najjači kada treba ratovati a kada ih pitaš gdje su bili devedestih svi imaju izlike, i kada ih pitaš bili išli ili slali djecu naravno da ne bi)...Ringo10 wrote:Ma i ti Srbi se prenemazu
Kako bih ja uradio na mjestu Srba
Ubacis ilegalno nekih 10 000 obucenih zestoko naoruzanih momaka i istjeras siptarsku policiju...neke pobijes I porucis ako hoce krv imat ce je
Suljo i Beograd se prave blesavi kazu nemam pojma narod se samoorganizirao
I rijesen problem...kakvi Siptari, kurac od ovce
pa rusi kojih ima 140 milijuna su muče i dan danas da drže u Donbasu nekoliko tisuća dobrovoljaca, doslovno sam čitao jedan ruski forum, ruski FSB je mobiliziralo kriminalce, čak i neonaciste kao da će im posušiti kazne, hrpa njih završila raskomadana od strane ukrainske vojske(gledao sam slike prije par godina sa ruskog foruma)... kamo li će srbi, oni su jaki na riječima... dosta njih je zagnjojilo 90tih, i 99% tih što su se devedestih tako ratovali su požalili..
To kroz povijest nikad nije bilo
Najprije zakuhaju pa pozivaju na dužnost borbe za Domovinu ili otadžbinu a poslije rešetanje tko je gdje bio, odgovara za svaki potez koji je napravio dok druga gamad koja se izmakla dijeli državna radna mjesta, upravu, nadzor...
Ringo ima pravo.. da su htjeli, mogli su to napraaviti, ali imali su bitnijih poslova. Napadati Hrvatsku.
2014-04-16
Po kojoj logici si netko može prisvajati tuđe ako im ta zemlja prije tog nije bila oteta, a nije ??FRANK wrote:Albanija, zemlja prijatelja,
2014-04-16
Naslov nije pretjeran.
Crna Gora, pa Kosovo.
Slijedeća meta destabiliziranja se zna: Bosna i Hercegovina. Tamo nema Kosovara, koji su danas ponizili AV. RS se nudi na pladnju, to Muslimane ne zanima, oni žele Federaciju + izlaz na more.
Crna Gora, pa Kosovo.
Slijedeća meta destabiliziranja se zna: Bosna i Hercegovina. Tamo nema Kosovara, koji su danas ponizili AV. RS se nudi na pladnju, to Muslimane ne zanima, oni žele Federaciju + izlaz na more.
niels-
2021-04-26
gle tvoji odoše na front , ti tu serkiš na veliko i nesmetanocrvenkasti wrote:Šiptari jesu primitivni i odvratni, ali moramo savladati odbojnost i praviti se da ih volimo zato jer i oni mrze Srbe kao i mi.
ako se rat zakuha i nastavi, očekujem da se bar malo stišaš radi sramote
ako te već nije sramota što ne štitiš svoje odlaskom na front, onda bar glumi da te sramota i da imaš bar malo obzira
2014-04-16
ahaha, sad kad se srbija sprema u rat sad pogotovo nisi srbin... baš ni malocrvenkasti wrote:dijagram wrote:Jebga, obesi se, kad je tako grdo.crvenkasti wrote:dijagram wrote:Jadni srblji, nitko ih ne voli.crvenkasti wrote:Šiptari jesu primitivni i odvratni, ali moramo savladati odbojnost i praviti se da ih volimo zato jer i oni mrze Srbe kao i mi.
2014-04-16
pa i ti si iz Tuzle drito u Zadar :)epikur37 wrote:mortal wrote:????vuksadinare wrote:Javljam se iz prizrena
Šta se čudiš, on je iz Sevastopolja drito u Cetinje, sad je već u Prizrenu...
Zasto da volimo srbe..sto su oni?..neka posebna vrsta?..nitko ne kmeci kao srbi da ih netko volicrvenkasti wrote:Šiptari su primitivni i odvratni, ali moramo savladati odbojnost i praviti se da ih volimo zato jer i oni mrze Srbe kao i mi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tko se sprema za rat?..kakvo spremanje...oriznali da im se ne ratujemortal wrote:ahaha, sad kad se srbija sprema u rat sad pogotovo nisi srbin ... baš ni malocrvenkasti wrote:dijagram wrote:Jebga, obesi se, kad je tako grdo.crvenkasti wrote:dijagram wrote:Jadni srblji, nitko ih ne voli.crvenkasti wrote:Šiptari su primitivni i odvratni, ali moramo savladati odbojnost i praviti se da ih volimo zato jer i oni mrze Srbe kao i mi.
Dobro, oni ne da ne vole, oni mrzetu sve oko, ali svejedno bi ih netko volio.
Zato, ... samo kmecedu :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
crvenkasti wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:otreznjenje bude gadno , sanitarni koridor da se podigne tamo negdje oko vukovara
Jel još nešto rekao? Sve smo zaboravili.
mine.
šta je sa ratom na kosovu?
mogli nas crvenkasti sa srpske linije fronte i vuksadinare sa šiptarske strane informirati ?
mogli nas crvenkasti sa srpske linije fronte i vuksadinare sa šiptarske strane informirati ?
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Kosova ‘shkeli’ Finlandën, kjo është dëshmia ..Bravo Kosova! :)
» Albanci ljuti na Plenkovica:'Premijer Plenkovic nema sto razgovarati o buducnosti Kosova sa Vucicem ili srpskim duznosnicima.O buducnosti Kosova razgovara se sa sluzbenom Pristinom.'
» Plinovodni ratovi na sjeveru Europe
» Milo jebe mater četnicima u Beranama na sjeveru GC
» Kosova ‘shkeli’ Finlandën, kjo është dëshmia ..Bravo Kosova! :)
» Albanci ljuti na Plenkovica:'Premijer Plenkovic nema sto razgovarati o buducnosti Kosova sa Vucicem ili srpskim duznosnicima.O buducnosti Kosova razgovara se sa sluzbenom Pristinom.'
» Plinovodni ratovi na sjeveru Europe
» Milo jebe mater četnicima u Beranama na sjeveru GC
Page 6 of 7