'Sirocici'
Page 1 of 1
'Sirocici'
https://m.vecernji.hr/vijesti/imovinska-kartice-ivane-kekin-stan-u-zagrebu-kuca-od-2-milijuna-kuna-u-istri-i-veliki-kredit-1530285
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 'Sirocici'
Je'l mile tvrdio prije koju godinu 'da nema za pivu'...
2015-09-08
..inace agenda lumperproletarijata je..'sto je moje moje je sto je vase to je nase'...tak i kad pozivaju 'doture i inzinjere'...'dodjite drugi ce vas primiti nas zaobidjite'
2015-09-08
Kakva mu je glazba, ne bi trebao imat ni za vodu...vuksadinare wrote:Je'l mile tvrdio prije koju godinu 'da nema za pivu'...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Nisi ti fuko sav svoj
Što i tko je i skrivio tvoju dioptriju. Mogu si misliti. Oni kpji su nam obećavali da, će Hrvatska biti ko Švicarska. Hoće moj kurac
Nikad. Dok god imaju tu bagru podnitljivu. Licemjetnu. Lakomu. Koja, se, prodaje za kunu dve.
Ne, nitko ne zavifi i ne trebs zavidit onima za koje se zna kako su došlo do imovine.
Veliš ne zna, se.
Pa zašto fukodlaki. Zašto
Kome je u interesu ovaj nered i javsšlukb. Ha fukodlaki
Zašto ne, rade sudovi. Porezna. Soa. I sva, ta, sranja ha
I tebe muči Ivana kekin
A kad si ovdje propitivao ministre adzeja.
Kad si rekao tko je ratni profiter
Nikad
Ti si šmokljo bez časti i sjaja u oku
Što i tko je i skrivio tvoju dioptriju. Mogu si misliti. Oni kpji su nam obećavali da, će Hrvatska biti ko Švicarska. Hoće moj kurac
Nikad. Dok god imaju tu bagru podnitljivu. Licemjetnu. Lakomu. Koja, se, prodaje za kunu dve.
Ne, nitko ne zavifi i ne trebs zavidit onima za koje se zna kako su došlo do imovine.
Veliš ne zna, se.
I tebe muči Ivana kekin
Nikad
Onda si me slabo pratila...itekako sam bio i jesam kritizer hdz-a...ali jbg ja sam desno...ne levete...opandrcicu po levetama narociti po ovakvim prevarantima klosariji i onima koji lazu mazu kako kekini,senfovi,bencicke i slicniSora wrote:Nisi ti fuko sav svoj
Što i tko je i skrivio tvoju dioptriju. Mogu si misliti. Oni kpji su nam obećavali da će Hrvatska biti ko Švicarska. Hoće moj kurac
Nikad. Dok god imaju tu bagru podnitljivu. Licemjetnu. Lakomu. Koja, se, prodaja za kunu dvije.
Ne, nitko ne zavifi i ne trebs zavidit onima za koje se zna kako su došli do imovine.
Veliš ne zna, se.
I tebe muči Ivana kekin
Nikad
2015-09-08
Page 1 of 1