Dvostruki arsini Sulje!Dok mu smetaju nazivi ulica po Mili Budsku dotle hrpa ulica po Srbiji i Srpskoj se nazivaju po cetnickim koljacima
Page 1 of 1
Dvostruki arsini Sulje!Dok mu smetaju nazivi ulica po Mili Budsku dotle hrpa ulica po Srbiji i Srpskoj se nazivaju po cetnickim koljacima
https://direktno.hr/direkt/dok-vucicu-smetaju-ulice-mile-budaka-hrvatskoj-srbija-i-rs-okicene-ulicama-cetnickih-koljaca-246712/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Dvostruki arsini Sulje!Dok mu smetaju nazivi ulica po Mili Budsku dotle hrpa ulica po Srbiji i Srpskoj se nazivaju po cetnickim koljacima
Jebi ga, Budak se jeste osramotio sa onim trecinama Ali je bio vrstan knjizevnik. Nije mi jasno da tako pametan covjek zaglavi medju ustasama.
U ustaskom drzavnom aparatu bio je marginalac bez stvarne vlasti Ali se tesko kompromitirao jezikom mrznje i huskackim tekstovima i istupima.
Treba izbjegavati tituliranje ulica i ustanova po njemu
Ali njegov knjizevni opus mora biti dostupan i promoviran.
Citao sam OGNJISTA. Po meni izvrsno i vrlo znacajno djelo.
U ustaskom drzavnom aparatu bio je marginalac bez stvarne vlasti Ali se tesko kompromitirao jezikom mrznje i huskackim tekstovima i istupima.
Treba izbjegavati tituliranje ulica i ustanova po njemu
Ali njegov knjizevni opus mora biti dostupan i promoviran.
Citao sam OGNJISTA. Po meni izvrsno i vrlo znacajno djelo.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Dvostruki arsini Sulje!Dok mu smetaju nazivi ulica po Mili Budsku dotle hrpa ulica po Srbiji i Srpskoj se nazivaju po cetnickim koljacima
Ako Srbi smiju biti četnici, onda nema nikakvog razloga da i mi ne budemo ustaše.
crvenkasti-
2014-04-17
Jebali vas vise i ustase i cetnici
2015-09-24
jasno je svima vama o cemu se radi
mile pripada " timu "koji je bio hitlerova ekipa za balkan a cetnici
pokret koji je vratio zive i zdrave
stotine saveznickih pilota i vojnika.
to ti je isto ko sa hrvatskim zlocincima iz devededetih.
srbi su redom dobili haske diplome
a hrvati nazivi ulica.
od tudjmana, preko gotovine do
siptara ademija.
da ne komentarisem one iz osjeka.
ne pravi se blesav.
mile pripada " timu "koji je bio hitlerova ekipa za balkan a cetnici
pokret koji je vratio zive i zdrave
stotine saveznickih pilota i vojnika.
to ti je isto ko sa hrvatskim zlocincima iz devededetih.
srbi su redom dobili haske diplome
a hrvati nazivi ulica.
od tudjmana, preko gotovine do
siptara ademija.
da ne komentarisem one iz osjeka.
ne pravi se blesav.
2020-04-21
Kad oni prestanu biti četnici, onda ćemo možda razmisliti.
Ovako, boli nas kurac.
Ustaše i bok.
Ovako, boli nas kurac.
Ustaše i bok.
crvenkasti-
2014-04-17
Ajoj da, pa, oni prelaze u četnike javno i masovno
Rehabilitiraju, dižu spomenike, imena ulica daju po četnicima
Sram ih bilo
Orimitivčine balkanske
Kaj bu nekome od Hrvata iz Bosne došlo do glave šta se događa da više ne ližu pete Dodi
Rehabilitiraju, dižu spomenike, imena ulica daju po četnicima
Sram ih bilo
Orimitivčine balkanske
Kaj bu nekome od Hrvata iz Bosne došlo do glave šta se događa da više ne ližu pete Dodi
To sto Srbi rade njihov problem i njihova sramota.
2015-09-24
Ringo10 wrote:To sto Srbi rade njihov problem i njihova sramota.
S kim ćemo se onda uspoređivati? Po kome ćemo se ravnati?
crvenkasti-
2014-04-17
Similar topics
» Srpski mediji obrusili se na dizajn autobusa nogometnog kluba iz Vukovora!Smetaju im likovi Blage Zadre i Jean Michela Nickoliera.Nazivaju ih 'domobranima'' 'zlocincima koji su protjerivali Srbe' '
» Dok Hrvatsku optuzuju za fasizam dotle u Srbiji ide dalje rehabilitacija Milana Nedica
» UZBUNA u Srbiji!Vučić prekida posjetu SAD-e zbog Seferovih prijetnji ratom Republici Srpskoj
» Senzacija: dvostruki agent i izdajica Skipal bio pod nadzorom FSB!!!
» Tako je govorio NATO 2004. – Terorizam, dvostruki moral i licemjerje zapadnih "liberala"
» Dok Hrvatsku optuzuju za fasizam dotle u Srbiji ide dalje rehabilitacija Milana Nedica
» UZBUNA u Srbiji!Vučić prekida posjetu SAD-e zbog Seferovih prijetnji ratom Republici Srpskoj
» Senzacija: dvostruki agent i izdajica Skipal bio pod nadzorom FSB!!!
» Tako je govorio NATO 2004. – Terorizam, dvostruki moral i licemjerje zapadnih "liberala"
Page 1 of 1