Hrvati indijanci
Page 1 of 1
Hrvati indijanci
https://m.vecernji.hr/vijesti/dna-analiza-potvrdila-americki-croatan-indijanci-podrijetlom-su-hrvati-1529634
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hrvati indijanci
Ako pratiš genetička istraživanja oko 45% Hrvata i Srba imaju istu haplo grupu.vuksadinare wrote:I onda srbi tvrde da su hrvati srbi...
Nisu Srbi i Hrvati toliko različiti koliko je to pokušala prikazati novohrvatska,ili ona ustaška ideologija i kvaziznanost.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Svi europski pa i svetski narodi poticu od Srba. Zar mislite da bi Adolf Hitler bio sto jeste bez srpskoga porekla ili Himmler, Staljin, Mao, Idi Amin... nema bre coveka bez srpskoga dodatka.
omni-
2014-04-12
....ovisi od srba...srbijanci su dosta razlicitijastreb wrote:Ako pratiš genetička istraživanja oko 45% Hrvata i Srba imaju istu haplo grupu.vuksadinare wrote:I onda srbi tvrde da su hrvati srbi...
Nisu Srbi i Hrvati toliko različiti koliko je to pokušala prikazati novohrvatska,ili ona ustaška ideologija i kvaziznanost.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jastreb wrote:Ako pratiš genetička istraživanja oko 45% Hrvata i Srba imaju istu haplo grupu.vuksadinare wrote:I onda srbi tvrde da su hrvati srbi...
Te haplogrupe su nastale prije dvadeset tisuća godina. Kakvi Hrvati i Servi?
Prije 10000 godina bili smo još bili ''Indoeuropljani'' lovci i skupljači.
Jebal te patrijarh Perfirije četnik u pakšu.
Guest- Guest
https://www.geni.com/projects/Croatoan-Indians-Trace-of-the-legend-of-Croatians-in-North-Carolina-USA/50175
vuksadinare wrote:https://m.vecernji.hr/vijesti/dna-analiza-potvrdila-americki-croatan-indijanci-podrijetlom-su-hrvati-1529634
Znam da indijanci u Americi imaju krvnu vezu s Hrvatima tj Hrvati s Indijancima ali stekla sam dojam da su se indijanci selili na druga područja a mi da smo njihovi potomci
Postoji priča da su postojali i bijeli indijanci i da su ih crveni otjerali a o tome taje. To se navodno događalo daleko prije 15 stoljeća
Isto tako crvenih Indijanaca je pobijeno bar za jednu nulu više nego što je prikazano u javnosti
S druge strane kako objasniti sličnost Hrvata s Indijancima crvene kože
Hrvatima općenito taje tko su a postoje podaci o svemu
Dovode se neke stvari u vezu ali pitanje koliko je to sve pogođeno
U Americi je bolje biti bilo koja rasa samo ne crvena
Tko su oni koji ih progone i uništavaju
I nas Hrvate progone
Ima li to veze s Božjim narodom...ima
Hrvati i Srbi slični su
2014-04-16
Da ste Indijanci, znali smo i ranije.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
vi ste od turaka, divljaci i barbariSerbinho-3 wrote:Da ste Indijanci, znali smo i ranije.
2014-04-16
Serbinho-3 wrote:Da ste Indijanci, znali smo i ranije.
Je ... zato smo vas Srbe zvali ''čejeni'' ... zapraf još vas zovemo tak ... uz ostalo.
Guest- Guest
Dočim ih Hrvati slavenske grupe zovu Čečeni.Sovak wrote:Serbinho-3 wrote:Da ste Indijanci, znali smo i ranije.
Je ... zato smo vas Srbe zvali ''čejeni'' ... zapraf još vas zovemo tak ... uz ostalo.
Samo mi nije jasno zbog čega.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» :D Hrvati
» mi hrvati
» mi hrvati !
» Hrvati, probudite se
» :D Hrvati
» mi hrvati
» mi hrvati !
» Hrvati, probudite se
Page 1 of 1