250 € mjesecno da starci odahnu
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
250 € mjesecno da starci odahnu
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=mame&id=2309516&index_ref=naslovnica_mame_prva_m
Odlicna ideja i za nas, samo treba povisit gornju granicu na 50 godina. Inace bi mjera bila neucinkovita.
Odlicna ideja i za nas, samo treba povisit gornju granicu na 50 godina. Inace bi mjera bila neucinkovita.
Re: 250 € mjesecno da starci odahnu
u dalmaciji si dite do 46 a nakon toga u mirovini
malo je 250e spram benefita obiteljkog zivota zajednickog kucanstva na sto mlade spremaju od vrtica
malo je 250e spram benefita obiteljkog zivota zajednickog kucanstva na sto mlade spremaju od vrtica
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Maggie19 likes this post
pa da to ima hrpu ekonomskih prednosti i sve to.. inače u takvim zajednicama je veći fertilitet, ekonomski se više uštedi , baka pričuva unuke .. a sa druge strane često se ne podnose svekrva i žena haha.debotoijusto wrote:u dalmaciji si dite do 46 a nakon toga u mirovini
p.s ne živim na takav način, kupio vlastitu nekretninu
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
aben likes this post
AssadNaPodmornici wrote:pa da to ima hrpu ekonomskih prednosti i sve to.. inače u takvim zajednicama je veći fertilitet, ekonomski se više uštedi , baka pričuva unuke .. a sa druge strane često se ne podnose svekrva i žena haha.debotoijusto wrote:u dalmaciji si dite do 46 a nakon toga u mirovini
izrod sam , moji zidjali s armaturom spremnom za kat kad stasam i uhodanim obiteljskim poslom da svi zivimo lipo zajedno a ja utekao s 19 u samostalan zivot van domasaja majcine besjede
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
ziđali i moji a uteka i ja,
plus uvik to možeš nasljediti, kada ti tomašević razjebe ZG imaš se di vratiti :D
plus uvik to možeš nasljediti, kada ti tomašević razjebe ZG imaš se di vratiti :D
sve to ima prednosti i mane.AssadNaPodmornici wrote:pa da to ima hrpu ekonomskih prednosti i sve to.. inače u takvim zajednicama je veći fertilitet, ekonomski se više uštedi , baka pričuva unuke .. a sa druge strane često se ne podnose svekrva i žena haha.debotoijusto wrote:u dalmaciji si dite do 46 a nakon toga u mirovini
meni "djeca" dolaze ovaj mjesec.
ja imam besplatan stan od firme. nekih 120m2 (kada sam u firmi rekao da će mi doći djeca odmah su me izbacili iz stana od 60m2 i uselili u stan od 120m2)
tu su mali stanovi 400€ ili veći 700€. njih dvoje ionako žive s majkom, sada će živjeti s ocem.
ne vidim razlog zašto bi plaćali kada im je sve besplatno.
u startu im ostane 400€
a, mi nismo klasična obitelj i jedni drugima ne ulazimo u životni prostor.
s druge strane s punicom od ex ne bi živio ni za milju eura godišnje, mada me sada ljubi i žali jer smo se rastali i za to krivi svoju kćer ni krivu ni dužnu
veber-
2014-12-30
AssadNaPodmornici likes this post
pa normalno, ja sam iskreno živio dosta duže sa roditeljima, ali sam zato uštedio lipo lovu i kupio vlastitu nekretninu.
ovako ovi iz "elite" guraju šemu, da budeš podstanar cijeli život, radiš sranje posao za korporaciju gdje se strašiš dati otkaz jer odmah gubiš podstanarstvo, nikada nemaš kinte u džepu... eh lakše pristaneš na ucjene vezano za korona restrikcije i klimatski fašizam
to je ona šema "you will own nothing and be happy" , to je cilj..
naravno oni će posjedovati sve ostalo i biti će "nesretni"... a ti budala "sretan", podstanar, shit posao, bez kućeta i mačeta, lojalan korporaciji koja ti uvjetuje da si cijepljen iako si prebolio, a plaćaš mega poreze sa kojima država uvozi imigrante, te pristaješ na to da ne jedeš meso, i ne voziš auto, "because climate change" dok oni "nesretnici" voze private avione..
ovako ovi iz "elite" guraju šemu, da budeš podstanar cijeli život, radiš sranje posao za korporaciju gdje se strašiš dati otkaz jer odmah gubiš podstanarstvo, nikada nemaš kinte u džepu... eh lakše pristaneš na ucjene vezano za korona restrikcije i klimatski fašizam
to je ona šema "you will own nothing and be happy" , to je cilj..
naravno oni će posjedovati sve ostalo i biti će "nesretni"... a ti budala "sretan", podstanar, shit posao, bez kućeta i mačeta, lojalan korporaciji koja ti uvjetuje da si cijepljen iako si prebolio, a plaćaš mega poreze sa kojima država uvozi imigrante, te pristaješ na to da ne jedeš meso, i ne voziš auto, "because climate change" dok oni "nesretnici" voze private avione..
Pirate likes this post
Podstanari su zakon.
Grdim drugu zgradu s 12 manjih jedinica. Ništa za prodaju, sve za rentanje.
Zašto bi mlad svijet, samci i sl. uzimali kredite i otplaćivali ih cijeli život, kad mogu kod mene iznajmiti :)
Zašto bi mlad svijet, samci i sl. uzimali kredite i otplaćivali ih cijeli život, kad mogu kod mene iznajmiti :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Prosječna cijena stana je otprilike tolika da si kreditno sposoban tek ako imaš 15 000 kuna neto plaću tako da...nema mjesta tolikom cinizmu...a biti podstanar je popriličan horor pa tko voli... većina ljudi radi taman za golu najamninu bez režija...
darth_vader-
2014-04-17
Maggie19 likes this post
I to zaslužuje respekt...epikur37 wrote:Podstanari su zakon.
Treba se znat i dobro udat...
Ne može to svatko...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
epikur37 wrote:Podstanari su zakon.
nije ti to više neka računica. materijal ti je otišao dosta gore, investiciju teško možeš vratit prije 14-te godine, tak da je to banana od posla. za ovo ti treba barem milja e, a povrat je katastrofa. osim ak ne kradeš na pdv-u i ne prijavljuš podstanare niti prihod
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Imam prijatelja... Tri kata, on na najgornjem. Sredina neudana tetka, a prizemlje ćaća i mater.debotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa da to ima hrpu ekonomskih prednosti i sve to.. inače u takvim zajednicama je veći fertilitet, ekonomski se više uštedi , baka pričuva unuke .. a sa druge strane često se ne podnose svekrva i žena haha.debotoijusto wrote:u dalmaciji si dite do 46 a nakon toga u mirovini
izrod sam , moji zidjali s armaturom spremnom za kat kad stasam i uhodanim obiteljskim poslom da svi zivimo lipo zajedno a ja utekao s 19 u samostalan zivot van domasaja majcine besjede
Trenutno četvero dice, nije ni osjetio. Može ih imati deset.
Onaj tko nema dice može napredno živiti u stanu s psom ili jednim ditetom, dva u vri glave.
pokerjocker wrote:epikur37 wrote:Podstanari su zakon.
nije ti to više neka računica. materijal ti je otišao dosta gore, investiciju teško možeš vratit prije 14-te godine, tak da je to banana od posla. za ovo ti treba barem milja e, a povrat je katastrofa. osim ak ne kradeš na pdv-u i ne prijavljuš podstanare niti prihod
Djelomična istina...uvik se računa s time da ti raste vrijednost cijene nekretnine s godinama, a lova cijelo vrijeme kapa...
darth_vader-
2014-04-17
pokerjocker wrote:epikur37 wrote:Podstanari su zakon.
U fazi sam projektiranja, cijene su gradnje visoke, vidjet ćemo što će biti za pola godine kad dobijem GD.
Kako god ako je cijena gradnje visoka rast će i cijena rente.
A sve raste.
2015-08-06
T. wrote:I to zaslužuje respekt...epikur37 wrote:Podstanari su zakon.
Treba se znat i dobro udat...
Ne može to svatko...
To stoji isto alli obiteljski posao nam je 1 na 1...možda sam čak ja malo i jači ali u osnovi fift fifti investicije.
2015-08-06
dok radiš taj zastarjeli posao, iskoristi vrijeme i prouči prihode u energetici i hrani. na kapital ti je barem 30% godišnje. taman malo obrneš dok čekaš gd
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Španjolski predsjednik Pedro Sánchez u utorak je, u vezi vladinog prijedloga proračuna za 2022., pojasnio da bi prema novom planu, ako ga odobri parlament, za mlade od 18 od 35 godina koji zarađuju manje od 23.725 eura godišnje država osigurala 250 eura mjesečnog bonusa, izvještava CNBC.
Prijedlog dolazi u vrijeme kada Španjolska ima visoku stopu nezaposlenosti mladih, koja trenutačno iznosi 38 posto. To je puno više od nacionalnog prosjeka i najviše u Europskoj uniji od lipnja.
Prijedlog dolazi u vrijeme kada Španjolska ima visoku stopu nezaposlenosti mladih, koja trenutačno iznosi 38 posto. To je puno više od nacionalnog prosjeka i najviše u Europskoj uniji od lipnja.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Maggie19 wrote: https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=mame&id=2309516&index_ref=naslovnica_mame_prva_m
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
barem u RH ima posla na bacanje.. bogami nitko tko je zdrav ne može reći da je nezaposlen jer nema posla.. posla ima.. očajno se traže ljudi ... nije neka lova , ali kao početnih bez ikustva i bez posla, radiš pa kasnije odjebeš nađeš bolji posao
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» starci su prolupali...
» Baracka Obama: starci su zli, žene su bolje od muških
» Prof medicinske etike 21 stoljeca - starci ne bi trebali dobijat vakcine prvi jer su previse bijeli
» smjestilo u epizodi 8 000€ mjesecno
» Mjesečno za penzije 3,35 milijardi kuna
» Baracka Obama: starci su zli, žene su bolje od muških
» Prof medicinske etike 21 stoljeca - starci ne bi trebali dobijat vakcine prvi jer su previse bijeli
» smjestilo u epizodi 8 000€ mjesecno
» Mjesečno za penzije 3,35 milijardi kuna
Page 1 of 3