Američki "Condé Nast Traveler" objavio 20 najljepših otoka u EU: Hvar, naravno, najljepši! :)
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
veber- Posts : 53509
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Re: Američki "Condé Nast Traveler" objavio 20 najljepših otoka u EU: Hvar, naravno, najljepši! :)
2014-12-30
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Re: Američki "Condé Nast Traveler" objavio 20 najljepših otoka u EU: Hvar, naravno, najljepši! :)
malo sam zaspamao, ali čisto da ero vidi da ljudi imaju život.
idu nekamo, druže se, fotke nisu fake niti tuđa iskustva.
proživljeno s djecom, prijateljima, rodbinom.
na braču sam sreo proformu-forumaš davnih godina. kasnije zajedno išli na kupanje, večere, družili se s jedriličarem.
prdonja stari nema život, sve mu se svelo na jebeni forum i spike: "čuo sam se s rođom" ili "tramvaj će da ti kupim sine"
idu nekamo, druže se, fotke nisu fake niti tuđa iskustva.
proživljeno s djecom, prijateljima, rodbinom.
na braču sam sreo proformu-forumaš davnih godina. kasnije zajedno išli na kupanje, večere, družili se s jedriličarem.
prdonja stari nema život, sve mu se svelo na jebeni forum i spike: "čuo sam se s rođom" ili "tramvaj će da ti kupim sine"
2014-12-30
pa ipak samo jedan otok iz HrvatskeEroo wrote:Pogledajte koga je sve Hvar ostavio iza sebe!
2014-04-16
Ja sam pristalica one...svakom cast moje je slast
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zagora i lika su najljepsi..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vlajland mi je bzvz onaj kamenjar ružni, ljeti je vruće kao u paklu, zimi hladno dere bura a opet nema toliko snijega.. , dok lika mi je vrhunska. kada budem imao viška para negdje u lici ću kupiti neku kućuvuksadinare wrote:Zagora i lika su najljepsi..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
za 20 000 kupiš imanje.AssadNaPodmornici wrote:vlajland mi je bzvz onaj kamenjar ružni, ljeti je vruće kao u paklu, zimi hladno dere bura a opet nema toliko snijega.. , dok lika mi je vrhunska. kada budem imao viška para negdje u lici ću kupiti neku kućuvuksadinare wrote:Zagora i lika su najljepsi..
nekako ne vjerujem da nemaš 20k
veber-
2014-12-30
Najlipši su nenaseljeni otoci...Karantunić npr...
darth_vader-
2014-04-17
u gotovini sada nemanveber wrote:za 20 000 kupiš imanje.AssadNaPodmornici wrote:vlajland mi je bzvz onaj kamenjar ružni, ljeti je vruće kao u paklu, zimi hladno dere bura a opet nema toliko snijega.. , dok lika mi je vrhunska. kada budem imao viška para negdje u lici ću kupiti neku kućuvuksadinare wrote:Zagora i lika su najljepsi..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
skoro sam napisao da ti ja posudim, ali nakon nekih iskustava s posuđivanjem imaš veće šanse ko jelen preživjet.AssadNaPodmornici wrote:u gotovini sada nemanveber wrote:za 20 000 kupiš imanje.AssadNaPodmornici wrote:vlajland mi je bzvz onaj kamenjar ružni, ljeti je vruće kao u paklu, zimi hladno dere bura a opet nema toliko snijega.. , dok lika mi je vrhunska. kada budem imao viška para negdje u lici ću kupiti neku kućuvuksadinare wrote:Zagora i lika su najljepsi..
veber-
2014-12-30
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hvar voted No.1 island in Europe in Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards
» Conde Nast Traveler: The 40 Most Beautiful Countries in the World
» Condé Nast Travelle: The most Googled countries of 2023, 5. Croatia
» Americki casopis uvrstio Jajce na listu najljepsih malih gradova
» Iran objavio propagandni video gdje ubijaju Trumpa, Netanyahua, Pompea i razaraju američki Kapitol
» Conde Nast Traveler: The 40 Most Beautiful Countries in the World
» Condé Nast Travelle: The most Googled countries of 2023, 5. Croatia
» Americki casopis uvrstio Jajce na listu najljepsih malih gradova
» Iran objavio propagandni video gdje ubijaju Trumpa, Netanyahua, Pompea i razaraju američki Kapitol
Page 3 of 3