Edi Rama: Težnja je da ujedinim Albaniju sa Kosovom
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Edi Rama: Težnja je da ujedinim Albaniju sa Kosovom
Pratim.epikur37 wrote:jastreb wrote:Albanija ne želi Kosovo.epikur37 wrote:jastreb wrote:a vi ex Jugoslaveni natentani na ideje velike Hrvatske i Srbije izgleda to ne kontate.
Mislim da vi Jugoslaveni je kontate i nakog već razdijeljene vam Jugoslavije ;)
Garantirano.
Prati...
Masa zemalja još nije ni priznala Kosovo,a još manje će pristati da ta kvazi država postane dio Albanije,koja u stvari to i ne želi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Unemployment Rate in Albania decreased to 12.10 percent in the second quarter of 2021 from 12.60 percent in the first quarter of 2021.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Znam Albanca zove se Džordž ali ne znam mu pravo ime. Kaže da je ofiijelno musliman ali pojma nema sa religijom. Enver ih je dobro sredio.jastreb wrote:Šiptari su u stvari Krajišnici,a Albanci Srbijanci.
I oni ih koriste kad je od toga Albaniji neka korist,ali ni prstom neće mrdnuti ukoliko bi im to imalo štetilo.
Pričao mi je čak jedan Šiptar kako su Albanci niš koristi i kako Šiptare u svađi nazivaju Škijama(pogrdni naziv za Srbe)
Kaže da ne voli Šiptare sa Kosova ... i kaže da oni mahom ne žele ujedinjenje sa Kosovom
Ne osjećaju ih kao svoje ... ili vrlo slabo
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Također, u Albaniji je znatan procenat kršćana i znaju da su na Kosovu mahom muslimani i ne žele to ujedinjenje
Podijeljeni su po vjerskoj snovi iako su vrlo sekularni... čudno je to
Podijeljeni su po vjerskoj snovi iako su vrlo sekularni... čudno je to
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
...bio sam u albaniji i na kosovu....ne vidim neke velike razlike medju njima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Šipci i jedni i drugi.vuksadinare wrote:...bio sam u albaniji i na kosovu....ne vidim neke velike razlike medju njima
2014-04-11
- Kada premijer Albanije Edi Rama kaže da je zadatak njegove političke karijere "ujedinjenje Albanije sa (tzv.) Kosovom" ćute sve balkanske zemlje, ćuti i Unmik koji po Rezoluciji 1244 kontroliše Kosovo i Metohiju, a EU neća da izda ni svoja čuvena saopštenja u kojima poziva "obe strane na uzdržanost". Kada ja, koji nisam premijer Srbije, u svoje ime pozovem na političko jedinstvo svih Srba i kažem da je zadatak moje generacije stvaranje "Srpskog sveta" , onda se ceo region oglasi a i EU ima šta da kaže", izjavio je srpski ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovarajući Ediju Rami koji je rekao da je cilj njegove političke karijere da se "Albanija ujedini sa (tzv.) Kosovom". "Zato što svi ćute o "velikoj Albaniji" Srbi moraju da govore. Sve što se dopusti Šiptarima neće moći da se zabrani Srbima. Jedina brana "velikoj Albaniji" i jedina snaga koja će Srbima omogućiti da drugi ne odlučuju o nama je srpsko političko jedinstvo i stvaranje "Srpskog sveta". Nadam se da će svi koji ćute o Raminom priznanju da stvara "veliku Albaniju" ćutati i kada mi Srbi govorimo o "Srpskom svetu" - poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.
2014-04-11
Eto desilo se i to da smo se ja i ovaj VULIN složili oko nečega šta je ravno čudu a to znači da je Rama pretjera. Pazi to su izjave iz usta premijera Albanije.
On je narko boss. On će letit a Albanija neće vidit u EU dok se ne unormale.
On je narko boss. On će letit a Albanija neće vidit u EU dok se ne unormale.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Edi Rama: Snaga Vojske Srbije na granici s Kosovom ravna je nuli
» "A šta je sa Kosovom?"
» Stvorili mu Veliku Albaniju
» Srbi na letovanje i u Albaniju
» Grčka blokira Albaniju
» "A šta je sa Kosovom?"
» Stvorili mu Veliku Albaniju
» Srbi na letovanje i u Albaniju